Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gal.php

Son düzenleyen: Moderatör:
mehalim cedric im üzülmeyin,gelin ben sizi denize götürüvereeeeemm zemuszemus
canım sen buyukcekmece demıydın.oralarda denıze gırebılecek yerler varmı
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür edrim canlarım .

çikolatam biliyomusun bir ara çok kiloluyken derdim ki ( ne kadar cahilce bişi ama ) yaff bi hastalık olsada yemeden içmeden kseilsem diyee sonra aklım başıma dank etti çok töğbeettim hiç bişi sağlığın yerini tutmuyor değil mi.

cedric canım hazırla bavulları çikolatanın yanına gidiyoruz.cedric canım burdaki turon9 bölümüne baktınmı ben ratladım sanırım tesettürlü bayanlar için olan otellere falan belki daha uygun bişi bulursunuz .
canım hemen bakıyorum tsk ederım.gercı bugun halı aldım tatıl parasını gomdum halılara amaCADIARZU

kiz allah benim cezami vermesin ne kolaymis ayol simdiye kadar niye ogrenmemisim yahu tuh bana :tomato:
kıyamam ben sana asyam.su resım ısını ogren banada anlatırsın yahu bı vakıt bulupda bakamadım nasıl oluyor.sıze sozum var 20 kıloluk farkı gostercemkaydirigubbakcemile3

mehalim ben bisiy anladim kendim hakkimda ben birgunde 2 den fazla bisiy ogrenemiyom gari bugun cizelgeylen link tasimayi ogrendimalkisalkisalkis baska birgun baska bir derste foto eklemeyi ekledigim fotoyu kendimde gormeyi ogrenem bacum yerimseniben
galiba accik gocadim yahu eskiden zehir gibiydim de iste yas ilerledikce gerci ilk gunlere bakasek simdi epey yol aldimda epeydir neti bozmadim bakin sizde sahitsiniz deeemi neyse kimseler yok uykumda yok gelin uykususzlugu bene vedin giiz
simdi biraz gezinem ne var ne yok

Günaydın güzeller, nasıl gidiyor bakalım hayatınız, diyetiniz ...

benim kızım sınava gitti opuyorumnanaktan hepinizin dualarına ihtiyacımz var :Saruboceq: 2ay sonrada yetenek sınavında 2 kat dua isteyeceğiz ama kaydirigubbakcemile3

Asyacım link taşımayı öğrenmiş vallahi mehalimde söylemiş sen bazı şeylerin farkında değilsin.. bak bakalım eklemek istediğin fot bumuyduCADIARZU

herşeyi doğru yapmışsın ama neden olmamış bende anlamadım sanırım foto eklediğin sitenin o an bir sorunu varmış bazen olabiliyor.. yada alman gereken linkin hemen altında yada üstünde başka oluyor onuda almış olabilirsin... bir daha dene bence olmadı bir daha :))

img0186xms.jpg

günaydın. kahvaltımı yaptım 8buçukta. öğlene yemek yapıcam sonra da spora gidicem.

kallistecim.. dualarımız sizinle cnm.umarım emeğinin karşılığını alır kızın.

kallıstecıgım ıns mutlu bır sekılde gelır kızın.sınavı ıyı gecer.ne garıp heyecanlar bunlar.bundan tam 10 yıl once gırdım ben oss ye.hala o gunku heyecanımı cıkdıkdan sonrakı gerıye kalan boslugu unutamıyorum.ha bıde cıkdıgımda babamın gozlerını.merak endıse umut hepsı bır arada.bırgun cocugum oldugunda ossye falan gırdıgınde oturur zırıl zırıl aglarım kesın ben ya.Allah butun ogrencılerın yardımcısı olsun.hanımlar 3 gun yokum kendınıze ıyı bakın opuyorum hepınızıa.s.

Günaydın arkadaşlar evet asyacım başarmışın bak bende baktığımda herşeyi doğru yaptığını gördüm ama neden olmadığını anlayamaım dedim ya. sen bu işide kaptın

Kallisim kızına çok çok dua ediyoruz inşallah güzel geçer dahada önemlisi asıl mülakata dahada iyi geçer inşallah :))

biz bugun öğretmen arkadşlar pikniğe gideceğiz bu nedenlebu hfta erken çıkacaz dışara 12 de hadi görüşürüz ballı çörekler

günaydinnnnn...
erkenden kalkip geldim. merakli ter-ü taze..naniknanik
takima girdim gireli ilk defa dün hic gelmedim. aman kimsede merak etmemis ya neyse. hehehehe
ya sabah cici ayakkabilarimi giydim adim sayicimi taktim benim kizla beraber taze ekmek almaya gittik derken türk marketine girdik iste baska yerlere falan ama hep yürüyerek. eve geldimyemekten sonra hertarafim agrimis acimis bu yeni ayakkabi cok zorluyor., ama 7000 adim yapmisim. neyse oglan dedi anne ben isvicreye gidiyorum benzin doldurmaya birsey lazimmi. aman dedim dur bende geliyorum birine sözün yoksa yok yalniz gidiyorum dedi. gittik benzin aldik 10 km ilerde muhtesem bir caglayan var hadi oraya gidelim dedim. tamam oraya gittik caglayanin iste cok dolastik in cik merdiven köprüler falan fisman derken. ben 17500adim atmis olarak döndüm. dönüstede köylülerden yeni sagilmis süt aldik eve gelip yogurt yaptim. kocaman bir inek ciftligi idi 100den fazla inek 7 tanede yeni dogmus inek. nedir onlarin ismi buzagimi? iste onlardan alinlarindaki saclar kivircik kivircik alnini öpeyim diye egildim yüzümü yaladi acik pembe dilli var bembeyaz surati var cok cok güzeldi unutamadim hala. evet geldim kizim gelmis onlarla oturduk bir gittiler saat 1 olmus ben uyukluyordum artik yorgunluktan. ama cok mutlu ve hareketli bir gündü. b ugünde hava cok güzel bir asagi bakayim ben

