Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

19.08.2013 pazartesi

18:30
Yarım kase mısır gevregı (sütle)

Ara
Sade türk kahvesi

21:00
5 kaşık pilav
1Kaşık yogurt
1Yemek kaşıgı bezelye

Ara
Sade türk kahvesi

1:50
Ayvalık tostu

1Litre su
Spor yok

Kizlar regl siskinligim var yarin söyleyeceğim rakam pekte dogru olmayacak ama tartilacagim sizin icin :16:

Kizlar Günaydın :3:
Sabah ki rakamimi söylüyorum 60, 8 ama dedigim gibi kirmizi kart brkliyotum iki gun once olmam gerekiyordu olcam belli bu kadar sistim kesin olcam ya hamileysem diyede agir sporlar yapamıyorum yuruyus sadece ama sabah test yaptim bisicik yok sabırla kirmizilari bekliyorum :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
RAPOR 19 AĞUSTOS PAZARTESİ
SABAH 09:00
2 kk kadar peynir
1 buyuk boy domates
1 kucuk boy salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
1 fincan kahve
1 fincan sekersiz cay
ARA 10:30

1 catal ceviz ezmeli nokul
1 catal cheese cake
:20: KACAMAK

ÖĞLE 13:00
1 kase yoğurt
1 orta boy kabak dolma
1 kepce mercimek çorbası

ARA 16:00
1 fincan kahve

AKŞAM 19:30
3 yk sade makarna
1 kase yoğurt

3 lt su
Sabah 30dk + aksam 30 dk yürüyüş (3600 adim)

Not: bugün hic meyve yememisim daha duzenli olmaliyim :31:

ben munü yazmıyorum canım... benim için işkence gibi geliyor 8 aydır buralardayım artık gına geldi menü yazmaktan.. bire bir koçluk sistemi başlatırsam kendi koçuma yazarım sadece menümü...

spor konusunda bugünden itibaren takibe alalım

sevda şu hafta sonu cozutmalarının da önüne geçelim artık ...

kızlar geçen cuma - değerlerde ortalamamızla % 0,30 barajının altında kaldık ve ilk uyarımızı aldık... önümüzdeki 3 hafta boyunca asla %0,30 barajının altında kalmamamış lazım. bunun için aşağı bir liste yaptım sezlerden en az bu kilolarla gelmenizi istiyorum... yarın sabah kerkes tartılsın ve bana durumunu bildirsin cumaya kadar asılmamız gerekecekse asılacağız sıkı takibe almamız gerekenler varsa alacağız ...

yeni arkadaşların daha fazla vermeleri lazım aslında ama ben genede sizlerinde azami vermeniz gereken limitinizi yazdım ... üstünde verebilirsiniz ama altında bir rakamla gözüme gözükmeyin

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,10 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 61,50 / 61,30 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 61,20 / 61,00 / 0,20 / % 0,33 )
maymunarmut ( 79,90 / 79,40 / 0,25 / % 0,31 )
Sevda_M ( 72,50 / 72,20 / 0,30 / % 0,41 )
dagyolu ( 65,00 / 64,80 / 0,20 / % 0,31 )
erigim ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sumelody ( 53,00 / 52,80 / 0,20 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,34 )

JUJUm güzel bir haberim var regi olmama rağmen sabah tartıldım 60.5 kilo geldim. bu akşam antalyaya gidiyorum. akşam annemde kalacağım. çarşamba ev bakmaya devam edeceğiz antalyada nişanlım ile beraber.. ama epey moralim bozuk bu konuda..
yediklerime dikkat edeceğim..

