Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar günaydın
----diyet dışı bir mesaj yazmıştım,sonra vazgeçtim,şimdi sildim-----

Son düzenleme:
Yani memnun olmak derkennnn
Bir bayan tartiyla ne kadar yakin olabilirse o kadar.
Bazen cakasim geliyor.. cogu zaman cakasim var:))
Teknik olarak memnunum
hiç boylesini grmemim canm çok beğendim ama .

Aaaa a a a a a a a a a a yilbasina essiz kizlarsizzzz aa a a a a a a a a a ya butun yil
yok kız onlard bir hafta sonra gidiceklr yanına yılbaşına beraberlr die biliyorm :)

Mecbur... sabah erken kaciyorum.
Deepfrezeden fasulye yagladim.
Bu nasil bisey ya zygali fasulye yazamadim:)
Etli nohut. Eksili kofte.
o menü güzel bende bugn nohut pişricem ufaklıkların dilinde topiop

AYY ben yatğğım gibi asla uyuyamam neüzel ya bn dön o tarafa dön bu taafa yorgluktan uyuya kalırm

kızlar günaydın
----diyet dışı bir mesaj yazmıştım,sonra vazgeçtim,şimdi sildim-----
BEN okdum canm niye sildinki burda hepimiz bahsedyoruz bazı şeylerden bence eşine bi danış tatlm tabi tanmıyrum onları ama size bnu aldırmak zorda bırakmak giibi geldi eltin resmleri koymuş k.vdende alın demiş ben olsam eşmle konuşup karar verirdim ama bütçemide sarssmzdm bin tl nedr ya evime bişiy alırm yani uslüp konusundada bendeeltimle aynı sorunu yazıyoum ben ona iyi gzel bişler yazarm mesela imalı imalı sğuk soğk bişyler yazar sonra benim snirlrim gelir eskiden susardım şimdi cevabmı veiyorum küçüğüm dye drup durup laf sokmaya çalışıyo yoksa daha neler varda .. boşver ..

kzlaaar güzel pazarlaar bu sabah erkenden kalktm gece yine uyyamaştm oysa 8de uyanp mis gibi havayı bir kkladm kahvaltımı yaptım evi toparlamadan bi canlarma baıym dedm :)

menümü yazıym unutmadan
sabh 1 dilim t.b ekmeği 1 mnik kase lor domates salatalıkbolca ve cay
ara yeşilçay
öğlen fırında haşlanmş karnıbahar yumrtalı yannda yğrt
ara 1 mandain 3 kaşık yoğrt
akşam haşlanms makarna yanında naneli yoğurt

2 lt su 45 dk tempolu yürüyüş

canım cok güzel
makarna akşama olmamış ama haftasonlarının kötü geçmesini engellemek cok zor..ben de cok zorlanıyorum haftasonları

Hem canın makarna yemek ıstıyordu onu da yemiş oldun karnıbaharı denedın demek guzel oldu mu bakayım ben de denıyecegım bır gun ben de makarna yıyecegım canım ıstıyorrr dun arkadasta ıkramları gorsenız nelere hayır dedım ne dedıgımı yazmıyım canınız ıstemesın ama yemeyı ıstedım galibaaaa

Yedım bır tatlı bır tuzlu

Bu arada callan okudum mesajını nıye sıldın bole sacmalık olur mu yaa eger Almak ıstıyorsan al arkadasım yoksa oyle emrı vaki nedır ya bana yuzsuzluk gıbı geldı dedıgın gıbı elzem evde olmayan bıseydır tabıkı destek olunur ama alınacak hedıye ıcın pazarlık yapıp alıp snr parasını sızın vermenız ne anlamadım bence esıne duruma yorum katmadan anlat önce tepkisini gor ona gore karar verın bolece esınle sorun yasamamış olursunn n ama ben sınır oldum ne yalan dıyımmm

Sevsınler artık son saatler gun degılll
korkunc heyacanliyiz
sabah kardesim aradi oda bugun teyzeme gececek ben teyzeme yakin bir havalimanina inecem sonra kardesime gececez
iki gundur yigenim mesaj yollayip duruyor su jadar kaldi bero diye
bu arada bana bero der kuzucuk.ama ona aldimi gorunce cildiracak melegim
dün cantalari koridora koydum.bakip bakip bekleyin az kaldi diyorum.sanirim hafiften siyiriyorum serveyim

Yedım bır tatlı bır tuzlu
Haftadonu az kacamak yaptıgım zaman haftaıcı kendımı daha cok sıkabılıyorum cunku hatamı telafı etmek için ve bunlar olacak insanız soyutlayamıyoruz kendımızı dengeleyerek yasıyacagız zaten 3-4 kilo verıp korumaya gececeğimm inş

Canımsın yaaa allah sevıncını içine sınndırsın unutulmaz anlar yasa inşş cok sevıncliyim senın adına en son senı gorduklerınde kilolu muydunn

callen ne oldu bilmiyorum ama sana nacizhane birsey soyleyim canim
esinin ailesinin konu oldugu durumlarda fikiri ona birak.kendi aileleri olunca önceliklere onlar karar versin.bazen aile bütcesini dusunmen bile baska algilanir.Ama kendi karar verirse sen üzulmessin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…