- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.921
günaydın herkese gününüz aydın muhabbetiniz bol yedikleriniz az olsun :)
nasılsınız
nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.:günaydın canım ben geldim tıklatıyorum.hadiiii.bekliyordum birileri sebzelerimi sorsun zeytinlerimi sorsunda konuşiyim diye valla sordun günah benden gitti artık 1 hafta anlatırım evdekilerin komşuların kafası şişti sıra sizde....
benim küçük bir limon bahçem var ama hiç bir işten anlamıyorum yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum şu andaki en büyük zevkim bahçeyle uğraşmak bana inanılmaz stres attırıyor ve kendimi çok mutlu hissediyorum.
canım valla benim düzen biraz kaçık Çok üzgünüm çoook ama toparlanmam lazım nasıl yapacağımıda bilemez durumdayım ve diyetisyene gitmek istiyorum belki çare olur diye düşünüyorumselam cukulatam ev konusunda allah yardimcin olsun insallah gonlune gore guzel bir evbulur tasinirsin
sportim sen nasilsin uzun zamandir takip edemedim sizleri sagligin nasil canim
tabum canim sanada allah yardim etsin de kuzucuk bir an once iyilessin insallah
kallisiminde net sorunu olmus ama artik burda kallisim mezun oldunuz demi nasil bir duygu neler yapiyosunuz bakem burayi yalniz birakmiyorsunuz bu cok guzel
mehalim le reyhan ablamda oyle izindeyiz yada mezun olduk diye girmmezlik yok buna cok sevindim
mersacim sen nasilsin gecmise oyle detayli okumadigim icin neler yapiyosunuz nasilsiniz tam net bisiyler yok aklimda insallah iyidir diyetin sagligin
SBGcigim sen neler yapiyosun yine yogunmusun bugunlerde kilolarin durumu nasil duzene sokabildinmi uykunu yemeni nasil gidiyo bakalim ayyy ne merakliyim ne cok soru var cumlenin icinde
cedric ten haber varmi ne uzun surdu bu tasinma yaaa
reyhan ablam takimin gulu izinde nasil geciyo adimlar 10 bin varmi yine yagmur cok yagdi demissin bir mesajinda buralar cok sicak gonderemmi biraz terasta cay keyfi yaparsin
gelelim bijooma misafiri varmis hazirlikta ayy nasil hazirlanmistir bu kiz simdi misafir diye butun maharetini gosterir ama ne yalan diyeyim oyle guzel devam ediyosunki diyetine ben bozdum gittigim yerde ne yapim evde oluyo misafirlikte olmuyo duzen ama bugun yine basladim guzel ce bakalim insallah guzel gider
bide yeni bir arkadasmi geldi takima mesajlar arasinda biri hosgeldin bizim takima diye mesaj yazmisti yoksa benmi yanlis anladim
canzi senden ne haber senin nasil duzenin kilo vermen iyi gidiyomu neler yapiyosun bakalim
havalar iyice isindi daha iyi kilo verilir bu gunlerde demi bol su icerek zaten sicak diye bisiy cani istemez insanin ama iste bir yeme duzeni oturtulsa iyi olcak
unuttugum kimse varmi acaba yaa yok galiba varsa beni unuttun diye bagirsin ben duyar gelirim hemen ona bir opucuk kondururum olur
neyse benim isler bitiyo bugunlerde yemek camasir ev toplama kalabalik olunca boyle efe uyanmadan camasirlari asayim koca iste buyukler dinleniyo cocuklar okulda bende buraya kactimdi gece gelirim yine herkezi optum kizlar sakin hedefinize iyice yaklasmadan salmayin kendinizi optum herkezi gorusuruz
canım bu akşam yemeği dediğim,saat 22.30 da yediğim birşey.öğleni geç yiyince,akşamı böyle hafif geçiştiriyorum
Şeniz Şeniz Şeniz
bugün yediklerimi yazayım ;
(işe gittiğim günler geç uyanıyorum ne yzık ki)
12.00 - 2 dilim ekmek,1 yumurta ile yapılmış menemen,dom-salatalık
14.30 - 2 kaşık bulgur pilavı ile karıştırılmış yağsız salata(buna öğlen yemeği bile diyebiliriz)
16.00 - 1 erik,2 kiraz,1 kayısı,1 çilek
17.30 - bir tabak taze fasulye (yazın her hafta en az 3 kere yerim), 2 kaşık yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği
20.00 - yeşil mercimekli salata (yiyeceğim)
22.30 süt veya meyveli light yoğurt (yiyeceğim)
ne güzel canım her yere yetişiyorsunuz maşallah sizlere sizler bzizim gurur kaynaklarımızsınız başaramıyacağının zbir işte yoktur herhaldeay siz hiç bize sormuyonuz mehalimle ortadan kayboluyonuz gelmiyonuz diye :)) biz dikiş-nakış-örgü bölümlerine daldık ordada görev aldıkta o yüzden temizlik yapmaktan gelemiyoz :O)))
ay canım ya gerçekten çok zordur ev taşımak birde bir taraf beğenip diğeri beğenmedimi daha zorlaşıyor zaten siz geçici bir süre oturmuyacakmısınız o yüzden fazla önemsemeyein bence canımvaayy 1000 sayfa olmuş... :hooray:
ev bakmadan geliyoruz. yine olmadı,bizimki beğenemedi... tartıştık :mymeka:
sanki çok vaktimiz varmış gibi...
