Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hay maşallah süper ötesi olmuşlar yaa ama içindekinden dolayı tabi :1closedeyes:

yaaaa çocuğa çok üzüldüm hakatten çok üzüldüm. çıkış yolu da yok gibi bişey ne zor :çok üzgünüm: Allah ıslah etsin o babayı pis adam klava:klava:

mehalimcim çok üzücü bir olay, ama sessiz kalmamışsın bravo sana.
O karışmasın sussun o görmesin, deyince bu hayvanlar meydanı boş bulup, karısını kızını dövmeyi hak biliyorlar.
İyi yapmışsın sessiz kalma canım, o adamı elime verseler canlı canlı tırnaklarını sökerim kerpetenle valla

mehalimcim

maşallah sana pek fıstık olmuşsun, ellerine gözlerine sağlık pek de yakışmış cicilerin canım
saol canım benim

Şimartmak istiyorum :))

ya canım okadar enteresanlarki mesela çağırıyosun sanada diklensin ters bişi yapsında canına okuyum diye. karşına geldişklerinde kuzu gibi oluyorlar nerdeyse adama acıyasın geliyor. bunların güzü sesi çıkmayana yetiyor zaten

canım ya çok stresteyim nolacak bilmiyorum geçen senede 345 puan çekmişti bu sene o puanı yakalasa onada razıyım .belki bende hata yaptım bilmiyorum çok üstüne gitmedim fazla sıkmıyim dedim dersaneninde kapanması bize çok büyük darbe oldu .üstüne gitmiyorum zaten benim için ruh sağlığı herşeyden önemli ama geleceğide çok önemli .bide mehalime sorucam ne yapmam lazım o eğitimci bana biraz yol gösterir belki çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için.

ya ne diycem bilemiyorum tırnaklarına zarar gelse ne yapacağımızı şaşırıyoruz akşam kafasını duvara vurdu diye sabaha kadar eşimle bekledik biraz şişmesi bizi mahvetti bunlar nasıl insanlar o çocuktan nasıl sağlıklı bir birey olması beklenirki böyle bir ortamda bence yuvaya alsalar belki daha bile iyi olur .allahım kimi çocuk diye çırpınır kimide böyle elindekinin kıymetini bilmez allah o yavrunun yardımcısı olsun seninde tabi arkadaşım böyle bir olaya şahit olmak çok kötü helede elinden bişey gelmezse o dahada beter .ama sen yapman gerekeni yapmışsın.

mehalim resminide gördüm canım çok tatlısın maşallah hiç kiloda yok diktiklerinde çok güzel olmuş.ellerine sağlık.

mehalim yardım istiyorum arkadaşım senden

çok stresliyim pazar günü sınav var ve kızım iyi hazırlanamadı dersane olayını biliyosun o da kapanınca ortada kaldık iyce olaydan koptu benim kız .ders çalışacaz diye sınıfın tamamı okulada gitmiyor .biz iyce dağıldık yani anlıycağın benim bu gün ve yarın ne yapmam gerekir arkadaşım bana biraz yol göster sen eğitimcisin 1 saat önce ders çalışmayı bitirdik yeter dedim artık kafası daha fazla karışmasın diye of ne yapacam nasıl davranacam bilmiyorum yarını nasıl geçirelim mesela bana yol göster arkadaşım seni çok öpüyorum.:Saruboceq:

mersa hayatim sana sans dilemekten baska sey elimden gelmiyor..
böyle durumlarda rahat birakmali saniyorum cocugu. zaten son gün ne yapabilirsinki. kafasini dagitsin diye bir yere gönder arkadasina sinemaya filan mehalim daha güzel seyler söyler zaten. rabbim hakkinizda hayirlisini versin canim. a.s.

canım ben de hemen hemen aynı durumu yaşadım bu hafta...telaştan,aceleden hiçbirşey yapamadım.ne yürüyüş ne sağlıklı ve düzenli beslenme... hareketli olmasaydım kesin ben de kilo alırdım.kalabalığın gidince düzelir,pazartesi başlıyoruz...burda hep beraber birbirimizi motive edeceğiz...

teşekkürler canım.en kısa zamanda evime bekliyorum artık...
bence de 5.takım diyeti iyi fikir kaydirigubbakcemile3

kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım... ideal kilosunun 5-6 kilo üzerinde olan 10 kilo vermez tabii ki.. arkadaşım 90 lı kilolardaydı,diyet bittiğinde de 70 li kilolara düşmüştü. ben 10 kilo bile vcersem benim için harika bir sonuç olur bu.

köpekkkk!!
elleri kırılsın!
vazgeçmemen çok güzel mehalim... bu terbiyesiz,bu kendini bilmez hayvanlar için birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor...
seni tebrik ederim! a.s.

Mersa canım benim nacizane bana fikir danışmışsın. aklımın yattığını dilim döndüğünü anlatayım sana . evet bu sene bazı şanssızlıklar yaşamışsınız .Öyle yada böyle doğru yada yanlış zaman geçmiş ve sınav gelmiş kapıya çatmış. Yavrumuz kaça gidiyor ben tam takip edemedim ama artık bu saatten sonra sen bir anne olarak ( tabiki bunu biliyorsundur) psikolojık olarak onu rahatlatman. sınav önemli ancak hayatın sonu değil yada tüm yaşantısı buna bağlı değil. başarılıd olsa başarısızda olsa. sizin birtanecik yegane bebeğiniz olduğunu bilirse oda stresten ve de kaygıdan vede başarısızlık halinde kendini suçlamaktan kurtulur. herşeye rağmen sadece ve sadece onun önemli olduğunu hissettirin. sınava bişi kalmadı zaten bu 2 günde sınav yokmuş gibi davranın ve bu konuda konuşmayın bırakın aklından çıksın en azından gündeminizden çıksın,böylece gerginliğinizde azalır. kaça gidiyordu hatırlamıyorum özür dilerim ancak seneye tekrar girecekse sınava. olaki sınav sonrası istediğiniz başarı olmazsa,suçlamadan yargılamadan üzülmeden bunu seneye biz nasılsa kızımla telafi ederiz oda daha iyisini mutlak yapacaktır duygusunu veririsin canım senin en güzel şekilde davranacağına ben eminim zaten Allah yardımcınız olsun canım

Ahh çikolatam sorma.
Önceleri bu çocuğa çok kızıyodum çünkü sınıfta bende sorunlar yaşıyodum ama aileyi gördükçe artık çocuğun bu olumsuz davranışları normal gelmeye başladı. gerçekten çocuk ne yapsın baba okadar yıldırmışki. başta ödevini yapmadığında bak babanla konuşmam gerekiyor dediğimde oturup ağlıyordu meğerse yiyeceğin dayağın korkusundamış. aman şaşırdım iyice ya okadarda bıktımki bu kasabadan deli olacağım bazen yaa. resmen meslek aşkımız idealistliğçimiz yok olup gidiyor burda.

canım senin yerleşmen nasıl bittimi memnunmusun evden

annem dikiş pratik dikişlere konu açtım resmim orda var canım

ahh yavrum yaa...yazık çocuğa :1no2:
haklısın insan böyle olaylarla karşılaşınca dengesini bile yitirebilir...
nasıl olayım be canım,yerleştim eve... hala ufak tefek şeylerle uğraşıyorum,aynı zamanda çalıştığım için.memnunum ama uzak biraz işime.tek sıkıntım o..ama ev iyi,ferah yanii...

mehalim..bugün tanık olduklarına çok üzüldüm. malesef böyle analar babalar var işte. ve bundan daha niceleri var bilmediğimiz.eğer bir çocuk 'kötüyse' bunun sebebi ondan daha 'kötü' olan anne ve babasıdır. ben düşünemiyorum yani. 20 yaşındayım hala daha kılıma zarar gelmemesi için elinden geleni yapar ailem. biri bişey yaparsa da bana süründürürler.kaldı ki herif neler yapmış çocuğuna.

bu arada birinizin çocuğu bi sınava girecekmiş sanırım. olayı tam anlayamadım birden bire ortasında okumaya başladığım için ama elinizden geldiği kadar sakinleştirin lütfen onu. kendimden biliyorum. 3 sene össye girdim.oldukça başarılı bir öğrenci olmama rağmer stresden heyecandan sürekli sınavda bayılırdım kusardım agzımdan burnumdan kan gelirdi. son sınavda spazm geçirmişim hatta. apar topar doktora gittk ankaraya. elinizden geldiğinde rahatlatın lütfen onu.şimdi bile hala tuhaf bi şekilde sınav fobim var. vizelere finallere girerken ellerim titriyo kalemi tutamıorum düşürüyorum falan.

bana gelince.. sınavım fena değildi. malum hocamız profösör ve aynı zamanda dekan yardımcısı olunca dayamış kazık gibi soruları=D test yapmıs ama 3 yanlıs bi dogruyu götürüyo.. bakalım olduğu kadar ya=)) bu tarz şeylerin öğrencilik hayatında olması gerekdiğini öğrendim ben. kalmak da var geçmek de=))

iyi be çikolatam ferah olması sevmen güzel. eşinle durumlar ne alemde.sanırım normale dçndünüz birazda olsa .o iş durmunu ne yaptı

Aman be olu gelin senin sınav heyecanıda fenaymış be güzelim allah esirgesin .aman bu proflarda hep böyle sanırım .kariyerleri ilerledikçe zor soru sormayı öğretmenlik sanıyorlar sanırım . . senin memleket nereki kardeş

ben eskişehirde üniversite okuyorum canım. ama memleketim burdur=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…