• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim kilomda 73 çıktı şimdi hesaplama yapacam siz listeye eklermisiniz 73,9 / 73,00/ 0,90/%1,22

Spor yapıldı, maydonoz suyu içildi, misafir ağırlandı ve gelindi :21::21::21::21: :33:

Canım bu konu hakkında keşke yakın olabilsekte yüz yüze saatlerce konuşabilsek..Bebek konusu çok hassas bir konu ve malesef sadece Yaradan ol deyince olur, tabiki sen sebeplere sarılıp arayacaksın, tedavini yaptırıcaksın ama bazen bütün bunlara rağmen olmuyor, olamıyor (bknz Gamze) :26:

Herşeye hazırlıklı ol yani, Rabbim sana bir yol vermiş, hayat yolu ve sen bu yolu yürürken kısmetinde ve kaderin de bebek varsa karşına çıkacaktır zaten, elinden geleni yap ve teslim ol Rabbime..Sadece huzur bu şekilde oluyor, bebeğin olabilir de olmayabilir de, hayatı kendine cehennem eder, üzülür, yıkılırsan kendini unutur ve hatta kaybedersin (bknz Gamze) :26: 90 kiloyu geçtim, kendimi unuttum, 20 li yaşlarımı annem gibi geçirdim, ablam için kardeşin mi diyorlardı..Tabiki çok Z O R bazen ben bebeğimin kokusunu hissederim, hani burnunun direği sızlar yaa haa işte öylee, hani çok acıkırsın için kıyılır, bir dünyta yesen de asla doymazsın, işte öyle yada çok aşıksın ama kavuşamıyorsun, özlemden geberiyorsun ama aşkına sarılamıyorsun bu örnekler bebek isteğinin zerresi olabilir, artık esas isteği düşün..

Özetle canım, bebeğin olmayabilir, Rabbim tez zamanda versin ve bu süre içinde senin buradan gidip diyetini bırakmak kendine yapacağın en büyük haksızlık olur, ilaçlarının klilo aldıracağını söylemiş doktorun, fakat sorarım saba, şu an kilo almışsın, ilaç mı kullandın? hayır tabiki..Tamamen irade canım, ben yine kendimden biliyorum, bir araba ilaç kullandım ama ilaçlar hiç bir zaman kilo yapmazlar sadece biraz iştahını açarlar ama o devrede de sağlıklı beslenirsen hiç kilo almadan kurtarabilirsin durumu, seçim senin..

Lütfen kendini koyverme !!!!!!

gamzecim şirinesin haaa:16::16::16: ne güzel şeyler yazmışsın öyle... yazılacak çook şey var hakkaten.. ben de 8 yıllık evliyim 36 yaşımdayım ve şu ana kadar hiç bebek düşünmemiştik..son 3 aydır deniyoruz.. vallahi yaşıma başıma bakıp da hiiiç tribe girmiyorum..tıp ilerledi nelere çare bulunuyor... rahat oluyorum vallahi, hiç kasmadan hayırlısı ise olsun yok değilse olmasın diyorum... o sebeple noolur kendini-kendinizi üzmeden, istemekten asla vazgeçmeden çalışmaya devammm.. olacak illaki hepimizin bebişi, rahat olun :) 2-3 sene sonra yine burada biraraya gelir gazıydı,dişiydi problemleriydi konuşur yazışırız, gönlünüzü ferah tutunuz :):27::27::27:

Kızlar bu konuda aslında daha fazla konuşmak herkesi üzer ama küçük birşey söylemek istedim - ben ilk üye olduğumdan beri evlat edinme topiğini takip ediyorum ve bir kısmıyla telefon olsun facebook olsun görüşüyoruz - yani anneliğin doğurmakla olmadığını önemli olanın sevgi olduğunu bir kez daha onlar sayesinde görmüş oldum hatta geçen hafta birlikte çalıştığımız arkadaşın da çocuğunun evlat edinilme yoluyla onlara geldiğini öğrendim ve bnm gözümde o yavrucak bir kat daha değerli artık çünkü üstüne titriyorlar ve ona verdikleri sevgi o kadar büyük ki... Yani bu tür şeyler Rabbimin takdiri isyan etmemek gerek ki esmercim sen daha 21 yaşındasın kuzum ben senin ablan sayılırım hatta benm kardeşimden bile çok küçüksün - bense henüz evli bile değilim ama aman yaşım geçiyor evleneyim çocuğum olsun hemen derdinde değilim Rabbim ne zaman nasip ederse diyorum hele ki evlenip hemen de doğum yapmak istemem biraz eşimle evliliğimin tadını da çıkarmak isterim yani çok fazla takmamaya çalış - bizi de bırakma:34:

o kadar canım benim, Allah eşlerimizi yanımızdan, kalbimizden, aklımızdan eksik etmesin... huzur, sağlık, keyif versin ee daha ne olsun bebiş de gelir... sen bugün kahve içmedin mi bakiim, sevda valiz hazırlamaya gitti, yalnız mı kaldın sen bi mahsunlaşmışın :)
Amin canım Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin:16::16::16:

lucinin mutfağı çok şükür ki bugün de kapandı :)
bugünkü menüm:56:

sabah: 7:00
uyanınca sirkeli karışım
1 rafadan yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık

öğle: 12:00
4 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile

akşam: 17:00
4 yk kabak yemeği
2 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk beyaz eti

3,5 litre su... 2 fincan kiraz sapı çay
20 dakika leslie 1 mil

akşama açık havada 1 saat yürüyüş... bugünlük benden bu kadar, çok şükür kazasız, belasız, kaçamaksız kapattık bu günü de :)
Valla şu karatay menüne bayılıyorum ne güzel fayda da sağlıyor doyduğunu da söylüyorsun daha ne olsun:34:

Menüm :56::56:

Sabah: 2 kk peynir+ 1 salatalık

Öğle: 1 kase çorba+ 1 kase cacık+ 1 yumurta (yarım çay kaşığı tereyağı ile omlet yaptım)

Ara: 5 fındık+3 badem+ 2 kayısı

Akşam: 1 kase çorba+ 1 kase cacık

Spor: 40 dk. eliptik

Su: içmeye devam

Dip Not: Arkadaşlar biliyorum özellikle akşam çok az ama malum bu gün tartı için son akşamımız, birazcık az olmasına müsade ediyorum bu günlük ama enteresandır karnım gerçekten tok :16: birde saat 20:00 gibi en geç 1 kasecik yoğurt yerim gibi :44:

MUTFAK K A P A N M I Ş T I R
Bir Karatay menüsü daha:46: Bir şey soracağım karatayda çorba yok sanıyordum ya da en azından unsuz çorba olması lazım doğru mu?

Merhaba arkadaşlar. Bugün inanılmaz yoğundum yeni girebildim. Hemen yediklerimi yazayım.Bugün 3 öğün yaptım oldukça erken uyandığımdan ;)

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar peyniri şekersiz çay
Öğlen 2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası , 3 tane köfte
Ara 1 muz
Akşam haşlanmış karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

en son 18:30 da yedim.
yaklaşık 40 dk yürüdüm. Ve sanırım içtiğim su 1.5 lt yatana kadar 2 lt olur :)
Menün dengeli:56: spor şahane:8:

selam kizlar, menümü paylasiyorum ama insallah bir sakincasi yoktur. :26:

kahvalti(10:15-11:50) arasinda yavas yavas yenildi :)
yarim greyfurt,
yarim armut,
1 elma,
1 kk tam yagli b.peynir,
1 tatli kasigi tahin(sekersiz)
10 findik,
10 badem,
sade nescafe (sekersiz ve suyla yapildi sadece)

saat(15:15)
2 domates(orta boy)
4 findik,
4 badem

aksam(18:20)
1 kase yayla corbasi,
5 yk bezelye yemegi(suyunu yemedim)
150 gr yogurt

:8::8:sporlarim,
80 tane mekik cektim ve 7. günü tamamladim :)
80 tane squat cektim ve 7. günü tamamladim :)
45 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 7. günü tamamladim :)
jillians 30 days shered level 1 in 4. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.25 lt su ictim, 3 e tamamlarim onu :)
bugun yeme islemim bitmis durumda :16:
Tabii ki paylaşabilirsin ne demek:1:
Sporun harika ötesi yani süper süper süper:46::46::46:
Sadece menünde sabah yediklerin dikkatimi çekti - hepsini 1,5 saat içinde yemişsin ama hem çok şey yemişsin gibi geldi hem de o kadar uzun zamana yaymak bence insülin dengeni bozabilir yemeği yarım saatten fazla tutmamaya çalışmak bence en ideali

