Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo baya bi is yapmissin afiyee saglikla yemeyi nasip etsin allah. Bende hafta sonu sezonjn son piknigini yaptkm ve piknikte cozutmadim kararliyim artik daha da kararli ustube piknikte ne kadar hoplamali ziplamali oyun varsa oynadim agsclardan elma ceviz topladim eve gelincede utu yapiop kendimi yataga zor attim suan basenlerimin oldugu yerler aciyor valla :) aynen sıkı yonetim basladi valla. Yeni gelen asu diye birisi vardi soyle bi gecmise baktim bende varim dedikten sonra hic paylasim yapmamis

22 eylül pazar

Sabah (10:00)
1/2 yumurta
1 kk peynir
2 adet sigara boregi

Ara (14:00)
1 elma
2 taze ceviz

Piknik (16:00)
1 kofte
1tavuk kanat
2 yk et sote
2 dlm ekmek
Salata

Ara (18:00)
1dlm kek
Cay

Piknige ragmen cok kacirmadimi dusunuyorum yanlislimiyim ?

Spor: 2-3 saat oyun ip - yakartop-mendil kaomaca vs vs

saolasın canım inşallah kışın afiyetle yeriz valla
maşallah sana da bu arada valla bizde gidelim dedik ama hava soğuk geldi bebeleri hastalandırırız diye gitmedik evde mangal yaptık

bence gayet güzel canım senin menün benim haftasonu biraz kaçtı hatalarımı biliyorum o yüzden menümü yazmayayım ama bende yorgunlukla kaçırdım değilse abartı bişey değil de yediklerim dün çok yorulunca hazırlaması kolay şeylerle geçiştirdim

Anladim canim arada bende kolaya kaciyorum hem calisip hemde yemek yapmak bazen yetismiyor.

selam kızlar.... beni mazur görün nolur buraya pek giremez oldum okusam da yazamıyorum aklım malum başka şeylerde kendimi veremiyorum...

benim tüp bebek ile ilgili gelişmeleri sormuşsun eriğim hemen söyleyeyim..

cumartesi günü kontrole gittim günde iki iğne oluyordum cumartesi kontrolde bir iğne daha eklendi kevgir oldum resmen.. ikisini karnıma birini koluma vuruyorum... neysem kontrolde doktor gelişmenin iyi yönde olduğunu söyledi yumurtalarım olgunlaşıyor demekki.. yarın yine kontrole gideceğim ve sanırım cuma yada cumartesi günü yumurtalarım toplanacak .. bu işlemden 3 yada 5 gün sonra da bana transfer ediyecek durum bu yani... 8-10 gün içerisinde bebeğim bana nakledilecek ve tutunması için beklemeye başlayacağım...

bu arada acayip uykuya düşkün oldum ilaçların etkisi sanıyorum birde kendimi adet öncesi gibi acayip şiş ve gergin hissediyorum korkumdan tartıya bile çıkmıyorum ...

Ohh ohh guzel gelişmeler var cikma canim tartiya onlar odem cjnku kg degil. Az kalmis zaman senin icin hizla aksin ins bebisin tutunur sana benkm kullandigim bi ilac vardi dun okudum ondada odem yapar yaziyor bu ay bkrakacagim denemek amacli kg ondan mi gitmiyor acaba diye dusunmege basladim reglinde etkisiyle dun tartida gercek disu bi rakam gordum sok oldum 61, 2 allahtan cumaya kadar reglim bitiyor

valla kendimi hiç tedavide gibi hissetmiyorum gaürip bir duygu ben daha sitresli olurum diye düşünmüştüm ama böyle bi sakinim sadece bir an önce nakledilse de sonucumu alsam diyorum....

eriğim bu arada takim sana ve şahnura kaldı artık iki hafta felan idare edeceksiniz beni...

Rahat olmanda senin icin bir arti tmm canim biz byrdayiz

arkdslar merhaba benım haşatım cıkıyor.. dersler cok yogun ugryamıyorum.. dıyete devam edemıyorum bana bır seler onerın nolur

arkdslar merhaba benım haşatım cıkıyor.. dersler cok yogun ugryamıyorum.. dıyete devam edemıyorum bana bır seler onerın nolur

Tatlim senin sorunun surei diyet degistirmen yani sabretmek yerine surekli yeni diyetler ariyorsun bir iki gun uyduktan sonra patliyorsun sana daha onvrde dedim sana uygun bir liste yap ama degisken sabah cok mu kacirdin aksam dengele aralarin mutlaka olsun derer yogun etrafinda arkadsslarin var onlar cikolata yerken sende yemek istiyorsun vs bs dogal olarak boxuluyor derslerine zarar vermrden beslenmelisin porsiyon azalt beyin melesef seker istiyor ozellikle ders calisirken ama sporla dengede tut gunde yirmi dk gobek atsan bile kafi tatlim senin metan daha canli daha dinamik istersen sana bi kac ornek liste verebilirim

canim emegine saglik cok guzel bi liste olmus
canim hayirli haberler bekliyoruz ins.tedavide cok odem oluyor canim kullanilan ilaclardan canini sikma

erigim sen hangi ilaci kullaniyorsun

kizlar bogaz enfeksiyonum iyice ilerledi.Dun gun boyu yattim.gece atesliydim.butun eklemlerim agriyor.bugun daha iyiyim elhamdulillah.Burda sitma yaygin oldugu icin esim ikide bir neden test yapmadik ya sitmaysan falan deyip durdu.
toparlanmaya calisiyorum diyet yapamadim bu arada cunku vucut direncim duserse gercekten sitma olurum.Toparlanir toparlanmaz tekrar baslayacagim

mevsimlerden roma yine bir mesaj yazmis.carsamba gunu kilo verme asmasina geciyorlarmis.Ben ilk kez burda duydum.gercekten merak ettim ya nasil biri bu bayan.gercekten sonuc alinabilir mi vs vs

