• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarr :54: luci o güzel dileklerle dolu günaydın mesajından hemen bana uyan bölümünü aldım, sabra ve güce ihtiyacım var..deli oluyorum, tartıldım bu gün hep aynıyım ama şu regl olma durumum yakıyor beni..İlk başladığım gibi oldum :26: ben yine diyetimi bozmadan devam ediceğim, elbet bunun bir getirisi olucaktır bana, sabırr diyorum ve kaçıyorum..

Hepinizi çok öperimm :3::3:

Günaydın kızlarr :54: luci o güzel dileklerle dolu günaydın mesajından hemen bana uyan bölümünü aldım, sabra ve güce ihtiyacım var..deli oluyorum, tartıldım bu gün hep aynıyım ama şu regl olma durumum yakıyor beni..İlk başladığım gibi oldum :26: ben yine diyetimi bozmadan devam ediceğim, elbet bunun bir getirisi olucaktır bana, sabırr diyorum ve kaçıyorum..

Hepinizi çok öperimm :3::3:

günaydın canım benim sabır tabikiiii, ben saklattım eşime tartıyı, cumaya kadar meraktan çıldıracağım, kolay gelsin sanaaaaa:)

aslında denemek lazım.bu gün yapsakmıki acaba .gerçi ben şimdi yedim ama öğlene veya akşama olabilir.aslında bu gün patates düşünüyorum fırında cips gibi.patatesi rendenin cips yeri varya orda rendeleyip ,baharatlarla karıştırıp yağsız fırına atıyorsun aynı cips gibi oluyor vede çok doyurucu.

.

sevdacım mutlaka dene canım şiddetle öneririm harika oldu yahu, şu ana kadar neden denememişim diye kızdım kendime, aşure gibi oldu resmen :) içine kuru kayısı, kuru cennet elması gibi meyvelerde nasıl yakışır...benim portakal ekşiydi ekşi olmuş biraz ama hafif tatlı meyvelerle muhteşem olacak gibi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım şimdi seninle yazışırken gittim hemen süt ile pişirdim içine 1 tane ceviz içi attım portakal dilimleyip 1 tatlı kaşığı tarçın attım, offf şahane olmuş tadı, elma ile olsa daha bile güzel olurmuş, mutlaka dene, öneririm, dediğin gibi bağırsaklara pek bi faydalı :)

sevdacım mutlaka dene canım şiddetle öneririm harika oldu yahu, şu ana kadar neden denememişim diye kızdım kendime, aşure gibi oldu resmen :) içine kuru kayısı, kuru cennet elması gibi meyvelerde nasıl yakışır...benim portakal ekşiydi ekşi olmuş biraz ama hafif tatlı meyvelerle muhteşem olacak gibi :)

ohh maşallah valla sana bende bu gün yapayım dedim de...eşim aradı şimdi pikniğe gidelim diyor yaaa offf napacam ben ....cozutmadan dönmem lazım.inşallah fikrini değiştirir yaaa.

.

ozaman şöyle de düşünebiliriz tatlı niyetine çok çok iyi tüketilebilir yani...canım biz gamzeyle kahvemizi içiyoruz keşke yakın olsaydın valla.

.

ozaman şöyle de düşünebiliriz tatlı niyetine çok çok iyi tüketilebilir yani...canım biz gamzeyle kahvemizi içiyoruz keşke yakın olsaydın valla.

.

oofff afiyetler olsun tatlım size :) keşke olsaydım vallahi benim için de süpper olurdu... pikniğe de gidersen tavuk ızgara ve bol yeşillik yer atlatırsın tatlım tadını çıkar boşveer :)

oofff afiyetler olsun tatlım size :) keşke olsaydım vallahi benim için de süpper olurdu... pikniğe de gidersen tavuk ızgara ve bol yeşillik yer atlatırsın tatlım tadını çıkar boşveer :)

tşk ederim tatlım.gamze gitti şimdi .şimdi gamzeye de söyledim pikniğe gitcez heralde diye ,o da senin dediğin gibi diyor.birde bol bol yürü açık havada dedi inşallah az zararla dönerim geri..

.

tşk ederim tatlım.gamze gitti şimdi .şimdi gamzeye de söyledim pikniğe gitcez heralde diye ,o da senin dediğin gibi diyor.birde bol bol yürü açık havada dedi inşallah az zararla dönerim geri..
.

aaa evet yürümek süper fikir ip atla top oynayın :) süpper olur vallahi :)

[video=youtube;eRAXrLNe10I]http://www.youtube.com/watch?v=eRAXrLNe10I[/video]

Kalsiyum Diyeti-Hızlı Zayıflatan Diyet Listesi-Ayça Kaya Diyetleri

çok güzel bence...

.

KİLO ALMANIZA NEDEN OLAN YEME BAHANELERİNDEN VAZGEÇİN!!!!

