• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben karatay yapiyorum sabah doyana kadar tika basa diger ogunler hafif cunku acligin yogun bi aclik olmuyor tikaniyorsun yiyemiyorsun.

Eda ise diyetisyen menusu bu haftaki menusu boyle idi uymak zorunda oglen o bi tabak yemegi yersr fircayida yer vardir bi bildiği duzenli diyetisyene gider cunku

Heeee, ondan. :D İyi bakalım.

canım karar defterinde 6 ayı geçtiyse yeni üye gibi işlem görüyor yazıyor az önce okudum sadece yanına eski üye diye belirtiliyormuş o yüzden sende sorun yok sen ortalamaya etki etmiyorsun hadi söyle bakalım senin kilon kaç oldu?

eriğim karatay dan memnun musun ben bi dişimi sıkıp 3-5 kg verdikten sonra düzenli beslenmeye geçeceğim karayat mı dukan mı protein mi yapsam bilemedim?

Hadi ya, o zaman hedef kilo da güncellenebilir. :52: Oh, oh, iyi...

79.1 kiloyum, hedef kilom 60

tavsiyelerin için teşekkürler, uyacağım :):)

tam anlatamadım sanırım..

şimdi tam bir kepek ekmeğini yarıya böldüm sonra onuda yarıya böldüm.. bir marul dediğim küçük bişiy salatalık dediğim sadece 2 dilim peyniri içine sürdüm zaten zeytinler falan tabi biraz zor sıkıştırdım :):) bastıra bastıra :):) sonra folyoya bastıra bastıra sarıp işe getirdim :):)

:D :D Ay öyle ekmek... Bugün bende mi bir şey var acaba, anlayamadım. :)
Afiyet olsun.

Canim dukani benim 4 firmam yapti hepside ucuncu evrede mide rahatsizligindan acillik oldu proteini sindirememis artik vucutlari karatay bi hafta oldu ve 1, 6 kg hediye etti bana memnunum kahvaltimi sabah cok erken yaptigim halde ogle yemegine kadar acikmiyorum calisan biri icin super ayrica ekmeksiz yadanirmis zaten cok ekmek yemezdim simdi hic gozumde yok ve ben cikolata hastadi olmama rağmen hic canim istemiyor

Ben dukan yaptım. Uzun vadede yapılması zor bence. düzenli beslenmede en az 1 öğün protein alırsan açlık krizleri gelmez onu öğrendik.

valla burda hem dukan hem karatay cı var ben de uzun vadeli düşünmüyorum açıkcası her iki diyeti de sadece son dönemde aldığım kiloları çabuk bir şekilde verip daha sonra eski diyetisyenimin verdiği listeye göre devam etmeyi düşünüyorum bir de bizim işyerinde arkadaşlar var 3 tane 3 üde incecik çıtır hatunlar bakıyorum gündüz çikolata vs herbişeyi yiyorlar yaa dedim nasıl böyle çıtır kalıyonuz akşamları hiç bişey yemiyorlarmış ben 2-3 gün denedim ama hiç bişey yemeden duramadım da 1 kepçe çorba vs yedim dün akşam da hiç yemedim açıkcası aç aç yattım ve sonuç hakkaten 1 kilo gitti ki dün 3 avuç yerfıstığı lavaşta döner vs yememe rağmen ama artık onları da unutuyorum bunların hepsi artık yok düzenli sağlıklı beslenmeye geçiyorum

kızlarrr topiği tesadüfen buldum ben de gruplara katılmak istiyorum ne yapabilirim? boş yer var mı acaba bana da:(

kızlarrr topiği tesadüfen buldum ben de gruplara katılmak istiyorum ne yapabilirim? boş yer var mı acaba bana da:(

Hoşgeldin canım iste sana grup dogru yerdesin . Kendini anlatirmisin biraz kac kg hedef kac

Kaptan yeni üye çağırımını takıma bıraktığı için cevap verebiliriz sanırım. :)
Var boş yerimiz, gel canım. Kısaca kendinden bahset ama, olur mu? :)

Karataycılar... Şimdi sabah tıka basa, istediğimiz her şeyi yiyoruz ya... Sonra acıkmayalım diye... Peki sabah kaşar-salam-sucuk-pastırma-börek falan da yiyebiliyor muyuz? :D Çok oburca bir soru oldu ama yiyebiliyorsak belki ben de bir bakarım o rejime...

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
nserin(76,0/ 75,5 / 0,50 / %0,66)
durumda(66,1/ )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (79,1/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)hedef kilo 60

5. TAKIM ORTALAMASI:%

Heeee, ondan. :D İyi bakalım.

Hadi ya, o zaman hedef kilo da güncellenebilir. :52: Oh, oh, iyi...

