- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.881
ay bak simdide suclu oldumm![]()
öyle tabiki bırakma sporuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bak simdide suclu oldumm![]()
ayy az önce dans etmeyi denedim 15 dk dayanabildim sadece![]()
aksine ben sabahlari cok enerjik oluyorum ya :26: aksam zaten spor yapmam imkansiz herkes evde diger odalar buz gibi. bak simdi öyle dedin ya yapicam gidippp
spor konusun da hayranım sana valla. nasıl buluyorsun bu kadar enerjiyi.
merhaba herkese.
dün ki menüm.
sabah: yumurta, lor peyniri, ufak bir tane domates.
öğlen. mantar ve tavuk yemeği, yoğurt
ara: ayran
akşam. 4 tane köfte, 4 tane ızgara tavuk kanat, ayran
ara : dukan helva.
su:1,5 lt.(su az oldu. çünkü işyerinde sular kesikti. malum wc olayı)
spor : yok. (napıcam ben bu spor olayını bilmiyorum. zor geliyor bana ya.)
Hepinize günaydın kknın fit olma yolundaki nadide hanımları
Bugün gece 1de yatmama rağmen 7de kalktım ev işi bile yaptımgüzel, sağlıklı ve rutinden farklı bir kahvaltı yaptım
Dünkü menümü yazıp yorumlara geçeceğim
Sabah - 08:30
- 2-3 tatlı kaşığı lor peyniri
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 2 bardak çay
Ara - 11:00
- 3 Eti form bisküvi
- 1 fincan meyve çayı
Öğle - 12:30
- 6 yk kıymalı kapuska
- 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (arkadaşım ısmarladı)
Akşam - 18:30
- 4 yk kapuska
- 3-4 yk yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği
Su - 1,5-2 lt
Spor - Yok
Aslında 4 dilim ekmek getirmiştim sabah doyunca 2. dilimi yemedim öğlen de aynı şekilde... Öğlen için domates-salatalığı unutmuşum yoğurt da bitmişti ama doydum - 2. arada da kuru kayısı yapacaktım arkadaş ikram etmiş bulununca geri çeviremedim çünkü kurumda zaten 3 bayanız. Ama aç hissetmedim - hem sabah da hafif ve enerjik kalktım demek ki sağlıklı beslenme yolunda doğru adımlar atıyorum diye düşünmekteyim:44:
Akşam da aslında 6 kaşık yiyecektim ama bu sefer bugune yetmeyecekti o yüzden az aldım - kapuskayı bu öğlen menümde de göreceksiniz ondan sonrası ise muammaakşam çorba-yoğurt-salata düşünüyorum
günaydin kizlaaaar, ayy kalktim jillian yapayim dedim ama skldm biraktim ya. bir de halsiz hissettim kendimi, yine 17 gün dayanabildim jilliana. :26: bana baska bir spor lazim ama neee. dans mi etsem diyorum? hem eglenceli hem vucudu calistiriyor? dans ederek kilo vermeyi deneyen var mi aranizda??
Canım ben hergün dans etmiyorum ama bazen Leslie çok uzun sürüyor diye Fat Burning Funk Dance Workout var onu yapıyorum. Zaten bu video 10dk.Demişsin ya 15. dakikada sıkılıyorum diye bazen ben de spor uzadıkça sıkılıyorum o zamanlarda bu kısa hem de daha eğlenceli diye bunu yaptığım oluyor. Bi dene istersen belki hoşuna gider![]()
su an bi diyetin kurallarini iyice arastirmam lazim. bi de spor da gunden gune farkli olabilir. iyice bir arastirayim, ozumseyeyim paylasirim anladiklarimi. ama ilgimi cekti, bi deneyesim var.
aaaa ama kızlar size de ne yapacağımı bilemedim...yemem az yemişsin sağlıksız dersiniz, yerim çok olmuş dersiniz... bu arada yk diye belirttiğim ölçüler çorba kaşığıdır yani benim evdekiler tatlı kaşığından biraz büyük, servis kaşığı gibi düşünmeyin, yediklerimin miktarları çok az aslında kaçamak olarak algılanmasın menüm bu benim...benim için kaçamak tatlıdır,ekmektir,çikolatadırbunlar yok 35 gündür hayatımda daha ne olsun 2 kaşık yemek yemişim çok mu benim içim rahat vallahi :)))) saatler uyumsuz oldu sadece onun sebebi de belirttiğim gibi çok açlık hissettim tek öğünde oturup 1 tabak yiyeceğime gelip gidip ağzıma 1 çatal alıp nefsimi körelttim ve midemi büyültmemiş oldum...
