Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanımlar 3 gun yokum kendınıze ıyı bakın opuyorum hepınızıa.s.
canım güle güle git ve gel.. biz burdayız bekliyoruz a.s.

dün yediklerimi yazim önce:
sabah: 2 dilim kepek ekmek, çoban salata (çook az yağlı ve çook az tuzlu), yağsız peynir ve 1 çatal patates salatası
ara: 1 kase çilek
öğlen: 1 tabak az yağlı az salçalı etsiz kabak yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: 1 küçük dilim diyet irmik tatlısı
akşam: yok
su 1.5 litre. bitki çayları vsvs işte.. elma sirkemi burda da aksatmıyorum :1rolleyes:

ayy dün sahile indik kız kardeşimle çay içtik. diyorum ki alıyo musun deniz kokusunu yooo diyo -tatlicadiarzu- ee biz orda hasretiz tabi buraya gelince ister istemez alıyoruz.. ev de yakın denize mütemadiyen kokluyorum havayı en çok da kallisim için Şeniz

şimdi duş aldım giyinip piyasa yapmaya çıkıcaz kızkardeşimle şakkıdı cumadan beri 500 gr gitti bende inşallah bu hafta da 1 kilo gidicek gibi :teytey: gören komşular, tanıdıklar şaşırdılar kalem kağıt ellerinde diyetimin peşindeler görseniz :roflol: pek belli olmuyo hala şişmanım diyodum ama oluyomuş meğer kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmm
yürüyüsten 11.200 adim yapmis olarak döndüm kendimi mutlu ama müthis yorgun hissediyorum. kizlar bir sorum var dogadan form cayi aldim bende. ( aman eksik kalmiyayim) nasil ve ne zamanlari icecegim günde kac tane .. bir yaziverin ne olur merakla bekliyorum. aksam yemegini koyup geliyorum hemen.

reyhan ablacım ben günde 2 kere sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra içiyodum form çayını ama içinde sinameki varsa hiç önermiyorum. sonra form çaysız wc ye gidemez oluyorsun ve bir zaman sonra form çayı da fayda etmiyor :bbo: ama sinameki yoksa bir sakıncası yok diye biliyorum a.s

kallisimin kızına başarılar dilemeyi unutmuşum :kedi: umarım sınavı çok çok iyi geçmiştir kaydirigubbakcemile5

merhabalarr...

bijom bak beni bahane edip sahil mahil çok geziyonzemuszemus bilemiyorum artık opuyorumnanaktan

reyhan ablacım ne kadar güzel bir gün geçirmişsin öyle maşallah :nazar: buzağıyada bayıldım, ne güzeldir onlar şimdi, bizde kaç haftadır kuzu görmeye gideceğiz ama eşim ayarlayamadı gidemedik kuzular kartlayacak:roflol: çocuklar görsün istedimdi...

kızıma güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, öss sınavında gerilmiyor hatta fazla rahat, çalışmadığı gibi:olmaz: akşam diyorki erken yatayım yarın sınav varmış gideyim bari kaydirigubbakcemile3, diğer yetenek sınavları çok zorluyor kalabalık olduğu için hepsinin hakkında hayırlısını versin allah bakalım artık, geçen yıl istanbula sınava gittiğinde önce yanlış minübüse binmişti, sonra vakit azaldı diye taksiye binmiş taksici yanlış kampüse götürmüştü, ordan başka taksiye bindiğindede o takside telefonunu düşürmüştü sınava sadece 4 dadikayla geç kaldı ve içeri giremedi o moral bozukluğuyla ağlaya ağlaya geri gelip gece yarısı evde oldu ertesi sabahta burdaki sınavlara girdi o yorgunlukla.. bu kadar aksiliğin ardında bir hayır mutlaka vardır dedik üzülmemesi için elimizden geleni yaptık, bakalım bu yıl ne gösterecek.. zemuszemus
cedricimde gezmelere gitmiş çabuk gel bak yeni kavuştuk hemen özlemeyelim..a.s.

reyhan ablacım aldığın çayın iki çeşidi var birinde sinameki bağırsak çalıştırıcı var birinde yok inşallah olmayandan almışsındır.. bijomun dediği gibi günde iki tane yemek sonrası içmen işe yarayacaktır bende hemen yemek sonrası kullanırım...

bendeki sinamekiliymis ya olsun kullanmam bende kalsin bir tarafta ihtiyacim olan bir gün olur belki.
yarin digerinden alirim.
nasil gecti kizin sinavi kallisim ne diyor?
ya hayvanlarin bebegi ne kadar tatli oluyor. inegin yüzünü melege benzettim inanirmisin cicek gibi tertemiz pembe dudaklari ve dili vardi agzi süt kokuyordu alnindaki tüyler kivir kivirdi- kirpikleride uzundu. benim pasa kadar yoktu boyu bosu. sarilip kokliyasim geldi..

ablacım sınav iyi geçmiş.. morali her zaman ki gibi iyi çok rahat bu benim büyük kızım, ortanca günler öncesinden onun yerine sytreslenmeye başladı inanırmısınız... :))

ben size söylemeyi unuttum ufak olanı ders çalışmıyor diye sızlanıyordum ya mehalime soruyordum ne yapacağım diye o kızımda takdirle geldi, anadolu lisesine giden kızımda takdirle geldi:nazar:

çayın madem sinamekiliymiş çok bağırsak tembelliği yaşadığında kullan ablacım hemen alışkanlık yapar yazık olur..

