• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yaaa, hep birlikte motive oluyoruz işte... gidecek bu kilolarrrrr, başladı bile gitmeye...alkışlar bizeeee, hepimize :46:

Kesinlikleeeeeeeeeeeee :46::46::46::46: az sonra spor yapıcam inşaallah bu hafta daha güzel geçicek veee cuma günü güzel kilo verirsem kendime harikaa bir ödül vericemmm :46::46::46: anneme gidicem..ödülüm ennem :21: en güzel ve en lezzetli yemektewn bile muhteşem bir ödülllllllllllll :21: ama iyi kilo vermeliyim :44:

zaten o yanlışları bilsek herşey daha kolay olucakta :26::16:

söylemedi de:47: ama kendimce öğrendiğimi düşündüğüm şeyler - ekmek bir beslenme planında mutlaka olmalı tabii esmer ekmek, ara öğün mutlaka olmalı aç kalınmamalı, dengeli olduğu ölçüde herşeyden yenebilir
inanın aslında ben çok konuşkanımdır sorarım öğreneyim diye ama karşımda duvar vardı sanki ya da bana öyle geldi ben sorunca cevaplıyordu ama o kadar - ben beklerdim ki bazı şeyleri de ben sormadan anlatsın açıklasın eksiklerimi göreyim ama olmadı ve biraz da bu sebepten motivasyonum düşmüştü:50:

Kızlar ben fırsat buldukça zaten buradayım ve sohbetinizi hem seviyor hemde katılmak istiyorum ve bunu yapıyorum da, dolayısıyla da sohbetimiz uzadıkça mesaj sayımız da anlamadan artıyor, bu nedenle ben zaten 5 mesajı geçtiğim için mesaj sayısı yazmıyorum..

Birde herkesin kilo çizelgesi olsa daha hoş olmaz mı? kilo çizelgemiz ilerledikçe daha bir mutlu oluruz :16::16::16:

Kesinlikleeeeeeeeeeeee :46::46::46::46: az sonra spor yapıcam inşaallah bu hafta daha güzel geçicek veee cuma günü güzel kilo verirsem kendime harikaa bir ödül vericemmm :46::46::46: anneme gidicem..ödülüm ennem :21: en güzel ve en lezzetli yemektewn bile muhteşem bir ödülllllllllllll :21: ama iyi kilo vermeliyim :44:

bak şimdi şevke geldim hadi ben de sporunda eşlik edeyim sana lesli yapayım 1 mil 20 dakika

kuru kayısı, kuru erik falan da veriyor ama ben tarzım olmadığı için yazmamıştım.. kahvaltıda 1-2 yenebiliyor sanırım ben sitesinden 1 tane örnek menü paylaşayım sana ve merak eden arkadaşlara... ben inanıyorum karataya çünkü benim uyguladığım ve bana mantıklı gelen şeyleri söylüyor..

PAZARTESİ
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Öğle yemeği (13.00-14.00)
Bir avuç içi kadar dana söğüş(tavuk ızgara-ızgara köfte-ızgara et-balık vs...), bol salata ve zeytinyağlı fasulye, Salata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanabilir.Bir su bardağı tuzsuz ayran Arzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su

Ara öğün (şart değil) (15.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su

Akşam yemeği (18.00-19.00)
Balık-ızgara köfte-tavuk-ızgara et olabilir, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanabilir)

Luci selam

Menün bana görede fazla geldi zaten ömrüm bpyunca ara öğün yapamadım ancak böyle diyetlere başlayınca kendimi kasınca ara öğün yaparım. Senden ricam diyetinin gidişatı hakkına bizide bilgilendirirsen bende ona göre başlayabilirim.

Bi gün bu kiloların gitmesi için her yolu deneyeceğim aklıma bile gelmezdi. :1:

lily86

Evet k.hidrat aldım bu gün ama çok az yanı vucudun isteği kadarı diyebilirim iş yerınde bu gün bunlar vardı ekmek yemeyeyim dedim 2 kaşık makarna alım dedim iyimi ettim kötü mü bilemedım.Ama inan aç dolaşıyorum biraz once 2 adet kurukayısı attım ağzıma.

İşyerinde tartımız var orada tarılmısım gecen haftada bu haftada ole yapacağım şubat ayının sonuna kadar dewam edeceğim inş hedef kiloma yada ona yakın ulaşırım temennim du :34::34:

lily86

Evet k.hidrat aldım bu gün ama çok az yanı vucudun isteği kadarı diyebilirim iş yerınde bu gün bunlar vardı ekmek yemeyeyim dedim 2 kaşık makarna alım dedim iyimi ettim kötü mü bilemedım.Ama inan aç dolaşıyorum biraz once 2 adet kurukayısı attım ağzıma.

İşyerinde tartımız var orada tarılmısım gecen haftada bu haftada ole yapacağım şubat ayının sonuna kadar dewam edeceğim inş hedef kiloma yada ona yakın ulaşırım temennim du :34::34:
canım iş yerinde çıktıysa birşey diyemem ben de bugun işyeri yemekhanesinde yedim hep kh ağırlıklı ve işte seçme hakkı olmuyor ben de sadece tatlı almadım ama çorba ve bul.pilavı yedim
artık iş yerinde kötünün iyisini seçmek gerekiyor:50:

Luci selam

Menün bana görede fazla geldi zaten ömrüm bpyunca ara öğün yapamadım ancak böyle diyetlere başlayınca kendimi kasınca ara öğün yaparım. Senden ricam diyetinin gidişatı hakkına bizide bilgilendirirsen bende ona göre başlayabilirim.

Bi gün bu kiloların gitmesi için her yolu deneyeceğim aklıma bile gelmezdi. :1:

zeynepcim merhaba, fazla geldi derken? yiyecekler mi fazla? tabiki bilgilendiririm ama şöyle söyleyeyim ben bunu zaten aynı şekilde 20 gündür yapıyordum, fazladan meyve yemekteydim .. protein ile beslenmenin karşılığını gayet güzel aldım 20 günde

Son düzenleyen: Moderatör:
gamzecim hay Allah senden razı olsun bak beni gaza getirdin, sayende 20 dk leslie yaptım, bu leslie teyze bi harika, onun yürü dediği yerde koştum acayip ter attım, süppper olduuu :46: :46: :46:

zeynepcim merhaba, fazla geldi derken? yiyecekler mi fazla? tabiki bilgilendiririm ama şöyle söyleyeyim ben bunu zaten aynı şekilde 20 gündür yapıyordum, fazladan meyve yemekteydim .. protein ile beslenmenin karşılığını gayet güzel aldım 20 günde

yani gün içinde bu kadar yemek bana fazla bile gelir gayet iyi.

Hani sen diyorsun ya 2 haşlama yumurta var ben 1 yiyorum diye bende baslasam o sekilde yaparım öyle fazla gelır

Back
X