• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben evde tek olunca diyetime çok dikkat etmeye çalışıyorum ama ya bana birisi gelsin ya ben gidiyim işte işler tersine gidiyor

hedef uğruna çekilen sıkıntılar kutsaldır
haklisn canm aynisi bendede oluyor diyorm.bu sefer kesn fire vermicem mtlaka bisy oluyir hooop benm motvasyon yerlerde yani :/

sanirim ters bir gunumdeydi
hatta sinirle onun telefona adimi yarasan diye kaydetmistim dun gece cocuklar benim telefondan asayinca sok oldum hoduk silmemis
benim resimin altinda kocaman harflerle YARASAN ariyor yaziyordu
amannnnnnnn gecti
fistik gelde tanisalim gecelere akalim serveyle fazla olayli oluyor geceler
e sen yazmiss sen degstirceksin gulum ;Dbenmkinn telefonnda hatunum yaziyor benmde hosums gidiyoor :,D bende onu kocaciim diye kaydettm niye paylastm bilmiyorm yazaym dedm :D

tatlim cok gecmis olsunn dikkat edin kendinize yaa

ay bilemedim ki canim bu hafta oryantel bile yaptim airf kafam dagilsin diye ama yok ciks gram gitmemiss

insallah canim benim sagolasin

gunaydinnn

is hakkinda evde konusmama canim.
zamaninda yaptigimiz hatalardan biri tabiki gun degerlendirmesi yapiyoruz ama uzatmadan bilgilendiriyoruz simdi
Canm yuruyus sart ben oryantal dns mans hepicini denedm haftada200 gitti bu hafta duzenli yuruyus yaptm 1.300 gtti canm :KK66:

Aslnda dogru tatlm zatrn butn kafan orda aksm gel yne onu konus cok sikici zaten bizde ben dinleyici oluyorm esim.butn gunn raporu u anlatr hele onemli bi gelisme flan varsa konusuruz bazen sklirm.cok ama.belli etmem ki sevki kacp bidaha anlatmamazlik yapmasn :)
kizlar alinti yapmadim aklimdakileri:KK48::KK48:
fany
nerdeyse 4.haftaya girecek listede degil geldigindede verecegi kilo cok haftaya bölünecek takima faydasi olmayacak gerekcesiyle suan itibariyle diskalifiye ettim.geldiginde geldigi gunu baz alip yeni uye gibi takimda yerini alacak
boylece oda bizde mutlu mesut kilolarla savasiriz.her ne kadar ic sorunumuzsada takimlar takip ediliyor.yarin densizin biri cikip su kadar hafta demesin bana
toplight
canim en iyisini yapiyon erken yat erken kalk seni buralarda görmek ne hos be yavrummmmm
gunesim
bir gece takimdan gidecgim tuttu ondada sen geldin canim keske burda olsadim kaynatsaydik
servey
geceleri yoklugumdan sair olmusun yavrum.bu siir bana bu siir berusa diye okuyunca pek bir hoslandim yawwwww beli herifinle kutlarsin beni yanliz birakirsin diye gitmistim:KK48::KK48:neyse bu gece beraberiz o zaman
callen
canim gecmis olsun biliyorum zor olacak ama cuma bildirim yapabilirmisin.ortalama acisindan.ama yapamazsanda sorun degil snin yerine selin biraz daha ugrasir:KK53::KK53:
dagyolum
börek diyecem karatay diye basliyacan sabah sabah beni sinir edecen susutummmmmmmm
ama kalin giyinme fikrini tuttum canim:KK66:
hayriye
eskisiden gunduzde ugrardin gözlerim ariyor seni ve bahsin sonucunu bekliyorum hayriyecim
selinnnnnnnnnnn
kuzum sen gece giderim gelirsin.gitmem buralarda sikintidan pertim cikar gelirsin.bir bulusamadik.canim cok icmedim haklisin zararli ama bazen moralde lazim.zaten sipayi uyutmam koca danalari bakmaya ikna etmem epey bir zaman aldi.ama cocuklarsiz arada disari cikip tazelenmek lazim.her ne kadar geldiginde aci gercek 3 canavarla karsilasilsada.
emine gelmemis niyeki

