- Konu Sahibi Cherry Mom
- #107.541
Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..
Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim![]()
Bişeyler anlatmaya çalıştım yaptıklarımdan canımm![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1053&p=34286802#post34286802
Walla bravo hakikaten cok emek wermışsın tebrık ederım bu haftada 1.olursun inşallah zaten hedefine gelmişsın bıle tebrıkler