- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.761
cedric im, sen zaten hep rekor yaptıni yolu nerdeyse yarıladın, bu listeyle çok daha çabuk hedefe ulaşacaksın, hepimiz elimizden geldiğince uygulayalım, bak reyhan ablamda, asyacım da katılıyor, grupta eksik yok ne güzelkaydirigubbakcemile3
ıns sportie cım bende yaz sonuna kadar daha cok toparlanmak ıstıyorum.lısteye de sızdekı sonucları gorunce cok guvendım.bakalım bende sonuclar nasıl olacak
sportiem 56 yi kondurmussssssss oleyyyyyyyyyyy tebrikler canim öptüm yanaklarindan sari civcivim benim bak traktör ne islere yariyor..
kilom 80.100
canım gerçekten, çok güzel sonuç alacaksın inan buna, biliyosun aslında bende çok da fazla kilo yok vericek, bir ay takılmıştım 58'de sonra bende günlük kalorimi 1000 kaloriye düşürdüm, ne yalan söyliyim doğru dürüst spor bile yok birtek haftasonları dağ bayır yürüyorum o kadar.
hemde bugün reglimin 3.günü bütün bunlara rağmen 2 kilo verdim üstüne
daha da güzeli, ne tansiyonum düşüyor, ne başım dönüyor, ne de halsizlik var.
bu listeye çok güven, görmüyormusub cocostar ın da fazla kilosu yok ama nasıl verdi 2,5 kiloyu patır patır daha ne sonuçlar gelicek görüceksin,
opuyorumnanaktan
tebrikler cikolatam cok sevindim güzelim. insallah devami gelir. hemen dar gelen bir iki kiyafet dene moral olur cok sevinirsin tam geldigini görünce..:lepi:
cedric birtanem girdinmi sen listeye? cok fazla almamissin kilo sakin moralini bozma.tamammi sekerparemmmmmmm seneye bebek sevecegiz insallahhhhhhh..yerimseniben
bijom cocom harikasiniz yaaaaa ne diyetmis bu böyle. cok güzel bir sonuc almis herkes kutluyorum hepinizi canlarim . bu takimin havasindanmi suyundanmi nedir herkes harika yeni gelenide eskiside..:lepi:
teşekkürler reyhan ablammm a.s. ben arkadaşların diyetinden yapmıyorum ama benzeri yani 1000 kaloriyi geçmiyorum.bijom cocom harikasiniz yaaaaa ne diyetmis bu böyle. cok güzel bir sonuc almis herkes kutluyorum hepinizi canlarim . bu takimin havasindanmi suyundanmi nedir herkes harika yeni gelenide eskiside..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?