• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar artık yavaş yavaş çıkmak zorundayımm :26::26::26: Ben okula gidiyorum ve öğleden sonra gelirim..eeee fırsat buldukça orda da açıyorum tabikii..

Güle güleeeee :3::3::3::3:

yaa sadece arkadaşların görür amaa :27::27::27: aslında şöyle de bir durum var..sen sonucu beğenmişsen ve Wayyy be demişsen gördüm sayy :27::27::27:

canım benim dedim vallahi, çok şükür dedim yaaa, 42 günde...eşim zorla çekti çok ufaldın diyor inanmıyordum ki üstümde kalın kazak kaban var akşam yürüyüş için evden çıkarken tam, kapıda yakaladı da çekti, 75 olayım güzel bi foto ile çıkayım karşınıza sadece vay beee değil oha da diyelim :)))):1::1::1:

canım benim dedim vallahi, çok şükür dedim yaaa, 42 günde...eşim zorla çekti çok ufaldın diyor inanmıyordum ki üstümde kalın kazak kaban var akşam yürüyüş için evden çıkarken tam, kapıda yakaladı da çekti, 75 olayım güzel bi foto ile çıkayım karşınıza sadece vay beee değil oha da diyelim :)))):1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: derim valaa hiçte tutamam kendimiii :27::27::27::27: hadi kaçtımmm :54::54:

kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur

canım kolay gelsin toplight geldiğinde görecektir mesajını mutlaka ve izinli yazacaktır seni, dikkat et kendine bu süreçte diyeti bırakıp kilo alma sakın haaa :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydınnnnnnnnnnnn

Nasılsınızzzz ??? :122::122::122::122::122:

günaydııın zeynepcim çok şükür bomba gibiyizzz:) sen nasılsın devam di mi kararlı tavrımıza....??

lucicimmmm iyiym çok şükür bomba gibiyim. elbette devam dün sabah 1 saat akşam yarım saat pilatesimi yaptım kaçamak yok. Şimdiden 3 bardak suyumu içtim ve tartılmadımda harikayımmm. :9::9::9::9::52::52::52:

Sende durum nasıl ??

lucicimmmm iyiym çok şükür bomba gibiyim. elbette devam dün sabah 1 saat akşam yarım saat pilatesimi yaptım kaçamak yok. Şimdiden 3 bardak suyumu içtim ve tartılmadımda harikayımmm. :9::9::9::9::52::52::52:

Sende durum nasıl ??

tam gaz devam dün 8 km yürüdüm toplamda ve beslenmeme harfiyen uydum bu sabah da 6 dan beri sirkeli karışımımı, 1 litre suyunmu ve koyu sade ve şekersiz nescafemi içtim 11 gibi koşu bandına çıkacağım...maşallah süpper yani...tartılmıyorum eşime saklattım tartıyı cuma sabahına inşallah

tam gaz devam dün 8 km yürüdüm toplamda ve beslenmeme harfiyen uydum bu sabah da 6 dan beri sirkeli karışımımı, 1 litre suyunmu ve koyu sade ve şekersiz nescafemi içtim 11 gibi koşu bandına çıkacağım...maşallah süpper yani...tartılmıyorum eşime saklattım tartıyı cuma sabahına inşallah

evet evet evet aynen =)))

Bu hafta bombayız bakarsın takım 1. oluruz :1::1:

ben bugünkü menümü paylaşıp kaybolacagım çünkü işlerimi halletmem lazım öğleden sonra yine gireceğim.

Lucicim öpüyorum canım seni :54:

evet evet evet aynen =)))

Bu hafta bombayız bakarsın takım 1. oluruz :1::1:

ben bugünkü menümü paylaşıp kaybolacagım çünkü işlerimi halletmem lazım öğleden sonra yine gireceğim.

