- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.801
ben hazırlanıp spora gidiyorum şimdi, şans dileyin bana...öptüüüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaaa sen tamamen kendini kampa almışsın hadi bakalım keşke benimde öyle bir imkanım olsahiç sorma birtanem yaaa, aynen öyle oldu yalnız her an batabilirim, benim yardımcım gülcan hanımı aradım pazar günü ben gelmeyeceğim bu hafta cumaya kadar sen aç - kapat ofisi telefonlaşırız dedim ama içim içimi yiyor, kendi işim olmasa imkansız bi durum... cumaya kadar ofise gitmeyip kampa girmiş durumdayımhayırlısı
Günaydın kızlar
Ben dünden sonra bugün de pek motive ve enerjik değilim maalesef... Hafta sonu pertimi çıkardı işten gidince de sadece dinlenmek istiyorum yemek falan yapmadım bugün simitle idare ediyorum
Bu akşam kendimi mutfağıma adamayı planlıyorum güzel güzel sebze yemekleri yapacağım böyle olmuyor
Dünkü menümü de yazayım sonra yorumlara geçerim
Sabah - 10:00
- 1 pkt süt (200ml)
Öğle - 12:30
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe etli kuru fasulye (eti 1 parçaydı)
- 1 tabak yağsız karışık salata
Ara - 16:00
- 3 gün kurusu kayısı
Ara - 18:00
- 1 tane Eti Browni - dayanamadm yaaaaa:26:
Akşam - 19:30
- Omlet (1 yumurta+1 kk peynir+az salça+pırasa+baharat+1yk zeytinyağı)
- 2 dl çavdar ekmeği
Su - 1,5-2lt
Spor - ekstra spor yapmadım ama eve dik yokuştan ve yolu uzatarak gittim
Akşam üstü bir krize girdim ki sormayın aslında regl zamanı da değil sanırım psikolojik olarak biraz enerji düşüklüğü yaşadığımdan olsa gerek...![]()
hiç sorma birtanem yaaa, aynen öyle oldu yalnız her an batabilirim, benim yardımcım gülcan hanımı aradım pazar günü ben gelmeyeceğim bu hafta cumaya kadar sen aç - kapat ofisi telefonlaşırız dedim ama içim içimi yiyor, kendi işim olmasa imkansız bi durum... cumaya kadar ofise gitmeyip kampa girmiş durumdayımhayırlısı
vauv azme gel vatandaskendi isin olmasa bayagi zor olurdu
![]()
kızlarcım ve kaptancım bu arkadaşınız 4 km yürüdü geldi :)![]()
yalnız dün arkadaşın biri kimdi hatırlamıyorum yürüdüğün mesafe önemli hız önemli değil diyordu, bugün hızımı 5.8 de tuttum 44 dakikada tamamlayabildim 4 km yi ve 225 kalori yaktığımı söyledi koşu bandı...demekki neymiş, hız önemliymiş... bu da ufak bir bilgi olsun merak edenine...![]()
Dünkü Menümmm
Sabah
1 çorba
Ara Öğün
10 fındık
Öğlen
2 yk pilav
2 yk taze fasulye
2 yk kabak patlıcan karışımı
Salata
Ara Öğün
10 fındık
10 tane çubuk kraker
Akşam
3yk türlü
2yk yogurt
Su :2.5 lt
Spor 1.5 saat pilates
Kaçamak Yokkk !!!
hemen hemen ayni kalori dedim. bircok kaynakta bulabilirsin bu dedigimi ama suradan vereyim bir tane:
http://walking.about.com/od/beginners/a/walkingmyths.htm
ozetle diyor ki, hizli yurumek daha cok kalori yaktirir diye bir mit var, dogrusu sudur ki ayni mesafeyi yurumekle hafif hizda kosmak arasinda cok fark olmadigi. hizli kosuyorsan durum degisiyor. (o da kac km/sa hiza denk geliyor bilmiyorum.)
dun kac kalori demisti hatirlamiyorum ama yine 200 kalori civarindaydi sanirim.
