• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/)
gulanne (+/-/-/-/-//)
purmelal(+/+/+/+/+//)
vazgecmekyok (+/+/+/+/-/-/-)

kaptancım haftalık mesaj sayım 25 i geçti bu arada:8:

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/)
gulanne (+/-/-/-/-//)
purmelal(+/+/+/+/+//)

Kızlar Selammm

Dün göbeğim çıktı bi şişlik geldi dedim ki neler oluyor daha şimdi iyiydim

Çünkü birden oldu resmen hisseetim yani

Regl olmayıda hiç beklemiyorum ( tarihi şaştım heralde )

Bugün regl oldum suan ağrım var. Eve gitmek istiyorum kızlarrrrr

Eğitimi 6da bitirdim bu arada o ilerizekalı çocugu eğitimden çıkardım yani işe başlamayacak sinir sistemimi mahvetti gerzekk

İsveçe devam bugün bi kaçamağım oldu malesef o sinirle yedim üstünede bi su içtim güzelce

Kaçamağımda 1 piko oldu

Simdi bi geçmişe bakayım :34:

Günaydın :)
Yulaf çok yararlı bir besinmiş, yulaf kepeği dukanda çok kullanılıyor. Ben de haftasonu kahvaltıma ekleyeceğim bir kaşık :)

c

Kolay gelsin. Öyle tipler zordur ya. Öğrencilerin arasından da çıkıyor arada. Ama yetişkin olunca sıkıntı tabii..

Bu insanları anlamak mümkün değil :)

Bugün okulda nöbetçiyim ve sabah nöbet yerindeyken bir erkek arkadaş (yaşı bayağı büyük benden) yanıma geldi, bir iki muhabbet sonra "bu arada iyi kilo verdin hocahanım dedi. Ben de evet hocam vermeye çalışıyorum, biraz daha vermek istiyorum nasipse dedim. Adam yok canım yeter artık, fazla da verme böyle iyi işte dedi..!!! :)) Ya sabır. Kimi çok iyi olmuş devam der, kimi yeter der. İnsanlar ne çok seviyor yorum yapmayı.

Dün de eşimin okuluna gittim oradaki bayanlar da aaa çok kilo vermişsin ama göbeğin kalmış dediler :) Eh kilo daha 94 lerde. Evet sporla beraber gittiği için gayet fazla bir incelme var, çok sıkılaştım ve zaten kemiğim iri ve etim de sıkıdır. Göbeğim var tabii olmalı da bu kiloda, olmasa vücut geliştirmeci olurdum zaten :) Ben de doğumdan kaldı, napalım ileride gider inşallah dedim kapattım konuyu. Ama böyle insanlar çıldırtıyor beni.

Bir an önce istediğim kiloya insem bir süre kalsam ve insanlar şişman halimi unutsalar çok mutlu olucam :)

aynen canım oldukça zor her eğitim grubunda mutlaka biri oluyor alıştık ama bu defa farklı yavvv
neyseki artık yok

merhaba sevgili arkadaşlaaaarrrr, sporumu tamamlayıp geldimmm, bugün pek fit hissediyorum kendimi:nazar::nazar::nazar: bakalım 13 günün sonunda neler göreceğiz... ben şimdi dinleneyim biraz, yemeğimi yiyeyim gelirim yine öptüm hepinizi :)

fit halini sevsinler baby nasılsın

Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)

Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936

Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın

kız hiç 90 küsür durmuyorsun maşallah

vucüdün sıkı çok normal ama bunu bu sekle sokanda sensin spor en büyük katkı helal olsun sana

kızlar merhaba:3:
nasılsınız sabah uğrayamadım,nasılsınız:16::16::16:

Kızlarr merhabaa, ben geldimm :16: nasılsınız? :54:

kızlarrr çok şükür iyiyim ben ama regl oldum eve gitmek istiyorum ağrım varrr yavv

hoşgeldin canım,ben iyiyim bugünde oruçluyum Allah kabul eder inş.:16:

Allah kabul etsin inşallah canım

Arkadaşlar Merhaba

Alıntı yaparken en son ki alıntıdan yapalım ki kişilerin girişleri kaybolmasın.

