• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar:3:
Maşallah:nazar: yine bol bol çene çalmışsınız hızınıza yetişmek ne mümkün...:10:
Ben ne zamandır ihmal ettiğim bir topiğe az bişey yazdım takibimde olduğu halde bir türlü vakit ayırıp da yazamadığım birkaç topik daha var sizden kopamıyorum bir de arada işlere dalınca unutuyorum yazmayı - biraz onlara da vakit ayırayım dedim
Neyse menümü yazacağım bol kh.lı bir menü hiç dyte uygun olmadı desem yeridir ama bugün nefsim istemese de kendimi zorladım ve düzenime geri döndüm ve böyle daha mutluyum gerçekten:16: yaşasın sağlıklı beslenme:kkk:

Sabah - 08:30
- yarım simit - 1 lokma ıspanaklı börek (yağlı değildi arkadaş ikram etti)
- çay

Ara - 10:30
- Yarım fincan sütlü neskafe (fincana 1 şeker koymuştum kahveyi şekersiz içemiyorum ama yarısını içemedim 2-3 yudum yetti )

Öğle - 12:00
- Yarım simit

Ara - 16:00
- 5-6 tane burçak bisküvi
- Çay

Akşam - 19:30
- 1 tabak makarneks domates soslu
- 4-5 yk yoğurt

Su - 1,5 lt
Spor - Çarşıdaydım her yere yürüdüm eve de yürüyerek gittim

Maşallah:nazar: yine bol bol çene çalmışsınız hızınıza yetişmek ne mümkün...:10:
Ben ne zamandır ihmal ettiğim bir topiğe az bişey yazdım takibimde olduğu halde bir türlü vakit ayırıp da yazamadığım birkaç topik daha var sizden kopamıyorum bir de arada işlere dalınca unutuyorum yazmayı - biraz onlara da vakit ayırayım dedim
Neyse menümü yazacağım bol kh.lı bir menü hiç dyte uygun olmadı desem yeridir ama bugün nefsim istemese de kendimi zorladım ve düzenime geri döndüm ve böyle daha mutluyum gerçekten:16: yaşasın sağlıklı beslenme:kkk:

merhaba lilycim, sağlıklı beslenme düzenine geri dönmene sevindim canııım :) bazen insan kh yüklü beslenmek isteyebiliyor önemli olan o süreleri çok uzatmamak :) cumaya az kaldı... ben de sabah yürüyüşümü yaptım geldim :) yeşilçayımı içeceğim şimdi huzurla...sana da kolay gelsin tatlım :)

hmcim günaydın canım, aynen katılıyorum sana o gözleme olmuş mu hiiiiçççç :P n'apalım olmuş bi kere...ben şimdi gidip yürüyüşümü yapiiim, geleyim canlar, öptüm çoook :)

Yürü Luci yürü :1:
Benim bacaklarım çok kasılmış üstüne zor basıyorum.:5:

minnacık yagda yaptım amaaa :54::54: (ben kaçamak olduğunu bilmiyordum onun )

Aaa olmaz mı hiç Zeynep. Bu hafta kesin kaçamak sayılır. Ben dün sabah sigara ve paçanga böreğine hayır dedim.

- çay

- Yarım fincan sütlü neskafe (fincana 1 şeker koymuştum kahveyi şekersiz içemiyorum ama yarısını içemedim 2-3 yudum yetti )

- Yarım simit

- Çay

- 4-5 yk yoğurt

Su - 1,5 lt

Aslında çok karbonhidrat olmuş ama bazen insana mutluluk ve rahatlık veriyor o yüzden iyi olmuş. Kendini nasıl hissediyorsun bugün?

