- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.721
Çok doğru diyorsun tatlım insan isteklerini yapamıyor. Ne yapacağımıza başkaları karar veriyor artık. Memurlukta oturduğun yerde para kazanılırken, özelde insanlar mahfoluyor ama aldıkları para orta da. En nefret ettiğim şey memurlukken şu an memur ssayılırım. Kendime bişeyler katmak için neler yapıyorum çnükü burdaki insanlar maaşımı alıyım o yeter derdinde. İnsan buralarda körelir gerçekten. Bende yüksek lisans için başvuru yapıcam önümüzdeki ay.
Hoşuma gitmeyen durum aynen bu Brokolicim. Bütün ay yatsamda, çalışsam da aynı parayı alacağım nasıl olsa o zamanyatayım yeni şeyler öğrenmeye ne gerek var düşüncesindeki insanlar. İnsan biraz gelişmeye açık olacak. Benim babaannem ölmeden önce 70 yaşlarında işte, bana rica ederdi gözlerinden çok zor okurdu bana bir şeyler okur musun diye, geceleri saatlerce okurdum dinlerdi bayıla bayıla.
günaydınlarrr
kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim gizemli canım merqk etmiştim bende nerde bu kız diye şimdi listeyi hazırlayacağım kusura bakmayın liste biraz gecikti
Sen de durumlar ne kaptanım ?