Varya lucimmm kendine zaman ayırmak bu olsa gerek. Her işi bırakmış sanki en önemli işin diyet olmuş gibi. Bana göre çok mantıklı ve yapılması gereken bir şey bu. Diyeti ciddiye alnak..
zynkcp idi sanırım :)) senin menüye bayıldım arkadaşım :)))
Değil mi ama Kaptancigim :))))
Günaydın kızlar
Ben dünden sonra bugün de pek motive ve enerjik değilim maalesef... Hafta sonu pertimi çıkardı işten gidince de sadece dinlenmek istiyorum yemek falan yapmadım bugün simitle idare ediyorum
Bu akşam kendimi mutfağıma adamayı planlıyorum güzel güzel sebze yemekleri yapacağım böyle olmuyor
Dünkü menümü de yazayım sonra yorumlara geçerim
Sabah - 10:00
- 1 pkt süt (200ml)
Öğle - 12:30
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe etli kuru fasulye (eti 1 parçaydı)
- 1 tabak yağsız karışık salata
Ara - 16:00
- 3 gün kurusu kayısı
Ara - 18:00
- 1 tane Eti Browni - dayanamadm yaaaaa:26:
Akşam - 19:30
- Omlet (1 yumurta+1 kk peynir+az salça+pırasa+baharat+1yk zeytinyağı)
- 2 dl çavdar ekmeği
Su - 1,5-2lt
Spor - ekstra spor yapmadım ama eve dik yokuştan ve yolu uzatarak gittim
Akşam üstü bir krize girdim ki sormayın aslında regl zamanı da değil sanırım psikolojik olarak biraz enerji düşüklüğü yaşadığımdan olsa gerek...![]()
Lilimm regl dönemimiz ya canim. Bende zor tutuyorum kendimi ama çokta üzülme son olsun hu. Nasılsa cumaya daha çok var :))
kızlarcım ve kaptancım bu arkadaşınız 4 km yürüdü geldi :)![]()
yalnız dün arkadaşın biri kimdi hatırlamıyorum yürüdüğün mesafe önemli hız önemli değil diyordu, bugün hızımı 5.8 de tuttum 44 dakikada tamamlayabildim 4 km yi ve 225 kalori yaktığımı söyledi koşu bandı...demekki neymiş, hız önemliymiş... bu da ufak bir bilgi olsun merak edenine...![]()
hemen hemen ayni kalori dedim. bircok kaynakta bulabilirsin bu dedigimi ama suradan vereyim bir tane:
http://walking.about.com/od/beginners/a/walkingmyths.htm
ozetle diyor ki, hizli yurumek daha cok kalori yaktirir diye bir mit var, dogrusu sudur ki ayni mesafeyi yurumekle hafif hizda kosmak arasinda cok fark olmadigi. hizli kosuyorsan durum degisiyor. (o da kac km/sa hiza denk geliyor bilmiyorum.)
dun kac kalori demisti hatirlamiyorum ama yine 200 kalori civarindaydi sanirim.
Meraba arkadaşlar.2 ay içinde 8 kilo vermek hedefiyle sizlere koştum.Nisan ayında kardeşim evleniyor ve ben gerçekten çok formda olmak istiyorum :) Öncelikle cuma yarışması ne demek.Nasıl katılıyoruz bu yarışa.Lütfen benide aranıza alın.Böylece daha azimli ve kararlı olabilirim.Yaşasınn bugün çok güzel bir başlangıç benim içinnnn :))))
tebrikler canım güzel menü olmuş kaçamak yok![]()
Dünkü Menüm
Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 yumurta, 1 biber, yeşillik
Öğle 1 dilim kepekli ekmek, 1 baget tavuk 3 yk yoğurt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba yeşil salata 3 yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 1 saat yürüyüş
teşekkür ederim canım benim
olur öyle vakalarrr sekerim dengele yeterki
bende kendimi zor tutuyorum ama söz verdim sonuna kadar arkasındayım kızlarr
maaşallah sekerim fazla yorma kendini
bundan bir kaç sene önce bir tv programında ismini bile hatırlamadım bir diyetisyen uzamnı söyle bir cümle kurmuştu " 45 dk tempolu yürüme ile 2 saat yürümenin arasında hiçbir fark yoktur ikisindede aynı kaloriyi yakarsınız" demişti.
