• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.

Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.

ooo sevindim canım, halledersin sen :) yaaa doktorda mı tavsiye ediyormuş, bi baksak mı acep nasıl bir şey ki???

kızlar hayırlı akşamlarrrrr

bu gün sporun dibine vurmuş bulunmaktayım.hayatımda bu kadar sporu bir günde yaptığımı bilmiyorum
tabi bunda luci ve gamzenin çok payı var belirtmek isterim...tam gaz verdiler bana o gazı alınca da duramadım tabi...

.

olaysın kızım amma abartmışsın.... yarın şişersen ben bu kadar abart dememiştim, hatırla e mi canım benim:27::27::27:

iyi akşamlarrrr
Kızlar tek tek alıntılamadm

Luci - kaptana katılıyorum ama sen sporda zorlanmamak için olduğunu söylemişsin aslında spor sonrası hafif birşeyler yesen iyi olur gibime geldi onun haricinde zaten menün fiks:34:

Toplight - kaptan biz hallederiz yarın - için rahat olsun sen bu hafta da mı izinlisin?

Vazgecmekyok - iyi dersler:3::3::3:
yok tatlım gecen haftada izinli değildim tartım olmadığı için bildirimde bulunmamıştım
ama 1 haftadır da tartılmıyorum bakalım yarın kaç çıkacak açıkcası ders çalışıyorum diye çok dikkat de edemedim umarım kg almış çıkmam

aaa şimdi ne duydum!!! amaaan benim de hiç bir şeyden haberim yok yahu!!! l carnitine diye bir şey tüketiyormuş insanlar oturdukları yerde kilo veriyorlarmış biz ter atarken... bu nedir kızlar yaa, bilgisi olan var mı;??? pek bi övmüşler, vay üç kağıtçılar vayyy, millet yolunu bulmuş, haberimiz yok :(((((
tatlım genelde sporcuların falan kullandığı dr ların tavsiye ettiği bitkisel bir ilaç normalde bi işe yaramıyor ancak spor yapılınca yağ yakımını hızlandırıyor sen kullanabilirsin düzenli akşamları yürüyorsun

Kızlar ben bugün yine saçma beslendim.

Sabah :

- 1 portakal
- Birazcık omletten aldım.
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık lor
- 1 domates

Öğle :

- 3 hurma

Akşam yiyemedim.
Hemen kalktım temizlik hazırlık derken anca oldu. Hızlı birşeyler yapınca da tıkanıyorum yemedim.

Bu arada biz yarın hastaneye gideceğiz.
Kalkınca fırsat bulup yazmazsam gelince yazarım nasıl olsa listede değilim diye düşünüyorum ..
canım güzel haberlerle gell

sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata

ara:çeyrek ayva

akşam:öğlenki gibi

spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik

su:1.5 litre

.

maşallahh sevda hakkaten sporun dibine vurmuşsun

gamzem resmi çok beğendim alem kızsız valla

yine herzamanki gibi süperr

burdayım bacımm ama sen yoksun şimdi de.kız ne gaz verdiniz be ,eliptikte tam 1300 kalorilik spor yaptım bugün,200 mekik,su bol olmadı ama neyse...

canııım 5 kmcik yürüdüm de geldim, böyleceee bugünü de 8,5 km yürüyüş ile tamamladım çok şükür, hem de hiiiç acıkmadım :) yalnız çok abarmışsın be güzelim yarına tutulup kalma bari....