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Sabah ilacımı içmiştim 1 saat geçsin de kahvaltı yapayım derken eşim rahatsızlandı, hastaneye gittik hemen.16 civarına kadar oradaydık tabi bir şey yemeden. Çıkınca eve gelip yemek hazırlamayalım hemen birşeyler yiyelim dedik, adana dürüm ile ayran yedim, eve gelince de 1 yeşil elma yedim. Tek öğün düzensiz oldu ama sağlık olunca insanın aklına yemek falan gelmiyor.
------------------------------------------------
Toplight listeyi atarsan ben yarın hallederim ama küçük bir istisnayı bildireyim, eşimin bir rahatsızlığı var çok ani bir şekilde kendimizi hastanede bulabiliyoruz. Böyle bir durum olursa birilerine daha haber bırakmak iyi olabilir.
Öncelikle eşine geçmiş olsun inşallah daha iyi olur çabuk iyileşir
sağlık her şeyden önemli diyet miyet boş kalıyor böyle durumlarda sen kendinin ve eşinin sağlığına dikkat et gerisi bir şekilde hallolur :34:

Aslında haklısın ama normal zamanda o kadar çok işlenmiş gıda tüketiyorum ki, tam sağlıklı beslenemiyorum, en azından azaltabilirim arada yerim :1:
----------- ..

İşlenmiş gıdaları yavaş yavaş azaltıp zamanla bırakabilirsin tamam şimdilik tek işlenmiş gıdan salam olsun:34:

Kalkış 500ml su 5 hurma

Sabah 1 d.ekmek 4 zeytin tel peynir salata

Öğlen 1 parça tavuk

Ara 6 kaşik yoğurt içine 1 hurma 1 kaşik yulaf ezmesi keten tohumu ve çörek otu baharatlar zerdaçal zencefil tarçın

Akşam 1 kase yoğurt karışımı

Ara 2 hurma bitkisel çay

3litre su

30 dk bir yürüyüş 15 dk da ayrı yürüyüş 16 dk e.bisiklet
Dünden sonra telafi yöntemine geçtin sanırım:1: Ama bence az olmuş

5. TAKIM 346. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / 73/ 0,90/ 1,22% )
luci221177 (82,5/ 81/ 1,5/ 1,81%)
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 /78,4/0,8 /1,01%)
Gamze_M (69,80/ 68,9/ 0,9/ 1,28% )
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ ) Yeni üye. hedef kilo 65
Elis (75 ) Yeni üye hedef kilo 65
Vazgecmekyok (100,6/ 98,2/ 2,4/ 2,38% ) Yeni üye hedef kilo 55
zynkc (64,5/ ) Yeni üye hedef kilo 54
Hnd (71/ ) Yeni üye hedef kilo 60.
Sevda_M (68,70/75,6/-0,41/%-0,006) 329. Etapta ayrılan üye geri döndü

5.TAKIM ORTALAMASI : %

kaptancım ekledim seni

Gunaydin gunaydin,

ilk bildirim benden olsun: 98.2

baslangic: 100.6 idi, yani giden 2.4 kg yani %2.39

Dunku menum de su sekilde: (yine erken uyanamadim. moralim bozuk olunca uyanasim olmuyor. malesef moralimi bozan problem de cozulecek gibi gorunmuyor. cok karisik isler.)

sabah: elma sirkeli, balli su. next flakes (kipa'dan aldim bunu, k-bar gibi bir sey), bir kare bitter cikolata

ogle kahvaltimsisi: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile), ton balikli yesil salata (ama yarim ton, cunku yarisi onceki aksamki salatadaydi)

ara: 5 hurma

aksam: 1 kare bitter cikolata, 3 kasik turlu, 4-5 kasik dogal yogurt

ara: bir nextflakes, cok az sut (kutunun dibinde kalandi, 200 ml'den azdir)

spor: 15 dk tempolu soguk hava yuruyusu.

su: 2 litreyi gecmistir.