zeynep yeterli açıklamayı yapmış canım

ee zamanla alışacaksın durumda cım ev çocuk iş koşturmacasına sonra bi de 2. çocuk gelecek kafayı tırlatacaksın:51::51::51::51:

canım çok dikkatli okuyamadım ama sanmıyorum o arkadaşların senin söylediklerini kale almadıklarını takım içinde kırgınlık olmaz burda hepimiz ilk başta kilo olmak üzere bir sürü şey paylaşıyoruz hepimiz derdimizi sıkıntılarımızı da paylaşıyoruz artık bizler kardeş sayılırız nerdeyse sen kırgınlığını ifade etmişsin onlarda kırıldıklarını yazmışlar en iyisi biz bu konuyu burda kapatalım bu konuyu uzatmak istemiyorum takım içinde ayrılıklar gruplaşmalar olmasın diye o yüzden bundan sonra senin gamzenin ve luci nin yazacakları varsa bunu özel mesajla yazmanızı isteyeceğim kaptanınız olarak sizden sizleri inanın ayrı ayrı çok seviyorum kırılıp üzülmenizi hiç istemiyorum

Kaptancığımız doğru diyor bende sanmıyorum okuyorum yazdıklarını ben ama bir türlü yazamıyorum neyse yakın zamnda vaktim olacak:)

Yürü Luci yürü :1:
Benim bacaklarım çok kasılmış üstüne zor basıyorum.:5:

Aaa olmaz mı hiç Zeynep. Bu hafta kesin kaçamak sayılır. Ben dün sabah sigara ve paçanga böreğine hayır dedim.

Aslında çok karbonhidrat olmuş ama bazen insana mutluluk ve rahatlık veriyor o yüzden iyi olmuş. Kendini nasıl hissediyorsun bugün?

Yawrum bir simit dört dilim ekmek haberin ola:) simit diyeti gibi olmuş sankim

- çay

- Yarım simit

- Çay

- 4-5 yk yoğurt

Su - 1,5 lt

Güzel dediğin gibi biraz karbonhidrat ağırlıklı.Bazen öyle oluyor dışardayken yediğimiz çoğu şey ,paketlenmiş gıdalar hep karbonhidrat bakımından zengin. :14: Keşke her yerde diyet yapanlara uygun gıdalar olsa :27: Bolca yürüdüğün için yakmışsındır fazla karbonhidratı :4:

Bende yetişemiyorum yahu bebeğe UYKU ilacımı versem:) ay açımmmmmmm ama diyete dewam regl zamnıda geliyor kıxlar

kıyamam sana bennn, üniversiteden bi sınıf arkadaşım var delinin teki, çok yoğun çalışıyor sürekli yurtdışı seyahatler falan evde olduğunda da bebeği uyusun istiyordu,bizim deli, bebeğin emziğini sulandırılmış rakıya batırıp veriyormuş bebek anında sızıyormuş...aman denemeyin sakın da çok gülüyordum onun haline...Allah kolaylık versin canım :)

merhaba lilycim, sağlıklı beslenme düzenine geri dönmene sevindim canııım :) bazen insan kh yüklü beslenmek isteyebiliyor önemli olan o süreleri çok uzatmamak :) cumaya az kaldı... ben de sabah yürüyüşümü yaptım geldim :) yeşilçayımı içeceğim şimdi huzurla...sana da kolay gelsin tatlım :)

Sağlıklı beslenmek aslında zor değil ama alışkanlık sabah bir dilim ekmek bol malzemeli bir kahvaltı arada kuruyemiş kahve öğlen salata çorba yada zeytinyağlı akşamda ızgara salata bir meyve budur yani ayran ve bol su.ama ben bunları yediğimde 90 kilo oldum

kıyamam sana bennn, üniversiteden bi sınıf arkadaşım var delinin teki, çok yoğun çalışıyor sürekli yurtdışı seyahatler falan evde olduğunda da bebeği uyusun istiyordu,bizim deli, bebeğin emziğini sulandırılmış rakıya batırıp veriyormuş bebek anında sızıyormuş...aman denemeyin sakın da çok gülüyordum onun haline...Allah kolaylık versin canım :)

