Hadi bakalım lucim görelim etkisini, limonu bilmem ama biberiye yağı çok etkili, ben eve geçince kendim yapmak istiyorum yağını da bakalım. Ayrıca sadece sıkılaştırma değil bence ödem azaltarak kilo da verdiriyor. Tabi sen de ödem pek olmadığı için kilo olarak etkilemeyebilir.
Kaptanım yeni gelen arkadaşlara bir soralım kaptan yardımcısı olmak isteyen varsa olsun, yoksa ben olurum. Kaptanlık konusunda sen çok güzel bir kaptansın. Ben zaten daimi üyeyim, hep buralardayım, genel, özel listeler hiç fark etmez hepsini elimden geldikçe yapmaya çalışırım ama kaptanımız sen kal.
Kendin zor fark edersin brokolicim, şimdi bir de sürekli inceleyince kendini, sana iyice görünmez. Gayet güzel 700 gram bence hiç sıkma canını.
Pek güzel olmuş menün. Bizim Lilymiz vardı takımda, o da ne zamandır yazmıyor hayırsız.

Onun menüleri de böyle sağlıklı olurdu çok beğenirdim. Bu sıralarda da favori menülerim hep sen de. Tebrik ederim.
Sıkıntılı mı hala işte durumlar Zeynepcim ? Aman sen canını sıkma da yoğunluk falan hepsi geçer, daha çok sohbet ederiz.
Bak bana hala bahane buluyorr.

Yavrucum sen nerede yaşıyorsun ? Eğer mahrumiyet bölgesi değilse bir büfeye bile girsen bulursun form bisküvi. Bu yeni çıkanlar krakerler var bir paket 120 kalori kadar. Afiyet ile yersin. O 2 dilim kekin çeyreğini alır, tam bir çıtır anne olma konusunda hızlı adımlarla yürürsün.

Gizem bu sıralarda senin menülerine taktım, kızmıyorsun dimi ?
Var ya şu dönemde bir dikkat etsen ne kilolar verilir daha 2 aylık olmadı bebeğin. O yaşını doldurunca sen 36 beden gezersin. Ben yanında ufak çocuğu olup, güzel fiziği olan kadınları görünce eşimi dirsekliyorum

Bak bak hatunları görüyor musun maşallah çocuk doğurmuş hala taş gibi diyorum.

Eşim bana

böyle bir atarak, tövbe tövbe milletin kocası hatunları kesiyor bizim hatun kesiyor, söyle bak başka eğilimlerin varsa diyor
Geçmiş olsun Siyamumcum, demek senin belirtilerin hastalık belirtisi imiş. Nane limonu aman ihmal etme, çok rahatlatıyor beni.