- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.341
Haklısın canım ama aksama coook var normal olcude yerımmmyıkım olacaksa kahvaltıda olsun,hepsi gider önemli olan sonrası
aksam yemeği yeme bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım ama aksama coook var normal olcude yerımmmyıkım olacaksa kahvaltıda olsun,hepsi gider önemli olan sonrası
aksam yemeği yeme bence
evet birazdan dambıl siparişi vereceğim, bu arada eşim de beni destekliyor zayıflama konusunda cok hoşuma gidiyor,zayıflamamdan cok mutlu gözüküyoreee çıtır oluyoruz değil miii
yine BMI beni geçti,niye böyle yapıyorsun dagyolu,azcık seni geçmenin zevkini yaşasaydım![]()
emine birinci biz birinci
emine üçüncü biz üçüncü
takımı götüren emine galiba
ya kızlar üçüncülük de güzel de, ama biz bir harikayız bence,üçüncülük filan yalan
takımımız süperrr kilo verdi
herkesin beden kütle indeksi normale geliyor
istikrarlıyız,hep birlikte veriyoruz
motivasyonumuz tavanlarda
biz grup ruhu ve zayıflama konusunda kesinlikle birinciyiz
birbirimizden asla kopmayalım,birbirimize sıkısıkı sarılalım,bizim de harika bir vucudumuz olsun,ömrümüz boyunca fit ve sağlıklı kalalım
çoğu hastalığın kaynağı bu yediklerimiz..
maşallah diyelim,Rabbim bozmasın aramızı
bir de şu var, mesela kaçırdınız bir süre kendinizi salmak istiyorsunuz,bunlara rağmen yine de kopmayın buradan,insanlık hali herkese olur,cuma günü tartıyı kötü etkileyecekse bile sorun değil.çünkü biz düşeriz sonra tekrar kalkarız,bu sürekli tekrarlar gider
yine de ne olursa olsun grubumuzun,sevgili beşinci mıntıkamın her zaman ilk üçte olacağına gönülden inanıyorum...benim kilo verme hikayemde yanımda olduğunuz için size cok sey borçluyum,zor gün dostlarım![]()
ya bu arada balık demişken,balık harika bir gıda kızlar
öncelikle en sağlıklı et
hiçbir katkı maddesi yok,içine şunu da karıstırdılar mı diye süphe yok
'helal gıda' tüketimine önem veriyorsanız kesin helal
tavuklar gibi yedirilip şişirilip gün döngüleri bozulduktan sonra satılmıyor
hafta en az iki balık tüketimi ve sağlık hem diyet için cok gerekli
tabi herkes maddiyatının yettiği ölçüde
kuzucum niye moralini bozuyorsun
bu işler böyledir,bir cok verirsin bir vermezsin,bir az verirsin bazen gram alırsın
sen aynen devam et,gidecekk bu kilolar
olmadı sana bir hafta protein yaptırırız,dukan tatlıları da olmaz,kaçamaksız saf protein en az 2-3 kg atarsın
hatta istersen pazartesi ve cuma arası saf protein yap ama dukan tatlıları filan da olmasın,sadece yagsız protein
harika sonuçlar göreceğini biliyorum
dedim ya benim akrabam da hasimoto dukanla süper verdi
hatta erkek kardesim de ,ailemin coğu hashimoto hepsi diyetle normal kilolular...gidecek bu kilolar merak etme
asla moral bozmak yok
ben 300gr aldığım hafta da sizin sayenizde bozmadım,sonraki hafta 1200 gitti
senin de haftaya böyle olacak
bir de iyi spor yapıyormusun bakayım
senin kesin kesin iyi spor yapman lazım,günde 1 saat olmalı,içinde kardiyo stretching filan da olmalı..
çünkü pc basında oturduğun için çoğumuzdan daha hareketsiz bir hayatın var
bazen kilo veremediğimizde durumumuzu gözden geçirmemiz lazım,bir yerlere elbet bir hata vardır..herkesin kendisine özgü...onu yakaladığın zaman hızla kilolar gider..
işte benim iradeli kuzum
hm ben sana gönülden inanıyorum dostum
ya ben seni sevdim,insana hayvana olan sefkatini,duyarlı yapını,eşine değer vermeni(çünkü ben de eşime değer veririm), kendi işini kendin seçmeni ve bunu severek yapmanı
böyle bir kadın ancak ''güçlü''dür.sen güçlüsün ve ben sana güveniyorum..sözümün arkasındayım,görsem inanmam..
Hm kusura bakma canım ben selinle yarıstıgını kacırmışım ucunuz yarısın daha eglenceli olmaz mı canımm
Evet cok dogru puskuutun dedigi gibi daha once yarismistim.
Uyeligimi kaybettigimden yeniledim.
Problem mi olddu ki
Yazmistim buraya da daha pnce bunu??
Niye ne oldu...Yeminle kendımı yemege veresım varrrr sabah dedım ki menumu bugun bıldırmesem cıldırmak için sonra dedım servey kendıne gellll sabah kahvaltım yıkım oldu
60lar haric herkesle yarismayi isterim.Kizzz emineee istemiyor musun yarışmayı benimle :)))
Evet oturdugu yerde doguruyorrrrNiye ne oldu...
Biseye mi sinirlendin?
60lar haric herkesle yarismayi isterim.
Servey, tavuk muuu![]()