79.1 kiloyum, hedef kilom 60

:D :D Ay öyle ekmek... Bugün bende mi bir şey var acaba, anlayamadım. :)
Afiyet olsun.
canım hedef kilonu da yazdım kilonu da

takıma yeni eleman alıyoruz gerçekten azimliysen kilo vermek istiyorsan ve ilk sayfadaki kuralları kabul ediyorsan hemen şu anki kilonu ve hedef kilonu yaz takıma gir tatlım

valla burda hem dukan hem karatay cı var ben de uzun vadeli düşünmüyorum açıkcası her iki diyeti de sadece son dönemde aldığım kiloları çabuk bir şekilde verip daha sonra eski diyetisyenimin verdiği listeye göre devam etmeyi düşünüyorum bir de bizim işyerinde arkadaşlar var 3 tane 3 üde incecik çıtır hatunlar bakıyorum gündüz çikolata vs herbişeyi yiyorlar yaa dedim nasıl böyle çıtır kalıyonuz akşamları hiç bişey yemiyorlarmış ben 2-3 gün denedim ama hiç bişey yemeden duramadım da 1 kepçe çorba vs yedim dün akşam da hiç yemedim açıkcası aç aç yattım ve sonuç hakkaten 1 kilo gitti ki dün 3 avuç yerfıstığı lavaşta döner vs yememe rağmen ama artık onları da unutuyorum bunların hepsi artık yok düzenli sağlıklı beslenmeye geçiyorum

Ben dukanla çabuk kilo verdim. 1,5 ayda falan 10 kilo gitti. Ama dukancıları görüyorum3. takımda onlarda hemen hemen aynı kilo veriyor. Kabızlık çekmek istemiyorsan karatay daha mantıklı :27:
bu arada benim diyetisyen hep diyor açıktıkça salata ye (yağsız tuzsuz) ben tv izlerken 3,4 tane salatalık yediğimi bilirim açıkınca dedi.. Zararı olmaz kilo almazsın dedi. Aklında olsun öle çikolata falan yiyince ilerde faydalı bilgi olur. :52::52:

teşekkür ederim öncelikle sıcak karşılamanız için... topiği yeni farkettim ve kuralları pek bilmiyorum ama birlikte zayıflama fikri bana çok cazip geldi... denizlide yaşıyorum yaşım 36... eğitim ve danışmanlık şirketim var genellikle oturarak çalışıyorum. 8 yıllık evliyim ve uzun süredir oturarak çalışmaktan dolayı oldukça kilo aldım... 3 gündür diet yapıyorum ve spor tabiki, bugün 3. günüm. Bu sefer fazla taktım kafama :( 1.68 boyum ve bugün itibarıyle kilom 87 :( hedefim ilk etapta 75... uzun vadede de 68 olmak... hepinize kocaman sevgiler :) yapmam gerekenler hakkında bilgiyi nereden alabilirim?

teşekkür ederim öncelikle sıcak karşılamanız için... topiği yeni farkettim ve kuralları pek bilmiyorum ama birlikte zayıflama fikri bana çok cazip geldi... denizlide yaşıyorum yaşım 36... eğitim ve danışmanlık şirketim var genellikle oturarak çalışıyorum. 8 yıllık evliyim ve uzun süredir oturarak çalışmaktan dolayı oldukça kilo aldım... 3 gündür diet yapıyorum ve spor tabiki, bugün 3. günüm. Bu sefer fazla taktım kafama :( 1.68 boyum ve bugün itibariyle kilom 87 :( hedefim ilk etapta 75... uzun vadede de 68 olmak... hepinize kocaman sevgiler :) yapmam gerekenler hakkında bilgiyi nereden alabilirim?

***5.TAKIM 343. ETAP***

kadis ( 76,4/ )
purmelal(76,0/ )
nserin(76,0/ 75,5 / 0,50 / %0,66)
durumda(66,1/ )
toplight (71,8/ 74,5/ -0,3 / - %0,42 ) 334.etapta izne ayrıldı kilosu 9 a bölündü
Funda08 (79,1/ ) eski üye (288. etapta kendi isteği ile ayrıldı)hedef kilo 60

5. TAKIM ORTALAMASI:%

canım hedef kilonu da yazdım kilonu da

takıma yeni eleman alıyoruz gerçekten azimliysen kilo vermek istiyorsan ve ilk sayfadaki kuralları kabul ediyorsan hemen şu anki kilonu ve hedef kilonu yaz takıma gir tatlım

Teşekkür ettim. :16:

teşekkür ederim öncelikle sıcak karşılamanız için... topiği yeni farkettim ve kuralları pek bilmiyorum ama birlikte zayıflama fikri bana çok cazip geldi... denizlide yaşıyorum yaşım 36... eğitim ve danışmanlık şirketim var genellikle oturarak çalışıyorum. 8 yıllık evliyim ve uzun süredir oturarak çalışmaktan dolayı oldukça kilo aldım... 3 gündür diet yapıyorum ve spor tabiki, bugün 3. günüm. Bu sefer fazla taktım kafama :( 1.68 boyum ve bugün itibarıyle kilom 87 :( hedefim ilk etapta 75... uzun vadede de 68 olmak... hepinize kocaman sevgiler :) yapmam gerekenler hakkında bilgiyi nereden alabilirim?