Günaydın günaydın günaydın :3:

Kızlar bana verdiği bilgiler şöyle her ana öğünden sonra 15-20 dk yürüyüş yapılacak. bunun yerine ana öğünden sonra leslie p90 vs de yapılabilir. ama bir kere leslie yapınca o diğerlerini ekarte etmeyecek nekadar uzun yaparsam yapayım. sonrasında 8 öğün yenecek. eğer ana öğün arası 4 saatse bir ara öğün yapılacak ama 4ten uzunsa işim varsa 2 ara öğün mutlaka olacak. akşam yatmadan mutlaka bir bardak süt içilecek. şeker yasak un yok. ekmek dilimi günde 3 dilim. sabah 1 öğlen 1 akşam 1 olmak üzere. sebze ve et bir ana öğünde mutlaka olacak salata yağsız sebze yemeği susuz olacak. salataya yağ konulursa sebze yenmeyecek. sebzede et varsa et yenmeyecek. böyle kızlar. ve bugün tartıldım 88,2 yani 700 gr ödemim gitmiş. jujucum tartı değişikliği olarak 88,9 çıktım. 86,1 düm en son. 900 gr almışım diğer tartıma göre yani tartı farkım 1 kilo. öyle işte kuzucuklarım

Bengicim kolay gelsin inşallah sana da. Gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah:16:
canım ya motivasyonunun artmasına çok sevindim bu ara pek görüşemiyoruz kusura bakma.. halimi biliyorsun..

Kızlar iyi günler yeni uyandım.
Bugün kendime gelmem lazım artık dün gece 3 bucukta yemek yedim.Izniniz olursa dünkünü yazmayayım raporum bugünden başlasın.

Önceki gruptaki arkadaşlarım bilirler.Turizmle ugraşıyoruz bu yüzden hiç uyku düzenim olmaz.sabaha karşı ya da sabah uyuyorum bu saatlerde kalkıyorum bu yüzden menülerımı sabah ögle aksam degil de saatleriyle yazıyorum.
Haliyle gece çok acıkıyorum.7den sonra acıkmamam mümkün degil sabaha kadar bu yüzden akşam yemegi saatimi 9a 10a çekmiştim.Spora da pek fırsatım olmuyor işten.Izmirdeyken yapardım ama.tekrar izmire dönmeme 3hafta falan var.ev degiştiricem taşınma işlerim falan olucak nasıl olur bilinmez.

Bengim ev bulmana çok sevindim
Şuraa resmen beni de canlandırdın :) motivasyonum yükseldi :))

Eriik forumla çok ilgilenemedm bu ara sanırım ondan seni pek bilmiyorum . Hoşgeldin ya da ben hoşgeldim :))
maymunum şu turizim yok mu çok fena bir sektör.. dikkat et kendine lütfen
bu arada hala ev bulamadık. bir kaç seçenek var ama....
izmirde biliyorum seni yorucu günler bekliyor ama olsun sen güçlüsün yeni bir sayfa aç kendine..

Son düzenleme:
RAPOR
19 Ağustos Pazartesi

Sabah 08:20
1 tam 1 beyaz yumurta ile peynirli omlet
30gr süzme peynir

Ara 10:30
sade neskafe

Öğlen 12:10
tavuk şiş (dışarıdan söyledim 1,5 tavuk şişin pideleri ve pilavına dokunmadım)
közlenmiş soğan, biber, domates

Ara 16:00

1 hş. yumurta
40 gr peynir

Akşam 19:00
1 tam 1 beyaz yumurta ve peynir ile omlet

Ara 20:00
3 kare çikolata

3 litre su
3 kupa bitki çayı

spor yok ama reglim

jujum bir sorsana püsküüte girebiliyormuyum listelere bu hafta. çünküüüüüüüü bugün tartıldım ve 87,0 çıktım yani iki günde 1,9luk ödemi atabilmişim.

kızlar geçmişi okuyamadım bugün acayıp yoğun geçiyor benim için fırsat bulursam öğle arasında okuyacağım...

Dün 1 saat yürüyüş + koşu yaptım spor olarak

kızlar geçmişi okuyamadım bugün acayıp yoğun geçiyor benim için fırsat bulursam öğle arasında okuyacağım...