günaydın cicim.. her seferinde tıklayacan ama yoksa olmuyor :roflol: bak iki tık tıka nasıl koşup geldim..
slm kızlar nasılsınız?
aman canım ya sen bize lazımsın şimdi fazla koşmaktanda hasta olmayasın valla üzülürüz o zaman en iyisi sen yavaş yavaş koş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canzicim sanada günaydın şekerim.. ama bak pek tıkladınız yoruldum koşup gidiyorum tıklıyorsunuz geliyorum koş koş yoruldum hahahaaa :)))))
bijo yaa bende merak ettim ne demek istediğini ...
slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?
canzi günaydın canım çok üzüldüm ya ama böylede hamile kalınabiliyor artık tıp çok ilerledi bence sen moralini bozma en uygun kararıda verirsin senin için hangisi hayırlıysa o olsun arkadaşım kendine iyi bak.
ama bağırsaklarım çalışıcak diye de kas gevşetici içme sakın canım :1rolleyes:
günaydın canım sakın üzülme tüpüm tıkalı diye çok basit bir ameliyatla acıldığını duymuştum hemen arkasındanda hamile kalan tanıdıklarım var canım kafan rahat olsun merak etme hiç birşeyi tek sorun tüpünün tıkalı olması olsun canım benim üzme kendinigünaydın arkadaşlar cuma günü rahim filmi çekilmiştim dün sonucunu aldım malesef sol tüpüm tıkalı yani tek tüpüm açık ve öyle hamile kalmaya çalışıyorum 2 yıldır bunu yeni öğrendim muhtemelen erken doğum sonrası yapışıklık olabilirmiş bügün doktordan randevu aldım bakalım ne diyecekler açmak isteyebilirler yada direk aşılama yapalım diyebilirler bende düşünüp kara vericem ama tabiki önce kilo o yüzden bir diyetisyenden yardım almak istiyorum bakalım şimdi onu araştırıcam
hoşbulduk kalliste nasılsın canım nasıl gidiyor beni sorarsan bomba gibi gidiyor kilolarımdan kutulayım artıkilterciğim günaydın canım hoşgeldin.. duaların pek güzel hepsine amin dedim ben :))
mersacığım zamanın olursa sana çektiğin fotolar ve sebzelerin için konu açalım bak sebzeler için hobi alanı var burada ..
ay o kas gevşeticimiydi kaydirigubbakcemile3 bende ağrı kesici diye kas gevşetici al diyorum kıza.. bijocum mesajını editle valla herkes yapmaya kalkar sorumlu olmayalım canım çok bilinçsiz insan var reçeteli ilaç zaten yasak burda... mirmirmirmir
Tık tık işe yarıyor gülmeyin bakkaydirigubbakcemile3
mersacım ben dün akşam sipariş bile verdim zeytinden ve sordumama şimdi limon bahçem dedin beni mahvettin yahu adresini ver ben sana yardıma geleim en iyisi... bende müthiş seviyorum ekip dikmeyi ama alanım yok işte.. çocukluğumdan çok alışığım rahmetli annem her şeyi ama akla gelecek her şeyi görmemiz için zevkine ekerdi, bahçemiz hem içek hem sebzelerle doluydu... keşke o zamanlar fotoğraf makineleri daha yaygın olsaydı diye hayıflanıyorum sürekli..
ilterciğim günaydın canım hoşgeldin.. duaların pek güzel hepsine amin dedim ben :))
mersacığım zamanın olursa sana çektiğin fotolar ve sebzelerin için konu açalım bak sebzeler için hobi alanı var burada ..
evet canlarım