![]()
hahaaahhh erken kalkan yol alır, 3 de uyanırsam olacağı buuu, ne yaptım yeni bir formül buldum 2 gün o şekilde besleneceğim cuma tartıda incelmiş olacağımmm :) ama bu sefer size söylemeyeceğim işte, gizliçatlayınız meraktan
perşembe akşamı çarşamba ve perşembeyi paylaşırım artık,sormayın ı-ııı söylemem :)))) çünkü biliyorum ki sağlıksız diyeceksiniz
kulaklarım kapalı şekerler 2 günden birşeycik olmass, deneyeyim tutarsa olumlu paylaşırım yok baktım olumlu sonuç yok o halde denemeyin diye paylaşırım sizden bir şey gizleyebilir miyim hiç
![]()
bu arada kızlaar, izmirdeki arkadaşlarım inanılmaz zayıfladığımı söyledilerrrrizmirde her gören ne yaptığımı sordu çook motive oldum çook ama şımarmak yok,devam...yolum uzun.... 1,5 aydır izmire gidince ne pahasına olursa olsun çeşme sandviç yiyeceğim diyordum içim elvermedi yiyemedim, yağsız tuzsuz kumpirin hem de yarısına talim ettim... kendimi de takdir etmekteyim :)
![]()
sadece bu hafta icin canim oda tam yapamiyorum calistigim icin
günaydınlarrrr..
dün eşimle dışarıdaydık.gelince de çocuklardan fırsat bulup giremedim.
önce dünkü menümü yazayım
bol kh lı bir gün oldu.bu gün tartıya çıkayım dedim ama cesaret edemedim
sabah:1.5 dilim ekmek,1 k.k peynir,3 zeytin,2 t.k tahin pekmez
ara:çeyrek ayva
öğle:1 kase mercimek çorbası,10 tane sarma,3 y.k yoğurt
hava çok güzeldi eşimle göl kenarına gittik giderkende çayla yemek için simit ,poğaça aldı yemicektim ama çok ısrar edince yedim
yani 1 poğaça,yarım simit
akşam:5 tane daha dolma ,3 y.k yoğurt yedim
spor:50 dk eliptik
su:1.5 litre
.
bende genelde öyleyim eşim derki hadi gel azcık dolaşalım ,pek canım istemez o da kızar sanki evde ne var diye.gerçekten insanın evi gibisi yok.
menüm güzeldi de ,dünkü berbat ya, nasıl telafi edicem .bolca spora asılmam lazım iki gün.çekirdekten nefret etmem lazım aslında .hergün de yenmezki demi.
.
Hepinize günaydın kknın fit olma yolundaki nadide hanımları
Bugün gece 1de yatmama rağmen 7de kalktım ev işi bile yaptımgüzel, sağlıklı ve rutinden farklı bir kahvaltı yaptım
Dünkü menümü yazıp yorumlara geçeceğim
Sabah - 08:30
- 2-3 tatlı kaşığı lor peyniri
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 2 bardak çay
Ara - 11:00
- 3 Eti form bisküvi
- 1 fincan meyve çayı
Öğle - 12:30
- 6 yk kıymalı kapuska
- 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (arkadaşım ısmarladı)
Akşam - 18:30
- 4 yk kapuska
- 3-4 yk yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği
Su - 1,5-2 lt
Spor - Yok
Aslında 4 dilim ekmek getirmiştim sabah doyunca 2. dilimi yemedim öğlen de aynı şekilde... Öğlen için domates-salatalığı unutmuşum yoğurt da bitmişti ama doydum - 2. arada da kuru kayısı yapacaktım arkadaş ikram etmiş bulununca geri çeviremedim çünkü kurumda zaten 3 bayanız. Ama aç hissetmedim - hem sabah da hafif ve enerjik kalktım demek ki sağlıklı beslenme yolunda doğru adımlar atıyorum diye düşünmekteyim:44:
Akşam da aslında 6 kaşık yiyecektim ama bu sefer bugune yetmeyecekti o yüzden az aldım - kapuskayı bu öğlen menümde de göreceksiniz ondan sonrası ise muammaakşam çorba-yoğurt-salata düşünüyorum
beeeennnnnnn :) ben varım!!! ilk kk ya girdiğim günlerde dans ediyordum ki ben hiç sevmem dans etmeyi, düğünümde bile oynamışlığım yoktur 3 gün dayanabildim, sıkıldım sevmediğim için![]()
merhaba herkese.
