- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.201
34 yaşındayım. 2 çocuk(ikiz :) ) annesiyim. 3 yaşındalar. çalışıyorum. doğumdan önce 77 kilodum. 95 ile doğum girdim. sonrasında 2 ayda tekrar 77 kilo oldum ama süt olsun diye herşeyi yedim. sonrada aldığım kiloları veredim. 02 ocakta tartıldığımda 96 kiloydum. ve 3 ocakta başladım diyet yapmaya. şimdiye kadar 4 kilo verdim.
Hoşgeldin canım, Çocuklarına rabbim hayırlı uzun ömür versin, cümlesine inşaallah..Kilo vermek için en güzel ortam bence kk fakat ben boyunu merak ettim, ne iş yapıyorsun? ayyy meraklı hissettim kendimi birden

Ben Gamze 30+1,5 yaşındayım
 evliyim, çocuğum yok, çalışıyorum..
 evliyim, çocuğum yok, çalışıyorum.. 
 başarılar dilerim
 başarılar dilerim  hee unutmadan boyum 1.65 kilom şu anlık 69.7 gibi
 hee unutmadan boyum 1.65 kilom şu anlık 69.7 gibi 

tebrik ediyorum
 tebrik ediyorum zaten asıl kilo aldıran şey doğum değil doğum sonrası süt olsun diyerek dikkatsizce beslenmeymiş bunu Ayça Kaya demişti bir de süt olmasını istiyorsanız şekerlere,tatlılara yüklenmeyin demişti bir çok uzman da süt için bol su ve sağlıklı beslenmeyi öneriyor
 zaten asıl kilo aldıran şey doğum değil doğum sonrası süt olsun diyerek dikkatsizce beslenmeymiş bunu Ayça Kaya demişti bir de süt olmasını istiyorsanız şekerlere,tatlılara yüklenmeyin demişti bir çok uzman da süt için bol su ve sağlıklı beslenmeyi öneriyor Bu arada hem çalışıyorsun hem de ikiz çocukların var maşallah diyorum
 Bu arada hem çalışıyorsun hem de ikiz çocukların var maşallah diyorum Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Bu arada 8 Şubat'ta da senin doğum gününü kutlarız inşallah
 Bu arada 8 Şubat'ta da senin doğum gününü kutlarız inşallah
 bu hesaplara göre bende 33,5 yaşındayım.
 bu hesaplara göre bende 33,5 yaşındayım.  

senin uyguladığın belli bir diyetisyen listesi var mıydı? yoksa kendince mi bir liste yapıyorsun?
 senin uyguladığın belli bir diyetisyen listesi var mıydı? yoksa kendince mi bir liste yapıyorsun? Diyet beslenme konularındaki araştırmalarım 14-15 yıl öncesine dayanıyor aslında kilomu koruyordum da sonra okul bitince evde durunca önüne geçemedim bi de yeni çevreye girmiştim ve yediğim herşeye bir kulp buluyorlardı kilo vermek istiyorsan yediğinden kısacaksın falan diye... Ee tabii tam ergenlik dönemi insanların düşüncelerini fazla önemsediğim hassas bir yapım vardı o zaman ama kıstıkça kilo aldım ve bildiğiniz üzere sonuç ortada...
 Diyet beslenme konularındaki araştırmalarım 14-15 yıl öncesine dayanıyor aslında kilomu koruyordum da sonra okul bitince evde durunca önüne geçemedim bi de yeni çevreye girmiştim ve yediğim herşeye bir kulp buluyorlardı kilo vermek istiyorsan yediğinden kısacaksın falan diye... Ee tabii tam ergenlik dönemi insanların düşüncelerini fazla önemsediğim hassas bir yapım vardı o zaman ama kıstıkça kilo aldım ve bildiğiniz üzere sonuç ortada...