• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar bu bitki caylari konusunda cok dikkatli olmak lazim. kardesim doktor, onlarin hastanesinde bitki caylarindan dolayi bobrek yetmezligi yasayan hastalar vardi. ne kadar icmisler nasil oyle olmus bilemiyorum tabii. ama kardesimin hocalari hep soyle dermis "bu bitki caylari da ilac, ama normal ilaclarin dozajini vs biliriz, bitki caylarininki belli degil. o yuzden cok temkinli olmak lazim."

Hiç bilmiyordum bunu vazgecmekyokcum ya . Öyleyse bilinçli tüketmek gerek bitki çaylarını. Ben zaten aşırı içmem arada diyete destek olsun diye yeşil çay içiyorum ama her gün değil .Tabi her şey kararında güzel :34:

Ben seviyorum kırmızı eti ama iskender tarzı yememek gerekli gibi.

Bence de iskender tarzı olmamalı :) Haşlama falan daha sağlıklı olabilir. Bazen bir şeyleri yerken bu yediğim vücüduma ne kadar yarar sağlayacak diye düşünmemiz gerek. Pişirme yöntemi çok önemli. :ssz:

Hastayken herşey bir yana da şevkat diye bağırasım geliyor :1:

Ankarada ufaktan olaylar oldu biz de oralardaydık lily. Biberi de yedik tabi. Ben gözüm kapalı çantamdan çikolata buldum boğazımı yumuşatsın diye ..

ayyyyy sinir oldum yaaa :5::5::5::5: 1 saattir başarı hikayesi yazmaya uğraştım, sayfa aniden kapandı, yazdıklarım uçtu gittiii :5::5::5: hayır her zaman olan birşey değil, olsa en azından yazdıkça copy eder bişi yapardımm... offffffffffffffffffff deli oldum yaaaa :30::30::30::30::30:

Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..

Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim :1:

Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim :1:

İyi diyorlarsa kesin iyidir canım :27: bence de boyatmaa :16::16:

Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..

Evet bence de dergi haklı. en kalorisiz masum sebzeleri bile kızartıp yiyince olmuyo :20: Izgara köfte ben de severim. Izgara balıkta :16:

Diren hnd :1:
Ayın 23üne kadar ben de çat pat idare edip sonra bir kampa gireyim diyorum.

Bence ben yarın hemen kampa girmeliyim. Hmcim 23ünde sende katılırsın. bu ay bitene kadar 4 kilo falan vermek istiyorum. Her hafta 1 kilo verilmez mi sence?

Gamze başarı öykünü hemen okudum . Alnının teriyle veriyosun kilolarını daha da vereceksin hedef kilona ulaşacaksın biliyorum bunu . Akşam yemeğini hafif tutmanı ve kaçamak yapmamanı kendimi örnek alıyorum. Yarından itibaren kamptayım. Yazdıkların için eline sağlık. :nazar:

oyyy canımsın, teşekkür ederim beni örnek aldığın için (bu iyi bir iş yaptığımı gösterir) :1: ben buna inanıyorum, ne kadar emek o kadar güzel sonuç :16::16:

Gaza geldim , gidip spor yapcam :32: Spor dönüşü belki girerim veya yatarım . Herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz :16: :16: :16:

oyyy canımsın, teşekkür ederim beni örnek aldığın için (bu iyi bir iş yaptığımı gösterir) :1: ben buna inanıyorum, ne kadar emek o kadar güzel sonuç :16::16:

Kesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence :16::16:

hayırlı akşamlar kızlarrrr...:16::16::16::16:

küçük oğlum grip olmuş ,bu gün okula gitmedi ve bütün gün onunla ilgilendiğim için fırsat bulamadım .

menümü yazayım

sabah:1k.k peynir,3 zeytin.1 t.k çokokrem,çeyrek dilim ekmek

ara:yarım ayva

öğle:2y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata

ara:çekirdek yedim 2 avuç kadar,1 kare bitter kahveyle

akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3kaşık yoğurt

su:1.5 litre

spor: 50 dk eliptik,100 mekik,15 dk yürüyüş

.

ayyyyy sinir oldum yaaa :5::5::5::5: 1 saattir başarı hikayesi yazmaya uğraştım, sayfa aniden kapandı, yazdıklarım uçtu gittiii :5::5::5: hayır her zaman olan birşey değil, olsa en azından yazdıkça copy eder bişi yapardımm... offffffffffffffffffff deli oldum yaaaa :30::30::30::30::30:

Tuuhhhh tekrar mı yazdın

Gaza geldim , gidip spor yapcam :32: Spor dönüşü belki girerim veya yatarım . Herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz :16: :16: :16:

çokkk isabetli bir kararrr :46::46::46::46: iyi geceler canımmm :54::54::54::54:

Kesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence :16::16:

:46::46::46::46::46::46::46::46: güzel tespit :54:

Tuuhhhh tekrar mı yazdın

Evet tatlım :5: çok pis edebiyat parçalamıştım :27::27::27: sonradan yazdığım yalın bir anlatım oldu :27::27::27::27: olsun anlayan anlar zaten :1::1::1::1:

Back
X