dün ki menüm.
sabah: yumurta, lor peyniri, ufak bir tane domates.
öğlen. mantar ve tavuk yemeği, yoğurt
ara: ayran
akşam. 4 tane köfte, 4 tane ızgara tavuk kanat, ayran
ara : dukan helva.
su:1,5 lt.(su az oldu. çünkü işyerinde sular kesikti. malum wc olayı)
spor : yok. (napıcam ben bu spor olayını bilmiyorum. zor geliyor bana ya.)
bi bakayim canim ben bu videoya, gerci jilliana devam ediyorum ama olur da yapamadigim gün olursa bununla kurtaririm durumu hemen
ben de sana katılıyorum herkeste aynı yöntem işe yaramayabilir bunu anlamak için kendi bedenimizi doğru tanımaya çalışmamz gerekiyorkızlar bugun öğleden sonra telefondan alıntı yapıp yazdıklarınıza cevap vermek istedim zorlanınca vazgeçtim şimdi evdeyim bilgisayardan kolay oluyor ama geriye dönür alıntı yapmak zor herkese teşekkür ediyorum
kızlar şimdiye kadar devam eden bir sistem diyebiliriz 6 öğün beslenmek ben 6 öğünde 3 öğünde 2 öğünde beslendim 74 hatta 75 lere kadar çıkmıştım sonra diyetlerle 63 indim ama kaç kere ver al eğer almadan ilerleseydim kuruçubuk olurdum
şimdi binlerce farklı vücut tipi var herkese herşey uymayabilir şimdi bilimsel verilerle filan ara öğünü analtıp duruyorlar ama bazılarımızda işe yaramayabilir oyüzden vucudun bir şifresi olduğunu düşünüyorum sabırla farklı farklı metotlarla çözmek lazım
kesnlikleevet canim ben de oyle dusunuyorum. her bunye farklidir, her yontem hepimizde ayni sekilde calismaz. herkesin kendisi icin calisan saglikli yontemi bulmasi lazim.
kızlar bunu yazmak iyi hoş değil ama ben bir davete gidince işin ucunu çok kaçirıyorum öğlene kadar menume çok dikkat ederek ilerledim
ablamgile gittim oda aslında diyette menude mantı var ben zaten korkarak gitmiştim hatta gitmekte istemedim ama ordaydım kendime dışardan tavuk döner 100 gr sipariş verdim geldi biraz onlarada paylaştim neyse sonra yemeğe geçelim derken 3 kaşık mantı hakkım vardı derken 3 kaşik kaç .... oldu neyse hatasız kul olmaz iki gün dengelemeye çalışacam
hepimiz zaman zaman bunu yaşiyoruz burda ben asıl problemin aslında bir doktorun dediği gibide düzenli beslenmeyi hayatıma
geçirmeyişim den kaynaklanıyor hiçbir besin ölçülü tüketildikten sonra zararlı değildir herşey yiyebiliriz ama dengeyi sağlayarak işte ben
asıl problem kilomu görmüyorum çünkü veririm bir şekilde ama sonrası koruyamadıktan sonra yerimde saymayı tercih ederim
Canım hepimizde bazen çok sevdiğimiz özlediğimiz bir besini görünce abartma sorunu var. İpin ucu bir kaçınca da koyverip yemeye devam edebiliyoruz.Ama böyle umutsuzluğa kapılma.Çünkü kilo verdiğinde sahip olduğun görüntüyü sağlığı sevebilirsin. En azından spor yapma su içme vs. alışkanlıklar kazanıyoruz.Düzenli beslenmeyi hayatımıza geçirmeye çalışıyoruz bu da hemen olacak bir şey değil.İnan ben de diğer arkadaşlarda zorlanıyoruz hepimiz. Bence yediklerimiz fazla kaçtığında suçluluk duymamız bile kilo vermeyi ne çok istediğimizin göstergesi
![]()
Ne güzel geri almıyorsan ..
