Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın herkese...
dünkü menüm

kahvaltı 07.30

1 haşlanmış yumurta

öğle yemeği 11.35

1 büyük porsiyon etsiz kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

ara 15.00

yarım mandalina
yarım elma

akşam 18.00

çayın yanında 1 parça ekmek (2 lokma kadar)
azıcık peynir

3 lt su

dün çok koşturmacalı bir gündü, o yüzden fazla birşey yok.

Herkese Merhabaaa :KK73:
Ben 4. takımdan transfer oldum :oops:
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
kilolarım var. Nasıl desem 30-35 kilo kadar :confused:
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum:KK23:
hoşgeldin canım
bomba gibi bir takıma geldin
zaten birinciliklerimizden anlıyorsundur :)

Herkese Merhabaaa :KK73:
Ben 4. takımdan transfer oldum :oops:
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
kilolarım var. Nasıl desem 30-35 kilo kadar :confused:
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum:KK23:

hoşgeldin gözdecim

bende zeynepp

Gercekten öyle berilim kendime geldim. Diyet yapiyordum ama cok mutlu degildim hep sevdiğim şeyler kafamdaydi ama simdi onları düşünmüyorum hergun kaç gram verdim diye merakla uyanıyorum merakla bekliyorum zayifliycam ve manken gibi gezicem ortalikta ve hayatim boyunca kilomu koruycam berilim yaşım daha 23 bu yaşta bu kiloda olduğum için mutlu degilim degilim. Erken evlendim kilo aldım diye hayata kusmuycem ve aksine sıkı sıkı sarilcam ben zayifliycam zayifliycam zayifliycam tek hedefim bu allahın izniyle:))))

sen bu hırsla verirsin tatlım

hem fotograf 2 ay öncee ait diyorsun ne kadar kilo almış olbilirsin ki resimde gayet ii görünüyorsun

kalça için spor sart be yavrumm (aynı dertten müzdarip

kızlar günaydın
dün öğlenden sonra moralim çok bozuktu giremedim sonrasında
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..

günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkür ederim
kızım katılma nöbetine girdi galiba
eşimde de küçükken oluyormuş
çok moral bozucu çocuğun birden nefes almayı bırakması,insan deliriyor
neyse bugun biraz aştım,kendime geldim
Rabbim evlatla imtihan etmesin

tatlım çok geçmiş olsun yasadığın sey hiç kolay değil ama alabileceiğniz bir önlem vs var mı ?

ben de düşündüm ama aklımda kalacağına midemde kalsın dedim :kk77:

tatlımmmmmm m.etme ne aklında ne midende aklıyor o yediklerin

kilo olarak sana hatıra kalıyorlarrr sonra pişmanlık yapıyorlarr yani bi şekilde sende kalıyorlar

o yüzden aklımda kalacagına midemde kalsın yerine " yediğimde elime ne gececek " diyebilirsin

oke hepsinden ayrı kalma ama birini tercih ederken diğerlerini ele gerçekten çok karışık olmuş

günaydın herkese...
dünkü menüm

kahvaltı 07.30

1 haşlanmış yumurta

öğle yemeği 11.35

2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

ara 15.00

yarım mandalina
yarım elma

akşam 18.00

azıcık peynir

3 lt su

çok güzel
inanılmaz gelişme göstermişsin

hoşgeldin gözdecim

bende zeynepp

sen bu hırsla verirsin tatlım

hem fotograf 2 ay öncee ait diyorsun ne kadar kilo almış olbilirsin ki resimde gayet ii görünüyorsun

kalça için spor sart be yavrumm (aynı dertten müzdarip

tatlım çok geçmiş olsun yasadığın sey hiç kolay değil ama alabileceiğniz bir önlem vs var mı ?

kilo olarak sana hatıra kalıyorlarrr sonra pişmanlık yapıyorlarr yani bi şekilde sende kalıyorlar

o yüzden aklımda kalacagına midemde kalsın yerine " yediğimde elime ne gececek " diyebilirsin

oke hepsinden ayrı kalma ama birini tercih ederken diğerlerini ele gerçekten çok karışık olmuş
alabileceğimiz önlem çocuğun hiç ağlamamasını sağlamak
zaten çok nadir ağlardı

bugun ki menum
sabah 2 d.ekmek arası peynir ve domatesli tost 5 zeytin biraz turp maydanoz
ara 1 elma 4 ceviz
akşam cacık pırasa
4 lt su gün içerisinde yeşil çay kahve
40 dk koşu bandı
çok güzel canım,ben dün kaçırdım ipin ucunu
bugun protein günü yapıyorum,61,8 bana bu haftalık yeter
2-1 oldu sukor şimdiden tebrik ederim:KK9:
ama haftaya kesin kesin kesin 2-2:mad:

Hoppa karatay kaçamağı yaptım diyelim o zaman :KK73:

çok güzel
inanılmaz gelişme göstermişsin

teşekkür ederim.

