- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.241
:)) salatalık hem bir mucize gibi hem %90 ı su hem de acayip tok tutuyor, iyi ki var :)
Kesinliklee canımm, şu kış bitse de hormonsuz hormonsuz yesek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) salatalık hem bir mucize gibi hem %90 ı su hem de acayip tok tutuyor, iyi ki var :)
hmm oralardasın kolay gelsin canım evet nasip kısmet hayırlısıIyi canim ucuncu takimda Devam. Bende de suan icin birsey yok kismet canim hayirlisi beklemekse bekleriz
ya şu yaz sofralarının tadı başka oluyor şimdi zoraki o zaman içten gelerek bütün samimiyetle yemek demi ne kadar fark varKesinliklee canımm, şu kış bitse de hormonsuz hormonsuz yesek![]()
kısa zamanda çok iyi vermişsiniz ölçtünüzmü acaba kaçı yag kaçı kas su gibi merak ettimdesüppersin yaaa, ben 13 günde 6,5 kilo verdim geçen oturduk arkadaşlarla 3 saat kimse bir şey demedi bana, sinirimi bozdular, giremediğim kıyafetlerime giriyorum, annem, eşim, çok iyi zayıfladın diyor ama arkadaşlarda sorun var galiba![]()
Forum takipte Kalkis 500 lt su yazisini görünce aynenKalkış 500 lt su
10.00 2 d.buğday ekmeği 2 zeytin peynir(bir avuç kadar) salata 1 kesme şekerli çay
12.00 çay 3 hurma 1 çay bardaği süt
14.00 2 köfte 3 kaşik nohut(susuz etsiz) 1 lokma ekmek 2 kaşik yoğurt salata(yağsız)
16.00 çay 3 hurma
18.00 1 köfte 2 kaşık yoğurt salata
20.00 1 su bardaği süt
2.5lt su
1 saat plates s.salonunda
ben sanırım hastalanacağım hapsurup öksürüp duruyorum yaa burnum da akıyor ben hasta olmak istemiyorum bu arada sabah kahvaltımı yaptım 2 saat sonra ayran çorbamı içtim bakalım ne olacak
evet haklısınız düzeltme ama yapamıyorumForum takipte Kalkis 500 lt su yazisini görünce aynenböyle oldum.duzeltme yapman lazim sanirim
kısa zamanda çok iyi vermişsiniz ölçtünüzmü acaba kaçı yag kaçı kas su gibi merak ettimde
bana göre tüm gün evde oturup diyet yapmak tabi ev işlerin de varsa daha kolay çünki ne zaman evden çıkıyım diyetimi bozabiliyorum evde kimse şunu ye demeden kendim ayarlıyorumTekrardan merhaba arkadaşlar. Bugünkü menümü yazayım
SABAH
1kkpeynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
şekersiz açık çay
2dilim kepek ekmeği
1dilim salam
ARA
1elma
1kase nestle nesfit
ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
1salatalık
1dilim kepek ekmeği
1dilimin yarısı kadar kek
ARA
1muz
1mandalina
AKŞAM
3yemek kaşığı pilav
biraz tavuk yemeği
1kase yoğurt
1kase çorba
SPOR
1saat yürüyüş
1saat leslie
SU
2litre
Bitki çayım herzamanki gibi yemekten 1-2saat sonra içildi. Misafirim olduğu için şimdi girip yazabildim.Bu arada sanki bu hafta herkes daha istikrarlı gibi:) Alah hepimize kolaylık versin. bütün gün evde durup diyet yapmak daha zor![]()
ben sizin yerinize merak ettim kaslardan gitmemesi önemliteşekkür ederim.. yo ölçtürmedim
günaydın hayırlı sabahlar bugun tartıldım istediğim rakama ulaşamadım neyse ümitsizlki yok inş diğer günlere sizede kolay gelsinkızlarrrr herkese günaydınlarrr :) tartıya son gün, yarın ne yapacaz bakalım.... herkese kolaylıklar dilerim...
canımkerevizhavuçfalankoymadınmısen bazı listelerde varda?toplightcım ben şöyle yaptım 1/4 lahana, 2 adet kuru soğan orta boy, 1 domates, 2 sivri acı biber, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı isot, 1 çay kaşığı kimyon(kokusunu alıyor, gaz yapmasını engelliyor) 1/4 maydanoz ufak ufak doğranacak, 1 adet tavuk bulyon ya da tavuk suyu... düdüklü tencereye tüm malzemeyi koy, yarısını geçmeyecek kadar su olsun içinde (tarifte üstünü örtecek kadar diyor, çok sulu cıvık bir şey oluyor, içilmiyor) düdüklü fışırdadıktan sonra 10-15 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ben blenderdan geçiriyorum çorba gibi olması için kimileri geçirmiyormuş. kaseye alınca boool nane ve isot kyup içiyorum ezogelin gibi oldu vallahi... bazıları baştan tüm lahana ile yapıyorlarmış ama çorba kaldıkça lahana liflerine ayrılıyor ve 2.günden sonra o lifler ince ince ağzına geliyor insanın hoş olmuyor... afiyet olsun canım benim
benim gözüme sadece kahvaltıdaki şekerli çay battı çayı şekersiz içmeye çalış tatlım yaa inan onun keyfi başka güzel oluyor alışınca hemde boşuna kalori almamış olursunKalkış 500 lt su
10.00 2 d.buğday ekmeği 2 zeytin peynir(bir avuç kadar) salata 1 kesme şekerli çay
12.00 3 hurma 1 çay bardaği süt
14.00 2 köfte 3 kaşik nohut(susuz etsiz) 1 lokma ekmek 2 kaşik yoğurt salata(yağsız)
16.00 çay 3 hurma
18.00 1 köfte 2 kaşık yoğurt salata
20.00 1 su bardaği süt
2.5lt su
1 saat plates s.salonunda
canım evde supradin allday vardı ondan aldım hem akşam hem sabahİmuneks AL canım tqkviye hiç bişiyin kalmaz
kızlarrrr herkese günaydınlarrr :) tartıya son gün, yarın ne yapacaz bakalım.... herkese kolaylıklar dilerim...
bana göre tüm gün evde oturup diyet yapmak tabi ev işlerin de varsa daha kolay çünki ne zaman evden çıkıyım diyetimi bozabiliyorum evde kimse şunu ye demeden kendim ayarlıyorum
diyetinde spor harika sadece sabah 2 proteini beraber almamanını öneririm yumurta varsa peynir olmamalı yada aksi
ben sizin yerinize merak ettim kaslardan gitmemesi önemli
günaydın hayırlı sabahlar bugun tartıldım istediğim rakama ulaşamadım neyse ümitsizlki yok inş diğer günlere sizede kolay gelsin
günaydınlarrrrrr
canımkerevizhavuçfalankoymadınmısen bazı listelerde varda?
ben severim kerevizi koyayım olmaz sa bu arada neden burası bu kadar sakin yaaa nserin in profiline baktım dün sabah 11 de girmiş ama hiç mesaj yazmadı gecen cumadan beri?![]()
evet ortalarda yok, başka ulaşım şansımız da yok... beklemekten başka çare yok sanırımburası bu hafta çok sessiz ve de sakin
![]()