Ben fen bilgisi öğretmenliği okudum eşim Mekatronik üstüne de işletme. Şimdi ben eczacılık istiyorum eşim hukuk.
Dediğin gibi yeni şeyler öğrenmek çok güzeldi. İnsan her zaman yeni şeyler katmanlı kendine. Bazen ben de sıkılıyor gibi oluyorum ama uzak da kalamıyorum.
Bugün kontrole gittik sadece lily ilaçlarını yazdırdıl bir süre daha raporlu sonra Ankaraya gideceğiz.
Gıda testi falan yapılacak bakalım.
Şu an listeye uyuyor musun Lily ?
eyvah eyvahÇok teşekkür ediyorumm. Ama listemi bozdum ya misafir geldi profiterol ve ekler getirmiş bende bir top prof bir ekler yedim ah ah çok pişmanım![]()
kötü değil ama az - aç kalmış olmalısın gibi bir his oluştu bende:44:Bugünkü garip menümü paylaşayım.
Sabah hastaneye gittik kahvaltı yapamadım. Öğleden sonrayı beklerken arada bir kumpir yedim
Sonra yine hastaneye gittik.
Akşam da peynirli salata , 3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt yedim.
Geçmişi pek okuyamadım bugün..
yediklerin çok da diyete aykırı şeyler değil ama tabii kendi düzenine ters olduğundan öyle düşünüyorsun sanırım------------------
Bu arada bende malesef menümün dışına çıktım, çok acıktığım için 2 kayısı ve yarım paket form mısır patlağı yedim.. Dışarda insanın enerjisi 2 kat daha fazla tükeniyor yahuu
.
Listeyi beğendimmmmmKizlar herkese selamm
Yuruyusten yeni geldim ohh cok sukurr
Zeynebimin mutfagi kapanmis bulunuyor ve menusu asagida yer aliyor
Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
1dilim peynir
Oglen
2yk bulgur pilavi( diyet listemde haslanmis patates vardi ama hasladigim patatesi evde unuttum )
2 kofte
salata
1 kepce cacik
Ara ogun
1 mandalina
1 ayran
Ara ogun
1mandalina
1ayran
Aksam
2yk mercimek yemeği
1yk yogurt
Ara ogun (yatmadan 2 saat once)
2yk yogurt icine etimek
su : 1.5 lt
spor: 1saat tempolu yuruyus
halley hariç menü güzel - afiyet olsunÇok geç bildiriyorum yine . Yediklerimi daha erken yazmaya çalışacağım bundan böyle :)) Kimsecikler kalmamış oluyor yazdığımda. Bugün biraz bilerek geç yazdım listemde kaçamaklar var.
Sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 domates 5 siyah zeytin şekersiz çay
Öğlen 8 yaprak sarma salata ve 3 yk yoğurt
Akşam Tavuklu mantar sote , 2 dilim ekmek
Akşam yemeğinden sonra 1 muz ve 1 Halley (Bu tatlı krizime yenildiğimden dolayı pişmanlığın had safhada )
Su:2 lt Spor 40 dk açık havada yürüyüş
menün bence güzel öğle biraz az olmuş ama doyduysan problem yokben de menumu yazarak gunu kapatayim... sabah erken kalkacagim insallah. cok is var cook.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, avokado. 1 domates
ogle: (derse yetisecektim ve yemekhanede cok sira vardi, mecburen ofisteki yiyeceklerle idare ettim) bir grissuno (130 kalori) ve 4 kuru kayisi
ara: (bu ogle yemegi oldu artik) 2 tabuk burger (toplam 160 kal) 50 gr tam yagli peynir (diyet oncesinden kalan) 1 dilim ekmek, bir tabak haslanmis brokoli.
