Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım çok değişti valla. 76 kilodan 58 e düştü. ama baktı ki 58 de zayıf görünüyodu 60-62 arası gidip geliyor şimdi. biraz kilo alsa o hafta arabayla değil minibüsle gidiyor işe (minibüs yürüyüş yolu 1 km) şimdi canı isterse pizza canı isterse döner yiyor. o da akşamları yemeyerek verdi kilolarını. hala da yemez..

ayy deme..
aslında cok aşırı kilosu da yok muş ama o da benim gibi yüz kısmından aşırı belli olanlardan heralde.
ben de 78 le başladım diyete.
şimdi 66ya indim şükür.
benim de yüzüm incelmeye başladı da bişeye benzemeye başladım..

dediğin gibi akşam yemeğini hafif atlatmak aşırı faydalı oluyor..

çikolataaa sağol canım verdiğin bilgiler için

bijocum senin kardeşe de MaşaAllah... darısı başımıza

öğle yemeğimi yedim geldim..
ben de öğlenleri zaten salatalık havuç yoğurt yerdim.
grissini eşliğinde de fena olmadı:jeyyar:
feci doydum..

ben tam tersi öğle yemeğinden hiçbirşey anlamadım :utangac:
çünkü sıkı yerdim öğlenleri,akşama çok yememek için..
doymadım cokacimcoook

evet ya yeme alışkanlığı çok önemli bu listelerde..
ben incelerken benim yeme düzenime cok yakın gördüğüm için başlamaya kesin karar verdim.
inş kısa zamanda adapte oluruz hepimiz :içelim:

ben de birazdan yiycem BHKcım
karnım da acıktı oh şapur şupur yerim İnşaAllah :)

ohh hadi bakalım cocom..
iş yerinde menünü uygulama kararı aldığın için ayrıca takdir ediyorum ben senivereliniortak

Kızlar ancak okuyabildim, hafta sonu ne güzel geçmiş oku oku bitmedi ne güzel, dizi film gibi...:roflol:

kimden başlasam bilmiyorum :uhm:

kallistecim kızına kavuşmuşsun gözün aydın canım, marifetlerin de çok güzel çok şirin olmuş bebeğin, heleki miyavlara bayıldım hepsi cin gibi, bende 1 sene kedi beslemiştim sarışın acayip güzel bişeydi ismi de leyla'ydı. Sonra o evden taşındım, Allahtan yemyeşil bir site içindeydim de dışarda olması problem olmadı, ordaki herkeste hayvan dostuydu zaten o yüzden içim rahat ayrılmıştım.

choclate cım canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bakalım şu senin diyetin çok sardı hepimizi, yalnız kızdım sana bak, daha başlamadan acaba verirmiyim, yaparmıyım diye olumsuz olumsuz yazmışsın. Tabi vericeksin hele bu listeyi yaparsan 15 kilodan az vermezsin söyliyim sana, evinde yürüyüş bandın var ne güzel tepesinden inme onun, iyice hırslan, bak nasıl olucak, şurda 38 gün nedir ki allahaşkına koskoca bir ömrün yanında öyle düşün, aslında bu yazdıklarım sadece senin için değil tabi genelde 10 kilo üzerinde vermek isteyip de inanmak konusunda sıkıntı yaşayanlar için, daha doğrusu inaç konusu için dediklerim, önce inanıcaz tamammı

bijoux cum valla ne diyim sana güzelim sendeki bu azim, disiplin, hırs süper bin kere tebrik ediyorum, neye şaşırıyorum biliyormusun böyle bir iradeye sahipsin de sen nasıl kilo aldın böyle, alırken iradeni gezmeye göndermişin demekki, bak süper gidiyorsun kırkbirkere maşallah :nazar:
sana liste miste vız gelir tırıs gider, istediğin listeyi koysak önüne evellallah halledersin süper bu çiçekler sana a.s.
Canım kardeşinde çok güzel kilo vermiş onu da çok tebrik ediyorum, kardeşlere çifte bravokaydirigubbakcemile5

