• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben de aliyorum bugun agzim neredeyse hic bos durmadi en kotu ihtimal sakiz vardi ;)

Uyku tutmadi yorgunluktan :(

Bari menumu paylasayim
Sabah 09:00
1 simit
2 kk peynir
6 zeytin

Ogle 12:00
6 yk sebze yemegi
3 yk yogurt

Ara 16:00
1/2 paket misir ve pirinc patlagi

Aksam 19:00
Yarim kase tarhana corbasi
2 yk sebze yemegi
1 yk yogurt
2 dilim ekmek

Ara 20:00
1 ince dilim kek

Ara 21:00
1 adt cennet hurmasi

Misir ve pirinc patlaginin 1/2 sini de gun icerisinde aralarda gidip gelip 1 tane alarak yedim.

Bugun hic oturmadim hep ayakta kosusturmacayla gecti.

Suyum 1,5lt oldu gun icerisinde yarim lt ictim fazla tuvaletim gelmesin diye 1 lt yi aksam ictim

ahh o simit o küçücük simit tam tamına 275 kaloriiii :(:(
40 dk 3 km yürüdüm de anca 250 sini erittim geçen.. aman diyim simit yemeyin diyet süresince.. poğaça bile daha masum...
o susam bizi mahvediyoo :(:(

Detoksa başladım hiç katı gıda almadım yalnızca sıvı :) bir hafta yapmayı planlıyorum yani bugun hiç yiyecek yok

nasıl bir detok uyguluyorsun sebze veya meyve suyu gibimi??

valla cesaretine hayran oldum.. bende en kısa zamanda yapacağım inşallahhh :):)

nasıl gidiyor acıkman nasıl kilo verme nasıl oluyor gerçi bugün 2. gün ama bişiyler farketmeli..

cevabını sabırsızlıkla bekliyorummm :):)

iyi geceler
ben kilo alıyrum ya
göbeğim şişti davul gibi oldu
kendime gelmem lazım hadi öneriler motivasyon arttırıcı bi hedefi olmalı insanın o bende yok şte

merhaba..

öncelikle bende de o motivasyon düşüklüğü var dayanamayıp kaçırıyorum bi bakıyorum oo günlük kalori ihtiyacımı geçmişim..
tartıda da bişiy farketmeyince bende demotive oluyorum.. fakat uygulanacak bir detox ile bişiyler olucak sanırım...
bende yemek yiyorsam sonuna kadar yiyecem modu var kendimi tutma yok.. ama yemek yok dediğimde beyin algılıyor ve hiç birşey yemiyorum... sende de ynı problem varsa işin sırrı sanıyorum ki detox (ki ben hiç uygulamadım ama çok okudum)...
kilon ne ona göre gerçekçi bir hedef koyup birlikte bişiyler yapabiliriz...

nasıl bir detok uyguluyorsun sebze veya meyve suyu gibimi??

valla cesaretine hayran oldum.. bende en kısa zamanda yapacağım inşallahhh :):)

nasıl gidiyor acıkman nasıl kilo verme nasıl oluyor gerçi bugün 2. gün ama bişiyler farketmeli..

cevabını sabırsızlıkla bekliyorummm :):)

Katıl bana arkadaaşı. Sabah limonlu ılık su içiyorum kocaman bir bardak.gün içinde bitki çayları su süt meyve suyu ve ilk defaa gece uyanıp atıstırmadım hiç açlık hissetmiyorum halsizde değilim

Ve Ezogelin çorba içeceğim zorlarsa uyarmı sana

valla uyar bana ama ben şimdi başlayamam hafta sonu yoğun oluyorum yanımda bişiy gezdiremem.. haftaya da malum yıl başı akşamı ama ondan sonra başlarım..
sen ilk kürünü yap sonuçlarına göre bende başlayayım... yanlız bence ezogelini öğlen iç en azından eritirsin..
birde detox ta sabahları içilen himalaya tuzundan bahsediliyor bağırsak temizlemek için ve akşamları sinameki çayı..
bunları da denersen sonuç harika olacaktır diye düşünüyorum..
Takibindeyim :):)

valla uyar bana ama ben şimdi başlayamam hafta sonu yoğun oluyorum yanımda bişiy gezdiremem.. haftaya da malum yıl başı akşamı ama ondan sonra başlarım..
sen ilk kürünü yap sonuçlarına göre bende başlayayım... yanlız bence ezogelini öğlen iç en azından eritirsin..
birde detox ta sabahları içilen himalaya tuzundan bahsediliyor bağırsak temizlemek için ve akşamları sinameki çayı..
bunları da denersen sonuç harika olacaktır diye düşünüyorum..
Takibindeyim :):)

Form çayı içiyorum birde tarçın elma demliyorum sindirim sorunum olmuyor biraz rengim beyaz halsizde değilim