Hatta o sıralara ünideydik ve ev arkadaşım ( ünide 2. senede eve çıkmıştık ) hergün 2 saat yürüme yapıyordu aramızda bayaa makarası olmuştu![]()
ama bana saçma gelmişti. Baktım internetten yazılara falan ama bişey bulamadım bulursam buraya gönderirim.
maaşallah sekerim fazla yorma kendini
Menülerin süper kız kaç gündür maşallahMenüm
Sabah
1,5 kk peynir
2 zeytin
Ara çeyrek elma+ 2 fındık (taze kırılmış)
Öğle
1 porsiyon tek yumurtalı ıspanak (fırında)
1 küçük kase yoğurt
Ara 1 avuç kadar sütsüz special K
Akşam
2 orta boy tavuk (ızgara)
1 küçük kase yoğurt
1 porsiyon yeşil salata
Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş
Su: devamm
.
doyduysan no problemyok tatlım yoğurt,süt, yulaf ezmesi-ki biliyorsun çok yararlı- salatalık,ceviz,portakal her şey yedim çook şükür :)
kaptan ne güzel ve orantılı bir menü bubende menümü yazyım bunun dışına çıkmayayım
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğle
4 kaşık zyağlı bamya
1 kepçe çorba
ara
1 elma
ara
7-8 leblebi 2 fıstık 3 kuru üzüm (midem çok kazınmıştı)
akşam
bol yeşillikli 1 tabak kısır
yoğurt veya ayran hangisi olursa artık başka da bişey yemem artık buraya yazdım ya
su şu ana kadar 2,5 lt
spor maalesef yok
sen yine duygusala bağlamışsınyok kaptancım o en son aşama, ölüme götürür Allah korusun daha önce yakılacak çoook şey var vücutta, en başta yağlarhep aklıma takılıyor bu afrikada çocuklar hep aç, görüyoruz tvlerde, o çocuklar değil protein hiç bir şey yiyemiyorlar , içme suları bile yok ve çoğu da yaşıyor ( Rabbim yardımcıları olsun) demek ki o kadar kolay değil proteinsizlikten, besinsizlikten ölmek diye düşünüyorum...
"azar azar herşeyden" olmuş afiyet olsunönce menümü yazayım sonrada geçmişe bakarım fırsat bulabilirsem
menüm
sabah:3 kaşık yulafezmesi,3 kaşık yoğurt,3 zeytin,1 çatal da yumurta
ara:çeyrek ayva
öğle: 3 kaşık nohut (3 parça da kuşbaşı et vardı),2 kaşık pilav,1 bardak ayran
ara:yarım elma
akşam:ızgara soğan,3 kaşık nohut (sade),1bardak ayran
spor:50 dk. eliptik,100mekik
su:1.5 litre
.
bu menüyle nasıl doydun??? çok az geldi gözüme:44:kahvalti(08:00)
1 bardak soguk dogal inek sütü (1yk kakaolu sekersiz)
1 muz
saat(13:00)
3 adet ceviz
saat(15:30)
1 büyük portakal
aksam(18:05)
1 tabak kapuska,
100 gr yogurt
spor yok, su cok cok az.![]()
gözünüz aydın4. takım kabul etti beni yardmların için tşk ederm.![]()
ben de bundan 2-3 ay önce iş için seminere gitmiştim orada otelde spor salonunda yürüyüş bandında hızı 5e ayarlayıp yarım saat yürümüştüm 100kcal yakmadı bileEvet malesef ben de spor salonuna gitmiştim iki sene önce o kadar çabalıyorum 200 kalori ancak oluyordu yaptığım. Kalori yakmanın öyle kolay olmadığını görünce de daha özenli beslenebiliriz. Zaten zayıflamanın çoğu diyet %20 spor %80 diyet gibi bir şey . 255 kalori harcamışsın çok iyi![]()