- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.481
hiç boylesini grmemim canm çok beğendim ama .Yani memnun olmak derkennnn
Bir bayan tartiyla ne kadar yakin olabilirse o kadar.
Bazen cakasim geliyor.. cogu zaman cakasim var:))
Teknik olarak memnunum
yok kız onlard bir hafta sonra gidiceklr yanına yılbaşına beraberlr die biliyorm :)Aaaa a a a a a a a a a a yilbasina essiz kizlarsizzzz aa a a a a a a a a a ya butun yil
o menü güzel bende bugn nohut pişricem ufaklıkların dilinde topiopMecbur... sabah erken kaciyorum.
Deepfrezeden fasulye yagladim.
Bu nasil bisey ya zygali fasulye yazamadim:)
Etli nohut. Eksili kofte.
AYY ben yatğğım gibi asla uyuyamam neüzel ya bn dön o tarafa dön bu taafa yorgluktan uyuya kalırmKiyamam :) çözersin çözer:) sende benim gibi cok mu seviyorsun uyumayi cnm :) ben cok düşkünüm 5dkikalik bi boşluk olsun hemen uyuyorum hemen :) kafami koyar koymaz saniyesine uyumuş olurum o kdar yani :) coooook seviyorum Napayim:)
BEN okdum canm niye sildinki burda hepimiz bahsedyoruz bazı şeylerden bence eşine bi danış tatlm tabi tanmıyrum onları ama size bnu aldırmak zorda bırakmak giibi geldi eltin resmleri koymuş k.vdende alın demiş ben olsam eşmle konuşup karar verirdim ama bütçemide sarssmzdm bin tl nedr ya evime bişiy alırm yani uslüp konusundada bendeeltimle aynı sorunu yazıyoum ben ona iyi gzel bişler yazarm mesela imalı imalı sğuk soğk bişyler yazar sonra benim snirlrim gelir eskiden susardım şimdi cevabmı veiyorum küçüğüm dye drup durup laf sokmaya çalışıyo yoksa daha neler varda .. boşver ..kızlar günaydın
----diyet dışı bir mesaj yazmıştım,sonra vazgeçtim,şimdi sildim-----
Vay be süpersınnnn tebrıklerrrr
Dun aksamki kacamaktan sonra endıseli bugun de spor yapmak zorundayımmmmnasılsın serveycim
canım cok güzelmenümü yazıym unutmadan
sabh 1 dilim t.b ekmeği 1 mnik kase lor domates salatalıkbolca ve cay
ara yeşilçay
öğlen fırında haşlanmş karnıbahar yumrtalı yannda yğrt
ara 1 mandain 3 kaşık yoğrt
akşam haşlanms makarna yanında naneli yoğurt
2 lt su 45 dk tempolu yürüyüş
Hem canın makarna yemek ıstıyordu onu da yemiş oldun karnıbaharı denedın demek guzel oldu mu bakayım ben de denıyecegım bır gun ben de makarna yıyecegım canım ıstıyorrr dun arkadasta ıkramları gorsenız nelere hayır dedım ne dedıgımı yazmıyım canınız ıstemesın ama yemeyı ıstedım galibaaaamenümü yazıym unutmadan
sabh 1 dilim t.b ekmeği 1 mnik kase lor domates salatalıkbolca ve cay
ara yeşilçay
öğlen fırında haşlanmş karnıbahar yumrtalı yannda yğrt
ara 1 mandain 3 kaşık yoğrt
akşam haşlanms makarna yanında naneli yoğurt
2 lt su 45 dk tempolu yürüyüş
Yedım bır tatlı bır tuzluHem canın makarna yemek ıstıyordu onu da yemiş oldun karnıbaharı denedın demek guzel oldu mu bakayım ben de denıyecegım bır gun ben de makarna yıyecegım canım ıstıyorrr dun arkadasta ıkramları gorsenız nelere hayır dedım ne dedıgımı yazmıyım canınız ıstemesın ama yemeyı ıstedım galibaaaa
Sevsınler artık son saatler gun degılllGünaydin 5. mintika
SON 41 SAATTTTTTTTTTTTTT
korkunc heyacanliyizSevsınler artık son saatler gun degılll
Haftadonu az kacamak yaptıgım zaman haftaıcı kendımı daha cok sıkabılıyorum cunku hatamı telafı etmek için ve bunlar olacak insanız soyutlayamıyoruz kendımızı dengeleyerek yasıyacagız zaten 3-4 kilo verıp korumaya gececeğimm inşYedım bır tatlı bır tuzlu
Canımsın yaaa allah sevıncını içine sınndırsın unutulmaz anlar yasa inşş cok sevıncliyim senın adına en son senı gorduklerınde kilolu muydunnkorkunc heyacanliyiz
sabah kardesim aradi oda bugun teyzeme gececek ben teyzeme yakin bir havalimanina inecem sonra kardesime gececez
iki gundur yigenim mesaj yollayip duruyor su jadar kaldi bero diye
bu arada bana bero der kuzucuk.ama ona aldimi gorunce cildiracak melegim
dün cantalari koridora koydum.bakip bakip bekleyin az kaldi diyorum.sanirim hafiften siyiriyorum serveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?