aksam: bol sutlu nesfit, bir dikdortgen bitter cikolata
ara: bir bardak sut
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 30 dk yuruyus
---------
bu arada kalori ve karbonhidrat dongusu gibi bir diyet ogrendim bu aksam. bir gun az kalorili/karbonhidratli bir gun cok kalorili/karbonhidratli beslenerek bunyeyi sasirtarak kilo verme uzerine.
belki her gunu dengeli (olabildigince) gecirmek yerine, bir gun protein bir gun karbonhidrat agirlikli beslenmeyi deneyebilirim bir sure. bi kafamda planlamam lazim.
bunun tek nedeni tiroid mi? yani bir kadın doğum uzmanından da yardım alsan?3 ay oldu ben hala regl olmadım kızlar çok sıkıntılıuım bu konuda ..
kesinlikle - yeter ki bildiirmler olsun gerisi halledilir artık öğrendik bazı şeyleri değil mi lucim???kaptancım sevindim oğluşunun iyi olmasına maşallah, sana da iyi yolculuklar canım, istanbulun tadını çıkar 4 yıl üniversiteyi okurken yaşadım istanbulda...ahhh ne güzeldir şimdi istanbul :) ben cuma gelen bildirimleri alır listeye eklerim lilynin zaten otomatik programı var sağolsun o da programda kontrol eder ve paylaşım alanında paylaşırız inşallah... ayrıca hm arkadaşımız da bilgili bu konuda o da yardımcı olacaktır fırsatı olursa.... yeter ki arkadaşlar bildirimlerde gecikmesin:) için rahat olsun gözün arkada kalmasın...ama fırsat buldukça gel ki sohbetinden mahrum kalmayalım....
Öncelikle o listeyi uygulamıyorum çünkü iş ortamında ara öğün bile zorken saat başı birşeyler atıştıramamama ölçü bakımından biraz kendime uyarlama yapabiliyorum mesela o 6yk diyor ben bazen 8 koyuyorum ama o kadar çok meyve-ayran yemediğimden kalori bakımından dengelediğimi düşünüyorum 6 öğün yapamıyorum çok nadir genelde 3 ana 2 ara şeklinde menülerim.
Eşin için de acil şifa diliyorum gıda intolerans testinizi de yaptırın inşallah teşhis konur da o da sağlığına kavuşur.
Okuduğunuz bölümlere de maşallah diyorumben de eczacı ya da diyetisyen olmak istiyordum ama sağlık bölümleri örgün olduğundan ancak emekli olduktan sonra olur sanırım:44: ben 2 yıllık gıda okudum eş zamanlı olark da aöf okuyordum aöf 1. gıda 2. üni. aslında mühendisliğe geçebilirim de onun için dgs ile uğraşmam lazım burada gıda müh yok başka ile de birkaç yıldan önce gitmem söz konusu değil bakalım Rabbim bir yol gösterir ve benim de hevesim olursa denerim şansımı - ama sosyolojiyi severek seçtim istedim ilk dönemden de sadece 1 dersten kaldım
artık o da nazar boncuğum oldu
kötü değil ama az - aç kalmış olmalısın gibi bir his oluştu bende:44:
bunun tek nedeni tiroid mi? yani bir kadın doğum uzmanından da yardım alsan?
aaaa ama kızlar size de ne yapacağımı bilemedim...yemem az yemişsin sağlıksız dersiniz, yerim çok olmuş dersiniz... bu arada yk diye belirttiğim ölçüler çorba kaşığıdır yani benim evdekiler tatlı kaşığından biraz büyük, servis kaşığı gibi düşünmeyin, yediklerimin miktarları çok az aslında kaçamak olarak algılanmasın menüm bu benim...benim için kaçamak tatlıdır,ekmektir,çikolatadırbunlar yok 35 gündür hayatımda daha ne olsun 2 kaşık yemek yemişim çok mu benim içim rahat vallahi :)))) saatler uyumsuz oldu sadece onun sebebi de belirttiğim gibi çok açlık hissettim tek öğünde oturup 1 tabak yiyeceğime gelip gidip ağzıma 1 çatal alıp nefsimi körelttim ve midemi büyültmemiş oldum...
