- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.741
bi de spor yapsan kim bilir kaç kilo vereceksin,
harika ya,
hadi devam,
kaldı 34kaydirigubbakcemile
aman MaşaAllah deyin :jeyyar:
3 aydır sürekli gr vermekten sıkılmıştım
şükürler olsunnn:Saruboceq:
kilo bildirimimi yapayım ben de :jeyyar:
bhk ( 66.5 / 65.2 / 1.3 / 1.96% )
kilomu bildireyim 71.0
kimbilir daha ne sonuçlar gelecek merak ediyorum, dışarı da çıkmam lazım, aklım burda kalıcak
hepinizi seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımm a.s.maşallah 41 kere
günaydın bijom,günaydın sportif opuyorumnanaktan
cocostar ( 63 / 60,5 / 2,5 / 3,96% )
tek sorunum fazla yemekmiş :jeyyar:
ve bijo bildirim yapar zemuszemus
kilom: 67.8 :teytey:
vaaay beee=)) süpersin cnm yaaaa :lepi:
ciceyim az kalmış süpersin :içelim:
cocostar ( 63 / 60,5 / 2,5 / 3,96% )
tek sorunum fazla yemekmiş :jeyyar:
delikafaduldendelikafaduldeninşallah öyledir ....:1hug:günaydın beyzuscum a.s. hoşgeldin..
benim de veremediğim zamanlar oluyor boşver.. dediğin gibi almamak bile bazen çok iyi.
günaydın aabencim Şeniz biz kallisten 6 lı rakamlar bekliyoruz ama merakta bıraktı bizi delikafadulden sabah gelmiş yazmamış. bekliyoruz bakalım kaydirigubbakcemile3
aaa coco sen hedefine ulaşmış gibisin. yanlış görmüyosam haftaya falan çizelgene göre biter bu iş. yoksa çizelgeni mi fazla tuttun bakemm :uhm:
ooooo:1shok::1shok::1shok:2.5 kilo nedir ki :dilcikar:
7. takımda 6 kilo veren var -tatlicadiarzu-
Günaydın hepinize........
Tebrik ediyorum.Kilo olayı bitmiş artık sende .Çok özendim.Darısı başıma.Bu hafta veremedim.Reglimde yakın ama geçen ay regl sırasında bile vermiştim .Neyse almamak bile bazen iyi.
Gördüğüm kadar sizler çok iyisiniz bu hafta.
Öpüyorum hepinizi;çalışıyorum yine gelirim.Hoşçakalın.
asyam olur bırlıkde yaparız yalnız soyle bı sorunum var haftaya pazar gecesınden ıtıbaren pazartesı salı carsamba olmıycam.bır yolculugumuz var canım ama persembe sabahından ıtıbaren bu dıyetı yapıcam.sen ıstersen basla ben donunce senın lıstene dahıl olayım olurmu.canım destegın ıcınde cok saol kesınlıkle uzakda olmak ıyı gelmıyor.mitıvasyon kaybına sebep ouyorcedric cigim eger kallisgilin diyetine baslamayi dusunursen bende sana yoldas diyettas liste das olabilirim ben dun aksam senin ciddi kilo vermem gerek izine ayrilmiycam mesajini okuyup uzun cevap yazmistim ama gonderirken silindi hepsi sonra yeniden yazamdim hemen kapattim
canim cok sevindim ara vermeyecek olmana bende bir ay az katildimya hemen saldim kendimi zor oluyo yani burdan uzaklasmak
reyhan abla benımde kurallara uyamama sorunum var ama eger ınat edersemde kımse yolumdan donderemez.sonuclar sahane kesın karar verdım baslıycam ablacıgım.reyhan abla sızın almanya da genel de de avrupa da ıcılen mıneral water bence bızım sodalardan epey farklı sımdı turkıye dede var akmına nın lıtrelık mınerallı suyu.ama daha hafıf.tansıyon problemı yasadım bır sure sonradan troıdden oldugu anlasıldı ama o surede tuzlu gıdalarla bırlıkde soda maden suyuda yasakdı.cunku ıcınde yuksek oranda sodyum var.aslında kızlar madem cok ıcmemız gerekıyor bızde sısedekı nden alsak daha ıyı degılmıbende isinmaya basladim bu diyete cedricim. yarinki sonuclardan sonra kaynamaya bile basliyabilirim ..alkisalkisalkis... bak asyamda niyetli hep birlikte bizdemi yapsak. ya ben kurallara uyamiyorum . baskiya gelemiyorum asi ruhluyum kanımca
kallisim ben sadece bildigimi söylüyorum siz nasil biliyorsaniz öyle yapin güzellerim..
ben 38yildir soda iciyorum almanyaya geldim geleli yani sade ben degil bütün aile efradi ve benim tanidigim herkes normal su icen yok gibi birsey almanyada. ben saglam diyet yaparken hergün birbucuk litrelik sise götürüp icerim isyerinde. sodanin herhangi bir organa zarari olacagini sanmiyorum. almanyada su sodadir. ama gazi olmiyan sularda var yalniz cogunlukla soda icilir. neyse ben söyliyeyimde yani sevenler rahatca icsin diye yazdim. hic zarari yo. yazlari günde 3 litre ictigim bile oluyor. susuzlugu kesmesi bir harika kalsiyum flour kalium natrium bakimindanda cok zengin
oy oy canimm kilolari verdik korumasi kaldi..kaydirigubbakcemile5 cok tatlisin
iste benim akilli kizim :lepi: bir cümle ile halletti isi
amın canım.bu kadar caba gostermısın zaten vermen lazım.aryacıgım.yakında fıstık olucaksın vallaaslinda bende bugun cok verenlerdenim en buyuk etki reglinin etkisi ama iki gunde baya bir toparladim sayilir cunku gecen haftaki eksi bildirimimden sonra nerdeyse 1.800 fazlaligim vardi hem reglimin gelmesi hem carsamba persembe az ama saglikli beslenmem hem sirkeli balli suya duzenli icmem hereketlerimi de duzenli yaptiktan sonra dunku yorucu samaba step im bayaa ise yaradi sanirim e iki gundurde sarimsak yuttum allahim kimsenin emegini bosa cikarma bu mubarek gunde
ben cocuklari okula goturecem hadin gorusuruz hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?