• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveeet.hepsini okudum.
şimdi bir sorum olacak. kilo bildirimimi bu cuma mı yapmamı istersiniz yoksa haftaya cuma mı?

Kilo bildirimin yarın için yapılacak evet bugünden farklı çıkarsan söylersin.. haftaya asıl listelere girme hakkın olacak yarın bildireceğin kilo başlangıç kilon olarak takım içinde kayıt altına alınacak.a.s. takım içi kuralımızıda sylyelim hemen cumaları kilo bildirim saati en geç 12.30 dur.. mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmazsan takıma alınamıyorsun herkes için geçerlidir bu kural...a.s.

Annem bende rüyanın yorumunu okudum hamilelik görmek müjdeli haber alacaksınız yada uzun zamandır olmasını istediğiniz bişey olacak diyor bende hadi hayırlısı diyorum bu ay bebek için hız alacam vallaha çok heveslendim. ben sürekli düşünüyodum hamile olsam ne hissederim diye rüyamda okadar sevindimki sanırım bu bir mesaj :)) hahaha. ben erken kalkayım demi malum bebek çalışması hahahaha.

hadi benkaçtım çok uykum var çokkkk:)))

olu-gelin hoşgeldin canım . nasıl bir nicktir bu yahuu arkadaşım sen şunu diri-gelin yap gel :)

bu arada ben kısaca kendimi tanıtayım.
20 yaşındayım.eskişehirde anadolu üniversitesinde örgün iktisat okuyorum. haftada 4 gün 1-1buçuk saatlik spor yapıyorum. ayrıca uyguladığım bir diyetim de var. 2.haftasına girdim diyetin. ilk hafta 1,5 gibi bi kilo verdim. fazla kilom olmadığından mıdır nedir yavaş veriyorum biraz. ama sabır işi. pes etmek yok=) bikini giyicem bu yaz laelaelaelaelae alkisalkisalkis

Kent park plajındamı giyecen pikinini yerimseniben... meraklı maydanoz hmen sorar nerede oturuyorsun opuyorumnanaktan sakıncası yoksa yani :utangac:

iyi akşamlar takımcım...

sadece akşamları girebildiğim için olsa gerek,
hala cok içine giremedim takımın sanki... :(

ahahah=)) ya bi film vardı. hayatımın filmidir çok sevmiştim. animasyon ama bildğimiz sıradan animasyonlardan değil. orjinal adı ''TıM BURTON'S CORPSE BRıDE'' eğer google da aratırsanız < tm burton's corpse bride, corpse bride ya da ölü gelin> şeklinde aratırsanız görebilirsiniz. hatta eğer imkanınız varsa filmi de izleyin=) bayılacaksınız.gerçekten muhteşemdi çünkü=)

bende kaçıyorum canlar eşim geldi maçtaydı bu akşam ahlaya oflaya eve zor girdi karnı açmış bu saatte :o)) hepinize huzurlu geceler dilerim..

iyi akşamlar takımcım...

sadece akşamları girebildiğim için olsa gerek,
hala cok içine giremedim takımın sanki... :(

öyle hissetme şekerciğim yaa bak sabırla bekliyoruz daha rahat gelmeni.. yaz ayları kopuk geçer bu yüzden ben alıştımda siz bir kaç mevsim değişmediğiniz için sanırım motivasyonunuzu kaybediyorsunuz kaydirigubbakcemile2 olacak olacak.. sen aklındakileri yaz-sor biz sabah bakalım olmazmıa.s

iyi geceler annecim .
iyi geceler kallisim sultanım.
iyi geceler takımımdaki yüreği güzel arkadaşlarım .
bende kaçtım hepinizi sıkıca kucaklayıp öpüyorum

öyle hissetme şekerciğim yaa bak sabırla bekliyoruz daha rahat gelmeni.. yaz ayları kopuk geçer bu yüzden ben alıştımda siz bir kaç mevsim değişmediğiniz için sanırım motivasyonunuzu kaybediyorsunuz kaydirigubbakcemile2 olacak olacak.. sen aklındakileri yaz-sor biz sabah bakalım olmazmıa.s

yok canımcım,
motive olayı değil,
motivem tam inş..

soracak bişeyim de yok zaten şimdilik..
neyse gündüz yazmaya başlayınca daha iyi olur umarım.
biraz yabancı hissettim kendimi sadece...:delphin:

hadi gözün aydın canım. umarım kızın başarılı olur sınavda...

yarın biz de ilk bildirimi yapcaz ya baya heyecanlıyım ben de :jeyyar:

teşekkür ederim canım ben ondan çok heyecanlıyım kızım gayet rahat ders felan çalıştığı yok beni deli ediyor.diyetide salladı bu ara diyetisyende götürmedim bide onun stresine girmesin diye.bende ilk bildirim yaptığımda çok heyecenlıydım yanılmıyorsam 2.5 kilo vermiştim ama artık yavaşladı bakalım sabah görecez.

canım kızına başarılar diliyorum inşallah başarır ve istediği sounucu elde eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkür ediyorum ama ben fazla ümitli değilim sen bilmiyorsundur heralde bizim dersane iflas etmiş kapandı yarı yolda bıraktılar bizi yani durum pek parlak değil.

