- Konu Sahibi Cherry Mom
- #113.721
Tetkikler normal dimi kaptanım ? Ameliyat sonrası bize haber vermeyi unutmazsın dimi ? 2 sene önce eşim ameliyat olmuştu. Kısasürecekti ama 1 saati geçti haber yok ben ağlayacak durumdayım bir de kimseye haber verdirtmedi paşam .. Normalde önünde bile bekletmiyorlar ameliyathanenin ben nasıl görünüyorsam artık geç içeri sor demişlerdimeğer röntgeni bulamamışlar onu bekliyorlarmış ama az korkutmadı bu adam beni
Lucim sen hepsinin üstünden gelirsin eminim ben.Nerelerdeydin hafta sonu ? Ben de cumartesi kaçırdım pazar saf protein yaptım bugün cuma ile aynıyım amacım gü de 200 gramdan az gitmemesi.
Hoşgeldin Gizem. Ne güzel vermeye başlamışsın neler yaptın verirken ? Hangi bölümde okuyorsun bu arada ?
Hoşbulduk. :) maliye okuyorum :)
İlk önce kararlı olmak lazımdı ben de artık ilk defa bu kadar kararlı oldum. Ben ki çikolata delisi bir kızdım inan 10gündür diyetteyım ve zerre canım çekmedi.
Sabahları bazen special k yiyorum light sütle, bazen de kahvaltı ediyorum. Ama doymadan kalkıyorum sofradan kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.
Mesela bugün biberli omlet, bir parmak şeklinde dilim peynir, 5 zeytin ve bir dilim kepek ekmeği yedim.
Öğlen bazen form bisküvisi yiyorum bazen de yemek ama ekmeksiz ve yoğurt ya da salata.
Akşam 7den sonra bir şey yemiyorum ve akşam da annemin yemekerinde yiyorum makarna ve pilav hariç her yemekten azar azar yiyorum kendime yağsız yapmaya çalışyıorum salatayı ayrı ve ekmek kullanmıyorum kesinlikle. Hayatımdan şeker hamurişi tatlı aburcubur bunları hep çıkardım. su içiyorum günde 3 litre kadar. akşamları da 1 ya da 1.5 saat yürüyorum :)