- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.281
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar nasıl uyumuşum varyaauykudan iyice saflaşmışım, sabah sanıyorum
Hemen menümü yazayım
Sabah
1,5 kk peynir
2 zeytin
Öğle
bir büyük kase çorba
Ara: yarım piko (50 kalori)
Akşam
1 porsiyon yulaf ezmesi
Ara: 1 küçük kase yoğurt yemeği düşünüyorum
Spor: 45 dk. yürüyüş
Su: şu ana kadar az oldu, devam ediyorum
.
canıım günaydın :) az gibi geldi bana menün tatlım sabahları yumurtanı eksik etme en azından... bu arada piko ne looo :) ilk defa duydum o ne ki?
Kızlar akşam misafir gelecekmiş yeni habet verdiler bana şöyle pratik tarif öneriniz var mı
Kızlar akşam misafir gelecekmiş yeni habet verdiler bana şöyle pratik tarif öneriniz var mı
Canım en pratiği çerez ve çay![]()
Canım en pratiği çerez ve çay![]()
evde neler var peki tatlım ... yemeğe mi gelecekler yemekten sonra çayın yanına mı bir şey istiyorsun?? yemek sonrasıysa kısır yapabilirsin pratik olur.... milföy börek yapıyorum ben ve çook pratik mikrodalgada 8 dk da yapılan browni var(çok zor durumda kalınca yapıyorum)...ama sen ne tarz bir şey istiyorsun önemli olan o?
bi de piko di mi canım benim :) bu da pek pratik olmuş şekerim :)
Kendim de birşey hazırlamak istedim Gamzecim.Luci geçen geldiklerinde kısır ile milföy yapmıştım bana da en kolay onlar geliyor.
Çok şekersin ama ..
Saol luci ben o zaman eşimi poğaça bakmaya yollayayım. Kurabiyem hep hazır var zaten evde yanına da ağlayan pasta yapıvereyim teşekkür ettim tekrar hemen kaçayım ancak yetişir.canım patates salatası yapabilirsin ev poğaçası satan bi yerler varsa yanına peynirli poğaça alabilirsin... peynir, domates,salatalık dilimleyebilirsin yanına... tatlı olarak da hazır keklerden alıp içine ve üstüne puding döküp arasına muz koyup yaşpasta gibi bir şey yapabilirsin... un kurabiyesi satın alabilirsin farklılık olsun diye, biraz kendin yaparsın biraz da hazır olur....
Saol luci ben o zaman eşimi poğaça bakmaya yollayayım. Kurabiyem hep hazır var zaten evde yanına da ağlayan pasta yapıvereyim teşekkür ettim tekrar hemen kaçayım ancak yetişir.
hahaaaa baattin değil mi oooo :)
rica ederim canım benim, kolay gelsin sana...gördüğün gibi her soruya cevap var bizde, yetişiriz hemen :)
Galibaaa
İyi gün değil sadece, lucimmm zor gün dostu da aynı zamanda![]()
canımsın sen benim, sen öyle değil misin sanki, çok şükür tüm arkadaşlarımız da öyle :)![]()