Bakıcım yarım gün geliyor kadınla oynamaktan hiç uyumuyor tam oyun delisş

Günaydınlaaar kıslaaaarrrrr.... umarım bugün herkes ihtiyacı olan işe,eşe,güce,bakıcıya, yardıma,inanca,dosta,arkadaşa, alışkanlığa,beceriye,başarıya,paraya,kiloya,sağlığa, sabra,selamete,hoşgörüye, kahkahaya,gülümsemeye ve daha aklıma gelmeyen bir çok şeye kavuşur.... Musmutlu bir gün olsun bugün :))))
:16::16::16::16::16:

Bir Afrika atasözü der ki: Afrikada her sabah bir ceylan uyanır,en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini;yoksa öleceğini bilir.Afrikada her sabah bir aslan uyanır,en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir.Aslan yada ceylan olmanızın bir önemi yoktur.Yeter ki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunuzu bilin....:27::27::27:

Çok teşekkürler güzel dileklerin için :16: Bu atasözünü öss ye hazırlanırken hazırlık kitaplarından birinin arkasında okumuştum. O zaman da bana azim ve güç vermişti . Şimdi de nereye koşuyorum ben diye sordum kendimee teşekkürler :10:

kızlar, yıllarca oku oku dedim artık bende yazayım forumda. su zayıflama cizelgesini ekleyemıyorum mesajlarımın altına. Cözemedim gitti. bir yardım ediverin.

Sağlıklı beslenmek aslında zor değil ama alışkanlık sabah bir dilim ekmek bol malzemeli bir kahvaltı arada kuruyemiş kahve öğlen salata çorba yada zeytinyağlı akşamda ızgara salata bir meyve budur yani ayran ve bol su.ama ben bunları yediğimde 90 kilo oldum

doğru söylüyorsun...herkes kendi bünyesini tanıyor zaman içinde, sana faydalı olacak şekilde beslenmen en önemlisi o halde

Çok teşekkürler güzel dileklerin için :16: Bu atasözünü öss ye hazırlanırken hazırlık kitaplarından birinin arkasında okumuştum. O zaman da bana azim ve güç vermişti . Şimdi de nereye koşuyorum ben diye sordum kendimee teşekkürler :10:

hndcim zayıflamak için koşuyoruz şimdi de :) hayat, hep koşturtuyor:52::52::52:

Durumdacım menünü sporunu beğendim , suyunun bekçisiyim yine yazmamıştın

ama bu gönderinden yola çıkarak içtiğini düşünüyorum. Ev işleri stresini bakıcı stresini okudum yazdıklarından. Umarım bakıcı da yardımcı olur sana ve kendine daha çok zaman ayırabilirsin. Biz desteğiz :13:
Ama işe başlamak için on günüm var ve hiç çalışmadım ben daha önce zamanla alışırım gerçide yinede çekincelerim var başarılı bir avukat olmayı çok isterim

doğru söylüyorsun...herkes kendi bünyesini tanıyor zaman içinde, sana faydalı olacak şekilde beslenmen en önemlisi o halde

O yüzde aç yaşıyorum arada çok sewdiğim bir şey olursa yiyorum burger king çekti canım sipariş ettim valla şimdi yğrüuüş yapar ekstra yakarım napıyım,emziren anneyim aşeriyorum arada.karataya dewammı

kızlar, yıllarca oku oku dedim artık bende yazayım forumda. su zayıflama cizelgesini ekleyemıyorum mesajlarımın altına. Cözemedim gitti. bir yardım ediverin.

canim cizelgeni olusturduysan, yukarida kontrol paneline tikla. sonra solda profilimi duzenle'ye tikla. oradaki maddeler arasinda cizelge maddesini bul, o alana cizelgenin adresini yapistir. ama sadece http ile baslayan adresi yapistirmalisin.

Back
X