• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya diyet listesi çok güzelde ben listeye sadık kalamıyorum...o an o yazılanı bulup bulamamak ya da yapamamak ne biliyim işte....ya bu arkadaş 18 kiloyu bu diyet listesi ile mi vermiş...spor ne kdr yapmış acaba....

canım mecburen sonuna kadar yapmış listeyi...yapmasa atılacak çünkü klinikten :bbo:
spor olarak haftanın 3 günü 45 dak yürüyüş vermiş,ilk hafta uydum ama sonra aksadı demişti... o şekilde vermiş düşün yanii

çikolatım yaa bir rüyadır gidiyor hayırdır.. anacım mehaimki bebek benimki deniz haydi bir yere kadar normalde seninkine kim ne yorum yapacak hiç bilemedim hahahaaaa...
netinde bağlanmış ohh ohh çok sevindim canım haydi diyete başlamak için seni bekliyoruz çok kişiyiz...

çikolatım yaa bir rüyadır gidiyor hayırdır.. anacım mehaimki bebek benimki deniz haydi bir yere kadar normalde seninkine kim ne yorum yapacak hiç bilemedim hahahaaaa...
netinde bağlanmış ohh ohh çok sevindim canım haydi diyete başlamak için seni bekliyoruz çok kişiyiz...

kallisim çok engel çıktı bu diyeti elime aldığımdan beri,bir türlü yapamadım...
hakikaten başlayalım,sanırım pazartesi yapıyoruz?
o arkadaşımla da irtibata geçeriz takıldığımız noktalarda...
şimdi çıkmam gerek,gece okurum yazdıklarınızı..öpüyorum

tamam çikolatım yapalım bakalım... kim ne verecek ben kendimden çok umutlu değilim bu kadar zaman sonra veremem sanırım ama bi denemekte fayda var... senin arkadaşın benimde kuzenim yaptı bu diyeti bende ondan almıştım ama kendisi bir kaç ay önce rahmetli oldu henüz 44 yaşındayken... liste bittikten sonraki dönemide koruma ile geçirmişti 6 ay sürmüştü hepsi ve bir daha kilo almadı.. ben ilk listelerde bırakmıştım neden bilmiyorum hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu ama çokta kilolu değildim sanırım kendimi her zamanki gibi beğenmiş olmalıyım:roflol:

kızlar bu arada ben de dün çok acayip bir rüya gördüm...
birisi beni tuzağa düşürüp tecavüz ediyor -tatlicadiarzu- ne alaka acaba?
böyle kandırıp bir evin belki 3 kat aşağıdaki bodrumuna götürüyor... tecavüz sahnesini görmedim ama tam üzerime yürürken uyandım...çok korkunçtu :1shok:

ben bunun yorumunu özeline yazayim seker olurmu?

hoşgeldin... opuyorumnanaktan..
arkadaşlar deneme süresi için arkadaşımızı davet etmiştim kim nerden geldi diye şaşırmayın sonramafoldumben gittik ama maydanoz kaptanlık devam:roflol: ay siz galiba benden kurtulamayacaksınız:bbo:

ablacım tamam attımda senin cevabında geldi zaten :1ninca:

bu arada ben kısaca kendimi tanıtayım.
20 yaşındayım.eskişehirde anadolu üniversitesinde örgün iktisat okuyorum. haftada 4 gün 1-1buçuk saatlik spor yapıyorum. ayrıca uyguladığım bir diyetim de var. 2.haftasına girdim diyetin. ilk hafta 1,5 gibi bi kilo verdim. fazla kilom olmadığından mıdır nedir yavaş veriyorum biraz. ama sabır işi. pes etmek yok=) bikini giyicem bu yaz laelaelaelaelae alkisalkisalkis

Back
X