evet ama ben biraz dengesiz besleniyorum. 1 hafta doğru dürüst birşey yemiyorum, sonra baya bi abartıyorum. ruh halime göre çok değişiklik gösteriyor beslenme düzenim. moralim bozuk olduğunda hiç bir şey yiyemiyorum. boğazımdan geçmiyor, kusacak gibi oluyorum. normal mi sizce?

alabileceğimiz önlem çocuğun hiç ağlamamasını sağlamak
zaten çok nadir ağlardı

kıyamam yaa umarım geçmiş olur tatlım
annemin 2. evliliğinden 2 çocuğu var ilki kız kardeşim kabullenmek zor olsada 2 yasına kadar emzirme dışında ben baktımm hatta bana anne derdi =)
bir gün annem banyoda yıkarken kaymış daha 1.5 yaşında ağzından burnundan kanlar geliyor ağlıyor ama nefesi kesildi nefes alamıyor o an soğukkanlı olamadım nasıl ağlıyorum hemen hasteye götürdüler çok şükür sağlıklı bir şekilde geldi ama o an yasadığım anı unutamam Allahım kimseye yasatmasın
o nedenle seni çok ii anlıyorum sen bide 2 katnını yasamıssındır

Yesılcay geldıııııııııı caylarrrrrrr
yaa tam alinti yapiyorm dunden beri telefon e mail kismina geri cikiyor kafayi yicem ya niye boyle oluyor yada pat diye reklam cikiyor virusmu var acaba telefonmda

günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkür ederim
kızım katılma nöbetine girdi galiba
eşimde de küçükken oluyormuş
çok moral bozucu çocuğun birden nefes
almayı bırakması,insan deliriyor
neyse bugun biraz aştım,kendime geldim
Rabbim evlatla imtihan etmesin
canm cok gecnis olsn rabbm birdaha yasatmasn nasil korkmussundur ben olsam onla beraber panikten bende girerdim kesn ..bugn nasil cnm daha iyimi

Tartılcaktım ama pil almalıyımmm
Gecen hafta bence su kaybım fazlaydı bu hafta artı cıkmasam barıııı
Bugun proteın gunu ılan ettım becerebılırsem tabııııı:KK48:
Sen ben hm protein gunu yapİyoruz canm bakalm aksm menuler nasl olcaak cok merak ediyorm :) ve yarnki sonucllar :)

günaydın hatunlar. dünkü menüm
kahvaltı: 4 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 2 yumurta,3 yemek kaşığı fasulye piyazı,3/4 çay bardağı çiğ fındık, 1 küçük turp, 1 kase yoğurt, 1 incir, 1 bardak çay
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,yarım porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon dana yürek, 1/3 porsiyon mantar sote,6 biber turşusu,1 kase yoğurt, 1,5 porsiyon salata, 1 adet
çiğ köfte, 1 su bardağı süt, 2 incir dolması(şekersiz)
yarım saat zumba
15 dk kondüsyon bisikleti

2,5 litre su
canm spor eklemissin cok guzel olmus ins hep devam edebilrsn :)

kızlar bugun yağsız protein günü yapacağım içim liste yapmayacağım,çünkü hepsi sınırsız
ama yalnız ben tatlandırıcı kullanmıyorum,hayvan deneylerinde tatlandırıcının özellikle mesane(idrar kesesi) kanser riskini arttırdığı görülmüş ama insanlarda kesin arttırdığına yönelik bir kanıt yok..yine de kullanmamayı tercih ederim..sakız içecek ve yiyeceklerde...
aslında diyet peynir süt,diyet yazan seyleri de tercih etmem ama yağlı protein yersem kilo vermek yerine kilo alırım,bundan haftanın 1 günü yağsız protein yapmaya karar verdim-ideal kiloma ulaşana kadar-
http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/artificial-sweeteners

kıyamam yaa umarım geçmiş olur tatlım
annemin 2. evliliğinden 2 çocuğu var ilki kız kardeşim kabullenmek zor olsada 2 yasına kadar emzirme dışında ben baktımm hatta bana anne derdi =)
bir gün annem banyoda yıkarken kaymış daha 1.5 yaşında ağzından burnundan kanlar geliyor ağlıyor ama nefesi kesildi nefes alamıyor o an soğukkanlı olamadım nasıl ağlıyorum hemen hasteye götürdüler çok şükür sağlıklı bir şekilde geldi ama o an yasadığım anı unutamam Allahım kimseye yasatmasın
o nedenle seni çok ii anlıyorum sen bide 2 katnını yasamıssındır
Allah göstermesinn canım ya, Rabbim evlatla imtihan etmesin
bununla geçmiş olsun
sana anne dediğinde kaç yasındaydın
sana anne diye sığınması cok tatlı,içimin yağı eridi

yaa tam alinti yapiyorm dunden beri telefon e mail kismina geri cikiyor kafayi yicem ya niye boyle oluyor yada pat diye reklam cikiyor virusmu var acaba telefonmda