iyi pazarlar guzellerim
kallisim allah kizimizi bol zihin acikligi ve butun hayati boyunca hep basari versin insallah sadece senin benim degil butun evlatlarimizi hayat boyu tum sinavlarda basari versin insallah
anneler babalar hep gurur duysun cocuklariylan insallah
cedric cigim sanada guzel tailler dilerim insallah uzerinden su tasinma yorgunlugunu atip diyet icin bol enerji toplamis olarak don canim sabah kizim girmis 5. takima anne en son cedric gelmis diyo bide selinin resmine bakmis diyoki biraz guzel bir resim secseydinya bende dedim bu dnemek icindi olsun
mehalim sanada iyi eglenceler piknikte ne varsa ye bugun cunku yarindan itibaren hersey sinirli olacak
gelincigim sen memlekete gitmedinmi be yaa yoksam benmi yanlis hatirladiiim kimdi memlekete gidecem diyenbak kafam karisti neyse
asada reyhan ablami goruyomselam reyhan abla bugun kizlaar damatlar yokmu nasilsin bu arada

cedricim seyahate cikmis hayirlisi ile gider döner insallah
kallisimin kizi sinava girmis rabbim hayirli basarilar nasip etsin insallah cocuklarimiz layik olduklari yerlere gelsinler. emekleri zayi olmasin.
mehalim gecmis olsun canimyaaa bende nezaman tatile girsem hastalanirim. normalde basimin agridigini bilmem. iskolikmi oldum nedir.
gelinim iyiki vazgecmissin orani burani deldirmekten..delikafadulden. benim büyük kiz yaptirdi kasina burnuna göbegine. birde dövmeleri var onun ayak bileginde omuzunda kolunda o cok merakli bilmiyorum.. ben pek sevmem..

günaydinnnnn...
erkenden kalkip geldim. merakli ter-ü taze..naniknanik
takima girdim gireli ilk defa dün hic gelmedim. aman kimsede merak etmemis ya neyse. hehehehe
ya sabah cici ayakkabilarimi giydim adim sayicimi taktim benim kizla beraber taze ekmek almaya gittik derken türk marketine girdik iste baska yerlere falan ama hep yürüyerek. eve geldimyemekten sonra hertarafim agrimis acimis bu yeni ayakkabi cok zorluyor., ama 7000 adim yapmisim. neyse oglan dedi anne ben isvicreye gidiyorum benzin doldurmaya birsey lazimmi. aman dedim dur bende geliyorum birine sözün yoksa yok yalniz gidiyorum dedi. gittik benzin aldik 10 km ilerde muhtesem bir caglayan var hadi oraya gidelim dedim. tamam oraya gittik caglayanin iste cok dolastik in cik merdiven köprüler falan fisman derken. ben 17500adim atmis olarak döndüm. dönüstede köylülerden yeni sagilmis süt aldik eve gelip yogurt yaptim. kocaman bir inek ciftligi idi 100den fazla inek 7 tanede yeni dogmus inek. nedir onlarin ismi buzagimi? iste onlardan alinlarindaki saclar kivircik kivircik alnini öpeyim diye egildim yüzümü yaladi acik pembe dilli var bembeyaz surati var cok cok güzeldi unutamadim hala. evet geldim kizim gelmis onlarla oturduk bir gittiler saat 1 olmus ben uyukluyordum artik yorgunluktan. ama cok mutlu ve hareketli bir gündü. b ugünde hava cok güzel bir asagi bakayim ben
oooo ne guzel birgun gecirmissin reyhan ablacim yaa oglusunla super olmus senin icin cok sevindim ayrica taze yogurdun tadida ayridir ben her hafta yaparim burdada cok ciftlikler var yaaa cok guzel birgun hakkaten hemde 17500 adim super vallahi yaa

hadi guzel pazarlar sana bende cikayim hava burdada guzel bugun yasasin bahceye gideyim biraz bende azcik isler var onlari halledem
hadi herkezi optum gocaman

iyi pazarlar guzellerim
kallisim allah kizimizi bol zihin acikligi ve butun hayati boyunca hep basari versin insallah sadece senin benim degil butun evlatlarimizi hayat boyu tum sinavlarda basari versin insallah
anneler babalar hep gurur duysun cocuklariylan insallah
cedric cigim sanada guzel tailler dilerim insallah uzerinden su tasinma yorgunlugunu atip diyet icin bol enerji toplamis olarak don canim sabah kizim girmis 5. takima anne en son cedric gelmis diyo bide selinin resmine bakmis diyoki biraz guzel bir resim secseydinya bende dedim bu dnemek icindi olsun
mehalim sanada iyi eglenceler piknikte ne varsa ye bugun cunku yarindan itibaren hersey sinirli olacak
gelincigim sen memlekete gitmedinmi be yaa yoksam benmi yanlis hatirladiiim kimdi memlekete gidecem diyenbak kafam karisti neyse
asada reyhan ablami goruyomselam reyhan abla bugun kizlaar damatlar yokmu nasilsin bu arada

ayyy evet benim ben.. ama gidemedim okulla ilgili bi sorun cıktı da.. :tomato:

Back
X