Dün 1 saat yürüyüş + koşu yaptım spor olarak

Bende cok yogunum spor cizelgesini gunluk mu haftalik mi yayinlayim ki zaten dunden spor yapan senile uc kisi etti :50:

selamlar herkese ....

ben munü yazmıyorum canım... benim için işkence gibi geliyor 8 aydır buralardayım artık gına geldi menü yazmaktan.. bire bir koçluk sistemi başlatırsam kendi koçuma yazarım sadece menümü...

spor konusunda bugünden itibaren takibe alalım

sevda şu hafta sonu cozutmalarının da önüne geçelim artık ...

kızlar geçen cuma - değerlerde ortalamamızla % 0,30 barajının altında kaldık ve ilk uyarımızı aldık... önümüzdeki 3 hafta boyunca asla %0,30 barajının altında kalmamamış lazım. bunun için aşağı bir liste yaptım sezlerden en az bu kilolarla gelmenizi istiyorum... yarın sabah kerkes tartılsın ve bana durumunu bildirsin cumaya kadar asılmamız gerekecekse asılacağız sıkı takibe almamız gerekenler varsa alacağız ...

yeni arkadaşların daha fazla vermeleri lazım aslında ama ben genede sizlerinde azami vermeniz gereken limitinizi yazdım ... üstünde verebilirsiniz ama altında bir rakamla gözüme gözükmeyin

***5.Takım 323. Etap***
*JUJU* ( 83,40 / 83,10 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 61,50 / 61,30 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 61,20 / 61,00 / 0,20 / % 0,33 )
maymunarmut ( 79,90 / 79,40 / 0,25 / % 0,31 )
Sevda_M ( 72,50 / 72,20 / 0,30 / % 0,41 )
dagyolu ( 65,00 / 64,80 / 0,20 / % 0,31 )
erigim ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sumelody ( 53,00 / 52,80 / 0,20 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,34 )

Tamamdir canim bugunden basliyorum

jujm ben bu sabah tartıldım cuma günkü gibi geldim ....sanırım cumaya kadar 72 ye kadar düşebilirim...

Bende cok yogunum spor cizelgesini gunluk mu haftalik mi yayinlayim ki zaten dunden spor yapan senile uc kisi etti :50:

bende varım etti 4...:9::9::9::9: 1.5 saate yakın hızlı tempoda yürüyüş....öğlende de 1 adet koltuk takımı yıkadım :1::1::1::1::1:

.

menümü yazayım bende dün yazamadım

sabah:1 dilim ekmek,1 k.k peynir
1 domates.4 zeytin

ara: yarım dilim karpuz çok ince

öğle:1 şeftali ,4 kaşık yoğurt

ara: 2 çatal kadar kadayıf

akşam: yok

su :2 litreye yakın

.

menümü yazayım bende dün yazamadım

sabah:1 dilim ekmek,1 k.k peynir
1 domates.4 zeytin

ara: yarım dilim karpuz çok ince

öğle:1 şeftali ,4 kaşık yoğurt

ara: 2 çatal kadar kadayıf

akşam: yok

su :2 litreye yakın

.

menünü hiç beğenmedim. şeker yüklemesi yapmışsın ve sağlıksız olmuş. sabah iyi ama öyle öğlen öğünü mü olur. sebze yemeği yada protein alsaydın. akşam ise yok.
birde sevda biz arkadaşlarla menülere bir standart getirmeye çalıştık sende katılırmısın?

menünü hiç beğenmedim. şeker yüklemesi yapmışsın ve sağlıksız olmuş. sabah iyi ama öyle öğlen öğünü mü olur. sebze yemeği yada protein alsaydın. akşam ise yok.
birde sevda biz arkadaşlarla menülere bir standart getirmeye çalıştık sende katılırmısın?

