- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.761
Günaydın sanada cevabını geç gördüm :26: Dediğim gibi bitirmek için yedim bir de alışkanlık olmuş canım çekiyor demek ki içinde katkı maddesi var ki bana bağımlılık yapmış bir daha almamaya çalışacağımAma o kaçamak aç olduğumda değildi açıkçası ben de önüne konulanı bitirme alışkanlığı var annemlerde vermiş önüme bende yiyip duruyorum yani patlasam bile bitirmek zorunda hissediyorum bu her şeyde geçerli sevmediğim yemekleri bitirmede bile
Bu sırada kayısı konusunda söz veremem çünkü aşırı kayısı seviyorum birde adetle veremem çünkü kuru kayısı tüketiyorum bunu anneanem bahçesinden kendi kuruttupu için normal kuru kayısı gibi değil açmış içini ikiye filan bölmüş tek tek sayamam ki :26: Sporu aynen seviyorum amacımda sıkılaşmak dediğin gibi ben 2 kilo verdim ama sadece şişliğim indi yağlardan verdiğimi hiç düşünmüyorum yani ödem atmış oldum
Birde sporun etkisini göstermeesi için en az 1 ay lazımmış beni de atlı kovalamadığından yapmaya çalışacağım
![]()
Sen bilirsin canim benim ki nir oneri avuc avuc giden kayisilarin calorileride onemli bende kendim kurutuyorum kayisiyi ve benimde ikiye bolunmus sekilde ki daymaya engel oolmuyor ama sana kolay gelsin sen sayma taraftari degilsin