mehalimcim canım mezun oldun ama inceden inceye diyete devam valla dur yok durak yok, bende bir niyetleniyorum spora bir geri adım atıyorum, şu trekkingler kurtarıyor beni de. en güzeli gidip bir salona üye olmak, sürekli disiplinli bir şekilde devam edersen iyi oluyor.
Birde kastan hoşlanmam demişsin ya, aslında keşke öyle kolayca kas olabilse, o kadar da korkutmayın kendinizi, kas yapabilmek için millet neler yapıyor da öyle kolay olmuyor.
hafif ağırlıklarla çalışmak özellikle kadınlar için çok faydalı, kemik erimesi gibi dert olmaz, pilates te aslında hafif ağırlık çalışmasının bir versiyonu gibidir.
ben tam bir yıl uğraşmıştım karın kaslarım çıksın diye sadece elleyince anlaşılıyordu, benim çalışmam şöyle söyliyim sadece karın için haftanın 5 günü 1000 adet mekikti, bunun yanı sıra da bisürü şey yapıyordum, abartı bir rakam değildir, aynen 1000 adet farklı şekillerle mekik yapıyordum

bhk cim canım yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun, çocuklar yeni oyuncaklarına nasıl sevinirler, kesin öyle sevinmişsindir, güle güle kullan

canzicim mersacım 5.takım diyet üyeleri herkes tamam değilmi bu diyet uygulamaya girdi
aslında ben biraz bu diyeti kendime uyarlıyorum amaç 1000 kaloriyi geçmemek, 1000 kalori gerçekten çok az aslında, bence sizler 1200-1300'e çıkabilirsiniz, zaten ister istemez yapılacak kaçamaklar bu kaloriyi bulacaktır.

cocostarcım, asyacım, reyhanablacım, ölügelincim, xtabu cum hepinize selamlar

Bu arada kızlar nerdeyse 36 beden olmuşum bel, karın, basenden 1'er cm daha incelmişim çok iyi hissediyorum kendimi hihoyyyt

sportiecim saol canım,
cidden dediğin gibi sevindim ben de..

süpersin ben de yakında 38 beden olucam inş az kaldı :jeyyar:

evet gelelim aklımda kalanlara cevap.
Kallisim o kafasını uzutmış meraklı kedi varye ona bittim resmen.

cococum evet travian hastası onu oynuyorr.

sportiem burda öyle bir salon bulsam dakika durmıcam en ezından mecbur kalır giderim diyee ama nerde bulduklarımıda kurutuyorm şekerim.

ayy bir sürü şey okudum unuttum iyi. cevap veremediklerim kusura bakmayın alıntıda yapamadım okulun neti berbat. hadi şimdilik öptüm sizleri eveden devam ederiz

bijoux cum valla ne diyim sana güzelim sendeki bu azim, disiplin, hırs süper bin kere tebrik ediyorum, neye şaşırıyorum biliyormusun böyle bir iradeye sahipsin de sen nasıl kilo aldın böyle, alırken iradeni gezmeye göndermişin demekki, bak süper gidiyorsun kırkbirkere maşallah :nazar:
sana liste miste vız gelir tırıs gider, istediğin listeyi koysak önüne evellallah halledersin süper bu çiçekler sana a.s.
Canım kardeşinde çok güzel kilo vermiş onu da çok tebrik ediyorum, kardeşlere çifte bravokaydirigubbakcemile5

oyyyy sportim neler yazmışsın valla şımarıcam baaakkk opuyorumnanaktan çok çok teşekkür ederim :1hug:

hımm neden kilo aldım. okul sonrası masa başı işe başladım. hareketsizlikten 5 kilo almışım farkında bile değildim o zamanlar iş hevesiye :kahve: sonra bir ara fast food lara çok dadanmıştım tabi bi de anne yemekleri, yine farketmedim şiştiğimi bir baktım 5 kilo daha gelmiş olmuşum 70 :1shok: hayatım, düzenim çok değişmişti. ben yurttan okula yürürdüm 4km hem de sabah dersine. neyse 70 kiloda da evlendim. başladım eşimle akşam yemeklerine. bir ara 80 oldum :1shok: o zaman dedim ki zayıflamalıyım. tam indim 67 ye bel fıtığı oldum :bbo: 8 ay savaştım ve hareketsiz kaldım geri geldi hepsi. ameliyattan sonra da bir sürü hareket yasağı, hala mekik yasak mesela neyse sonra da hamile kaldım yine oldum 78.. bu aralarda diyet yapmak istedim ama motivasyon eksikliği yaşadım hep. bebiş gidince de yine başladım.. ve kallise mesaj attım takımlara gelicem diye..