canm cok gecnis olsn rabbm birdaha yasatmasn nasil korkmussundur ben olsam onla beraber panikten bende girerdim kesn ..bugn nasil cnm daha iyimi
iyi selincim,zaten sırtına filan vurunca,biraz sarsınca nefes almaya başladı
ben asıl o an sundan korktum,birlikte oynuyorduk ama ben görmeden bir şey mi gitti akciğerine(Rabbim göstermesin) bunu düşünerek hemen sırtına vurmaya basladım ama cocuk katılmış,sonra nefesi geri geldi,nefesi geri gelince o normal hayatına devam etti ama ben akşama kadar ağladım..annem ve esim tamam artık unut dediler ama analık cok zor
neyse geçti gitti şükür,inşallah bir daha olmaz
ya bir de yorganını yüzüne cekme huyu var,sanırım guguk dee yapmak için;bu da beni korkutuyor,yorganı yatagın kenarlarına sıkıstırıyorum,yatırdıktan sonra...
eşim bana geçen sen eskiden hiç pimpirikli biri değildin,çocuk olduktan sonra ne oldu sana böyle diyor...

kızlar günaydın
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..
can çok üzüldüm anladım gelmediğine göre birşey var ama çok şükür atlatmışsın aslında bu tür hadiseler dua vakti olduğunu gösteriyor duygularını az çok anlıyorum şimdi o anlar geçtiği için sana şuan kalan şükür şükür de nimeti artirir

çok güzel canım,ben dün kaçırdım ipin ucunu
bugun protein günü yapıyorum,61,8 bana bu haftalık yeter
2-1 oldu sukor şimdiden tebrik ederim:KK9:
ama haftaya kesin kesin kesin 2-2:mad:
dün kaç gr aldın ki pes ediyorsun pes etmek yok

Baaak berilim bu da 2ay önceki ftgrfim ne kadar zayif duruyorum demi :))) benim tek kalça problemim var zaten:)
cok hossun tatlim allaha mutlulugunu bozmasin
umarim en kisa zamanda seni mutlu eden kiloda olursun
gulumsemen hic solmasin
Bu arada berilim paylasimi uzun uzun okudum ne desem bilemedm inanki kafm karsti bi yanm mntikli guzel diyor diger yanimbir tuhafmi olur sanki diyor ondan simdilik biraz daha bilgi edineym ben ..:KK66:
ben yeni topiklere fikir yazmadim cunku okurmuyum bilmiyorum
kacamak yaptim bitti niye yazayim mantigi mevcut bende
kızlar günaydın
gecmis olsun allah korusun kuzuyu
oyle durumlarda panik yapma kuzucuk dahada korkmasin
anne olmak zor ya
siritir dunya senin olur bir öksürügüyle dunya kararir
Tartılcaktım ama pil almalıyımmm
Gecen hafta bence su kaybım fazlaydı bu hafta artı cıkmasam barıııı
Bugun proteın gunu ılan ettım becerebılırsem tabııııı:KK48:
sonuclari yaz ama
günaydın hatunlar. dünkü menüm
kahvaltı: 4 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 2 yumurta,3 yemek kaşığı fasulye piyazı,3/4 çay bardağı çiğ fındık, 1 küçük turp, 1 kase yoğurt, 1 incir, 1 bardak çay
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,yarım porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon dana yürek, 1/3 porsiyon mantar sote,6 biber turşusu,1 kase yoğurt, 1,5 porsiyon salata, 1 adet çiğ köfte, 1 su bardağı süt, 2 incir dolması(şekersiz)
yarım saat zumba
15 dk kondüsyon bisikleti
2,5 litre su
cok dolu olmus sukkerim
porsiyonlar kucuk olsada biraz sadelestir
zumba yi cok merak ediyorum
yilnasi sonrasi bende spor yapacam ins.
günaydın herkese...
dünkü menüm

kahvaltı 07.30

1 haşlanmış yumurta

öğle yemeği 11.35

2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

ara 15.00

yarım mandalina
yarım elma

akşam 18.00

azıcık peynir

3 lt su

duzensiz olmus bana gore
yetersiz ogunlerin

iyi selincim,zaten sırtına filan vurunca,biraz sarsınca nefes almaya başladı
ben asıl o an sundan korktum,birlikte oynuyorduk ama ben görmeden bir şey mi gitti akciğerine(Rabbim göstermesin) bunu düşünerek hemen sırtına vurmaya basladım ama cocuk katılmış,sonra nefesi geri geldi,nefesi geri gelince o normal hayatına devam etti ama ben akşama kadar ağladım..annem ve esim tamam artık unut dediler ama analık cok zor
neyse geçti gitti şükür,inşallah bir daha olmaz
ya bir de yorganını yüzüne cekme huyu var,sanırım guguk dee yapmak için;bu da beni korkutuyor,yorganı yatagın kenarlarına sıkıstırıyorum,yatırdıktan sonra...
eşim bana geçen sen eskiden hiç pimpirikli biri değildin,çocuk olduktan sonra ne oldu sana böyle diyor...

ben cocuklardan sonra evrim degistirdim
bir ayaklansin bak daha ne simarikligi olacak
bizde cam kapilar cikti
prizler kapandi
sehbalar ortadan kaybedildi
basini vurur parmak sokar vs.....
buyuyene kadar kosturacaz pesinde

Back
X