- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #112.361
Kızlar Günaydınn
1 Mayıs işçi bayramınız kutlu olsun.
Ben bugünde çalışıyorum ve çok şükür iyiym.
İyi olmamın bir sebebide eşime çok güzel cokkk sevineceği bir süpriz yaptım

Akşam olmasını sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum
Gün içinde yine uğrayacagım
Öpüldünüz
Öncelikle Allah kavuştursun canım
Bende kardeşimi askere gönderdiğimde evli değildim ve 1 ay kendimi toparlayamadım
Asker eğlencesinin sonunda beni götürdüler kardeşimin yanından çünkü hep ağlıyordum
Benim annemle babam ayrı olduğu için aramızda inanılmaz bir bağ var o nedenle onun gidişi beni yıktı.
Allaha şükür benim düğün işleride tam üzerine denk geldiği için zaman akmasada geçti şimdi bağlarımız daha da çok kuvvetli
Etrafındaki kişilerin senin zayıfladığını farketmesi inanılmaz mutlu edici bir durum senin adına sevindim.
Babaannelere göre bir kadın çıtı pıtı olmayacak azıcık ele gelecek sekilde olmalı o nedenle o sekilde söylemiştir bizimkilerde aynısını söylerler.
Ayrıca sadece kurabiye yediğin için ayrıca tebrikler
Afiyet olsun güzel menü
Nasıl gidiyor dukan etkisini görüyormusun ?
bende bir zaman önce başlıcaktımda o kadar fazla kilon yok otur oturduğun yerde dedim

En son paylaşım yapan kişi üzerinden alıntılayıp kendini ekliyorsun.
Herkes alıntı seklinde gidiyor.
1 Mayıs işçi bayramınız kutlu olsun.
Ben bugünde çalışıyorum ve çok şükür iyiym.
İyi olmamın bir sebebide eşime çok güzel cokkk sevineceği bir süpriz yaptım
Akşam olmasını sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum
Gün içinde yine uğrayacagım
Öpüldünüz
Gunaydiinnn Kızlarr
Dün kardeşimin asker eğlencesini yaptık eğlendik kına yaptık duygulandik. .ikramlar açık bufeydi ama ben bir lokma kurabiye yedim. Diyetimin dışına cikmadim. Oley :) herkes sen incelmissin ya kilo vermissin çok belli dedi.akrabalar halalar Kuzenler. Hatta babaanneme göre şu halim iyi olmuş başka vermeyecekmisim :) yahu daha yolun basindayim fazla kilo da vermedim ama evde yaptığım egzersizler ve yürüyüşler işi yarıyor sanırım .bana şunu ye bunu ye dediler hepsini başarıyla reddettim mutluyum :)
Öncelikle Allah kavuştursun canım
Bende kardeşimi askere gönderdiğimde evli değildim ve 1 ay kendimi toparlayamadım
Asker eğlencesinin sonunda beni götürdüler kardeşimin yanından çünkü hep ağlıyordum
Benim annemle babam ayrı olduğu için aramızda inanılmaz bir bağ var o nedenle onun gidişi beni yıktı.
Allaha şükür benim düğün işleride tam üzerine denk geldiği için zaman akmasada geçti şimdi bağlarımız daha da çok kuvvetli
Etrafındaki kişilerin senin zayıfladığını farketmesi inanılmaz mutlu edici bir durum senin adına sevindim.
Babaannelere göre bir kadın çıtı pıtı olmayacak azıcık ele gelecek sekilde olmalı o nedenle o sekilde söylemiştir bizimkilerde aynısını söylerler.
Ayrıca sadece kurabiye yediğin için ayrıca tebrikler
Dünkü menume gelince
Sabah dukan krep ve peynir ve şekersiz çay
Öğlen domates biberli firinlanmis tavuk ve 3 ayran (tok tutsun die )
Aksam kavrulmuş baharatlı kıyma.biraz salata. (Bugün sebzeler eklendi ya ben onu dün akşam. Salata olarak.eklemis oldum.)
Spor 1 buçuk saat açık havada yürüyüş ve akşam bol göbek atmaca :)
Su 3 litre
Arada tatlandırıcı li sütlü kahve içtim.
Bugün seyir evresinin ilk günü. Wc ye çıkamıyorum. Ama 2 gündür. Umarım yarına. Kadar çıkarım
Afiyet olsun güzel menü
Nasıl gidiyor dukan etkisini görüyormusun ?
bende bir zaman önce başlıcaktımda o kadar fazla kilon yok otur oturduğun yerde dedim
Kızlar menu paylaştığımız bunu kendimiz mi ekleyip paylasiyoruz yani + koyup
En son paylaşım yapan kişi üzerinden alıntılayıp kendini ekliyorsun.
Herkes alıntı seklinde gidiyor.