Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kiyamam yaa zor bi gun ve gece olmus canim umarim tekrari olmaz.
dis cikartmalarin bu tarz seylere sebep oldugunu duymuştum daha once tatlim ama neler yapilabilir malesef bilmiyorum yapilacak bisi varsa umarim arkdaslar yardimci olabilirler
canımm zoor bir zaman dilimi.Benim büyük kızım da sanki uykuya hayır pankartıyla yaşadı.Çözemedik.Direndi de direndi.Zaman geçiyor ama nasıl zor geçiyor seni anlıyorum.Anasonlar,naneler falan işe yaramadı.Uykudan önce sakin saatlerde işe yaramadı bizde belki sende yarar.Umarım geçicidir

Bir gönüllülük projesi hazırlamam gerekiyor okul için çok önemli güzel bir tanıtım videosu çekmeliyim canım. Kaygılanıyorum ister istemez işte
Himm..yazmissin.
Herkese iyi haftasonular menülere aman dikkat edelim eminecim seni de tebrik ederim
Tesekkur ederim. Sporu konusacagiz seninle yahuuu. Hala konusacagiz.
Bende o işleri yapıyorum canım, ankarada olsaydın yardım ederdim, çok germe kendini :*
Ya merak ettim nasil bisey bu bi anlatin.

En geç 12ye kadar.Anladım.Bu hafta öyle yaparım.Ben de spor yok maalesef.Kolumda tendonit var.Buaralar onunla uğraşıyorum.Sanırım bi süre böyle gider.Önceden yüzüyodum ne güzel :KK43:
Hanimlar doktor "spor yapamazsin" kolay kolay demez..
Hamile...kanser..degilseniz..
O sebep fiziksel sikintilar da ruhsal sikintilarda... spor yapilinca daha kpnforlu bi yasam sunar.
Bunlari biliyorusnuz, hatirlatiyorum.
Iste yuzme mesela:;)

jillan nasıl yapıyosunuz ya çoook zor :KK43::KK43:
ya ben de zorlanıyorum
üniversitede kolaylıkla yapardım
jilliANA devam mı etsem yoksa leslieye mi geçsem karasızım
jillian için nefsimi zorlamam gerekiyor ama leslie kendiliğinden yapılıp gidiyor

O callan hanim sen hoş geldin bugün kilon kaç çıktı çok meraktayim
tartılmadım kuzu
gece kızım 3bucukta uyudu,sabah 7de kalktık,yorgunluktan tek göz kapağım düşümüş vaziyette kahvaltı hazırladım,sonra bebişle ilgilendim
şimdi tekrar uyudu,ben de sersem gibiyim ama daha uyumayacağım
eşim yok
buralarda takılacağım
biraz biraz iş yapacağım
senin tartıdaki rakamını gördümm ve cokkkkk kıskandımmmmm

Emine bence en iyi spor sabah akşam bir saat yürüyüş sen nedersin
emine spor konusunda maşallahı var
yavaş spora gelemez diye düşünüyorum
dagyolcum ben de leslieye döneceğim,bebişim ek gıdaları kolay yemeğe başlasın ben de biraz toparlanayım jilliana tekrar döneceğim

Insallah kosacagim bu spor kaç kalori yakıyor az degilmi

spor ve su yada yazsan tost 2 den mi oluşuyor

Can en gec 12 ye kadar yapılıyor vücut kitle indeindeksi ayrı callan yazıyor ama bu hafta sesi çıkmadı acaba neden geçen haftaya göre kilo farkı çıkan sonucu geçen haftaki kilona bol yüzle car anlatamadim arkadaş lar yardimci olur
jillianın nekadar yaktırdığını bilmiyorum ama baya etkili bir spor

sabah 2 d.ekmekle yapılmış peynirli domatesli tost 6 zeytin salatalık birkase yumurtalı patatese bugun taviz günümdü yoksa patates yanlış biliyorum
öğlen orta boydan küçük ananasın yarısı 5 ceviz 4 kayısı yeşil çay karışımım
akşam bir tabak dolusu yogurtlu baharatlı karnıbahar ve salatalık
3 lt su 45 dk koşu bandı
cokk güzel dagyolcum