Hayyyy maşşallah beeeeeeeeeeee :emir_bebek: :emir_bebek: :27::27::27::27: yemek öğününden çok spor öğünü varr, seninle gurur duyuyorum arkadaşım :7: :6:

sevdacım hakkaten hayyy maşallah arkadaşım sana, açıkcası sabah yazıştığımızda hiç bu kadar yüksek performans beklememiştim senden, ben de gurur duyuyorum, rahatlamışsındır umarım...dün gecenin pişmanlığını atmışsındır inşallah...:21::21::21:

tatlım genelde sporcuların falan kullandığı dr ların tavsiye ettiği bitkisel bir ilaç normalde bi işe yaramıyor ancak spor yapılınca yağ yakımını hızlandırıyor sen kullanabilirsin düzenli akşamları yürüyorsun

canım iyiymiş aslında ama bi derin araştırmak lazım hamilelik de istediğimiz için bebeğe bi zararı olmasın aman, tabi daha ortada bir şey yokta olursa diye, bazı ilaçları hamile kalmadan 6 ay önce bırakın faalan diyorlar ya, o sebeple...uzun süredir ağrı kesici bile içmiyorum vücudum ilaçlardan temizlensin diye...

yarınki listemiz

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

Son düzenleme:
sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata

ara:çeyrek ayva

akşam:öğlenki gibi

spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik

su:1.5 litre

.

Bol sporlu bir gün güzel bir menü, 200 mekiği ayakta alkışlıyorum. Ben de bugün mekiğe başladım ama sadece 50 tane yapabildim . 200 yaptığım gün sevinçten ağlarım sanırım tebrikler Sevdacım. :46:

canım iyiymiş aslında ama bi derin araştırmak lazım hamilelik de istediğimiz için bebeğe bi zararı olmasın aman, tabi daha ortada bir şey yokta olursa diye, bazı ilaçları hamile kalmadan 6 ay önce bırakın faalan diyorlar ya, o sebeple...uzun süredir ağrı kesici bile içmiyorum vücudum ilaçlardan temizlensin diye...

canım bitkisel takviye diye biliyorum ama sen bilirsin kızlar ben listeyi ekledim yarın tekrar bakarız öpüldünüz

yarınki listemiz

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

yarin sabahi heyecanla bekliyorum :D cok buyuk beklentim yok ama bugunden yarina 200-300 gr vermis olsam guzel olur :D insallah herkes de bu hafta verdigi emeklerin karsiligini alir.

Bol sporlu bir gün güzel bir menü, 200 mekiği ayakta alkışlıyorum. Ben de bugün mekiğe başladım ama sadece 50 tane yapabildim . 200 yaptığım gün sevinçten ağlarım sanırım tebrikler Sevdacım. :46:

mekik icin slim in 6'in slim and 6 pack videosunu oneririm. 10 dakika, cesitli mekik hareketleri ile butun karin kaslarini calistiriyor.

Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.

Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.

rica edeeim hm22 ne demek

Zamanla vücüdun alışacaktır .Bendde ultimate fat burnu ilk yaptığımda ertesi 3 gün üst bacağım çok ağrıdı , bu hafta da yaptım iyiyim :8:

insallahh canim

Son düzenleme:
Kizlar Iyi Aksamlarrrr

Zeynebimin mutfagi kapanmistir (calisinca boyle gec kapaniyor malesef )

Yarin tarti gunu oldugundan bugun dikkat etmeye calistim

$Yedik &Ictikk_04.webp

Son düzenleme:
kızlaaarrr hepinize iyi akşamlar, iyi geceler...ben yavaştan kaçıyorum biraz dinlenip sonrada uyuyayım, malum yarın iş var:52::52::118::118::1: haftanın acısı çıkacak yarınnnn :) hepinizi çoook öptüm, iyi uykular,tatlı rüyalar :)

ooo sevindim canım, halledersin sen :) yaaa doktorda mı tavsiye ediyormuş, bi baksak mı acep nasıl bir şey ki???

Düşük dozlusu reçete ile bile satılıyoröuş luci ama yabi bebek diyorsun onun için bir doktora danışmak gerekli bence.

canım ne çalışıyorsun. çalışmak diyete uygun boş durunca yemeye sarabiliyoruz , sınav falan mı var yakınlarda ?

Ben 2. Üniversite için tekrar çalışıyorum Eczacılık için.
Ama ders çalışırken çok arıyorum yemek.

Back
X