Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet annecim çok kolay sadece tişörtün önünü kesip içine kıvırıp yapıyosun o kadar yani. evet annemya artık dışardan bişi alamaz oldum ben bunuda dikerim diye:))

ay pardon yalnış yere yazdım mesajı..kusura bakmayın ben 6,takımdayım sandımkaydirigubbakcemile3 ..hatlar karıştı-tatlicadiarzu-
hahaha avtarını sevsinler takımları karıştırdıı :roflol:
çok hızlı topik takip ederim.:dilcikar:
huyum kurusun şakkıdı

dedektif bhkk buyrunnnnnnnnn saygıyla eğiliyorum karşında opuyorumnanaktan

merhaba aebencigim. nasilsin güzelim? gelmiyorsun sik sik. özlettin kendini
geliyorum ablam ama fazla yazmıyorum .... fırsat bulamıyorum artık bebeler evde bendede biliyorsun 3 tane .....:emir_bebek:
abencim foto nerde ben göremedim seni???albümemi koymuştun kaldırdınmı??
bi baksaydım bendezemuszemus
duryor canım yeni koydum .....fark etmes habura ha 6. takım ...kaydirigubbakcemile3
oo aebenim demek bizden liste çalıyosun haa vay hain domdomlar kaydirigubbakcemile3

ay tısım sorma bak sana kk maceramı anlatım ben bu siteye 2 sene geçti üye olalı. ama takılmazdım sıkılırdım .
neyse efendim benimki travian diye bi oyuna dadandı benide dadandırdı.işte beraber köy kurmalar birlik kurmalar savaşlar faland erken birliğin yardımcısı bendi diplomasi işlerini tüm mesajları ben yönetiyodum efendim neyse benimkinin kıskançlık krizleri tututt elin adamları ile mesajlajıyorum diye kızdırdı beni bende tüm köylerimi yaktım yıktım onun üyeliğinide iptal ettirdim hahahaha. sonra kilo verme falan derken takımları keşfedip buraya dadandım . ee eşim bu arada hala oyun oynamak istediği için benim buraya dalmam onun işine geldi hiçç seslenmedi. normalde böyle sanalda bu kadar samimi arkadş edinmeme uyus olur ama kendi menfaati için seslenmedi baktı burdan zarar gelmez devamınada ses etmed,i zaten . şimdi akşamları pc kapışıyoruz bir o bir ben .adam hasta yaa gecenin üçünde saldırı yapmaya kalkıyor allahım yarebbim :))[/QUOTE]
delikafaduldendelikafadulden kime ay ne fenayım .....:roflol::roflol::roflol:

kızlar ben akşam yemeği yedim kabak haşladım 4 e böldüm üzerine biraz limon sıktım ve karabiber koydum bulyon çorbayıda kabağı haşladığım sudan yaptım çok güzel oldu 3 ızgarada köfte kızarttım e salata gerçekten doyurucu oldu şimdilik bir vukaat yok inşallah hep böyle gider

MEHALıM canım çok güzel olmuş ellerine asğlık valla sen ünlü modacı olmazsan başımıza şaşırmam canım delikafaduldendelikafadulden

deliiii. ne hain ne fenasın sen öyle :utangac: ama nerdee saldırsın anam bana saldır ben bekliyorum :roflol:
kızlar ben akşam yemeği yedim kabak haşladım 4 e böldüm üzerine biraz limon sıktım ve karabiber koydum bulyon çorbayıda kabağı haşladığım sudan yaptım çok güzel oldu 3 ızgarada köfte kızarttım e salata gerçekten doyurucu oldu şimdilik bir vukaat yok inşallah hep böyle gider
afiyet olsun şeker kabağa bende baylırım herşeyini severim kızartma dolma yemeği mücveri kabak olsun bana:içelim:
MEHALİM canım çok güzel olmuş ellerine asğlık valla sen ünlü modacı olmazsan başımıza şaşırmam canım delikafaduldendelikafadulden

saol canım vallaha daha evel anneme iktiereceklerimi çizerdim anneme cebren ve hilede diktirirdim şimdi yavaş yavaş kendim dikiyorum işte.turkbayragi

heey ben geldim. pazara cıktım bugun. bi sürü meyve aldım. canım tatlı isterse 1-2 tane atarım agzıma diye=)) nasılsınız bakalım.

hoşgeldin canım meyve almakla çok ii etmişin vallaha bedne tatlı krizini meyve ile çözüyorum :)) hoş bu aralar çikolata ve pasta ile çözüyorum ama kilo veririken onlarla çözüyodum diyelim . sen nasılsın sınavlar ne alemde bakem :)

bugünkü sınav çok kötüydü. sanırım bu dersi alttan alıcam seneye. muhasebe dersi envanter ve bilanço.. zaten kazık bi ders. hoca da amma zorlamış. ya bişey diycem. benim kilom 59da kaldı öyle.. neden böle oldu?

selam arkadaşlarım sınavı atlatmış olmanın ve eviminde temizlenmiş olmasının rahatlığıyla bu saatte gelebildim yeni diyete kimler başlamış neler kaynatmışsınız neleri kaçırmışım geçmişe bir bakimde gelim.

ahh be su 'yum aynı derdi ben yaşadım 84 60 kadar tıkır tıkır indim ama 60 geldim tam 4 ay debelendim ve halada debeleniyorum biz bu konuyu çok aratırdık dur sana link getireyim bak . bakalım sen çaresini bulacan mı bekle hele daaa

geliyorum ablam ama fazla yazmıyorum .... fırsat bulamıyorum artık bebeler evde bendede biliyorsun 3 tane .....:emir_bebek:
allah bagislasin canim benim..bendede 4 tü 6 oldu. valla bende zor firsat buluyorum .kaydirigubbakcemile3
duryor canım yeni koydum .....fark etmes habura ha 6. takım ...kaydirigubbakcemile3
oo
:roflol::roflol::roflol:

selam arkadaşlarım sınavı atlatmış olmanın ve eviminde temizlenmiş olmasının rahatlığıyla bu saatte gelebildim yeni diyete kimler başlamış neler kaynatmışsınız neleri kaçırmışım geçmişe bir bakimde gelim.

mersa bu yazıyı okumak için birde mercek verseydin bize yaa. senin bizim gözlerimize kastın mı var bacummmm :))

okudum ciceyim.. şey yazmışsın bi yerde ''4. Aç kalmak ya da büyük ölçüde kalori kısıtlaması: Bu sadece beyninize, ‘açlıktan ölüyorum’ sinyali gönderecektir. Beyne bu mesajın gitmesiyle metabolizmanız, sizin aç kalarak dışarı atmaya çalıştığınız vücudunuzdaki yağı muhafaza etmek için yavaşlayacaktır.''

ben aç bırakyorum kendimi diyete uyabilmek adına. ondan da olabilir.. gerci yavas kilo veren bi insanım ben ama... sabredicem. hergün yürüyüşümi yapıcam.haftada 3-4gün de sıkılaştırıcı hareketleri uygulıycam.. sabırlı olmak gerek. çok aşırı bi fazlam yok aslında ama daha ince olsam daha iyi olucak.. :(

Back
X