arkadaşlar hepinize iyi geceler bu gün kızımın kontrolü için adanaya gittim çok yoruldum yeme düzenimde bozuldu kaçamak yapmadım ama öğlen yemedim gelirken arabada biraz fazla kaçtı ama kuru incir yedim 3 tane akşamda eve geç geldik saat 9 da açık ekmeğin arasına közlenmiş patlıcan salatası koyup onu yedim.bu arada bide benim küçük kız düştü kafası şişti kafayı oynatmak üzereydim alnı yumurta gibi şişti buz koyduk merhem sürdük şimdi bekliyoruz .gözümden uyku dökülüyor ama sabaha kadar bekliycez heralde eşimle nöbetleşe uyutmuycamda of ya çocuğuma nazar değirdim bu gün hep dedim nazarım değecek diye .

hoşgeldin canım a.s. hepberaber vericez bu kiloları inşallahh :hooray:

şimdi arkadaşlardan geldik. erkekler oturdu dizi izledi biz de klasik mutfak muhabbeti kızlarla kaydirigubbakcemile2 reklam oldu acele eve geldik şimdi diziye devam ediyor bizimki. bir bakayım takıma dedim. geçmişi okudum ve yatıyorummmm. herkese iyi gecelerr a.s.

şimdi arkadaşlardan geldik. erkekler oturdu dizi izledi biz de klasik mutfak muhabbeti kızlarla kaydirigubbakcemile2 reklam oldu acele eve geldik şimdi diziye devam ediyor bizimki. bir bakayım takıma dedim. geçmişi okudum ve yatıyorummmm. herkese iyi gecelerr a.s.

hosbulduk.
vaybe.. benim babam oturup da dizi izliycek ha?imkanı yok izlemez ya:D helal valla.. anneme de agız tadıyla izletmez bi:D

bu arada.. 300gr almışım ben kızlar.. tartıldım az önce :( 59.8 kg çıktım bu sefer:'( saat 12de sınavım var. sabaha kadar uyumadım zaten. kilo bildirimimi yapim dedim. mucuk hepinizee senağlama :a015:

teşekkür ederim canım ben ondan çok heyecanlıyım kızım gayet rahat ders felan çalıştığı yok beni deli ediyor.diyetide salladı bu ara diyetisyende götürmedim bide onun stresine girmesin diye.bende ilk bildirim yaptığımda çok heyecenlıydım yanılmıyorsam 2.5 kilo vermiştim ama artık yavaşladı bakalım sabah görecez.
çok teşekkür ediyorum ama ben fazla ümitli değilim sen bilmiyorsundur heralde bizim dersane iflas etmiş kapandı yarı yolda bıraktılar bizi yani durum pek parlak değil.

mersacım balonuzda muhteşem geçmiş tebrik etmedim dün canım opuyorumnanaktan ama sınava az kaldığı için kızının desr çalışmaması normal sende üstüne düşme canım inşallah hayırlısıyla iyi olacaktır, diyet işinide sınav sonrasına kadar almadan götürse iyi olurduda stres yapıyordur o şimdi..
birde düşüp başı şişmiş inşallah atlatmışsınıdır üzüldüm canım çok geçmiş olsun, bundan bir kaç ay öncede benim kızım ortanca dersine filsn çok sorumludur ve yeni okul diye geri kalmamak adına stres yaptı ders ders engelleymiyoruz, bir sabah kahvaltı yaptık ben mutfağa gittim onlar kardeşiyle masayı toplayaak kütt diye bir ses geldi ardından ufaklığın çığlığı, hemen koştuk oranca yerde yatıyor başım başım diye ağlıyor sesi çıkamıyor, kaldırdık kafa kan içinde alnı yarılmış dolaba vurup, hemen koştuk hastaneye dikiş filan şimdi izli izli geziyor.. oluyor çocuklara her an abuk sabuk şeyler sizde atlatırsınız inşallah o şiş halide bilirim her an ayıldı bayıldı diye beklediniz şimdi sabaha dek... geçmiş olsun canım...

yok canımcım,
motive olayı değil,
motivem tam inş..

soracak bişeyim de yok zaten şimdilik..
neyse gündüz yazmaya başlayınca daha iyi olur umarım.
biraz yabancı hissettim kendimi sadece...:delphin:
aman aman ybancı flan hisstme bak üzülürüz sonrasenağlama .. şimdi size fazla yazılmıyordur aklına bir şy gelmesin yavaş yavaş alışacak herkes birbirine vereliniortak sen motiveni yerinde tutmaya devam etopuyorumnanaktan

ay ne dizisi bu gece gece yahusüprizzzzz.. bende dizi izlemezdim mehalime söyledim geçende ama başladım kısmetse:roflol: canım ailemde arkadaşım oynuyormuş tesadüfen gördüm sırnaşık şey

hosbulduk.
vaybe.. benim babam oturup da dizi izliycek ha?imkanı yok izlemez ya:D helal valla.. anneme de agız tadıyla izletmez bi:D

bu arada.. 300gr almışım ben kızlar.. tartıldım az önce :( 59.8 kg çıktım bu sefer:'( saat 12de sınavım var. sabaha kadar uyumadım zaten. kilo bildirimimi yapim dedim. mucuk hepinizee senağlama :a015:
amaninn bu ne acele dedim sırnaşık şey meğerse sabaha dek uyuyamamış.. kilonuzu not ediyorum hanfendüüüopuyorumnanaktan

Back
X