gelelim sabahki haoinlere su dokeceniz muzik acacaniz gidiklayacaksiniz hemi........hersye raziyim ama muzik sesine degil.zaten sabah kalkamadim hasan... kalk hadi bak misafir gelecek diyom.sen kalk evin karisi sensin
diyor.hasooooooooo kalk ya senin akrabalarin
diyom.sen kalk ben onlari sana verdim diyo.biraz daha durdum hasan bir agrim var ne olduki dedim.aninda numara yapma kapiyi kapa dedi.elifte bir yandan kahvalllll diye tutturunca kalktim.kahval demsi kahvalti oluyor bu arada.bugun aksama misafir var ama ediyle budu merak etmeyin tavuk gibi yatarlar erkenden
tamam tamam beril tamam gece beni hic isteme. Demek biktn benden tamm bende daha cok gelirim o zaman oh oh :Dhaklsn canm ya bi doyasya konusamadk bu aksm bende burda olmaya calisicam o zaman kaynatrz uyumcm gece programm var zate onu izliucem burdanda kopmam :) bu gecedemi yoksn diyecektm oh oh uyusunlar tamam :))

haklisn canm aynisi bendede oluyor diyorm.bu sefer kesn fire vermicem mtlaka bisy oluyir hooop benm motvasyon yerlerde yani :/

e sen yazmiss sen degstirceksin gulum ;Dbenmkinn telefonnda hatunum yaziyor benmde hosums gidiyoor :,D bende onu kocaciim diye kaydettm niye paylastm bilmiyorm yazaym dedm :D

Canm yuruyus sart ben oryantal dns mans hepicini denedm haftada200 gitti bu hafta duzenli yuruyus yaptm 1.300 gtti canm :KK66:

Aslnda dogru tatlm zatrn butn kafan orda aksm gel yne onu konus cok sikici zaten bizde ben dinleyici oluyorm esim.butn gunn raporu u anlatr hele onemli bi gelisme flan varsa konusuruz bazen sklirm.cok ama.belli etmem ki sevki kacp bidaha anlatmamazlik yapmasn :)
tamam tamam beril tamam gece beni hic isteme. Demek biktn benden tamm bende daha cok gelirim o zaman oh oh :Dhaklsn canm ya bi doyasya konusamadk bu aksm bende burda olmaya calisicam o zaman kaynatrz uyumcm gece programm var zate onu izliucem burdanda kopmam :) bu gecedemi yoksn diyecektm oh oh uyusunlar tamam :))
sen geldinde gitmi dedik giiii
kocanin yanindan seni vinc getirip cektirsem cikmassin bilmiyommu.aksami dar ediyon gelmedi diye.
gel gel bizim esimin kuzenleri gelecek.ecik siyrik bir tip bunlar mutlak 10 da uyurlar.
zaten ben sevmedigim misafir gelince dayarim tatliyi keserim cayi kahveyi cok surmez esnemeleri.
cuppppppppp yatak olurlar.bir keresinde esimin kardesinin karisi var 4 yildir hic konusmuyoruz.kv de bulustugumuzda diger eltimle onun ayranina uyku hapi koymustuk.bende bunu niye anlattim ki simdi

oooooooooo servey gelmis altta
kiz ne o atarin tribin senin bakiyim
gelemezmis de vs.......

sen gelmezsen
siirlerimi kacirirsin
hayata dair yazilari okuyamazsin
belki kalbimi acar dertlesirim omzunda aglamami kacirirsin
.geceye ortaklimiza ihanet edersin.
gecenin sessizligini klavye tikirtilariyla bölüsüme ortak olamazsin
belki ler cokkkkkkkkkkkkkkkkk gelmezsen sen bilirsin
hatta meraktan ölürsün acaba ne oldu diye sabah okuyammassinda cunku sonra silerim hepsini
Yavrum memnun edemedık senı serveyle arıza cıkıyor dersen kuseeım fena alınganım hee:KK1:gelsem mi yavvv

Bu hafta 2 kilo gitmeliii meltemmmm :))
Evet canım gitmeli
Reklamda diye girdim yoksa dizimi terk edemem med cezir candır

Bende miraya bakıp dürüyorum incecik ne güzel sude de ayrı bir Fıstık
Bakıp bakıp iç geçiriyorum işte

