- Konu Sahibi Cherry Mom
- #109.741
hoşbulduk canımmgulanneeeeeeeeeeeeeeee hoş geldinnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
hoşbuldukkkhoşgeldin gülanneeee:124::124::124::124:
okdum bende varım,fakat bizim evde bilgisayar yok işyerinden yazıcam ve hafta sonları yazamıycam maalesefopoo yarış almış başını gitmişş
gülanne şimdi çıkmak üzereyim fırsatım olursa akşam olmazsa yarın yazarım ilk sayfadaki kuralları okursan tatlım uyarsa takım içinde paylaşımda bulunabilirsin
iyi akşamlar kızlarrr
hoşgeldinMerhaba,
İlk sayfayı okudum, sizler için de uygunsa takıma katılmak istiyorum.
170 boyundayım, dün 101.7 kiloydum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. 106,9 ile başlamıştım.
Beni de aranıza alırsanız çook zayıflarım ben çoook :))
güzel tarifmişcidden vitamin deposuuuuuuuuuuuuuuuuu=)
çok iyi ne zaman başlıyoruz5. takimda 80 kilo yukarisindakiler olarak spor yarisi duzenlesek nasil olur? ebbiss, elendil, gulanne, ve isterse hm :)
gunluk spor dakikalarimizi yazar, haftalik birinciyi seceriz.
efendimBen ikinizde yeniceeeemm![]()
harikasın 11 km8 30 1 dlm ekmek 1 has yumurta maydanoz domates 1 dlm otlu peynir yeşil cay
10 00 sade turk kahvesi
14 00 yrm simit
17 00 1 portakal
18 30 mercimek corbası 3 yk yogurt
21 00 kalın 1dlm ananas
su 2 lt
spor 11 km
geçmiş olsunKizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar Günaydınn
Yine şirkete yürüyerek geldim yine mutlu ve huzurluyum
Ancak dün yediğim pizzalar beni inanılmaz rahatsız etti mide krambı geçirdim o sekilde yani neyse bahsetmek bile istemiyorum
Herşeye tam gaz devam
Bu hafta kendimden pek ümitli değilim açıkcası
ayrıca yemekten çok spora yüklenmem gerektiğini çok net anladım elbette yememi içmemi bırakmıyorum sağlıklı yaşama devammm
Sizler nasılsınızz ???
günaydın canım
bizde çok iyiyiz