bir de şu var benim annem ve babam tansiyon ve şeker hastası ayrıca da baya kilolular. doktorlara göre biz de potansiyel bu hastalığa sahip olacak kişileriz kardeşimlerle .ama zayıf olursak yakalanmayabiliriz ya da daha geç yakalanırız. bundan dolayı ne zaman istanbula gitsem çok aşalıyolar beni :çok üzgünüm: çok kızıyolar, laflarıyla utandırıyolar. evet belki yanlış ama inan şu anlık disiplinimi bunlar sağlıyor. 1 nisanda istanbuldan geldim ve başladım öyle de gidiyorum. annem telefonda falan çok gazlıyor beni. kardeşime de çok yardımcı oldular bu konuda :roflol: kısaca hikayem bu. kendimi başarı öyküsü yazıyo gibi hissettim ha gayret bijoux 8 kilo kaldı be yazmanaaaa :hooray: bunları kopilerim artık :roflol:

tabu canım diyet zor geliyorsa ve kesin devam edemem diyorsan başlama bence.
bu arada 1 grissini değil, 2 grissini 1 dilim ekmeğe eş değer diye okumuştum ben. bence de diyet kolay değil,ve grissinileri azaltmak hata olur... ki bu diyetin yaratıcısı olan doktor,çok disiplinli bir adammış ve diyeti eksik yaptığını söyleyen birini kovmuş..he o doktor burda değil sen eksik yapabilir veya kendin bişeyler katabilirsin.:)) ama ben diyorum ki bu diyeti eksiksiz yapalım ve bakalım kaç kilo vereceğiz... ama dilekolay 38 gün,belli olmaz. çok zorlanırsan bozarsın cnm...

cnmcım zamanında diyetisyene gitmiş biri olarak diyetisyenimin yalancısıyım...1 tane grissini 1 dilim ekmek die yazıo listelerimde...buna karşılık 1 grissini 1 kase çorbaya karşılık geliyor....bana seçenekler sunmuştu...2 dilim ekmek yemek istemiyorsan 1 dilim ekmek ye diğer 1 dilim ekmek yerinede 1 kase çorba tüketebilirsin die...mesela 1 katı yumurta yemek istiyorsan sabah ki kahvaltındaki 1 dilim peynirini çıkarabilirsin demişti....bu disipline hiçkimse uyamaz ben sana söliyim...saatlere uyarım ama sürekli sürekli aynı şeyler var...ufak değişiklikler bence sorun yaratmaz...:lepi:

diyeti bozcaksan başlama demişsin yaaa...ben akşam tekrar inceledim sebze yok falan demişim aslında detaylı anlatamadım sebze varda çeşit yok demek istemiştim...semizotu ıspanak falan var arada piyaz gördüm su an tam hatırlamıyorum..diyet düşük kalorili ama sağlıksız denemez...etinden meyvasına sebzesine kadar herşey mevcut..az vermiş ama ölçülü....o kdr çok kilo verdirmeside düşük kalorili olmasından zaten...yanlız o doktor bnm gibi hastaya denk gelmemiş:1ninca: o kimin parasıyla adam kovuyorCADIARZU...anlıyorum disiplin istiyor ama bu şekilde disiplin olmaz...zaten doktora gidiosan motive oluosun para veriorum zmn harcıyorum gidiyorum geliyorum boşa gitmesin diyorsun...ben doktora giderken hiç dedikleri dışına çıkmadım...ewlilik yıldönümüm geldiğinde pasta yeneceği için izin istedim meyvalı ve küçük bir dilim olması şartı ile dedi...mesela nescafe çok içiorum dedim ve 3 ü bir arada dedim die bana öle yapma daha lezzetli bişi yersin onun kalorisi yerine demişti...hala aklımda kovmadı bağırmadı ama doktor tavsiyesi diye senelerdir uygularım....uymasam da uydum derim nerden bilicek...amacı ciddi ölçüde kilo vermek değilse zaten yalan söler doktoru kandırdığını sanar...olan ona olur...kilo vermek isteyen zaten dkkat eder...nerden bilicek o grissiniyi yemedim de yerine kahve içtiğimi böle sert tavır karşısında hasta söleyemez..metabolizmanda yavaşlama oldu der yada bünye der geçirir...

zaten alınan kalori aynı olucak 1 ini eksilticen birini sokucan...abartmadığın sürece verceğin kilo herzmn aynıdır bana göre....yani girssini yerine oturup canın tatlı istedi die bir paket bisküviyi götürüsen kaloride değişim olur...ama eş değer bişi sokarsan değişen bişi olmaz bana göre....bu bnm şahsi fikrim...fikirleri olan varsa tartışalım yanlış biliosam yada biliosak düzeltelim...