Birde o Kıyafetler yok mu offf diyorum
Aynen bizimde dizimiz medcezir mira eşimin akrabası oldugu için ona özellikle bakıyoruz

Meltem duymasın ziftlenecem
Ziftlen ziftlen sabah görücem o totişi kaldıramazsan ne gülecem
ay kendimi özel hissettim şu an : ) hem sizin hem de kendim için elimden gelen herşeyi yapacağım :)
Hoş geldin lunacım umarım hedefine ulaşırsın

Acayıp yoğundu bugun bıldırım yapacam aklımdaydı ıcımden dedım kı paralayacaklar benıı snr yazdım sıze ama okuyamadım yazdıklarınızı snr eve geldım aksam ayda bır toplandıgımız bır grubumuz vardı ona gıdeceğim için yemek yemedım.normalde yemek yer gıderdım ustune ıkramlık abovvv ayıp benım yaptıgım. İşte gıtmeden yuruyeyım dedım yarım saat yurudum snr gıttım butun ıkramları gıttım yerıne koydum bırer kasık alcam dedım en sevdıgım tatlıdan almadım bıle kahve yanına ıkram edılen cıkolatayı dahı yemedım.yaaaaaa içimden hep dıyorum kı gor 5.takım gorrrr
Bravo serveycim
kızlar günaydın
eşim bir haftadır hastaydı,sonunda kızım ve bana da bulaştı,şimdi doktoruna gidiyoruz
berilcim bana 2 hafta izin verirmisin,bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok
3 hasta birbirimize bakacağız artık,ne zaman toparlarım bilemiyorum.ama toparlayınca gelirim
kaptancım cevabını özel mesaj olarak atabilirmisin
öpüyorum hepinizi
bu arada dağyolu kusurabakma rekabet yalan oldu,belki aynı kiloya gelince rekabete başlarız,öpüyorum
a aa çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim

Kizlar Selamm

Inanilmaz yogun ve stresli bi hafta gecirdim artik dun hersey patlaadi ve yönetim haric tum personellere tazminat verip cikislari yapildi. Ama Şirketimiz onuda beceremedi tazminatlari yariyariya hesaplayip imzalatmaya çalıştırdı anlayacaginiz inanilmaz bi kaos vardi avukatlar mali musavirler tanidiklarini arayanlar puffff
birde dun uzerinde 1 saat çalıştığım excelim silinince aglamak istedimmm.
velasil bi yanlislik oldugundan isler ptesiye kaldi yine geride birakamadik hicbirseyi.
Is dunyasinda gecirdigim en berbat zamanlari yasiyorum inanin birileriyle paylasmaya ihtiyacim var ama neresinden baslasam bilemiyorum.
evde zaten is konuşmuyoruz cunku huzursuz oluyoruz.
insallah hersey yoluna girecek kizlarr

bu hafta dune kadar cok gusel gitmeme ragmen sabit bi kiloda kaldim ve gram vermedim yine kilom kitlendi o yuzden bisiler yapip kendine getirmem lazim ama su sorunlari bi atlatimm

Sevgiyle kalinn
Paylaş canım dinleriz
Günaydınnnnn
Ama ben hala yataktayım
Amele sümüğü gibi yapısmısım kalkamıyom
Günaydın canım
Hayirli günler kızlar dün hanımlar la para günümüz vardı 7 çeşit pasta ben daha çok salata yedim neyse yedikleri mi yazacağım ama en önemlisi ust uste kalın giydim ki yazifladigimi anlayıp baskı yapmasinlar ev sahibi ablam o farketsey di iyi olmazdi gecistirdim ve zafer benim dün gece yorgundum menumu paylasamadim şimdi yazacağım bu gece hamur mayaladim saat 5 den beri de ayaktayim Kermese pide yaptım harika oldular birazdan eşim gelip alır bende uykuya geçerim herkese kolay gelsin callan çok geçmiş olsun üzüldüm gitme gitme
Waay diren dağyolu arkandayız
Meltemcim, eşim izindeydi o nedenle fırsat bulamadım. İzni bitiyor, şimdi de iş için şehir dışına gitme olayı var.
Sanırım ondan sonra da ben ufaktan takıma döneceğim.
Bol bol kilo vereceğim.
Çok tebrik ederim şekerim seni de.
Kimi zaman telefondan okuyorum yazdıklarınızı ama giriş yapamıyorum. Sıkıntılı oluyor.
Anlıyorum canım benim eşimde evde olunca başımda bekliyor bende giremiyorum.hadi çabuk gel sende zayıfla