Kilo almamıza neden olan birçok faktör vardır. Bunlar metobolik ya da hormonal durum, yeme

alışkanlıkları, çevresel faktörler ve yeme bahaneleridir. Kilo problemi yaşayan insanların inanılmaz bir

şekilde kendilerini kandırma becerileri yani yeme bahaneleri vardır. İnsanların bir takım davranışlarda

bulunmalarının nedeni düşünceleridir çünkü nasıl düşünürsek öyle davranırız. Diyet yaptığımız

sürece de mantık dışı bir takım düşüncelere kapılır ve hatalı davranışlarda bulunuruz. Diyet yapan

kişiler kendilerini sadece anlık rahatlatmak için bahanelerde bulunurlar. Ancak unutulmamalıdır

ki bahaneler kişinin kilo almasından ve sağlık problemi yaşamalarından başka bir işe yaramaz.

Kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız;

- Öncelikle yeme bahanelerinizi keşfedin.

- Bunu yiyebilirim, çünkü…. diye başlayan cümlelerinize dikkat edin.

- Bir yeme bahanesi ürettiğinizde bir torba içerisine avuç içi büyüklüğünde bir yiyecek(elma, portakal,

patates vb.) koyun ve bir hafta sonra bu torbanın ağırlığını tartın. Bahane ile yediğiniz yiyeceklerin

de vücudunuzda o kadar bir kilo artışına neden olduğunu düşünün ve davranışlarınızı ona göre

düzenleyin. Unutmayın ki torba ne kadar ağırlaşırsa kilonuz da o kadar artacaktır.

Aşağıdaki yeme bahanelerinden hangisi/hangileri size daha uygun? Kendinizi test edin!

Bunu yiyebilirim, çünkü…

- Yalnızca bu kez yiyeceğim.

- O kadar da şişmanlatıcı değil.

- Daha sonra daha az yiyerek telafi ederim.

- Para verdim.

- Çöpe gidecek.

- Herkes yiyor.

- Yemezsem üzülecek.

- Canım çok çekti.

- Bu özel bir durum.

- Özel bir gün.

- Canım sıkkın, umrumda bile değil.

- Canım çok çekti. Nasıl olsa eninde sonunda yiyeceğim.

NOT: Eğer bu maddelerden en az 3 tanesi sizde varsa kilo problemi yaşama olasılığınız

yüksek. Bir an önce dikkatinizi düşüncelerinize odaklayın. Düşünceleriniz değişirse siz de

değişirsiniz.

[video=youtube;eRAXrLNe10I]http://www.youtube.com/watch?v=eRAXrLNe10I[/video]

Kalsiyum Diyeti-Hızlı Zayıflatan Diyet Listesi-Ayça Kaya Diyetleri

çok güzel bence...
.

paylaşım için teşekkürler sevdacım, zaten hep uyguladığımız şeyler vallahi, azı var çoğu yok...doğru yoldayız demek ki :)

Sabah
Gözleme ½
1 dilim peynir ½
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
2 yk kaşığı tavuk
2yk spagetti
4sarma

Ara Öğün
10 fındık

Ara Öğün
1 portakal
10 fındık

Akşam
3yk tavuk mantar sote
2 yk yogurt

Su : 2.5 lt
Spor : 20 dk pilates + 30 dk yürüyüş

günaydınlarrrr

sabah sabah amma sohbet etmişiniz kızlar yaa hızınıza yetişmek ne mümkün

.

saate baktım da kız gamze kaçta geldi size kahveye 8,40 da gitti anlamadım valla yaaa ooo iyiyiymiş
neyse sabah sabah geldim işe çalışmaya başlayayım bari
hadi kolay gelsin sistemde görüneceğim ama ara ara bakarım öpüldünüzzz

Kızlar gunaydinnn

45 dakikalik pilatisimi yapmis bulunuyorum aksamda bi 45 dk yaparak toplam 1.5 saate tamamliyor olcam

simdi mobilden yaziyorum evdeyim hazirlanip ise gitmem lazim

opuyorum sizi
Zeynep maşallah erkenden kalkıp yapmışsın. Tebrik ederim seni.
:38:

Günaydınlaaar kıslaaaarrrrr.... umarım bugün herkes ihtiyacı olan işe,eşe,güce,bakıcıya, yardıma,inanca,dosta,arkadaşa, alışkanlığa,beceriye,başarıya,paraya,kiloya,sağlığa, sabra,selamete,hoşgörüye, kahkahaya,gülümsemeye ve daha aklıma gelmeyen bir çok şeye kavuşur.... Musmutlu bir gün olsun bugün :))))
:16::16::16::16::16:

Bir Afrika atasözü der ki: Afrikada her sabah bir ceylan uyanır,en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini;yoksa öleceğini bilir.Afrikada her sabah bir aslan uyanır,en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir.Aslan yada ceylan olmanızın bir önemi yoktur.Yeter ki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunuzu bilin....:27::27::27:

Ne güzel bir başlangıç mesajı bu ..

günaydın kızlar.

valla doğru dedin.tatlıyı çok severim

canım geçmiş olsun, aman dikkat et.

menünü beğendim canım.afiyet olsun.rüyamda da görmedim tatlı falan ama çok güzel bir rüya gördüm.çok sevimli bir kedi vardı onu seviyordum.boncuk boncuk gözleri ,siyah beyaz karışımı tüyleri.ayy çok sevimliydi.normalde kucağıma alamam ama rüyamda aldım.

hangi ara yaptın sen onu...:52::52::52::52::52:

aynen canım ya benim mesela bu hafta öyle.başlayana kadar bir isteksizlik,bir tembellik başladıktan sonra devam da...

.

Kedi de tatlı niyetine geçer :) kedileri çok severim ama beni hiç ciddiye almıyorlar. Geçen sene yemeğe gittij eşimde bahçeli bir yer. Kediler de var. Bir kedi benim yanıma geldi arada ayağa kalkıyor masaya gelmeye çalışıyor. Ben elimde azıcık uzaklaşsın diye uzaktan elimi gitsin diye salladım. Bu kedi ayaklarının üstünde durup bana nasıl patisini vuracak gibi uzatıyor. Eşim pist bile dese 5 metre geriye gidiyor:1:

KİLO ALMANIZA NEDEN OLAN YEME BAHANELERİNDEN VAZGEÇİN!!!!

Kilo almamıza neden olan birçok faktör vardır. Bunlar metobolik ya da hormonal durum, yeme

alışkanlıkları, çevresel faktörler ve yeme bahaneleridir. Kilo problemi yaşayan insanların inanılmaz bir

şekilde kendilerini kandırma becerileri yani yeme bahaneleri vardır. İnsanların bir takım davranışlarda

bulunmalarının nedeni düşünceleridir çünkü nasıl düşünürsek öyle davranırız. Diyet yaptığımız

sürece de mantık dışı bir takım düşüncelere kapılır ve hatalı davranışlarda bulunuruz. Diyet yapan

kişiler kendilerini sadece anlık rahatlatmak için bahanelerde bulunurlar. Ancak unutulmamalıdır

ki bahaneler kişinin kilo almasından ve sağlık problemi yaşamalarından başka bir işe yaramaz.

Kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız;

- Öncelikle yeme bahanelerinizi keşfedin.

- Bunu yiyebilirim, çünkü…. diye başlayan cümlelerinize dikkat edin.

- Bir yeme bahanesi ürettiğinizde bir torba içerisine avuç içi büyüklüğünde bir yiyecek(elma, portakal,

patates vb.) koyun ve bir hafta sonra bu torbanın ağırlığını tartın. Bahane ile yediğiniz yiyeceklerin

de vücudunuzda o kadar bir kilo artışına neden olduğunu düşünün ve davranışlarınızı ona göre

düzenleyin. Unutmayın ki torba ne kadar ağırlaşırsa kilonuz da o kadar artacaktır.

Aşağıdaki yeme bahanelerinden hangisi/hangileri size daha uygun? Kendinizi test edin!

Bunu yiyebilirim, çünkü…

- Yalnızca bu kez yiyeceğim.

- O kadar da şişmanlatıcı değil.

- Daha sonra daha az yiyerek telafi ederim.

- Para verdim.

- Çöpe gidecek.

- Herkes yiyor.

- Yemezsem üzülecek.

- Canım çok çekti.

- Bu özel bir durum.

- Özel bir gün.

- Canım sıkkın, umrumda bile değil.

- Canım çok çekti. Nasıl olsa eninde sonunda yiyeceğim.

NOT: Eğer bu maddelerden en az 3 tanesi sizde varsa kilo problemi yaşama olasılığınız

yüksek. Bir an önce dikkatinizi düşüncelerinize odaklayın. Düşünceleriniz değişirse siz de

değişirsiniz.
Bazen hiç aç değilken bile ziyan olmasın diye yemeye kalkıyorum ama mideme yazık artık sadece salatayı bitiriyorum.

Sabah
Gözleme ½
1 dilim peynir ½
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
2 yk kaşığı tavuk
2yk spagetti
4sarma

Ara Öğün
10 fındık

Ara Öğün
1 portakal
10 fındık

Akşam
3yk tavuk mantar sote
2 yk yogurt

Su : 2.5 lt
Spor : 20 dk pilates + 30 dk yürüyüş

O gözleme bu haftaya gitmemiş Zeynep onun haricinde güzel olmuş.

O gözleme bu haftaya gitmemiş Zeynep onun haricinde güzel olmuş.

hmcim günaydın canım, aynen katılıyorum sana o gözleme olmuş mu hiiiiçççç :P n'apalım olmuş bi kere...ben şimdi gidip yürüyüşümü yapiiim, geleyim canlar, öptüm çoook :)

Back
X