Bengi benim menumude yorumlar misin ayrica sen regl oldugun icin mi spor yapmadin benim cok agrili olur ve spor tum agrilarimi azaltiyo o donemde

19.08.2013 pazartesi

18:30
yarım kase mısır gevregı (sütle)

ara
sade türk kahvesi

21:00
5 kaşık pilav
1kaşık yogurt
1yemek kaşıgı bezelye

ara
sade türk kahvesi

1:50
ayvalık tostu

1litre su
spor yok
kuzum zaten yeme düzenin bozuk birde 5 kaşık pilav bir kaşık sebze neden yedin ki... Tam tersi bir kaşık pilav beş kaşık sebze yeseldin daha düzgün olurdu mümkün olduğunca kh yı azaltalım
kizlar günaydın :3:
Sabah ki rakamimi söylüyorum 60, 8 ama dedigim gibi kirmizi kart brkliyotum iki gun once olmam gerekiyordu olcam belli bu kadar sistim kesin olcam ya hamileysem diyede agir sporlar yapamıyorum yuruyus sadece ama sabah test yaptim bisicik yok sabırla kirmizilari bekliyorum :31:

olsun sen yinede cumaya kadar yediklerine dikkat et

jujum güzel bir haberim var regi olmama rağmen sabah tartıldım 60.5 kilo geldim. Bu akşam antalyaya gidiyorum. Akşam annemde kalacağım. çarşamba ev bakmaya devam edeceğiz antalyada nişanlım ile beraber.. Ama epey moralim bozuk bu konuda..
Yediklerime dikkat edeceğim..

Canım ya motivasyonunun artmasına çok sevindim bu ara pek görüşemiyoruz kusura bakma.. Halimi biliyorsun..

Maymunum şu turizim yok mu çok fena bir sektör.. Dikkat et kendine lütfen
bu arada hala ev bulamadık. Bir kaç seçenek var ama....
Izmirde biliyorum seni yorucu günler bekliyor ama olsun sen güçlüsün yeni bir sayfa aç kendine..
ooo güzel haber bengi ev ararkende o telaşede gez gez bişicik anlamadan verirsin az biraz daha inş.
jujum bir sorsana püsküüte girebiliyormuyum listelere bu hafta. çünküüüüüüüü bugün tartıldım ve 87,0 çıktım yani iki günde 1,9luk ödemi atabilmişim.
karar defterinde 2 hafta diyor sura.. Seni haftaya eklicem listeye ama verdiğin kilo bi yere gitmiyor emin ol
bende cok yogunum spor cizelgesini gunluk mu haftalik mi yayinlayim ki zaten dunden spor yapan senile uc kisi etti :50:
bu hafta cuma günü liste halinde eklersin bi bakarız kimler neler yapmış ona göre çekeriz kulaklarını
selamlar herkese ....

Jujm ben bu sabah tartıldım cuma günkü gibi geldim ....sanırım cumaya kadar 72 ye kadar düşebilirim...

Bende varım etti 4...:9::9::9::9: 1.5 saate yakın hızlı tempoda yürüyüş....öğlende de 1 adet koltuk takımı yıkadım :1::1::1::1::1:

.
ooooooo gamzenin öğrencisi olduğunu belli ediyon sevda maşallah ne güzel spor yapmışsın

tşk ederim canım yorumun için haklısın sağlıksız oldu biraz ...hafta sonu çok kaçamak oldu birde dün o 2 çatalcık kadayıfı yiyince akşam yememeye karar verdim işte ama bu gün düzenli sanırım...

tabi ki de katılırım canım ama biraz anlatırsan sevinirim....

kuzum zaten yeme düzenin bozuk birde 5 kaşık pilav bir kaşık sebze neden yedin ki... Tam tersi bir kaşık pilav beş kaşık sebze yeseldin daha düzgün olurdu mümkün olduğunca kh yı azaltalım

olsun sen yinede cumaya kadar yediklerine dikkat et

ooo güzel haber bengi ev ararkende o telaşede gez gez bişicik anlamadan verirsin az biraz daha inş.

