- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.901
Kızlar hadi gelin çay içelim ..
![]()
hahahahhaha böyle çaya can kurban beeeee, at 35 şekerrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hadi gelin çay içelim ..
![]()
canıım çok teşekkürler, incelmiş halim işte bu 10 gün önce falan çekildi hepsi,ahhh ahhh daha yolum uzun amaherhalde kemik iriliğimden çünkü dün de yazdığım gibi insanlar 70 kilo var mısın diye soruyorlar bana
10 kilom daha kaldı aşağı yukarı 68 benim idealim halbuki...
İzlerim Tabi ki
İyiyim işte bugünlerde hep uykum var hep
Ama iyiyim sen nasılsın iyi misin ?
Diren Luci![]()
hahahahhaha böyle çaya can kurban beeeee, at 35 şekerrrrrtamam sakin olun şeker yok. şaka yaptım
![]()
![]()
Çay dedim kız şerbet değil
Bu arada ben çay da azıcık şeker tadı olsa mümkün değil içemiyorum midem bulanıyor![]()
hahahahhaha diren luci harikaydıı
İyiym canım yaaa, ev, iş, spor, okulkoca labirentinde koşturup duruyorum
ama hiç içinden çıktığım olmuyor çoğu kezz, taki haftasonuna kadar
Aynenn bendeee, beni şekersiz çaya alıştıran Sevdamdır biliyormusunuzz
Bu arada avatar resmimin yanındaki yazıya bakınnnn![]()
![]()
Aynenn bendeee, beni şekersiz çaya alıştıran Sevdamdır biliyormusunuzz
Bu arada avatar resmimin yanındaki yazıya bakınnnn![]()
![]()
hm22 ve gamzecim direniyorum kızlar bi de zafer işareti yapıp foto çekip koyayım bari :))))) hm cim kolay değil benim buralardan gitmem baksana haftada1 kilo gitse en az 10 haftam var daha -eşime rağmen- daha çoook yazışırız biz buralardayazışmak süpper de cuma stresi kötüüü
gamzem, yeni uyguladığım şey bulgur şekerim senin merak edip soracağını biliyordum pirinç lapası gibi bulguru yağsız tuzsuz kısır gibi marul domates salatalık ile sabah akşam yiyeceğim 2 gün inceltiyormuş hem bulgur karataya da uygun...
lilycim teşekkür ederim canım benim menüme yaptığın güzel yorumların için ... nasıl hızlı gidecek be kuzum bu kilolar sıkıldım ben bu durumdan, gitse ya hemennnn
hahahaaaaaaaaa çoook tatlısın sen yahu, senin için direnirim ben dünya yıkılsa şeker arkadaşım benimmmm![]()
hm22 ve gamzecim direniyorum kızlar bi de zafer işareti yapıp foto çekip koyayım bari :))))) hm cim kolay değil benim buralardan gitmem baksana haftada1 kilo gitse en az 10 haftam var daha -eşime rağmen- daha çoook yazışırız biz buralardayazışmak süpper de cuma stresi kötüüü
gamzem, yeni uyguladığım şey bulgur şekerim senin merak edip soracağını biliyordum pirinç lapası gibi bulguru yağsız tuzsuz kısır gibi marul domates salatalık ile sabah akşam yiyeceğim 2 gün inceltiyormuş hem bulgur karataya da uygun...
lilycim teşekkür ederim canım benim menüme yaptığın güzel yorumların için ... nasıl hızlı gidecek be kuzum bu kilolar sıkıldım ben bu durumdan, gitse ya hemennnn
Zumba yapabilirsin çok eğlenceli videolar buldum ben de geçendegünaydin kizlaaaar, ayy kalktim jillian yapayim dedim ama skldm biraktim ya. bir de halsiz hissettim kendimi, yine 17 gün dayanabildim jilliana. :26: bana baska bir spor lazim ama neee. dans mi etsem diyorum? hem eglenceli hem vucudu calistiriyor? dans ederek kilo vermeyi deneyen var mi aranizda??
ye ya nolcak nar cennet meyvesi derler C vitamini var içinde tam mevsimiaynen canim, hatta nar yasak normalde o diyette bana ama bugun nar yedim![]()
herkes sporuma hayran ben birakmayi düsünüyordum oysaaa. ah ahh gideyim yapayim bari bu gazla![]()
ben işten eve geliyorum bu aralar yoğunum ya eve gidince de ev işleriyle uğraşıyorum kardeşlerim gelecek hafta sonu - onlar için evimi temiz tutmaya çalışıyorum hafta sonu temizlik şansım olmaz büyük ihtimal - bir de hazırlıklara başladım pikeleri battaniyeleri yıkıyorum her gün 1 odayı temizliyorum bugun de yerleri sileceğim yani spora bu aralar vakit yok ama haftaya başlasam fena olmazumarım sende başlayabilirsin canım ben şuan tatildeyim evde boş boş oturuyorum pek yapcak işim yok ondan rahat rahat yapabiliyorum. teşekkür ederim kahvaltıyı geç yaptım kahvaltıdan sonra da dışarı çıktık anca 3 3.5 gibi geldik akşam yemeğine de az kaldığı için öyle geçiştirmek istedim bende. bugünde erken kahvaltı ederim diye düşünüyordum uyuya kalmışım![]()
aynen yaaa üstüne azarlanmışsın istersen bir azar da benden gelsinay bak simdide suclu oldumm![]()
menü klasik protein menüsü de bu yoğunluktaki proteine su az olmuş yanında şişe götür ben öyle bir çözüm buldum acil durumlar içinmerhaba herkese.
dün ki menüm.
sabah: yumurta, lor peyniri, ufak bir tane domates.