ay kallisim ne harika haberler tebrikler canim cok sevindim. ücüde birbirinden basarili masallah ya. tebrik edip kocaman öpüyorum hepinizi.( kizlarina ilet öpücügümü kallisim )

kizlar bugün toplam 13.365 adim yürümüsüm. bundan sonra hergün yazacagim. buraya yazacagimi düsünerek hergün onbini tamamlamaya calisirim.

selam ben geldim.buyrunnnnnnnnn
asyacım piknikte hiç kaçırmadım hatta doğru düzgün yemedim bile diyebilirim .:lepi:

ya yüzümdeki tüğler için sir ağda yapıyordum kaşıma değirdim iyimi:bbo: bi kez daha başıma gelmişti bu olay.mafoldumben. şimdi kaşım yolunmadan hayatta çıkmaz offf

ütü yapıyordum şimdi oğlum ütüyü elimden aldı:emir_bebek: neymiş efendim kendi kıyafetlerini kendi ütüliyecekmişzemuszemus üniversiteye falan giderse lazım olurmuş. baq baq hem ütü yapıyor hemde anne nasıl buruşturmadan ütülü yosun sen diye söyleniyor şuanda:roflol:. ayy çok mutlu oluyorum oğlum böyle ev işlerine yardım edince ne güzel her işini kendisi yapabilir ilerde eşine yardımcı olur diye:)):teytey:

mehalim sevin sevin.. bak ben bu konuda çok rahatım. annesi eşime öğrensin diye küçükken ev de temizletmiş yemek de yaptırmış.. şimdi acil bişey olduğu zaman hep bana yardım eder ya da ihtiyacı olduğunda kendi halleder işini, bana söylemeden..

ben de bugün yediklerimi yazmak için geldim.. anaam burda komşular her gün site içi kısır, kek, börek, kurabiye vs masaları hazırlayıp bahçede çay içiyorlar. hayır demek çok zor oluyor ama inanın bir parça bile atmıyorum ağzıma :1closedeyes:

sabah: 2 dilim kepek ekmek, çoban salata, yağsız peynir, zeytin
ara: 3 keten tohumlu diyet bisküvi, yarım kase süt
öğlen: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: yok
akşam: 1 kupa tatlandırıcılı tarçınlı süt
1 litre su

bugün yorulmuşum..çook uykum geldi mirmirmirmir hepinize iyi geceler....

mmmmm herkezin pazari iyi gecmis ne guzel
kallisim kizlarina tebrik ediyorum opuyorum onlari yetenek sinavida guzel gecer insallah
mehalim ka$in icin uzulme beya ama oglun icin mutlu oldugun kadar var hani her cocuk yapmaz ne kadar ogretirsen ogret masallah
bijom ne guzel yaa hem kilo kaybetmisin simdiden hemde zayifladigin farkedilmis hemde geziyon ooooh tadini cikar canim
gelinim insallah sorun hallolur okuldada annegile cabuk kavusursun tatlim hadi gec olsun hayirlisi olsun derler
reyhan ablam masallah sana bin kere izin yaklastikca daha bi heves geldi sanki bize demi oyle herseyi yapasim var benimde 1bucuk saat samba step gobek hareketleri cuma yapmadim yalniz bugun tam yaptim bende hemde bahcede calistim azcik kiraz topladim baaya bir agac tirman falan ama yemegi cok yedim yalniz acliktan gebermis gibi
kiraz toplarken hep siz geldiniz aklima beee cok boyle hayaller kurdum keske hep beraber $u agacin dibinde toplassak diyee amaaan bide boyle gozlerim falan doldu dedim ya nasil dunya bu dunyaa hem boyle beni guzel insanlarla tanistiriyo hemde hepsinden uzak tutuyo dedim sonra yagmur basladi bende yagmurla beraber agladim sonra iyiki kilo almisim zayif olsaydim boyle bir takimim olmiycakti bu guzel insanlari hic tanimiycaktim diye dusundum
iste boyle kizlaar
heee bisiy dahaa hani gecen gun benim diyet listesini soylene soylene fotokopiy yapiveren esim varya yarin oda basliyo benimle ayni diyete bide diyo ki bu listeyi erkeklerdemi ayni uygulayacak yoksa meyve de yogurttta salatada grissinide ekleme yapabilirmiyim diye soruyo bide 8 saat calisacak isi azcik agir nedersiniz kizlar
neyse epey uzattim yarin gorusuruz canalrim

Günaydın güzeller takımı opuyorumnanaktan

Yeni haftanı çok ama çok güzel geçsin inşallah vereliniortak

Asyacım sabah sabah duygulandırdın beni de iyimi mafoldumben bizde senin gibi yüreği güzel biriyle tanışmayı çok isterdik emin ol anımŞeniz dünya bu, kısmetten ötesi yok belli olmaz belki bir gün ha ne dersin zemuszemus

Eşine çok güldüm kaydirigubbakcemile3 hem söyleniyo hemde niyetleniyo, yapsın bakalım o daha güzel sonuç alır ama kesinlikle yoğurt, salata ve grissini eklemesi yapsınşutarafagitti ben anlatmıştım ablamın eşi yaptı ama o anlamamış ablam söylediği halde duymamış, evde grissini yokmuş giderken al demiş ablam, oda alıp tüm gün işinde koştururken her gün bir paket grissiniyi bitirmiş ama yinede çok çok güzel kilo vermişti... eşinde yapsın ekleme çünkü erkeklerin hem daha çok kaloriye ihtiyaçları var hemde ne yerlerse yesinler yakabilecekleri bir metabolizmaya sahipler...:umursamaz:

günaydınlarrrr a.s. dün herkes çok yoruldu herhalde akşam uğramamış kimse -tatlicadiarzu-

Back
X