----------

cok keyifsiz bir gun oldugu menuden bile belli oluyor.
Vayyyyy süper kilo vermişsin tebrikler:46: Menün de güzel ama sabah hem flakes hem de bitter biraz fazla şeker patlaması sanki...:44:

Süper yaaaaaa :46::46::46: kutlarım :21::21::21:

Günaydın arkadaşlarrrr :27: evet cuma geldi çattıı :27: eminim ki hepimiz azda olsa kilo verdik, vermeye devam ediceğiz..

Geçen hafta: 69.8

Bu hafta: 68.9

Çok şükür kilo vermişim ve inşaallah bu hafta daha da güzel olucakk, Pazartesiden sonra verilen kilodur bu, hatta cozutmaların zararı da giderilmiştir, daha bilinçli, daha emin ve daha istekli D E V A M :21::21::24::36:
900 g harikaaa:46:

kızlarrrr günaydınlarrr, şahane musmutlu bir gün olsun bugünnnn :) bugün bu gözler tartıda 81'i gördüüü (hatta digital olsaydı tartım 80 küsurları görecektim çünkü 81 in bile altındaydı :) 1,5 kilo gitmiş benden bu hafta çok şükür... (iyi ki varsın karatay resmen patlaya çatlaya kilo verdim) üsüne üstlük reglim bitmedi ödemim var görüyorum buna rağmen 1,5 kilo fena sayılmazdı. totale bakınca diyetimin 24. günü ve toplam 9 kilo benden uzaklaştı ve inşallah sonsuza kadar gitti :)

geçen cuma: 82,5
bugün : 81
verilen kilo: 1,5
verilen %: 1,81

kilo veren tüm arkadaşları vermeyenleri de kutluyorum... herkesi kutlarım.. gamzecim gördüm senin mesajını da tebrikler canım cozutmanın üzerine iyi gitmiş :):42::35:
Tebrik ediyorum canım maşallah:nazar: daha ne olsun ben de hafta başından beri dikkat ederek veriyorum yani mehter usulu 2 ileri 1 geri...

sabah: 2 k.k kadar peynir,3 tane zeytin,domates ,salatalık

öğle:4 y.k nohut,salata,1 kase yoğurt

ara :2 kayısı,2 fındık,2 badem

akşam : 3 y.k yulaf ezmesiyle 4 yemek kaşığı yoğurt

saat 8 gibi de yarım ayva

su:yine 1.5 litre

spor:koşuşturmaca

:54::54::54::54::54:
Menü güzel gerçi akşam az olmuş ama sanırım bugun bildirim günü olduğundan dikkat ettin:1:

.

Kızlarrrr Günaydın

Öncelikle kilo bildirimi yapayım.

Hafta içerisinde 600 gr verdiğimi görmüş olsamda sanırım bir kaç güne regl olacagımdan fazla kilo verdiğimi göremedim. Ancak yılmak yok yola devam bu benim ilk haftam ilerleyen haftalarda daha iyi olacak buna inanıyorum

Geçen hafta : 64.50
Bugün : 64.20

Sizin verdiklerinizin yanında benimki çok az kaldı bu yüzden üzgünüm. Yanlış anlaşılması lütfen hepinizin kilo vermesine inanılmaz seviniyorum başarılarınızı tebrik ediyorum ancak benim üzüntüm burada birlik olup size bukadar kilo bildirimi yaptığım için sizlere karşı mahcubum biraz.