toplight'ın da dediği gibi ilk sayfadaki kuralları bir oku. tamam dersen, bugün tartı günümüz zaten, sanırım hemen listeye girersin. cumadan cumaya tartılıp bildirim yapıyoruz. günlük menülerimizi yazıyoruz vs.

teşekkür ederim öncelikle sıcak karşılamanız için... topiği yeni farkettim ve kuralları pek bilmiyorum ama birlikte zayıflama fikri bana çok cazip geldi... denizlide yaşıyorum yaşım 36... eğitim ve danışmanlık şirketim var genellikle oturarak çalışıyorum. 8 yıllık evliyim ve uzun süredir oturarak çalışmaktan dolayı oldukça kilo aldım... 3 gündür diet yapıyorum ve spor tabiki, bugün 3. günüm. Bu sefer fazla taktım kafama :( 1.68 boyum ve bugün itibariyle kilom 87 :( hedefim ilk etapta 75... uzun vadede de 68 olmak... hepinize kocaman sevgiler :) yapmam gerekenler hakkında bilgiyi nereden alabilirim? çook azimliyim ve ilk sayfayı okudummm :)

Kaptan yeni üye çağırımını takıma bıraktığı için cevap verebiliriz sanırım. :)
Var boş yerimiz, gel canım. Kısaca kendinden bahset ama, olur mu? :)

Karataycılar... Şimdi sabah tıka basa, istediğimiz her şeyi yiyoruz ya... Sonra acıkmayalım diye... Peki sabah kaşar-salam-sucuk-pastırma-börek falan da yiyebiliyor muyuz? :D Çok oburca bir soru oldu ama yiyebiliyorsak belki ben de bir bakarım o rejime...
Ayy hic gulecegim yoktu :27: yok canim mumkunse dogal seyler mesela pirinc degil bulgur vs salam degil ama ev yapimi sucuk var borek cix yok. Xaten menumdekileri ye bigun bak nasil doyuyorsun borek istemezsin bile pazar kahvaltida borrk simit pogaca vardi arkafaslat gelmisti umrumda bile olmadi en az uc dilim borrk yerdim eskiden olsa

5.takimi boyle canlandiginimi gormek ne guzel harikasiniz kizlar

Ayy hic gulecegim yoktu :27: yok canim mumkunse dogal seyler mesela pirinc degil bulgur vs salam degil ama ev yapimi sucuk var borek cix yok. Xaten menumdekileri ye bigun bak nasil doyuyorsun borek istemezsin bile pazar kahvaltida borrk simit pogaca vardi arkafaslat gelmisti umrumda bile olmadi en az uc dilim borrk yerdim eskiden olsa

Bende sabah kahvaltimi karataya gore yaptim amaacikirim oglene ben ya

Bende sabah kahvaltimi karataya gore yaptim amaacikirim oglene ben ya

tamamdır, ilk sayfadaki kuralları okudum. bugün itibariyle belirttiğim gibi 87 kiloyum... dietteki 3.günüm. günlük 600 kalori alımına dikkat ediyorum çünkü bu sefer kızgınım :( 8 ocakta başladığımda 89 kilo ile başlamıştım farkındayım su kaybım var... hemen cevap yazamıyorum sitede ya da internetimde sorun var önceki mesajım da gönderimedi gözüküyordu fakat 3 kere gönderilmiş, özür dilerim bunun için :)

Ben dukanla çabuk kilo verdim. 1,5 ayda falan 10 kilo gitti. Ama dukancıları görüyorum3. takımda onlarda hemen hemen aynı kilo veriyor. Kabızlık çekmek istemiyorsan karatay daha mantıklı :27:
bu arada benim diyetisyen hep diyor açıktıkça salata ye (yağsız tuzsuz) ben tv izlerken 3,4 tane salatalık yediğimi bilirim açıkınca dedi.. Zararı olmaz kilo almazsın dedi. Aklında olsun öle çikolata falan yiyince ilerde faydalı bilgi olur. :52::52:

Düzeltme

Ben dukanla çabuk kilo verdim. 1,5 ayda falan 10 kilo gitti. Ama KARATAYCILARI görüyorum 3. takımda onlarda hemen hemen aynı kilo veriyor. Kabızlık çekmek istemiyorsan karatay daha mantıklı :27:

bu sabah kalkınca 2 fincan sade ve şekersiz nescafe içtim.

kahvaltı:
1 adet kepekli galeta-50 cal
1 adet yumurta - 75 cal
1 dilim peynir - 90 cal
2 küçük havuç 30 cal
1 soda
2 bardak su ile güne devam etmekteyim... Akşamları 1 saat orta tempoda yürüyüş yapıyorum. Dün 15 dakika ile dans etmeye başladım bugün 20 dakikaya çıkarmaya çalışacağım. Çook azimliyim, çok bu sefer gidecek bu kilolar :)

Back
X