Ben tekrar tek tek girdim kendi bilgilerimi herkes girmek zorunda kalsın istemem bilginize

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+/+/+/+//)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/)
gulanne
purmelal(+/+/+/+/+//)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/13/8/5//)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/10/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6/8/6/6/)
gulanne
purmelal(3/6/6/1//)
vazgecmekyok (8/17/9/11/1/2/2)
[/QUOTE]

günaydınlarrr

istifra edemedim bi türlü yaa edebilseydim rahatlayacaktım akşam doğru düsürt yemek yiyemedim erkenden yattım gecenin bir yarısı üst kattakilerin kavgasına uyandım polisi aramayı düşündüm ama cesaret edemedim adam kadını öyle bir dövdü ki sanki bizim evde dayak yedi kadın gece 1-3 arası diğer komşular hep söylüyorlardı da ben hiç duymamıştım seslerini ilk defa duydum eşimde iyiki aramadın madem ilk değilmiş kadın kendisi arasa ya sen karışma dedi ama bi daha olursa kesin arayacağım polisi eşimi dinlemeden

kesinlikle haklısın tatlım

malesef evet canım

geçmiş olsun hazoş um yaa dikkat et kendine

kızlar menüleri tabloya eklemediniz 2 gündür bu konuya dikkat edermisiniz lütfen ben mesaj sayısını sayacağım takımdakilerin ama menülere de birisi yardımcı olsun yaa tabloyu düzenli olarak doldurun ya da bir arkadaşımız görevlendirilsin yarın ilk cezalar gelecek haberiniz olaa:27::27::27::27:

manyak mıymıs kocası onun yaaaa

Haklısın canın elbet göbecik de gidecek sağlıkla olsun yeter ki acelem yok, çok şükür her hafta bir kilo aşağısını görüyorum, burası da süper motivasyon kaynağı :)

Bu da ben bu arada bir ay sonra yine koyacağım resim, ilk hallerimden de bulursam kolaj yapıp koyacağım.Eki Görüntüle 1105936

Okulun tuvaletinde çekildi kusura bakmayın

cidden hiç 90 durmuyorsun masallahhh

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu*** [/COLOR]

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+/+/+/+//)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/+/+/+)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+/+/+/)
gulanne
purmelal(+/+/+/+/+//)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/13/8/5//)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/10/9/12/)
ebbisss (5/5/3////)
elendil76 (3/5/6/8/6/6/)
gulanne
purmelal(3/6/6/1//)
vazgecmekyok (8/17/9/11/1/2/2)[/B][/QUOTE]

bugun yine kötü birgündü..sabah çıktım evden akşam geldim hep dişaarda yemek zorunda kaldım:(

sabah
1 simit
1 krem peynir tek kişilik
1 çokokrem tek kişilik

öğlen
hamburger ekmeğinde tost

akşam
ortaboy pizzanın 3/8 i

ara
bir avuç karışık kuruyemiş

Iyi aksamlar arkadaslar** Isveç 4.Gün

Kahvaltı az şekerli Türk kahvesi
Öğlen Haşlanmis ispanak 1yumurta
Aksam yarim portakal 1 kase yogurt

Su 2.5lt Spor Yok :(

Bugun moral sifir bende. Etrafimda beni mutsuz eden cok insan var. Yoruldum artik. Yapabilirsem birzzdan bilgisayardan girip gunluk mesaj ve menu paylasimlarimi ekleyecegim listeye. :)
Umarim yarin sonuclar guzel olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benden bu kadar bugün mahfoldum ıswec bana göre değilmiş bırakıyorum hatta kaptanım eğer izin alabiliyorsak 2 3 hafta beni azad edin yrn bildirimden sonra izinli olayım açlık ok de bu kız beni perişan ediyo bu kadarcık yemeye kızımda basa çıkamıyorum çok halsiz kaldım cvp bekliyorum kaptanım senden

Ay şımardım :))))

Uzun seneler aktif spor yaptım ben sanırım kas yapısı daha fazla ve ağır da çekiyorum.

Bırakıyorum diyeti filan dermişimmmm :)))

Teşekkür ediyorum, burada olmak çok güzel, Allah aranızda sağlıkla 70 i görmeyi nasip etsin, sizlere de istediğiniz kiloları :)

Bu arada günlüğüme ekledim, buraya da ekleyeyim aradaki farkı görmeniz için, ilk foto doğumdan sonra yaklaşık 115 ken :)
Eki Görüntüle 1106367

maşallah diyorum canım yaaaa, vallahi süppersin, çok büyük bir şans...genelde bana derler çok sıkı duruyorsun kilonu belli etmiyorsun diye ama, hayran kaldım yapına:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar benden bu kadar bugün mahfoldum ıswec bana göre değilmiş bırakıyorum hatta kaptanım eğer izin alabiliyorsak 2 3 hafta beni azad edin yrn bildirimden sonra izinli olayım açlık ok de bu kız beni perişan ediyo bu kadarcık yemeye kızımda basa çıkamıyorum çok halsiz kaldım cvp bekliyorum kaptanım senden

canim kaptanimiz buyuk ihtimalle izin almana izin verecektir. sen, isvec oncesinde de bayagi az beslendin, yoruldun tabii. biraz ara verip dinlen, biraz normal beslenip kilonu korumaya calis. bagisikligin da dusmesin.

canıım geçmiş olsun, tabiki devam ettirme sağlığına zararı olacaksa...dikkat et kendine...bebiş de var, isveç ağır bi diyet, normal sistemine dön sen

Back
X