sen geldinde gitmi dedik giiii
kocanin yanindan seni vinc getirip cektirsem cikmassin bilmiyommu.aksami dar ediyon gelmedi diye.
gel gel bizim esimin kuzenleri gelecek.ecik siyrik bir tip bunlar mutlak 10 da uyurlar.
zaten ben sevmedigim misafir gelince dayarim tatliyi keserim cayi kahveyi cok surmez esnemeleri.
cuppppppppp yatak olurlar.bir keresinde esimin kardesinin karisi var 4 yildir hic konusmuyoruz.kv de bulustugumuzda diger eltimle onun ayranina uyku hapi koymustuk.bende bunu niye anlattim ki simdi
Senden korktum yeminle ayran ztn uyku etkısı yaratırdııı yazın zıyaretine gelmem beruss

Evet canım gitmeli

Aynen bizimde dizimiz medcezir mira eşimin akrabası oldugu için ona özellikle bakıyoruz

Ziftlen ziftlen sabah görücem o totişi kaldıramazsan ne gülecem

Hoş geldin lunacım umarım hedefine ulaşırsın

Bravo serveycim

a aa çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim

Paylaş canım dinleriz

Günaydın canım

Waay diren dağyolu arkandayız

Anlıyorum canım benim eşimde evde olunca başımda bekliyor bende giremiyorum.hadi çabuk gel sende zayıfla
kiz hakken kalkmiyor spatula lazim suan beni yerimden kazimaya

Günaydın kızlar tam 20 sayfa okudum ve saat bu saaat oldu.maşallah
nasilda belli yoklugum demi
bizim serveyle yazistimiz gece 150 syfaydi rekor biri yazmisti

Senden korktum yeminle ayran ztn uyku etkısı yaratırdııı yazın zıyaretine gelmem beruss
biz 7 eltiyiz canim biri haric hepsini severim.onlarda beni ama ben esimin ikiziyle bir ayriyimdir.11 yil ayni binada oturduk sonra ben buraya tasindim.ankaraya gidincede mecbur ilaclarin nimetlerinden yararlaniyoz.

servey hem ben sana bahse girdiydim
ama bosver ya
sen beni sattin bir gece gelemedim diye

Eşim 1 saat sonra gelicek ev temizlği yapmadım allahtan akşam kayınvalidedeyiz yemek derdi yok.çocuk daha yeni uyudu ona yemek yapıcam kendim hazırlanıcam spor yapıcam maske yapıcam.yarım saattir düşünüyorum bunların hepsini 1 saatte nasıl yaparrım diye..

Cayııırr cayııırrr yazıyosun beril yattıgın yerdeenn kalk akşam misafir var
kiz kalktim kahve iciyom ikizler gelsin diye bekliyom.onlar kurstan gelir simdi elifi onlara verecem.haso uyansin alis verise gönderecem.bende iki yudum kahvem var iciyim sirra kadem basacam ev islerinin yuzunden
saka bir yana yemek menum az cok kafamda hazir gibi basit ve sik gorunsun yeter
ev toplu bir supurulecek
eger yetisirsem bir beyoglu yapacam
ama klavyem iyidir.eeeeee bizim zamanimizda daktilo yazamayani dövüyorlardi ey gidi yillar ey

Eşim 1 saat sonra gelicek ev temizlği yapmadım allahtan akşam kayınvalidedeyiz yemek derdi yok.çocuk daha yeni uyudu ona yemek yapıcam kendim hazırlanıcam spor yapıcam maske yapıcam.yarım saattir düşünüyorum bunların hepsini 1 saatte nasıl yaparrım diye..
spordan gel maskeyi yap o yuzundeyken giyeceklerini ayrla.dusa cik giyin
bir rimel bir parlatici tamam

Suan dısarda yuruyorum, onumde bır dede arabaya sanırım torunu koymus gezdırıyor,telden de muzık acmış mozart falan değil guzel ulkemin ınsanı:KK54:sarkı tabıkı berusa geliyor, tanju okan,koy koy koy:KK50:

Back
X