Bu arada tuvalete gıdebıldım nıhayet bır daha o form cayından ıcmeyı planlamıyorum inş eskısı gıbı duzene gırer sabah ac karna 2bardak sıcak su işe yaradı 2 de kayısı
canım artık bitki çayları,kahve ve normal çay bunları hayatından cıkar
özellikle ilk 4 ay ne cay ne kahve
4. aydan sonra acık cay içebilirsin

Günaydın kızlaar, hemen tükanı açayım, yeni bir haftanın ilk günü :KK49:
Gerçi bu konuda ben pazartesiyi çok ciddiye alıyorum :KK53:

Dün ki menüm;

Sabah:
buğday ekmeği sandviç amaaa cuma ödülü olarak arasında sarelle vardı :KK23::KK23:
Şekersiz çay

Öğlen: 14:00
1 kase bulgur plavı

Öğlen 2: 17:00
Brokoli - yoğurt

Akşam:
Omlet
Zero

Su da gene 1,5 lt de kaldım :KK34:
Spor yakında olcak :-)
kalorisi düşük güzelll

Herkese iyi haftasonular menülere aman dikkat edelim eminecim seni de tebrik ederim
dagyolcum,ben de bugun de bir gecsin düzenli menü yazacağım...sana karsı sorumluluğum var...bebişim uyumaya başlarsa,ben de düzene girersem bir,tekrar yüksek enerjiyle seninle savaşacağım

hadi ben kaçtım yine gelirim:KK60:
dagyolu kaçamak yap olur mu,tartıda düşük rakamlarını görmeye dayanamıyorum:KK48:

Teşekkürler fıstık :)
Bende o işleri yapıyorum canım, ankarada olsaydın yardım ederdim, çok germe kendini :*
Ay canım teşekkür ederim yine de bakalım 10 günde halletmeye çalışacapım
kızlar günaydın
kızım dün gündüz uyumadı
sonra gece 3:30da uyudu,sabah 7de kalktı
nasıl bu kadar uykusuzluğa dayanıyor,ben dayanamıyorum
kızım 1 yaşına girene kadar kahve filan içmeyeceğim,dün türk kahvesi içmiştim,bundan etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum
ya da dişi çıkıyordur,gerçi oyun oynamak istediği için uyanıktı...
biraz önce 2 saat kestirdi,ben de uyudum ama hala sersem gibiyim
ek gıdaya gectiğimizden beri işleri yetiştiremez oldum,2 lokma yiyene kadar yarım saat geçiyor...kendime vakit ayıramıyorum
Ay işin ne zor canım benim ya :(
Herkese Iyi Haftasonlarii Kizlarr

Aman ptesiden itibaren dikkat ederim, haftasonu bugun ne olacak,bi gun kendime ayirim ... vb gibi guzel bahanelerle cozutulmamis bi haftasonu gecmesini dilerim. :D:KK68:
Teşekkür ederim canım hep beraber süper bir hafta geçireceğiz
Nasil biseymis o?...germis seni..
Ve vakit aZ:KK17:

Himm..yazmissin.

Tesekkur ederim. Sporu konusacagiz seninle yahuuu. Hala konusacagiz.

Ya merak ettim nasil bisey bu bi anlatin.
Evet canım işte VAKİT AZ diye geriliyorum ben de
hadi ben kaçtım yine gelirim:KK60:
dagyolu kaçamak yap olur mu,tartıda düşük rakamlarını görmeye dayanamıyorum:KK48:
Hoşçakal canımcım

19 Aralık
Sabah 09:30

4-5 yk. meyveli nesfit
1 bardak yağsız süt
Öğle 15:30
Kepekli peynirli - domates, salatalık ve marullu sandiviç
Akşam 17:45
2 kuru kayısı
1 kase yoğurt
Ara 21:00
1 mandalin