Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo bildirimimi yapayım ben de :jeyyar:

bhk ( 66.5 / 65.2 / 1.3 / 1.96% )

canım süpersin tebrik ederim :teytey:

kilomu bildireyim 71.0

asyacım çaktırmadan verdin yine kiloyu harikasın
opuyorumnanaktan

cocostar ( 63 / 60,5 / 2,5 / 3,96% )
tek sorunum fazla yemekmiş
canım süper bir sonuç bayıldım :hooray:

kimbilir daha ne sonuçlar gelecek merak ediyorum, dışarı da çıkmam lazım, aklım burda kalıcak
hepinizi seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aslinda bende bugun cok verenlerdenim en buyuk etki reglinin etkisi ama iki gunde baya bir toparladim sayilir cunku gecen haftaki eksi bildirimimden sonra nerdeyse 1.800 fazlaligim vardi hem reglimin gelmesi hem carsamba persembe az ama saglikli beslenmem hem sirkeli balli suya duzenli icmem hereketlerimi de duzenli yaptiktan sonra dunku yorucu samaba step im bayaa ise yaradi sanirim e iki gundurde sarimsak yuttum allahim kimsenin emegini bosa cikarma bu mubarek gunde
ben cocuklari okula goturecem hadin gorusuruz hayirli cumalar

benim hasataneye gitmem gerekiyor galiba bu hafta herkes kilo vermiş durumda bütün arkadaşları tebrik ediyorum :teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaa coco sen hedefine ulaşmış gibisin. yanlış görmüyosam haftaya falan çizelgene göre biter bu iş. yoksa çizelgeni mi fazla tuttun bakemm :uhm:

cocostar ( 63 / 60,5 / 2,5 / 3,96% )
tek sorunum fazla yemekmiş :jeyyar:

Günaydın hepinize........

Tebrik ediyorum.Kilo olayı bitmiş artık sende .Çok özendim.Darısı başıma.Bu hafta veremedim.Reglimde yakın ama geçen ay regl sırasında bile vermiştim .Neyse almamak bile bazen iyi.

Gördüğüm kadar sizler çok iyisiniz bu hafta.
Öpüyorum hepinizi;çalışıyorum yine gelirim.Hoşçakalın.

delikafaduldendelikafaduldeninşallah öyledir ....:1hug:bende bekliyorum sizin listeyi ah şu hipoglisemi olmasa bende başlıycam ama ...:gitme:

aaa coco sen hedefine ulaşmış gibisin. yanlış görmüyosam haftaya falan çizelgene göre biter bu iş. yoksa çizelgeni mi fazla tuttun bakemm :uhm:

canım şöyle anlatayım
hamilelik öncesi kilom 59 .. yani şu an buna ulaşmaya çalışıyorum.
ama uzun vadede hedefim farklı.
evlendiğimde 53 idim. 6 kilo aldım 59 oldum işte.
şu an ideal kilom yaşıma göre 55 çıkıyor. yani sanırım o kilo bana yetecek...

2.5 kilo nedir ki :dilcikar:
7. takımda 6 kilo veren var -tatlicadiarzu-
ooooo:1shok::1shok::1shok:

canım bijocuma anlattım. uzun etapta hedefim 55...
ama hamilelik öncesi kiloma dndüm gibi şükürler olsun.
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başınaavereliniortak

asyam olur bırlıkde yaparız yalnız soyle bı sorunum var haftaya pazar gecesınden ıtıbaren pazartesı salı carsamba olmıycam.bır yolculugumuz var canım ama persembe sabahından ıtıbaren bu dıyetı yapıcam.sen ıstersen basla ben donunce senın lıstene dahıl olayım olurmu.canım destegın ıcınde cok saol kesınlıkle uzakda olmak ıyı gelmıyor.mitıvasyon kaybına sebep ouyor
reyhan abla benımde kurallara uyamama sorunum var ama eger ınat edersemde kımse yolumdan donderemez.sonuclar sahane kesın karar verdım baslıycam ablacıgım.reyhan abla sızın almanya da genel de de avrupa da ıcılen mıneral water bence bızım sodalardan epey farklı sımdı turkıye dede var akmına nın lıtrelık mınerallı suyu.ama daha hafıf.tansıyon problemı yasadım bır sure sonradan troıdden oldugu anlasıldı ama o surede tuzlu gıdalarla bırlıkde soda maden suyuda yasakdı.cunku ıcınde yuksek oranda sodyum var.aslında kızlar madem cok ıcmemız gerekıyor bızde sısedekı nden alsak daha ıyı degılmı
amın canım.bu kadar caba gostermısın zaten vermen lazım.aryacıgım.yakında fıstık olucaksın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…