karar defterinde 2 hafta diyor sura.. Seni haftaya eklicem listeye ama verdiğin kilo bi yere gitmiyor emin ol

bu hafta cuma günü liste halinde eklersin bi bakarız kimler neler yapmış ona göre çekeriz kulaklarını

ooooooo gamzenin öğrencisi olduğunu belli ediyon sevda maşallah ne güzel spor yapmışsın

meltemcim spora tam gaz devam ...cumaya kadar 72 olmam lazım...şimdi yarım saatlik eleptik yaptım akşam üzeride inşallah 45--50 dk kadar da yürüyüş yapmayı düşünüyorum....hatta kararlıyım....:54::54::54::54::54:

.

tşk ederim canım yorumun için haklısın sağlıksız oldu biraz ...hafta sonu çok kaçamak oldu birde dün o 2 çatalcık kadayıfı yiyince akşam yememeye karar verdim işte ama bu gün düzenli sanırım...

Tabi ki de katılırım canım ama biraz anlatırsan sevinirim....

Meltemcim spora tam gaz devam ...cumaya kadar 72 olmam lazım...şimdi yarım saatlik eleptik yaptım akşam üzeride inşallah 45--50 dk kadar da yürüyüş yapmayı düşünüyorum....hatta kararlıyım....:54::54::54::54::54:

.
şu eliptiği bi ben aldıramadım herifime yaaa .... Seninki ne markaydı sevda... Bi arkadaş 15 dk zor yapıyorum diyordu anam sen yarım saat nası yaptın

şu eliptiği bi ben aldıramadım herifime yaaa .... Seninki ne markaydı sevda... Bi arkadaş 15 dk zor yapıyorum diyordu anam sen yarım saat nası yaptın

Eliptik basenlerde ise yariyor mu ? Kosu bandini aldirdim plates setini aldirdim sira onda :9: bide basende ise yariyosa ohh

eliptik basenlerde ise yariyor mu ? Kosu bandini aldirdim plates setini aldirdim sira onda :9: Bide basende ise yariyosa ohh
benim emektar koşu bandı bana eskisi gibi hizmet edemiyo malesef bende gözümü eliptiğe diktim bizim takımda 3-4 kişi kullanıyordu şuan mevcutta sevda kullanıyor cevaplasın bakalım nereye nası etki ediyo

benim emektar koşu bandı bana eskisi gibi hizmet edemiyo malesef bende gözümü eliptiğe diktim bizim takımda 3-4 kişi kullanıyordu şuan mevcutta sevda kullanıyor cevaplasın bakalım nereye nası etki ediyo

Ben kullaniyorum onun sayesinde verdim onceki kilolari sagolsunda eliptigi cok ovuyorlar basennlerde ise yariyirsa kesin alcam sevda cevap bekliyorum 26:

ben kullaniyorum onun sayesinde verdim onceki kilolari sagolsunda eliptigi cok ovuyorlar basennlerde ise yariyirsa kesin alcam sevda cevap bekliyorum 26:
ben de kullanma meraklısıyım koşu bandımı ama 30 dk üstünde yürüdüğümde sigortası mı atıyo ne duruyo.. Bide şuanda acayip sesli çalışıyo eeee emektar diyorum 9 yıllık koşu bandı sonuçda dağ dayanmazdı o dayandı

ben de kullanma meraklısıyım koşu bandımı ama 30 dk üstünde yürüdüğümde sigortası mı atıyo ne duruyo.. Bide şuanda acayip sesli çalışıyo eeee emektar diyorum 9 yıllık koşu bandı sonuçda dağ dayanmazdı o dayandı

Ooo hakkini vermis band 9 yil dile kolay :) kocisini kandirip almalisin o eliptigi kosu bandida yavastan terki diyar olmus . Evde olmasi cok iyi oluyor sporu erteleme luksun yok

Back
X