diyette bişi eksiltilmesine kızıomuş dokor... ben azaltmıcam ama onun kalorisi yerine daha lezzetli bişi yemek isteyebilir insan örneğin ıspanak yazmış diyelim onun yerine 1 tabak patlıcan yemeği yesem ve yağsız pişirsem...yani abartmadığın sürece hani biz ona kaçamak diyoruz her zmn aldığın kalori aynıdır. ..ama kalori hesabı dışında düşündüğü bişi varsa doktorun onu bilemem...

neyse arkadaşlar ben fazla uzattım konuyu... ben böyle uygulayacağım ve sizinle paylaşacağım....ister bu diyetin içine dahil etmeyin ister edin...farketmez ben sizinle paylaşıcam...sıkılırda yapamazsamda tecrübe olur bnm için...sonuçta yine diyet kilo alcak değilim...daha başka bir beslenme tarzına geçerim...olur biter...hem karşılaştırma olur ve öğrenmiş oluruz diyeti değiştirince eksik yapınca kilo verilmio yada tam tersi....

bende 10 kilo versem hiç fena olmaz....sırnaşık şey

bu arada sabah kalhavtımı geç yepmak istedim normalde 8,30 da ediodum ama bu diyette sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arası olmadığı için 10 da yaptım kahvaltımı...kahvaltı öncesi 3 bardak su içtim...2 kraker yedim sadece...temzilik yaptığım için 2 saat sonrada nescafe içtim...

su an saat 13,30 öğle yemeğinde de yarım kase yoğurt, 2 tane eti form çubuk kraker yiyorum...salatalık yok....grissini alamadım....sonuçta bu da kepekli ince ve küçük
bu şekilde kıstığım bazı şeylerden arttırdığım kalorilerle ara öğün çıkarıp daha az açıkmış olurum die düşünüyorum...

ben bu şekilde uygulayacağım...o zmn bana ayrı diyet gözüyle bakın...dahil olmıyım ben bu diyete...size öğün öğün yazarım ne yediklerimi eksik ya da fazla ya da yanlış ne görürseniz uyarırsınız paylaşırsınız yuvarlanıp giderizsositososito...önemli olan sonuçlar...inşallah bende 10 kilo kadar verebilirim..:Saruboceq:.

herkese başarılar diliyim....zor bir süreç...Allah yardımcımız olsun....

Bu arada kızlar nerdeyse 36 beden olmuşum bel, karın, basenden 1'er cm daha incelmişim çok iyi hissediyorum kendimi hihoyyyt
selamlar cnm...tebrik ederim seni...inş bizde görebiliriz o günleri...kalori konusuna katılıyorum...ufak tefek eklemelerin sorun yaratacağına inanmıyorum..ama tam ifade edemedim kendimi sanırım...yazarak anlatmakta zorlanıyorum....

neyse ben o şekilde uygulayacağım bakalım sonuçlar ne olucak...inanmak başarmanın yarısıdır doğru sölüyorsun...38 gün bişi değil aldığımız ve taşıdığımız bunca ağırlıkla aylarımız geçti...sıkıp 15 kilo versem süper olur hayali bile süper...bende bugünden itibaren sporada ağırlık vericem...1 aydır kızımın rahatsızlığından bu yana sağa sola yürümekten başka spor yapamadım...inş iyi sonuçlar alırız....

selam canııımmm
tebrikler 36 ya yaklaşmışsın :)

cococum evet travian hastası onu oynuyorr.

şimdilerde en çok oynanan hastalık oyun -tatlicadiarzu-

oyyyy sportim neler yazmışsın valla şımarıcam baaakkk opuyorumnanaktan çok çok teşekkür ederim :1hug:

hımm neden kilo aldım. okul sonrası masa başı işe başladım. hareketsizlikten 5 kilo almışım farkında bile değildim o zamanlar iş hevesiye :kahve: sonra bir ara fast food lara çok dadanmıştım tabi bi de anne yemekleri, yine farketmedim şiştiğimi bir baktım 5 kilo daha gelmiş olmuşum 70 :1shok: hayatım, düzenim çok değişmişti. ben yurttan okula yürürdüm 4km hem de sabah dersine. neyse 70 kiloda da evlendim. başladım eşimle akşam yemeklerine. bir ara 80 oldum :1shok: o zaman dedim ki zayıflamalıyım. tam indim 67 ye bel fıtığı oldum :bbo: 8 ay savaştım ve hareketsiz kaldım geri geldi hepsi. ameliyattan sonra da bir sürü hareket yasağı, hala mekik yasak mesela neyse sonra da hamile kaldım yine oldum 78.. bu aralarda diyet yapmak istedim ama motivasyon eksikliği yaşadım hep. bebiş gidince de yine başladım.. ve kallise mesaj attım takımlara gelicem diye..

