- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #102.701
kuru kayısı, kuru erik falan da veriyor ama ben tarzım olmadığı için yazmamıştım.. kahvaltıda 1-2 yenebiliyor sanırım ben sitesinden 1 tane örnek menü paylaşayım sana ve merak eden arkadaşlara... ben inanıyorum karataya çünkü benim uyguladığım ve bana mantıklı gelen şeyleri söylüyor..
PAZARTESİ
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)
Öğle yemeği (13.00-14.00)
Bir avuç içi kadar dana söğüş(tavuk ızgara-ızgara köfte-ızgara et-balık vs...), bol salata ve zeytinyağlı fasulye, Salata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanabilir.Bir su bardağı tuzsuz ayran Arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su
Ara öğün (şart değil) (15.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su
Akşam yemeği (18.00-19.00)
Balık-ızgara köfte-tavuk-ızgara et olabilir, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanabilir)
Ben zaten bunları yiyince asla aç kalmam ki, üstelik sanki kilo bile alırım yahu :44: