Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heyyy gecen hafta civil civildi bu takim aimdi nerdesiniz kizlar mesaj sayilariniz takip ediliyor ona gore :47:

Dehidre besiyerlerinde en istenmeyen durum nem alma iken, hazırlanmış besiyerlerinde en istenmeyen durumlardan birisi nem kaybıdır. Bu durum özellikle selektif besiyerlerinde daha önemlidir. Basit olarak katkısı ilave edilmiş Baird-Parker Agar besiyeri dökülmüş Petri kutularının.buzdolabında 2 aya kadar depolanabileceği bildirilmektedir. Bu süre, nem kaybı olmadan yapılacak depolama için geçerlidir. Depolama sırasında %10 nem kaybı olursa besiyeri yüksekliği yaklaşık olarak 5 mm'den 4,5 mm'ye iner ve bu kalınlık azalması rahatlıkla fark edilemez. Ancak bu nem kaybının anlamı, besiyeri bileşenlerinde yaklaşık %10 artma demektir..Özellikle refakatçi florayı etkilemesi amacıyla kullanılan inhibitörlerin derişimi %10 artarsa hedef bakteri olan.Staphylococcus aureus.gelişimi üzerinde de olumsuz etki yapabilir

Dehidre besiyerlerinde en istenmeyen durum nem alma iken, hazırlanmış besiyerlerinde en istenmeyen durumlardan birisi nem kaybıdır. Bu durum özellikle selektif besiyerlerinde daha önemlidir. Basit olarak katkısı ilave edilmiş Baird-Parker Agar besiyeri dökülmüş Petri kutularının.buzdolabında 2 aya kadar depolanabileceği bildirilmektedir. Bu süre, nem kaybı olmadan yapılacak depolama için geçerlidir. Depolama sırasında %10 nem kaybı olursa besiyeri yüksekliği yaklaşık olarak 5 mm'den 4,5 mm'ye iner ve bu kalınlık azalması rahatlıkla fark edilemez. Ancak bu nem kaybının anlamı, besiyeri bileşenlerinde yaklaşık %10 artma demektir..Özellikle refakatçi florayı etkilemesi amacıyla kullanılan inhibitörlerin derişimi %10 artarsa hedef bakteri olan.Staphylococcus aureus.gelişimi üzerinde de olumsuz etki yapabilir

Pardonn yanlis oldu

arkadaşlar geçmişi okudum herkes çok yoğunmuş ama menüler bana çok iç açıcı gelmedi
bir de bu tuvalete çıkamama problemini bende yaşıyorum ne yesem içsem fayda etmiyor :( karnım davul gibi oluyor
doğal yollarla halledeyim diyorum ama ne kayısı ne incir hiç etki etmiyor :( haliyle fazlsıyla şişkinlik oluyor
üstüne bir de regl olunca bende bugün tartının yanından bile geçmedim
benim bir başka problemimde su tüketemiyor olmam:(

Kızlar regli oldum :)
umarım bu şişkinlik gidecek :)
Ama ağrım var offffff

Gecer canim cumaya kadar maydonoz suyu ic .

Ebyarcim fitil denilcem dogali filan kalmadi :1: suyu gozunun onune koy benim masamda bir litre surekli durur yada alarm kur yarim saatte bi bir bardak inan ise yarar

Kizlar mutluyum dun kot aldim 27 beden ilk 29 istedim bol geldi sonra 28 bol geldi 27 cuk oturdu cok mutlu oldum yaaa :16:

Ama ayni zamanda mutsuzda oldum eger yasaktan sonra hamile kalmis olaaydim hemen suan 4 aylik olacaktim ve 27 giyemedigim icin sevinecektim
Uff bu ay bari tuttsaahayirlisi ile

arkadaşlar geçmişi okudum herkes çok yoğunmuş ama menüler bana çok iç açıcı gelmedi
bir de bu tuvalete çıkamama problemini bende yaşıyorum ne yesem içsem fayda etmiyor :( karnım davul gibi oluyor
doğal yollarla halledeyim diyorum ama ne kayısı ne incir hiç etki etmiyor :( haliyle fazlsıyla şişkinlik oluyor
üstüne bir de regl olunca bende bugün tartının yanından bile geçmedim
benim bir başka problemimde su tüketemiyor olmam:(

Sorma aynısı bendede var :(

Kizlar mutluyum dun kot aldim 27 beden ilk 29 istedim bol geldi sonra 28 bol geldi 27 cuk oturdu cok mutlu oldum yaaa :16:

Ama ayni zamanda mutsuzda oldum eger yasaktan sonra hamile kalmis olaaydim hemen suan 4 aylik olacaktim ve 27 giyemedigim icin sevinecektim
Uff bu ay bari tuttsaahayirlisi ile

Seni tebrik ederim :)

Ayrıca bende tutsun diye bekliyom ama şimdi regli oldum :(

Sabah (09:00)
2 dilim ekmek(2 tahil karbonhidrat)

1 dilim kasardan yapilmistost(1 protein)

Ara (10:30)
1 fincan sutlu kahve (1 sut)

Ogle (12:00)
1 kepce mercimek corbasi (1/2 tahil)
3 yk ispanak(selbest)
3 yk makarna (1, 5 tahil)
2 yk yogurt (1/2 sut)

Toplam; 4 tahil-1 et-1.5 sut
Gunluk:4 tahil- 2 protein-3 sut- 2 meyve
Kalan: 0 tahil-1 et - 1, 5 sut - 2 meyve

Yani karbonhidrat almadan aksami kapamam lazim ne yiyebilirim avuc ici kadar et 1.5 sut 2 meyve ve sinirsiz yagsiz sebze yiyebilirim

Her ay ayni imut ayni dualar ve kirmizilari gorunce :47: hayal kirikligi bide piskolojik beklentim varya gecikiyo iyice stres hayir ilk hamileligimde nasil mustuda korunurken hamile kalmistim :26:

Her ay ayni imut ayni dualar ve kirmizilari gorunce :47: hayal kirikligi bide piskolojik beklentim varya gecikiyo iyice stres hayir ilk hamileligimde nasil mustuda korunurken hamile kalmistim :26:

ayyy kızlar yaa inşallah tez vakitte olur bebişler beklemek zordur eminim
bende şu an ilaç kullanıyorum herkes beni korkutuyor ilaç kullanıyorsun isteyince de çocuğun olmaz diye
doktor öyle bir şey olmz dedi ama ben yine de korkuyorum
hele kayınvalidem hep diyor kullanma çocuğun olmaz diye:(
Allah korusun bi olmasa onun dilinede düşerim :(

Aynen ilkinde beklemediğim bir anda hamile kalmıştım :)
Allahım gene nasip etsin

ayyy kızlar yaa inşallah tez vakitte olur bebişler beklemek zordur eminim
bende şu an ilaç kullanıyorum herkes beni korkutuyor ilaç kullanıyorsun isteyince de çocuğun olmaz diye
doktor öyle bir şey olmz dedi ama ben yine de korkuyorum
hele kayınvalidem hep diyor kullanma çocuğun olmaz diye:(
Allah korusun bi olmasa onun dilinede düşerim :(

Allah bilir onun olup olmayacağını , ayrıca tıp ilerledi ama neden düşünmüyorsunuz ki?

canım kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda okulm var o yüzden daha istemiyoruz

Allah hayırlısını versin o zaman :) Olur olur sen takma kafana kimseyi, şimdi okuluna bak boşver onları.
Allah ol desin yeter :) Sıkma şimdiden canını ;)

Back
X