bir de şu var benim annem ve babam tansiyon ve şeker hastası ayrıca da baya kilolular. doktorlara göre biz de potansiyel bu hastalığa sahip olacak kişileriz kardeşimlerle .ama zayıf olursak yakalanmayabiliriz ya da daha geç yakalanırız. bundan dolayı ne zaman istanbula gitsem çok aşalıyolar beni :çok üzgünüm: çok kızıyolar, laflarıyla utandırıyolar. evet belki yanlış ama inan şu anlık disiplinimi bunlar sağlıyor. 1 nisanda istanbuldan geldim ve başladım öyle de gidiyorum. annem telefonda falan çok gazlıyor beni. kardeşime de çok yardımcı oldular bu konuda :roflol: kısaca hikayem bu. kendimi başarı öyküsü yazıyo gibi hissettim ha gayret bijoux 8 kilo kaldı be yazmanaaaa :hooray: bunları kopilerim artık :roflol:
ayyy cnm yaa...ne güzel anlatmışsın...sportieye katılıorum çok azimlisin maşallah...kızartmalar yapıpta yememek her yiğidin harcı değil..tebrik ediyorum çünkü ben dayanamam yani...tamam tatlı falan yemem derim ama ewde pişen bişinde tadına bakmamak çok zor...sen başarıosun bunu ve bende seni gönülden tebrik ediyorum cnm arkadaşım....sen bu listeyi rahatlıkla uygularsında doyarsın bile....suntalara benzer seyler var zaten....

sende bnm gibi fıtıktan dolayı hareketsizliktende almışsın...ama neyse ki bnm gibi rekor kırmamışsın...bende çok harketliydim...ne zmn fıtık çıktı ağrı korkusuyla yürüdüğüm yerlere arabayla gittim...ağrır diye hareket yapmadım...çünkü onun ağrısı o kdr kötüydü ki; ya yine ağırır diye kendimi hareketten çektim bide üstüne hamile kalınca aldım kiloları...en büyük etkende bebişim oldu...kış bebeğiydi aman üşümesin çıkma otur aman terlemesin gitme otur ewde dura dura aburdu cuburdu yerleşti bi güzel kilolar...68 kilo ile ewlendim...1 ay sonra fıtık çıktı hamileliğime kdr 86 kilo oldum...hamile kaldım çok kötü bir hamilelikti yerden yere vurdu beni ewe hapsoldum...ilk 5 ay 6 kilo bile verdim o kdr kötü idi...98 ile doğuma gittim...e doğumdan sonra bebekti suyu idi ortalama 92 kilo falan olmam lazımdı...düşünün ewde durmaktan 112 ye çıktım....ama asıl üzücü olay bu kdr kilo almalarımda hiç bir önlem almamış olmam...be mübarek hareketsizsin kilo alıosun bari gırtlağını keste bişiler yap...
yok...anca ablam kilolarımla dalga geçer gibi bi laf etmişti o zmnda 1 aylık doğum yapmışım tartıldım ewinde...95 çıktım...üzüldüm napıcam diye...annem üzülme kızım snn göğüslerin süt dolu 5-6 kilo onlar eder sen emzir gider kiloların dedi... ablam ne 5 kilosu be işte falan filan tarzı laflar etti...eve gel ağla ağla...sıkı diyete girmiştim...1 haftada 5 kilo verdim ama sütüm kesildi...bebeğimde ufaktı ona kıyamadım boşver kesince diyete dvm ederim dedim...ama bi daha öle azimli diyet uygulayamadım...diyetisyen hariç...bu sizlerle başladığımız diyet maceram da 2, ci böle kararlı dvm etmem...yoksa 1 hafta sürmezdi diyetim...2 nisanda başladım diyete 2 ay oldu ufak tefek kaçamaklar haricinde dvm ettim...bendeki olay şuydu...diyetteyim diyelimki kazara kaçırdım aman ne diyeti diyip tam gaz yemeye dvm ediodum...şimdi o gün kaçtıysa ertesi gün kaldığım yerden dvm ediyorum...yaşayış şeklim bu kilo sorunum varsa tarzımda bu yapacak bişi yok...bazı arkadaşlar gibi yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz maalesef...hayatımız diyetle; ideal kiloya ulaşınca da korumakla hep kısmakla geçecek...inşallah ideal kilolarımıza ulaşalımda haftada bir çoşsak çok mu?