öğlen. mantar ve tavuk yemeği, yoğurt
ara: ayran
akşam. 4 tane köfte, 4 tane ızgara tavuk kanat, ayran
ara : dukan helva.
su:1,5 lt.(su az oldu. çünkü işyerinde sular kesikti. malum wc olayı)
spor : yok. (napıcam ben bu spor olayını bilmiyorum. zor geliyor bana ya.)
Menünü beğendim canım .ana öğünler gayet güzel. Yalnız hiç dukan diyeti yapmadım dukan helvasını bilmiyordum.Netten baktım hafifleştirilmiş helva tarifi buldum :) Su az olmuş ama mazeretin var. Umarım bugun gelmiştir işyerine sular da bol su tüketebilirsin
Listen güzel canım makul beslenmişsin. Sıcak çikolata hazır paketlerde satılanlar süt ile yapılırsa 200-250 kalori civarında. Gün içinde yediklerinle beraber düşününce fazla bulmadım. Bence de öğlen - akşam ne yesem sağlıklı olur diye düşünmeye başladıysan sağlıklı beslenme yolunda adım atmışsın.Bende bu akşam çorba yoğurt salata düşünüyorum hem doyurucu hem sağlıklı.
Canım ben hergün dans etmiyorum ama bazen Leslie çok uzun sürüyor diye Fat Burning Funk Dance Workout var onu yapıyorum. Zaten bu video 10dk.Demişsin ya 15. dakikada sıkılıyorum diye bazen ben de spor uzadıkça sıkılıyorum o zamanlarda bu kısa hem de daha eğlenceli diye bunu yaptığım oluyor. Bi dene istersen belki hoşuna gider![]()
Bugün perşembe Sevda, dikkat edelim de yarın kapalım yine 1.liği.
Aynen ben de evde zaman geçirmeyi çok seviyorum.
Bir de biz eşimle 5 yıl kadar sevgiliydik ve hiç canım dışarı çıkmak istemese bile onu görmek için çıkardım.
Özellikle evlenmeden önceki son zamanlarda ..
O kadar sıkılışım ki şimdi nadirdir bir çıkar dolaşır, yemek yeriz geliriz, ya da yürüyüşe çıkarız.
Ama Ankarada akşamları yürümek o kadar hoşumuza gidiyor ki, bir başka feliyor bana, Ankarada okudum ben, eşim de 1 yıl oradaydı sonrasında da sürekli yanıma geldi, buz gibi havalarda az dolaşmazdık Ankarada o yüzden başka bir anlamı var.
Afiyet olsun Lily.
Bir sıcak çikolata kaçamak gibi gözüküyor ama bence pek de öyle değil. Takımda birisi yazmıştı 70 kalori diye, içeriği süt kakao zaten ..
Ben de hiç sevmem.
Öyle böyle değil zaten çocukluğumdan beri düğünler kabusumdur.
Küçükken zorla götürürlerdi ben de açar kitap okurdum
Afiyet olsun, ben dukan helvayı çok beğeniyordum, ne kadar da un helvasına benziyor tadı.
Bana da çok öğün yapmak zor geliyor, biraz uyuma uyanma saatlerimin düzensizliği ile de alakalı olabilir.
Gıda testini kullandığı ilaçlar etkilediği için bakalım doktor yapalım diyecek mi ama bence çok güzel bir test bu.
Bence sosyoloji-piskoloji gerçekten güzel bölümler, benim de psikolojiye oldum olası ilgim vardır. Psikoloji yoktu değil mi aöfde ?
Gıda bölümünde de kendine ne çok şey katmışsındır. Bence üniversite sadece çalışacağım sektör için değil zaten sırf kendine bir şey katmak için bile okunabilir. Şu an çalıştığın iş kendi sektöründe mi bu arada ?1 ders olur öyle nazarlık önümüzdeki sene halledersin.