Ipekcim gecmis olsun canim aman dikkat et . Ben bebis icin kullaniyotim oda su toplatiyomus malum onceden dusuk yapmistim. Mevsimlerden romayi tajip etmek istiyorum ama kadin tartilmayin diyo nasil olcak

Ipekcim gecmis olsun canim aman dikkat et . Ben bebis icin kullaniyotim oda su toplatiyomus malum onceden dusuk yapmistim. Mevsimlerden romayi tajip etmek istiyorum ama kadin tartilmayin diyo nasil olcak

aslina bakarsan onu takip etmeyidusunuyorum ama grup yok simdi.sadece verdigi menuler ((

selamlar 5. takımın güzelleri.....

birsencim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

meltem çok sevindim güzel haberlerini bekliyoruz hepimizde...herşey istediğin gibi olsun ...inşallah bebeişin sana sıkısıkı tutunur canım benim...şişlikleri boşver kafana takma önemli olan bebişin ve sensin....

canım eriğin dediği gibi değişik değişik diyetler deneme .aslında diyet kelimesini kafamızdan atmamız lazım...doğru düzenli ve sağlıklı bir beslenme düzeni getirmemiz lazım hayatımıza ...gerçi hepimizde en doğru beslenme şeklinin bu olduğunu biliyoruz ama biz istiyoruzki elimizde bir sihirli değnekle birden 2 günde bir haftada incelelim ama bu sabır işi ve sabredip kendi beslenme tarzımızı seçmemiz lazım....

.

Pek çoğumuz diyet yaparken sihirli formüller, mucizevi ürünler ya da zahmetsizce kilo vermemize yardım edecek davranış modelleri ararız. Belki de bu yüzden diyetle ilgili pek çok hurafe, pek çok yanlış inanış ve doğru bildiğimiz, ama aslında şehir efsanesinden başka bir şey olmayan alışkanlıklarımız var.

Dr.Ayca Ilıca

Diyetisyen

“Ekmek, Makarna, Pilav Gibi Karbonhidratlar Diyetten Tamamen Çıkarılmalıdır”

Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeri de otomatik olarak düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına da uğrar. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur.

“Sadece Protein Ağırlıklı Diyet Yaparak Hızla Zayıflanabilir”

Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur ancak sürekli protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gr kas dokusu ile beraber yaklaşık 2,7 gr su kaybı olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alınır.

“Her Tür Hareket Ve Spor Zayıflatır”

Vücudun egzersiz ve sporla kilo vermesi için yağ yakma formuna geçmesi gereklidir, buda ancak haftada 5 gün düzenli egzersiz ile başlar. Çoğu zaman iki saat sürekli mekik hareketi yerine uygun nabızla 45-60 dk bir yürüyüş istenilen sonuçlara ulaşmakta daha faydalı olur.

“Sabahları Aç Karnına İçilen Limonlu Sıcak Suyun Yağ Yakıcı Özelliği Vardır”

Halk arasında inanılan bir başka yanlış da sabahları veya yemek öncesinde aç karnına limonlu sıcak su içmenin vücuttaki yağları erittiğidir ancak bu inanç tamamen yanlıştır. Suyun veya içine katılacak limon, soda gibi maddelerin, bitki çaylarının kesinlikle yağları eritmek, yok etmek gibi bir etkisi bulunmamaktadır.

“Tek Öğün Yemek Yiyerek Kolayca Zayıflanabilir”
Vücudun kilo almasına neden olan en önemli etkenlerden biri, onu bütün gün aç bırakıp sadece akşamları yemek yemektir. Çünkü yaklaşık 20 saat aç kalan vücut bu durumun devam edeceğini düşünür ve savaşa hazırlanır gibi yediklerini depolamaya başlar. Sonra 4 saat içerisinde gelen besinler yağ olarak depolanır. Bu konuda diyetisyenlerin tavsiyesi vücudu asla uzun süre aç bırakmamak ve mutlaka 3-4 saat arayla bir şeyler tüketmek şeklindedir.

maymunarmut iyi yolcukluklar canımmm bende bugün geldim izmirden

şuan ateş basıyooo hastayımmmmmmmmm
Gecmis olsun canim
Sezonu kapadik işler bitti Izmire gectim artik rahatim :)) Maymun diyebilirsin hic problem yok :))
Ben de doldurucaktim da okadar kod vardı ki telefonumdan nereye yazicagimi sasirdim :)
Baslangic kilom 86 simdiki 79 .9
Etabı bilmiyorum
Baslangic tarihim 7 Mayis 2013
Ciddiye al bence gecmis olsuun :) .Yaz sıcakları gecti kendimize gelelim artik :)
Jujum bir an once bebisi kucagina alirsin umarim
Bence ilka diyet yapicam diye cok kasma.dersler de yogun iyice kendini bunaltiyorsun.caninin cektigi seyleri de ye ama az ye ve diger ogunle onu dengele.

Gecmis olsun bence de diyet yapma bir an once toparlan.iyi haberlerini bekliyoruz

evet en basta dnlemedımmmm senı sımdı artık senı dınlemeye krar verdım..ısterım ya cok makbule gecer

evet......çok haklısın erıgımı dnlıycemmmmmmmmm

tesekkurler arkadaslar bu defa önerilerinizi dinliycemmmmmmmmmmmmmmmmmm..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…