- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #101.481
Nazar değmesin inş. İnş birinci olursunuzda motivasyonunuz iyice tavan yapar.
çok sağol inşalllahhhh :) sen nasılsın, kaçıncı gruptasın? her şey yolunda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar değmesin inş. İnş birinci olursunuzda motivasyonunuz iyice tavan yapar.
çok sağol inşalllahhhh :) sen nasılsın, kaçıncı gruptasın? her şey yolunda mı?
teşekkürler canım. ama 2 şeyi anlamadım acemiliğime ver :) kilomuzu nasıl yüzde hesabıyla yazıcaz anlamadım. birde günde 5 mesaj zorunlu diyo o bu topik için geçerli dimi? ben kafama koydum busefer yapıcam ama nasıl yapılıcak ne zaman başlayacağız beni bilgilendirirmisiniz biraz.
Merhaba arkadaşlar.2. Hamileliğinden önce sigarayı bıraktım hamileliğimde haşimato çıktı emzirirken de kilo aldım.derken çıktım 68 den 83 e. Boyum 175 cm.
Ben öğretmenim ve öğleciyim. Kahvaltımı yazmakla başlayayım.saat 10 da yapıyorum.
Yarım dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 yumurta
1kase yoğurt
Ben 3 . gruptayım. .İyiyim, herşey yolunda şükür. :)
kızlar beni de hevese getirdiniz bende akşam alıp başlayayım olmazsa lahana çorbası diyetine yaaa
kızlar beni de hevese getirdiniz bende akşam alıp başlayayım olmazsa lahana çorbası diyetine yaaa
kızlar hoşgeldiniz ikinize topluca mesaj yazıyorum 1. sayfada kuralımız var eğer size uyarsa ve gerçekten kilo vermek istiyorsanız aramıza hoşgeldiniz diyelim
esmer59 şu anki kilon nedir canım ve de hedefin kaç? kaç kiloya inmek istiyorsun
elakerem sen 83 kg sun sanırım senin hedefin kaç sen de onu belirtirmisin?
canım menüleri parça parça değil gün sonunda veya ertesi gün sabah toptan yazıyoruz geçmiş mesajlara bakarsan görürürsün canım
kızlar hoşgeldiniz ikinize topluca mesaj yazıyorum 1. sayfada kuralımız var eğer size uyarsa ve gerçekten kilo vermek istiyorsanız aramıza hoşgeldiniz diyelim
esmer59 şu anki kilon nedir canım ve de hedefin kaç? kaç kiloya inmek istiyorsun
elakerem sen 83 kg sun sanırım senin hedefin kaç sen de onu belirtirmisin?
canım menüleri parça parça değil gün sonunda veya ertesi gün sabah toptan yazıyoruz geçmiş mesajlara bakarsan görürürsün canım
destek için saol canım sen ve eriğim bizi toparlamak için çok uğraşıyorsunuz
başla canım gerçekten işe yarıyor sanırım benim şu an pişmekte, pişsin içeceğim hemen :)
Selam h.geldiniz.
1. sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul ediyorum yazmalısınız.
luci, bu soğan kuru soğan mı?
6 soğan çok fazla değil mi? Soğan çorbasına dönmesin, kokmayalım buram buram sonra...
luci, bu soğan kuru soğan mı?
6 soğan çok fazla değil mi? Soğan çorbasına dönmesin, kokmayalım buram buram sonra...
canım hatırladığım kadarıyla çok soğan oluyor bunda
fundacım şimdi içtim çorbamı gayet güzel olmuş ben size yaptığım şekli yazayım 1 orta boy beyaz lahananın yarısı, 3 orta kuru soğan, 1 domates, 1 yeşil biber, 1 bağ maydanoz sapları ile beraber ve 1 tavuk bulyon, karabiber ve acı kırmızı pul biber yani isot koydum. tuz da konulabilir yazmışlar ama koymadım ben tuz, bulyonunki yeter dedim. üzerine de su koyup(örtecek kadar koymadım ben çok sulu olmasın diye) yarıdan biraz fazla koydum suyunu düdüklüde 15-20 dakika arası pişirdim. kapağı açtıktan sonra kontrol ettim pişmişler, blenderdan geçirdim, orta koyulukta çok güzel oldu kıvamı. içerken üzerine nane serptim bolca ve kırmızı acı pul biber... 1 kocaman kase içtim vallahi hadi bismillah diyerek. tuzu da olsa hiç fena sayılmaz ama tuzsuz biraz zor gitti. gerçi ben lahanayı çok severim, çiğ bile yerim, limonda sıkılabilir tabi :)
hepimize afiyet, şifa olsun inşallahhh :)
afiyet olsun luci cim bende bulyon yok yaa ben eve bulyon sokmuyoyorum ne olabilir ki onun yerine
fundacım şimdi içtim çorbamı gayet güzel olmuş ben size yaptığım şekli yazayım 1 orta boy beyaz lahananın yarısı, 3 orta kuru soğan, 1 domates, 1 yeşil biber, 1 bağ maydanoz sapları ile beraber ve 1 tavuk bulyon, karabiber ve acı kırmızı pul biber yani isot koydum. tuz da konulabilir yazmışlar ama koymadım ben tuz, bulyonunki yeter dedim. üzerine de su koyup(örtecek kadar koymadım ben çok sulu olmasın diye) yarıdan biraz fazla koydum suyunu düdüklüde 15-20 dakika arası pişirdim. kapağı açtıktan sonra kontrol ettim pişmişler, blenderdan geçirdim, orta koyulukta çok güzel oldu kıvamı. içerken üzerine nane serptim bolca ve kırmızı acı pul biber... 1 kocaman kase içtim vallahi hadi bismillah diyerek. tuzu da olsa hiç fena sayılmaz ama tuzsuz biraz zor gitti. gerçi ben lahanayı çok severim, çiğ bile yerim, limonda sıkılabilir tabi :)
hepimize afiyet, şifa olsun inşallahhh :)