- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.141
günaydınlartrrrr
dün öğleni izin alıp eve gittim 12,30 dan 16,30 a kadar ölü gibi uyumuşum kalkınca büyük oğluma alışverişe gittik avm de 2-3 saat oyalandık sonrasında eve gel akşamda iftardan sonra 10,30 da yattım gece sahura kalktım ama bugün düne göre biraz daha iyiyim gene uyku hali var ama
menülerimi görmüyorsun tatlım çünkü yazmıyorum 3-4 gündür menülerim garipleşti abuk subuk şeyler yediğim için menü yazmadım ama bu geceden itibaren yazacağım artık düzene gireceğim
normalde sahurda yumurta yarım domates 1-2 dilim ekmek yiyordum ama dün mesela 1 büyük sayılabilecek dilim ev yapımı peynirli börek yedim akşamda revani yedim
bu abuk subuk şeyler olunca iştte menümü yazmak istemedim bi de 2 gündür spor yok
lucim tatlımvalla sıcaklarda spor ya da yürüyüş pek olmuyor yaaa
kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar sizlerle pek fazla ilgilenemedim ramazan yüzünden en kısa sürede inşallah uyku problemimi halledip sizlerle ilgileneceğimn
dün öğleni izin alıp eve gittim 12,30 dan 16,30 a kadar ölü gibi uyumuşum kalkınca büyük oğluma alışverişe gittik avm de 2-3 saat oyalandık sonrasında eve gel akşamda iftardan sonra 10,30 da yattım gece sahura kalktım ama bugün düne göre biraz daha iyiyim gene uyku hali var ama
valla hipoglisemi bilmiyorum tatlım yaa endokrincime bi daha gittiğimde bi de onu saorayım oğlumda var hipoglisemi maalesef benim insilünümde sınırdaÖyle kaptanım valla zor kararlar bunlar.
Acaba hipoglisemi falan olabilir mi kaptanım ? Sanırım düzenli kan tahlillerini yaptırıyordun değil mi ? Menülerini ben her gün göremiyorum eğer gözümden kaçmıyor ise, belki glisemik indeksi yüksek yiyecekler yiyorsan ondan kaynaklanabilir. Yarın domates peynir zeytin yumurta ceviz ile bir sahur yapmayı denesen nasıl olur ?
menülerimi görmüyorsun tatlım çünkü yazmıyorum 3-4 gündür menülerim garipleşti abuk subuk şeyler yediğim için menü yazmadım ama bu geceden itibaren yazacağım artık düzene gireceğim
normalde sahurda yumurta yarım domates 1-2 dilim ekmek yiyordum ama dün mesela 1 büyük sayılabilecek dilim ev yapımı peynirli börek yedim akşamda revani yedim
başın saolsun bengü cümMerhaba kizlar. Cenazemiz vardi Birkac Gundur gelemedim. Artik geldim. Nasilsiniz.
maşallah sana hm cım tebrik ederim tatlım seniKızlar nasılsınız ? Başarı haberi vermeye geldim size..2 çeşit börek, kek ve kurabiye vardı. Ben yemedim. Kusura bakmayın midem baya sıkıntılı bu aralarda da yiyemiyorum dedim. Bilmiyorum ayıp mı oldu ama her zaman kullanılabilecek bir bahane. BU arada cidden midem ağrımaya başlamıştı ama yemek sıkıntı değil ..
![]()
günaydın hanımlarrrr :) herkes iyidir umarımmmm... dün iftarda haşlanmış tavuk, zeytinyağlı kabak ve bol yoğurt yedim azıcık kaçtı galiba ipin ucu ama sabah hafif uyandım... inşallah bu sefer gidecek şu fazla olan 8 kiloooo...hmcim tebrikler canım pastalara göz bile atmamışsın :)
spora başlayamadım bi türlü ama yaaa, akşam çok yorgun ve sıcaktan bunalmış oluyorum ve spor yapasım gelmiyor...hadi hayırlısı spora da başlayabilsem ayda değil 8 , 10 bile gider de bakalım nasıl başlayacağım
lucim tatlımvalla sıcaklarda spor ya da yürüyüş pek olmuyor yaaa
kızlar özellikle yeni gelen arkadaşlar sizlerle pek fazla ilgilenemedim ramazan yüzünden en kısa sürede inşallah uyku problemimi halledip sizlerle ilgileneceğimn