![]()
hımmm acep bu formül nedir:44::44::44: hadi bakalım Cuma'ya kadar yap faydasını görsen de görmesen de paylaşırsın zaten - sen arkadaşlarına sadıksın biliyorz artıkhahaaahhh erken kalkan yol alır, 3 de uyanırsam olacağı buuu, ne yaptım yeni bir formül buldum 2 gün o şekilde besleneceğim cuma tartıda incelmiş olacağımmm :) ama bu sefer size söylemeyeceğim işte, gizliçatlayınız meraktan
perşembe akşamı çarşamba ve perşembeyi paylaşırım artık,sormayın ı-ııı söylemem :)))) çünkü biliyorum ki sağlıksız diyeceksiniz
kulaklarım kapalı şekerler 2 günden birşeycik olmass, deneyeyim tutarsa olumlu paylaşırım yok baktım olumlu sonuç yok o halde denemeyin diye paylaşırım sizden bir şey gizleyebilir miyim hiç
![]()
bu arada kızlaar, izmirdeki arkadaşlarım inanılmaz zayıfladığımı söyledilerrrrizmirde her gören ne yaptığımı sordu çook motive oldum çook ama şımarmak yok,devam...yolum uzun.... 1,5 aydır izmire gidince ne pahasına olursa olsun çeşme sandviç yiyeceğim diyordum içim elvermedi yiyemedim, yağsız tuzsuz kumpirin hem de yarısına talim ettim... kendimi de takdir etmekteyim :)
![]()
sabahta bişey yok tamam tahin pekmez yemişsin ama ölçülügünaydınlarrrr..
dün eşimle dışarıdaydık.gelince de çocuklardan fırsat bulup giremedim.
önce dünkü menümü yazayım
bol kh lı bir gün oldu.bu gün tartıya çıkayım dedim ama cesaret edemedim
sabah:1.5 dilim ekmek,1 k.k peynir,3 zeytin,2 t.k tahin pekmez
ara:çeyrek ayva
öğle:1 kase mercimek çorbası,10 tane sarma,3 y.k yoğurt
hava çok güzeldi eşimle göl kenarına gittik giderkende çayla yemek için simit ,poğaça aldı yemicektim ama çok ısrar edince yedim
yani 1 poğaça,yarım simit
akşam:5 tane daha dolma ,3 y.k yoğurt yedim
spor:50 dk eliptik
su:1.5 litre
.
60-65 kg olanlar haftada yarım kg verse normal 1 kg verse fazla kabul edilir 70-80-90 kg olanlarınsa ayda 6 kg'dan fazla vermesi sağlıklı bulunmuyor gerçi senin belli bir düzenin var artık ama 1kg çok azmış gibi düşünme lütfensevdacım evet haftada 1 kilo kuralını biliyorum da sanki o daha az kilolular için 60-65 kilo olanlar için... benim gibi 70 lerin sonu 80 lerin başında olanlar için sanki daha fazla gitmeli gibi geliyor ama bilemiyorum![]()
bence her gün yerine gün aşırı 1 avuç ye sonra da bunu 2gunde 1 yap en sonunda haftada 1e inene kadar aşamalı olarak azaltma yolunu deneyebilirsin
bende genelde öyleyim eşim derki hadi gel azcık dolaşalım ,pek canım istemez o da kızar sanki evde ne var diye.gerçekten insanın evi gibisi yok.
menüm güzeldi de ,dünkü berbat ya, nasıl telafi edicem .bolca spora asılmam lazım iki gün.çekirdekten nefret etmem lazım aslında .hergün de yenmezki demi.
.