xtabucum,

canım bende fikirlerine katılıyorum, burda çok düşük kalorili bir liste ile kesin sonuç alınması yoluna gitmiş doktor, bende baktım 1000 kalori bile değil gerçekten çok az, sonuçta sadece 1000 kaloriye denk gelen farklı birşey de tüketsen aynı şeydir, ama ne varki 1000 kaloriye göre dengeli bir dağılım yapmış.
Sadece 1000 kaloriye eşit çikolatayla gününü geçirirsen çok sağlıksız olur elbette, ama tatlı krizim geldi beni meyva da kesmiyor dersen 1 dilim pasta yersin nedir 250-300 kalori kalan 700 kaloriyi de ona göre dengelersin diyetini de bozmamış olursun
bende bu diyette asıl örnek aldığım kısım kalori hesabı, sabah salam değil de peynir yedim ben, bu diyeti bozmazki öğleni aynı şekilde uyguladım, akşam da çorba içmiycem nebiliyim onun yerine salatalık yerim gibi yani
bu şekilde de sonuç alınır. günlük alacağın kalori miktarına göre bizlerde bir dağılım yapabiliriz, o kadar bilinç hepimizde var zaten, ama ne varki böyle bir liste de insanı disipline olmasında faydalı oluyor
ben de bu şekilde düşünüyorum

cnm aynı şekilde düşünüyorum bende...sen daha iyi ifade etmişsin...bende bunu demek istiodum zaten...bende mesela salam yerine peynir tüketmeyi düşünüorum...öğleni aynı uyguladım bende...yani ufak tefek değişikliklerle hem diyeti sıkıcı hale gelmez hemde aynı kalori alınabilir...sebze meyva ve eti atlamadıkça sağlıklıda dvm edilebilir...tavuk yerine balık veya evde köfte varsa o şekilde yani...ben bağlı kalamıyorum listelere...

selam kızlar
sat 16 ya yaklaşıyor çıkma vaktim yaklaştı yani
eve giderken kabak alcam kısmetse
malum akşama kabak haşlama var cokacimcoook :roflol:

choclate cım canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bakalım şu senin diyetin çok sardı hepimizi, yalnız kızdım sana bak, daha başlamadan acaba verirmiyim, yaparmıyım diye olumsuz olumsuz yazmışsın. Tabi vericeksin hele bu listeyi yaparsan 15 kilodan az vermezsin söyliyim sana, evinde yürüyüş bandın var ne güzel tepesinden inme onun, iyice hırslan, bak nasıl olucak, şurda 38 gün nedir ki allahaşkına koskoca bir ömrün yanında öyle düşün, aslında bu yazdıklarım sadece senin için değil tabi genelde 10 kilo üzerinde vermek isteyip de inanmak konusunda sıkıntı yaşayanlar için, daha doğrusu inaç konusu için dediklerim, önce inanıcaz tamammı

sportiem doğru söylüyorsun canım,çok umutsuz konuştum. o kadar çok denemem oldu ki,artık kendime güvenmekte zorluk çektiğim için böyle yazmıştım.ama bu diyete gerçekten inanıyorum,kaç yıldır diyet işleri içindeyim.diyet tüm besin gruplarını içeriyor azar azar,sağlıksız olduğunu kimse söyleyemez.eksik olan hiçbir öge yok... sadece azar azar tüketiyoruz. hadi hayırlısı canım... doğru valla 38 gün nedir ki,inşallah temmuz ortasında kaba kilolarımızdan kurtulmuş olacağız...

vah vah çikolatam doymamış anlaşılan :))

valla öğlen doymamıştım canım ama şimdi iyiyim.dedim ya birkaç güne alışacağız inşallah..

aman bijom benim ailemde de var şeker ve kalp hastalıkları..kilo bizde de genetiktir ama zayıf olursak gerçekten bizim için daha tehlikesiz olacaktır.canım sen bu azminle inanıyorum ki bir daha kilo filan almazsın opuyorumnanaktan

Back
X