Kahvaltı yap tabi canım bedenine zulmetme.cok uzun zaman bisey yemeden durursan bir anda kendini kaybedersin tıka pasa yersin.yani bende oyle oluyor :) ben bugun biraz daha dikkatliydim ama bu hafta veremedim galiba.yada ne biliyim iste :(

Benim bugunku menum
Sabah:
Kasarlı mantar (mantarı bol kasarı az)
Domates
3 zeytin
2 bardak sekersiz cay
2 dilim ekmek
Oglen
Bulgur pilavı
Nohut
Ayran
(Nohut ve pilav ikisi yanyanayken bir tabak bile degildi)

aksam:
Tarhana corbası (yarım kase)
Patates yemegi(4 kasık kadar)
ayran

Aralarda anne cayı,ıhlamur,bir kucuk mandalina

Su miktarı:2 bucuk litre
19.00 da yeme icmeyi kestim.

Spor:15 dk egzersiz + 1 bucuk saat yuruyus (rebook easytone umu giyiyorum iki gundur.)

Ben yalnızca çorba içtim şuan aç hissediyorum dayanacağım güzellik için nelere katlanıyoruz.hele ben yalnışmı bilmiyorum ama herşeyi zayıflamayaçbağladım saçlarımı zayıflayınca boyatacam alışveriş yapıcam yeniden manikür pedikür falan eşortmanla gezmiycem,sanırım kilo benim özgüvenimi zedelemiş ama düşünün bir yıkda 40 kilo 34 bedenken obez oldum şuan 18 kilom var ama hala kendimi güzel hissetmiyorum

Benim bugunku menum
Sabah:
Kasarlı mantar (mantarı bol kasarı az)
Domates
3 zeytin
2 bardak sekersiz cay
2 dilim ekmek
Oglen
Bulgur pilavı
Nohut
Ayran
(Nohut ve pilav ikisi yanyanayken bir tabak bile degildi)

aksam:
Tarhana corbası (yarım kase)
Patates yemegi(4 kasık kadar)
ayran

Aralarda anne cayı,ıhlamur,bir kucuk mandalina

Su miktarı:2 bucuk litre
19.00 da yeme icmeyi kestim.

Spor:15 dk egzersiz + 1 bucuk saat yuruyus (rebook easytone umu giyiyorum iki gundur.)

Arkadaşım neden yulaf yemiyor süt içmiyorsun var bir bildiğim dinle beni:) pişman olmayacaksın

Ben de uzun zamandır manikur pedikur yaptırmıyorum.arada saclarımı yaptırıyırum gorumceme kuafor de kendisi :) ama cilt bakımı bile yapmıyorum ne zamandır.pijamayla yatıyorum ki her gece farklı bi gecelik giyerdim.kilo verince giyicem hepsini yine :( tam anne modunda yasıyorum sanırım.ama simdiden kendimize ozen gostermeliyiz bencembelki kilo vermemize de motive edici olur.ben pijamalardan baslayım :))

Pazar kahvaltı edeceğim bişiy olmaz herhalde zaten 5.günüm olacak en büyük keyfim pazar kahvaltısı kocişle

maşallah umarım 5. gününü beraber görürüz..
bence sabah ilk önce sıvı tüket ondan sonra katı gıda al malum mide kaç gündür hep sıvı alıyordu...

benimde morelim çok bozuk sabah tartıldım bişiy değişmemiş geçen hafta ile aynıyım :( ki 3 gün 3 km yürüdüm ter attım ama neden böyle oldu anlamadım vücut kendinimi koruyo ben bi yerlerde yanlışmı yapıyorum.. ???

bugün ki niyetim detox gibi birşey yapmak... sadece bitki, çayları ve meyve besleneceğim... ceza vereceğim kendime bakalım ne kadar başarılı olacağım.. fena taktım kafaya.. ya o kilolar gidecek ya gidecek!!!

Ben yalnızca çorba içtim şuan aç hissediyorum dayanacağım güzellik için nelere katlanıyoruz.hele ben yalnışmı bilmiyorum ama herşeyi zayıflamayaçbağladım saçlarımı zayıflayınca boyatacam alışveriş yapıcam yeniden manikür pedikür falan eşortmanla gezmiycem,sanırım kilo benim özgüvenimi zedelemiş ama düşünün bir yıkda 40 kilo 34 bedenken obez oldum şuan 18 kilom var ama hala kendimi güzel hissetmiyorum

seni anlıyorum bende aynıyım malesef :( yakında okul yemeği var saçlarımı boyatayım diyorum sonrada aman boyatsan nolur bu halde diyorum.. ne giyecem ben o akşam diyorum... offfffff püfffffffffffff :(:(

ağzıma kilit vurmadan olmayacak bu iş :(:(

Back
X