Evet Dr. G. Kubilay'ı ben de severim çok da güzel bir üslubu var
valla canım okadar çok haklısın ki.bu gün ve yarın yoğurttan başka bişey yememem lazım sanırım kurtarmak için.tartıya çıkmayı düşünüyordum ama bilanço ağır
tartıda da bu ağır bilançoyu görmek istemedim. ama telafi edicem.
ben en çok gürkan kubilayı takip ediyorum diyetisyenler arasında.zayıflattığı insanlar var mesela 100 kilonun üzerinde,onlar da ayda en fazla 3 - 4 kilo veren insanlar .üstelikte verdikleri kiloları üzerinden seneler geçmesine rağmen korumayı başarmışlar.zaten önemli olan vermek değil de düştüğümüz kiloyu koruyabilmemiz.ben burda en son 68 e düşmüşüm ama tekrar geldi korumayı başaramadım.
.
bayılıyorum ben bu kadına...saçları da süper ,çok gür.kansızlıktan dolayı çok dökülüyormuş saçlar bire de şunu farkettim diyet yapan herkeste ben bu şaç dökülmesini duydum.biyerlerde demekki bir yanlışlık mı yapıyoruz acaba ?
luci çok bilinçli bir bayan olduğu için atlatmayı başarabilmiş.ben onun yerinde olsam yemenin dibine vururdum
bende teşekkür ederim tatlım attığın link için
zeynepcim evet fazla bir kilon yok , dediğin gibi insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olması gerekli.
tşk ederim tatlım şimdi okuyacağım bende.
hemen bir yere kopyalıyacam beğendim ben bu listeyi canım.sadece biraz fazlalıkları var onları çıkarabilirim.mesela 2 dilim ekmek yerine 1 dilim olabilir...
evet senin farkın bucanımsın teşekkür ederim güzel sözlerin için, hepimiz çok bilinçliyiz ama benim farkım sanırım daha disiplinli ve fazla iradeli davranmam, yoksa yok birbirimizden farkımızyoksa inan benimde beynimde sarmalar, poğaçalar, çekirdekler uçuşuyor da, kovalıyorum hepsini...cısss diyorum :)
Kızlarrr merhabaa, mesaim bitti ve geldim.. üzerimi değiştim, ev işine başlamadan selam vereyim dedimSelamun aleyküm
Bu arada menüme yorum yapan arkadaşlarım, sevdacığım teşekkürler
Lilimmm gerçekten fazladan bişi yapınca çok sinir oluyorum kendime ama titreyip aç kalmakta istemiyorum, haklısın
Lucimmmm sana bayıldım ben yahuu, ne güzel hatusun..Bu güzelliği kilo alarak kötü bir gönülle hiçe sayma meleğim
Birde sizlere bir videoyla geldim
[video=youtube;Jf7p5mPGrBY]http://www.youtube.com/watch?v=Jf7p5mPGrBY[/video]
.
Hoşgeldin Gamze, internette problem var sanırım izleyemedim bir türlü ..![]()
Lucimmmm sana bayıldım ben yahuu, ne güzel hatusun..Bu güzelliği kilo alarak kötü bir gönülle hiçe sayma meleğim![]()
Luci fotoğrafını şimdi gördüm maşallah
Ne kadar güzel gülüyorsun öyle, samimiyetin gülüşün belli. çok fazla belli değil tabi ama üstün de oldukça ince gibi geldi.
canııım evet foto ekledim gördün demek :) teşekkür ederim mahcup ettin beniutandım, işte geçen haftaki fotom onlar toplighta gönderdiğim... yeni hallerim yani..daha da vereceğim inşallah lakin eşim çöktü tepeme artık kilo verme böyle iyisin demeye başladı, çook zorluyor beni çoook
karşımda yemediğini bırakmıyor inadımı kırmak için ama durmayacağım!!!
Düzelince izlee tatlımmmmnasılsın canım? sağlığın iyi mi?
![]()
canııım evet foto ekledim gördün demek :) teşekkür ederim mahcup ettin beniutandım, işte geçen haftaki fotom onlar toplighta gönderdiğim... yeni hallerim yani..daha da vereceğim inşallah lakin eşim çöktü tepeme artık kilo verme böyle iyisin demeye başladı, çook zorluyor beni çoook
karşımda yemediğini bırakmıyor inadımı kırmak için ama durmayacağım!!!