- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.981
haızr olun arkadaşlar asya ile 2. dersimiz başladı msn üzerinden birazdan resimler gelecekk sizde şaşarın emi:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen buyukcekmece demıydın.oralarda denıze gırebılecek yerler varmımehalim cedric im üzülmeyin,gelin ben sizi denize götürüvereeeeemm zemuszemus
canım hemen bakıyorum tsk ederım.gercı bugun halı aldım tatıl parasını gomdum halılara amaCADIARZUgeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür edrim canlarım .
çikolatam biliyomusun bir ara çok kiloluyken derdim ki ( ne kadar cahilce bişi ama ) yaff bi hastalık olsada yemeden içmeden kseilsem diyee sonra aklım başıma dank etti çok töğbeettim hiç bişi sağlığın yerini tutmuyor değil mi.
cedric canım hazırla bavulları çikolatanın yanına gidiyoruz.cedric canım burdaki turon9 bölümüne baktınmı ben ratladım sanırım tesettürlü bayanlar için olan otellere falan belki daha uygun bişi bulursunuz .
kıyamam ben sana asyam.su resım ısını ogren banada anlatırsın yahu bı vakıt bulupda bakamadım nasıl oluyor.sıze sozum var 20 kıloluk farkı gostercemkaydirigubbakcemile3kiz allah benim cezami vermesin ne kolaymis ayol simdiye kadar niye ogrenmemisim yahu tuh bana :tomato:
oooo ne guzel birgun gecirmissin reyhan ablacim yaa oglusunla super olmus senin icin cok sevindim ayrica taze yogurdun tadida ayridir ben her hafta yaparim burdada cok ciftlikler var yaaa cok guzel birgun hakkaten hemde 17500 adim super vallahi yaagünaydinnnnn...
erkenden kalkip geldim. merakli ter-ü taze..naniknanik
takima girdim gireli ilk defa dün hic gelmedim. aman kimsede merak etmemis ya neyse. hehehehe
ya sabah cici ayakkabilarimi giydim adim sayicimi taktim benim kizla beraber taze ekmek almaya gittik derken türk marketine girdik iste baska yerlere falan ama hep yürüyerek. eve geldimyemekten sonra hertarafim agrimis acimis bu yeni ayakkabi cok zorluyor., ama 7000 adim yapmisim. neyse oglan dedi anne ben isvicreye gidiyorum benzin doldurmaya birsey lazimmi. aman dedim dur bende geliyorum birine sözün yoksa yok yalniz gidiyorum dedi. gittik benzin aldik 10 km ilerde muhtesem bir caglayan var hadi oraya gidelim dedim. tamam oraya gittik caglayanin iste cok dolastik in cik merdiven köprüler falan fisman derken. ben 17500adim atmis olarak döndüm. dönüstede köylülerden yeni sagilmis süt aldik eve gelip yogurt yaptim. kocaman bir inek ciftligi idi 100den fazla inek 7 tanede yeni dogmus inek. nedir onlarin ismi buzagimi? iste onlardan alinlarindaki saclar kivircik kivircik alnini öpeyim diye egildim yüzümü yaladi acik pembe dilli var bembeyaz surati var cok cok güzeldi unutamadim hala. evet geldim kizim gelmis onlarla oturduk bir gittiler saat 1 olmus ben uyukluyordum artik yorgunluktan. ama cok mutlu ve hareketli bir gündü. b ugünde hava cok güzel bir asagi bakayim ben
iyi pazarlar guzellerim
kallisim allah kizimizi bol zihin acikligi ve butun hayati boyunca hep basari versin insallah sadece senin benim degil butun evlatlarimizi hayat boyu tum sinavlarda basari versin insallah
anneler babalar hep gurur duysun cocuklariylan insallah
cedric cigim sanada guzel tailler dilerim insallah uzerinden su tasinma yorgunlugunu atip diyet icin bol enerji toplamis olarak don canim sabah kizim girmis 5. takima anne en son cedric gelmis diyo bide selinin resmine bakmis diyoki biraz guzel bir resim secseydinya bende dedim bu dnemek icindi olsun
mehalim sanada iyi eglenceler piknikte ne varsa ye bugun cunku yarindan itibaren hersey sinirli olacak
gelincigim sen memlekete gitmedinmi be yaa yoksam benmi yanlis hatirladiiim kimdi memlekete gidecem diyenbak kafam karisti neyse
asada reyhan ablami goruyomselam reyhan abla bugun kizlaar damatlar yokmu nasilsin bu arada