Aç kalmadım çünkü kumpirin vicdan azabıyla tıka basa doymuştum
Ona da gitmem gerekli bir ara, yaşadığımız yerde sağlık imkanları pek iyi değil o yüzden burada gitmek istemiyorum, Ankarada ben de giderim olmazsa bir kadın doğumcuya, doktora gitmeyi de hiç sevmem, nasıl geriliyorum :18:
Ben neden göremiyorum sanırım arkadaş listesinde olanlar görebiliyor - veee bu ihtimali düşünerek luciye arkadaşlık gönderdimLuci fotoğrafını şimdi gördüm maşallah
Ne kadar güzel gülüyorsun öyle, samimiyetin gülüşün belli. çok fazla belli değil tabi ama üstün de oldukça ince gibi geldi.
Evet zafer işaretini bekliyoruz
Ayy aklıma ne geldi zafer işareti deyince, geçen gece saat 1 falan, film izleyelim dedik, adı açlığa doymak.
Başladık izlemeye, ha bir şey oldu ha olacak derken 2 saat 10 dakika geçti, hiç mi bir şey olmaz filmde, ne zaman filmi ben seçsem böyle oluyor.
Kısadan hisse : BU filmi duyan saatte 100 km hızla arkasına bakmadan koşmaya başlasın.
Hiç fena fikir değil bulgur lapası luci.
Ben 1-2 kere pirinç lapası denemiştim en sonunda midemin bulantısından hiç bir şey yiyemedim bir daha da denemedim ama benim de bir yöntem bulmam gerekli, yarın yazacağım kilomu ama ya artıdayım ya veremedim, ben mi farkında değilim bilmiyorum ama menülerim kötü de gelmiyor, üzgünüm yani ..
Senin kilo ne durumdaydı ?
bu arada arkadaşlarr, şimdi spor için dışarı çıkıyorum 15:30 gibi burada olurum, bu gün okul yok.. öğretmenlerin toplantısı varmışayyy bir üzüldüm ki sormayın hahahhaa
![]()
bu arada arkadaşlarr, şimdi spor için dışarı çıkıyorum 15:30 gibi burada olurum, bu gün okul yok.. öğretmenlerin toplantısı varmışayyy bir üzüldüm ki sormayın hahahhaa
![]()
Ben neden göremiyorum sanırım arkadaş listesinde olanlar görebiliyor - veee bu ihtimali düşünerek luciye arkadaşlık gönderdimkabul etttt luciiiii
![]()
Menünü beğendim canım .ana öğünler gayet güzel. Yalnız hiç dukan diyeti yapmadım dukan helvasını bilmiyordum.Netten baktım hafifleştirilmiş helva tarifi buldum :) Su az olmuş ama mazeretin var. Umarım bugun gelmiştir işyerine sular da bol su tüketebilirsin![]()
Afiyet olsun, ben dukan helvayı çok beğeniyordum, ne kadar da un helvasına benziyor tadı.
kız bugun Çarşamba - sen 1 gün önden gidiyorsun heralde
menümü beğenmene sevindim aslında çikolata kaçamak gibi görünse de değil ama şekerinden dolayı ben de meyvenin daha doğru bir seçenek olacağı kanısındayım aslında - neyse artık dün öyle oldu
- Dr dendiğinde ben de geriliyorum ama mecbur olunca işte katlanıyorsun bi şekilde...
- Aöfte sosyoloji var psikoloji yok o da örgün 2. öğretimi çok az yerde var - gıdada da çok şey öğrendim mesleğimi seviyorum aslında ama napalım hayırlısı... Bu arada işin ilginç yanı gıda teknikeri olarak atandım ama kurumda mesleğimi yapma şansım olmadığndan personel-özlüğe bakıyorum üstelik aöfte de çeko okudum yani okuduğum iki bölümün de yararını gördüm diyebilirim
- Ara öğüne gelince ben de hiç yapmazdım hatta aç gezerdim bu yüzden biraz da çok kilo almış olmam ama diyetisyen menüsüyle alıştım şimdi de listeleri baz alarak kendimce hayat tarzıma uyarlıyorum
Ben neden göremiyorum sanırım arkadaş listesinde olanlar görebiliyor - veee bu ihtimali düşünerek luciye arkadaşlık gönderdimkabul etttt luciiiii
![]()
canım sen film izleyeceğinde bana sor tam bir sanat aşığıyım sinema tiyatro benden sorulur, tüm arkadaşlarım cumadan başlar aramaya ne izleyelim diye :) bulgur lapasını sabah akşam yapıp öğlen sebze yemeyi düşünüyorum yani bugün öyle yaptım yarında devam edeyim bakalım cumaya ne halt olacağım ben geçen cuma 80 dim canım
menü klasik protein menüsü de bu yoğunluktaki proteine su az olmuş yanında şişe götür ben öyle bir çözüm buldum acil durumlar için
evet su çok az oldu. protein ağırlıklı beslendiğim için günlük 2,5 litrenin altında su içmemeye özen gösteriyorum. ama işyerinde sular kesik olunca wc kullanmamak adına suyu az içmek zorunda kaldım.
aslında dün proetin + sebze günüydü. sebzede çok az oldu. 1 tane domates ve mantar var sadece.. sebze günlerinde bir tabak dolusu sebze yemeği yemeye çalışırım genelde.