• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr güzel bir gün sizlerle olsun

valla ben gece karpuz yedim :27::27: ama sabah tartıya hiç hoş yansımadı deli oldum listeye girmemeye karar verdim

tebrikler canım

lucim canım benim çok özledim seni yaaa maşallah ne güzel devam ediyorsun öpüyorum seni

teşekkür ederim tatlımmm, inşallah biraz daha verebilirim... darısı başınıza inşallahhhhh.....senin şişlik bence dün yaptığın spordandır, karpuz şişirmez kuzum

teşekkür ederim tatlımmm, inşallah biraz daha verebilirim... darısı başınıza inşallahhhhh.....senin şişlik bence dün yaptığın spordandır, karpuz şişirmez kuzum

bilmiyorum lucim yaa sabah sabah moralim bolzudu dün hem sabah yürüdüm hem öğlen o sıcakta 5,5 km yürüdüm akşam yemeği olarak da sadece 1 tabak makarna yedim 1 dilim de karpuz ama neden böyle oldu anlamadım yaa bütün moralim bozuldu

*** 5. TAKIM 367 ETAP ***

yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/)
GizemYst(66,2/65,1/1,10/%1,66)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

gizem cim seni ekledim ben kendimi eklememeye karar verdim anlamadım yaa aldığım kalori miktarı 1200 ü geçmiyor mesela dün 8 km yürüdüm canım çıktı ve sabah tartıda 700 gr fazla geldim deli oldum yaaaa:47::47::47::47:

canım şişkinlikten olabilir belki umarım kısa sürede iner kilon, bir de spor hocam söylemişti canım çok fazla yürüdüğünde vucüt kaslarımız şişiyor ve o şişkinlik sabah artı olarak gösterebilliyormuş o yüzden çok zorlama kendini demişti

bilmiyorum lucim yaa sabah sabah moralim bolzudu dün hem sabah yürüdüm hem öğlen o sıcakta 5,5 km yürüdüm akşam yemeği olarak da sadece 1 tabak makarna yedim 1 dilim de karpuz ama neden böyle oldu anlamadım yaa bütün moralim bozuldu

tatlım yürüyüş kasları şişiriyor, alınan bol oksijen iç organları şişiriyor, ondandır düzene girince rahatlarsın...belki makarna da hamur işi o da yapmış olabilir, su tutmuş olabilir, sıkma canını

Kizlar bugunumu yazayim
sabah : 3zeytin, 1dilim peynir, 1adet domates, 2dilim biber, 3dilim ince salam

oglen : 3adet yulafli bisküvi

aksam: 1 tabak nohut yemegi, 1minik kase yogurt , 1.5dilim kepek ekmek
aksam yemeğimi spora gidecegim icin 4te yedim

yeni geldim spordan. Spor salonunda 1.5saat kardiyo ve egzersizler yaptim

su 3lt simdiden gecti aksama kadar ne kadar olursa

gece acikirsam 1 bardak light sut icmeyi dusunuyorum sizce nasil?
bence çok sağlıklı keşke bende bu şekıl yapabilsem benım kılo çok olunca daha fazla dikkkat etmem gerekıyor gibi

Menümü yazayım kızlar.

Sabah : 2 dilim jambon ve peynir

Öğle : 1 bardak buzlu kahve

Akşam : 1 porsiyon tavuk ızgara ve ayran

bir de arada kola içtim hiç olmadı ama yeni birisi taşınmış dün karşılaştık yeni gelmiş kimseyi tanımıyormuş çok sıkılıyor muş falan morali bozuktu bir uğrayayım moral vereyim dedim ama bir sürü şey ikram etmeye kalktı yiyecekleri geri çevirdim ama kolayı da içmesem alınacaktı alıngan birisi gibiydi mecburen içtim ama içime oturdu resmen.
şu jambonu çok merak ettım senın hergun severek yedığıne göre güzeldir heralde afiyet olsun

Gecen hafta 66.2 idim
bu hafta 65.1 olmusum cok mutluyummm

Tebrik ederim Gizemcim.

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar, şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim... nasılsınızzzz...sizleri özlüyorum yahu :( bu aralar beslenme düzenim pek saçma, tüm gün sadece su ile besleniyorum, bulunduğum yerde yemekleri beğenmiyorum yağlı olduğu için yemiyorum ve akşam eve geçince 8 gibi saldırıyorum yemeğe... çok şükür kilo olarak dönmüyor şu ana kadar..ekmek hala hayatımda yok..akşamları karpuz ve z.yağlı yesem de porsiyonlarım arttı ama kilo almadım çok şükür... 10 temmuza kadar bu saçma düzen sürecek.. sonrasında hedef 60 olarak yine spora ve sağlıklı beslenmeme döneceğim, yazın sıcaklarda atayım artık şu fazlalıkları... sizler nasılsınız? tartı sonuçlarınızı pek merak etmekteyim..şimdilik öptüm hepinizi

Lucim kıyamam sana nasıl olmuş düzenin öyle .. İş için başka yerde misin sen ? Bir an önce normale dönersin umarım.

yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

gizem cim seni ekledim ben kendimi eklememeye karar verdim anlamadım yaa aldığım kalori miktarı 1200 ü geçmiyor mesela dün 8 km yürüdüm canım çıktı ve sabah tartıda 700 gr fazla geldim deli oldum yaaaa:47::47::47::47:

Kaptanım dün akşam makarna yemişsin mesela ben ne zaman makarna yesem anında 1 kg artılara çıkarım daha önce de demiştim. Bununla alakası olabilir.

bayıldım bunlara aslında incelemek lazım

Bence de incelenmeli :1:

şu jambonu çok merak ettım senın hergun severek yedığıne göre güzeldir heralde afiyet olsun

Serapcım jambonu severim normalde de ama şöyle düşün ben son zamanlarda yolda gördüğüm böceklere bile acaba yenir mi diye bakıyorum o yüzden ben pek kıstas değilim .. :52:

Bu da benim kilommm :52::52:

$20140627_095201-1.webp

Tekrar görüşmemek üzere veda ettiğim 3 kilocukk :ssz:

yu_zey (56,50/)
hm22( 86,0/83/3/% 3.49)
bengu84(72,2/)
14SERAP38( 68/)

5. TAKIM ORTAMALASI :

kızlar gecen hafta 2 kilo veren ben bu hafta yarım kiloyu zor verdım kaçamak yok spor var buna rağmen veremedim şimdi baktım ki hasta olmuşum acaba reglinin etkisi olabilir mi

Back
X