Ancak dediğim gibi anlayamadım hafta içinde süper gidiyordu cozutmada yapmadım ama regl olacağıma bağlıyorum

Neyse motivasyon düşürmek yok önümüzde ki hafta daha ii olacakk :1::1:
Canım 300 g az değil tebrik ederim :46: bence önemli olan 100g da olsa eksileri görebilmek az olsun kalıcı olsun :34:

teşekkkür ederimmm lilycim :1::1:
rica ederim tatlım:16:

kızlar hayırlı sabahlar hepinizi kutluyorum ben bu hafta malum günümdeyim sadece 300 gr gitmiş sağlık olsun ben diyet yaptığımın çok farkında değilim en sevdiğim şeyleri yiyerek ilerliyorum az ama çok neyse herkezi tekrar tebrik ediyorum

geçen hafta 66
bu hafta 65.7
hepimiz reglden nasibimizi aldık ama az olsa da önemli olan tartıda azalmayı görmek ayrıca birlikte eğlenerek zayıflıyoruz az da gitse gitmiş ya buna sevinebiliriz:16:

Gelelim dünkü menümee

Sabah

1 milföy
sekersiz çay

Ara Öğün
1 mandalina

Öğlen
3 yk türlü
5yk cacık

Ara Öğün
2 galeta

Ara Öğün
1 mandalina

Akşam
3 yk mantarlı karnıbahar
2 yk yoğurt

Ara Öğün
1 fincan süt

Spor :30 dk tempolu koşu + 30dk yürüme
Su 2.5
sabah milföy hariç süper bir menü zaten onu da yakmış ve dengelemişsindir yani kısaca afiyet olsun:56:

lily evet belki haklısın ama acıkmadımda yoğurt tok tutuyor bugunden sonra normal menume devam edecem inş ben senin çok menulerini göremiyorum benim mi gözümden kaçıyor yoksa

Arkadaşlar hepinizi kutluyor ve kocaman öpüyorum :54:

Anneme gitmek için çıkıyorum ve sizlere söz veriyorum sadece yemeğimi yiyeceğim ve asla cozutmayacağım..Yarın akşam döneceğim, geç kalmazsam girerim olmadı pazar sabahı en geç buradayım :54::54::54:

Sizleri seviyorummmmm :3::3::3::3:

.

Anneme gitmek için çıkıyorum ve sizlere söz veriyorum sadece yemeğimi yiyeceğim ve asla cozutmayacağım..Yarın akşam döneceğim, geç kalmazsam girerim olmadı pazar sabahı en geç buradayım :54::54::54:

.

öptüm canııım dikkat et kendine, dönüşünde görüşürüzzz

Vayyyyy süper kilo vermişsin tebrikler:46: Menün de güzel ama sabah hem flakes hem de bitter biraz fazla şeker patlaması sanki...:44:

Tebrik ediyorum canım maşallah:nazar: daha ne olsun ben de hafta başından beri dikkat ederek veriyorum yani mehter usulu 2 ileri 1 geri...

Canım 300 g az değil tebrik ederim :46: bence önemli olan 100g da olsa eksileri görebilmek az olsun kalıcı olsun :34:

hepimiz reglden nasibimizi aldık ama az olsa da önemli olan tartıda azalmayı görmek ayrıca birlikte eğlenerek zayıflıyoruz az da gitse gitmiş ya buna sevinebiliriz:16:

sabah milföy hariç süper bir menü zaten onu da yakmış ve dengelemişsindir yani kısaca afiyet olsun:56:
Canım Zeynep'i de eklermisin sana zahmet

kaptanım sen nerdesin yahu benim kilom nasıl ne şekilde bölünecek ben bilmiyorum ki

teşekkür ederim canım daha iyisi mutlaka olacaktır. :1::1:

Sporun harika ötesi yani süper süper süper:46::46::46:
Sadece menünde sabah yediklerin dikkatimi çekti - hepsini 1,5 saat içinde yemişsin ama hem çok şey yemişsin gibi geldi hem de o kadar uzun zamana yaymak bence insülin dengeni bozabilir yemeği yarım saatten fazla tutmamaya çalışmak bence en ideali
[/SIZE]
[/B]
[/SIZE][/COLOR]

ayy canim simdi sen söyleyince farkettim saati yanlis yazmisim :34: 10:50 olacakti o dikkatsizlikle 11:50 yazmisim :26: gözünden kacmamasi iyi oldu benim icin :) yarim saatte yedim onlari ya. cok gibi geliyor ama anca dengeliyor ögünümü uyarin icin cok sagol :16:

5. TAKIM 346. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,50/ / /% )
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ ) Yeni üye. hedef kilo 65
zynpkc (64,5/ 64,20/ 0,30/ 0,46%) Yeni üye hedef kilo 54

kaptancım zeynepi de ekledim sen kontrol edersin rakamları

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yurtta kaldım bilirim zordur. Ama kilo vermek yurtta daha kolay evde zorlaşıyor. Ben yurtta kaldığım dönemde 4 ayda 10 kilo vermiştim. Başta abur cuburu kesmiştim. Zayıfladığım dönemde elma ve muzu tüketmiştim.Mesela baktın çıkan yemeği beğenmedin 1 paket sütle 1 muz al.Ya da mevsimine göre sevdiğin meyve neyse onu seç. Bence meyve yemek istiyorsan ye heralde bir haftalık denediğin detoksun çok zararı dokunmaz. Memlekete gidince eti sütü doğalından tüketir telafi edersin. :51:

aynen canim, burda dolaba süt koyamiyorum nedense bozuluyor hemen :26: bu güzel yorumlariniz icin hepinize tesekkür ederim ya:16: böyle oldukca ben daha da hevesleniyorum :21:

Kızlar benim kilomda 73 çıktı şimdi hesaplama yapacam siz listeye eklermisiniz 73,9 / 73,00/ 0,90/%1,22

ben ekleyeyim demiştim ama luci benden önce davranmış sağolsun:34:

5. TAKIM 346. ETAP ***

purmelal (75,50 / / / %)
izinli
nserin (74,30 / / /% )
durumda ( 64,50/ / /% )
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ / / %) Yeni üye. hedef kilo 65
zynpkc (64,5/ 64,20/ 0,30/ 0,46 ) Yeni üye hedef kilo 55

Listenin son hali arkadaşlar
:34:

Son düzenleme:
kızlar 6 öğün beslenmede saat çok önemli 2 saatte bir az yemek ben geçen hafta evde yatılı misafirim olduğundan saatlere çok dikkat edemedim şimdi bu hafta kendi başimayım inş daha iyi sonuç alırım
birde bende 2 yada 3 öğün beslenme bir ara yapmıştım zor geldi devam edemedim günlük 400 - 500 grda gittiğinide görüyordum hedefimde bir 3 kilo normal diyetisyenin verdiği diyetle vereyim hem düzenli yeme alışkanlığıda kazanırım damak tadımda değişir sonra diğer kilolarımıda az öğün beslenerek vereyim diye düşünüyorum kilo almaktan çok korkuyorum şimdi zorlarım veririm belki ama sonra sı kötü olur ben bunu çok yaşadım ver al ver al neyse az ama geri ye dönmeden ilerlemek hedefim olsun neyse duygularımı düşüncelerimi paylaşmak istedim
birde mesela 1 kiloyu verince onun 10 günlük korunması lazımmış doğrumu bilmiyorum bilgisi olan varmı

kızlar yanlış mı gördüm acaba az önce ebruyu altta görmüştüm ama kilo bildirimi yapmadan gitti mi yoksa bildirimi yaptı da ben mi gözden kaçırdım?

lily evet belki haklısın ama acıkmadımda yoğurt tok tutuyor bugunden sonra normal menume devam edecem inş ben senin çok menulerini göremiyorum benim mi gözümden kaçıyor yoksa
Yok canım kaçmıyor bugun yazmadım henüz:26: dün yazmıştım görmemiş olabilirsin

.

Canım güle güle git güle güle gel:34: Biz de seni çok seviyoruzzzz:16::16::16: Anneciğinin de ellerinden öp benim için

kaptanım sen nerdesin yahu benim kilom nasıl ne şekilde bölünecek ben bilmiyorum ki
sen yaz canım kilonu ya da yazdın sanırım bakıp ekleyim seni de:34:

ayy canim simdi sen söyleyince farkettim saati yanlis yazmisim :34: 10:50 olacakti o dikkatsizlikle 11:50 yazmisim :26: gözünden kacmamasi iyi oldu benim icin :) yarim saatte yedim onlari ya. cok gibi geliyor ama anca dengeliyor ögünümü uyarin icin cok sagol :16:
rica ederim:34:

lily
geçen hafta 66
bu hafta 65.7 iki debir yazıyorum iyice rezil ettiz beni diyecekler ki 300 ne ki durup durup yazıyor

Back
X