Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom nasılsın cnm...keyfin sıhhatin neşen huzurun mutluluğun şansın herşeyin yerindedir inşallah canımcım....

tabucum yazdıkların gerçekten yararlı bilgiler teşekkürler canım

rica ederim tatlım...hepimizin bildiği şeyler ama önüme çıkıp okuduğum zmnlar sizlerinde okumanızı istediğim için burayada kopyalıyorum...bildiğimiz halde bazen sapıtıyoruz motive olunsun(hepberaber olalım) die yoksa sizlerde biliyorsunuz bunları...:enbuyukkk:

5.TAKIM **107.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80,4 / 78.7 / 2.0 7 2.48% )
asya25 ( 71,1 / 71.5 / -0.4 / -0.56% )
cedric ( 98.4 / 98.4 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 81,7 / 81.7 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 69,7 / 68.9 / 0.8 / 1.15% )
sportie ( 57,5 / 57.0 / 0.5 / 0.87% )
xTABU ( 100,7 / 100.4 / 0.3 / 0.30% )
siyahbeyazgunler ( 55,5 / 55.5 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 87.0 / 86.0 / 1.0 / 1.15% )
bhk ( 66.9 / 66.5 / 0.4 / 0.60% ) (1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3 / 63.0 / 0.3 / 0.47% )(1.takımdan transfer)

5:TAKIM TOPLAM KİLO ( 762.8 / 758.7 / 4.1/ 0.54% )

rica ederim cnm...çikolatamın diyeti süper gibi...ewde sürekli bulunan şeylerden oluşuyor ve sonucuda güzel...diğer diyeti bilmiyorum ama...sen bilirsin cnm...hangisi kolayına gidiyorsa hangisini yapabileceğine inanıyorsan onunla başla...olmazsa diğeri ile dvm edersin...kolay gelsin...bol azim diliyorum sana ve tüm arkadaşlarıma....

iyiyim canım herşey yolunda Allah'a şükür.. sen nasılsın? kızın nasıl rahatadı mı biraz?
adına sewindim cnm...Allah daha iyi etsin...ben aynı cnm yaa...bi değişiklik yok henüz...sabırla dvm ediyoruz...ilaçlar bugün bitio...kremlere dvm edicem ama bakalım hayırlısı kitlede değişim yok....

herkese iyi günler arkadaşlar...ben şimdilik çıkıyorum...kendinize dikkat edin...görüşmek üzere...sağlıcakla kalın....a.s.

öğle yemeğimi yedim geldimcokacimcoook

kurufasülye pilav salata-tatlicadiarzu-
pilavı az aldım ama acaip şiştimkaydirigubbakcemile2
bakalım bu hafta kaçıncı olucaz çook heyecanlıyım takımım benim

bu arada takvimim nasıl kızlarsengözlerimebaksanab
kendim yaptımnaniknanik
photoshop u silmiştim bilgisyardan. kurmaya üşendim.
en basitinden ve acelesinden böyle oldu işte opuyorumnanaktan

off off offfffff sizin sayfalar normal açılıyormu yaaa ben bir saatte bir sayfayı açamıyorum.. canzicim düzelttim şekerim excele yazarken hatalı yazmışım nasıl baktımsa aceleden işte...

melis sizin grup nolmuş öle yaaaa bi emirel vermiş 400 gramcık...yaz geldi toplanalım derken dağıttık iyice yaaaa...ya da ben kendi adıma konuşıyım nerde haftada 1,5 kilo verdiğim günler yaaaaa:1no2:

canım sorma yaa dağıldık ama haftaya süper olacağız.

off off offfffff sizin sayfalar normal açılıyormu yaaa ben bir saatte bir sayfayı açamıyorum.. canzicim düzelttim şekerim excele yazarken hatalı yazmışım nasıl baktımsa aceleden işte...

ben halledeyim dedim ama halletmişsin canıma.s.

tekrar ben geldim ama takim toplaminizda ve sonrasinda gelen kisimlarda da hata var

TOPLAM (832,20 / 827,60 / 4,60 / 0,55&#37

bu sekilde olmasi gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…