erken yatmamın nedeni çok erken kalkmam ve tüm gün bir kere bile oturmamam, dayanamıyorum, dinlenecek tek vakit uyku bnm için. iş yeri dediğimiz yer okul, anaokulu ve hiç oturmuyorum ki zaten sürekli hareket halindeyim, 8 den 5 e kadar. evde de oğlum oturtmuyor, sürekli top oyna kovalamaca oyna, dans et, oturmak yok benim hayatımda anlıycağın. zaten 15 kilo verdim ve hiç sarkma olmadı, spor yapmış gibiyim. inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.
hoşbulduk,
hafta sonu tatilim var, o zaman da evde işim hiç bitmiyor, ev işi çocukla oyun, dışarı çıkartıp oynat derken hafta sonu bitiyor. hareket halinde olduğum için spor yapmıştan farksız kalıyorum. benim niyetim bu yıl kilolarımı verip, seneye yarım gün çalışıp spora vakit ayırabilmek. doğumum sezeryanle oldu

hoşbuldık cnm. inşAllah aslında benim istediğim 13 kilo vermek de, bekarlık  kiloma inmek. ilk hedefim hamilelikten önceki kiloma inmek. kalan 3 kiloyu da uzun vadede vermeye çalışacağım. evet menü iyi hem doyurucu, hiç aç kalmadım. hem de kaçamak yapmadığım sürece hızla kilo verdim.  emzirmiyorum. emzirmeyi bırakınca zaten diyete başladım. ondan önce hiç dikkat etmedim hatta  kilo aldım doğumdan sonra sütüm olsun diye çok şerbetler içtim. ama yine olmadı fazla ne yapayım. bi zaman sonra oğlum da emmedi, istemedi bıraktı. ben yine olnaı sağıp verdim uzun bir süre. ama bebek emmeyince gidiyor süt maalesef