Lucicim öpüyorum canım seni :54:

tamam canım kolay gelsin öptüm seni :)

Dünkü Menümmm

Sabah

1 çorba

Ara Öğün

10 fındık

Öğlen

2 yk pilav
2 yk taze fasulye
2 yk kabak patlıcan karışımı
Salata

Ara Öğün
10 fındık
10 tane çubuk kraker

Akşam

3yk türlü
2yk yogurt

Su :2.5 lt
Spor 1.5 saat pilates

Kaçamak Yokkk !!!

günaydınlarrrrr

Her sınıfta bir çalışkan öğrenvci olur yaa, sende bizim grubun çalışkanısın :54::54::54: helal sana ama hiç gaza gelip koşacak halde değilim :33::33::33:
çok güldüm ama doğru tespit gamze cim

Afiyet olsun Luci, 1 haftadan bir şey olmaz ama çok uzatma bu süreci.

Hadi ya kaptan, acaba özel hastanelerdeki diyetisyenlere giderken sağlık güvencesi geçerli olmuyor mu sadece fark ödeyip, tabi anlaşması var ise ?
Akay hastanesini duydun mu hiç nasıl acaba ?
bir de haftalık gidemem zaten de 1-2 ayda 1 gidilmez mi diye düşünüyorum. Yoksa öyle olacaksa hiç gerek yok mu ?
canım akay ı duydum ama diyetisyenini bilmiyorum bu arada sağlık güvencesi bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde geçerli değil tatlım

Çok zor Lily ya herşeye dikkat etmek ama sağlık işte ..

Çok beğendim menünü Gamze ..

Afiyet olsun kaptan, kısırın yağı çok değil dimi ?
yok canım çok fazla koymadım yağını lahana marul yeşil soğan dereotu maydanoz nane ne bulduysam doğradım içine 1 tabak yedim ama sonrasında küçük oğlan helva yiyordu 1 lokma da helva aldım
bu arada dün çok yorgun hissediyordum güya 8,30 da yatağa girdim ama saolsun sıpalar 11 e kadar uyutmadılar beni

sevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :) :33::33::33:
ne güzel bir günaydın olmuş bu çok tatlısın lucim

kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur

canım ne kadar süre izin almak istiyorsun 1 sene içinde 6 dan fazla izin hakkı yok biliyorsun değil mi? bu hafta bildirim yapıp mı ayrılacaksın yapmadan mı bu konularda aydınlatırsan sevinirim ona göre seni izinli geçiyoruz
bayanbaloncuk senin menünü hiç beğenmedim canım çok azdı bana göre haberin olsun zeynep ve sevda ve hnd menüleriniz güzeldi
atladığım var mı hadi ben ders çalışmaya gidiyorummm:54::54::54::54:

gunaydin gunaydin

bugun midem daha iyi gibi ama su icince agrimaya basliyor. bugun biraz az yeyip midemi biraz kendi haline birakayim en iyisi. bosken sorun yok gibi cunku.

Varya lucimmm kendine zaman ayırmak bu olsa gerek. Her işi bırakmış sanki en önemli işin diyet olmuş gibi. Bana göre çok mantıklı ve yapılması gereken bir şey bu. Diyeti ciddiye alnak..

zynkcp idi sanırım :)) senin menüye bayıldım arkadaşım :)))

Değil mi ama Kaptancigim :))))

Varya lucimmm kendine zaman ayırmak bu olsa gerek. Her işi bırakmış sanki en önemli işin diyet olmuş gibi. Bana göre çok mantıklı ve yapılması gereken bir şey bu. Diyeti ciddiye alnak..

zynkcp idi sanırım :)) senin menüye bayıldım arkadaşım :)))

Değil mi ama Kaptancigim :))))

hiç sorma birtanem yaaa, aynen öyle oldu yalnız her an batabilirim, benim yardımcım gülcan hanımı aradım pazar günü ben gelmeyeceğim bu hafta cumaya kadar sen aç - kapat ofisi telefonlaşırız dedim ama içim içimi yiyor, kendi işim olmasa imkansız bi durum... cumaya kadar ofise gitmeyip kampa girmiş durumdayım :P hayırlısı

Back
X