Yoğun bir hafta sonu olmuş Serap. Geçmişi okurken mutlaka takım analizimizi de incele, seni güzel sonuçlar bekliyor.
Siyamumcum olumsuz düşünme hiç, şimdi bakınca evlilikler anneannelerimizin dönemindeki kadar uzun sürmüyor olabilir ama o zaman sevgiden çok saygı üzerine kurulup ayrılma düşüncesinin olmadığı dönemlerdi, her şeye susulup geçiliyordu. Şimdi roller değişince sorunlar artabiliyor ama sevdiğin insanla olduktan sonra karşılıklı saygı ve anlayışla çok güzel bir şey evlilik. Ben 4-5 yıl kadar uzak mesafe ilişkisi yaşadığım için, sevdiğim insanla her sabah beraber uyanmak, her gün bol bol zaman geçirmek çok özel bir şey. Bir şeyin yokluğunu bilmek kıymetini bilme konusunda çok yardımcı bence.
Hadi bakalım eminim ben vereceğine.
Saol Bengücüm, en önemli 2 sorunumun biri halledildi, diğeri de halledilmek üzere şükür.
Kaptanım ben de öyle. Ben oldum olası kabızlık problemi yaşayan bir insanım. Normalim 2-3 günde birdir. Çok rahatsız edici ve bu zamana kadar en büyük çözümüm tibet yogası oldu. Her gün düzenli olarak çıkmaya başlamıştım ve bıraktıktan sonra belli bir dönem daha etkisi devam etti. Şimdi düzenli yapabileceğime inandığım en kısa zamanda tekrar başlamak istiyorum.
Lucim sitede DR. Selen ile sağlıklı beslenme diye bir konu var. Sürekli takip ediyorum, çok tatlı bir bayan. O demişti; elimizin üstünden bakıyorduk ya biz ödeme, ayak bileğinden daha doğru olurmuş, bir denedim çok daha net. Rica etsem sen de bir deneyebilir misin ? Ödem durumunu ne kadar hissedebiliyorsun ?