- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.561
Kızlar suya bi çözüm buldum, ılık su da daha sıcak su içtiğim zaman çok rahat tüketiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle takim kurup gitmene gerek Yok canim.bu senin takimin bunu ikimizde biliyoruz ben bir takim kuracaktim sen yogunum gel dedin ben geldim.geldigimden bu yanada her kararda yada her durumda sana özelden burdan aciklama yaptim, fikir tanistim, bildiklerimi paylastim.seni kaptan olarak hep taktir ettim biliyorsun.meraktan acele ile geçmişi okudum 14,30 da genel mdürün yanına sunum için gidecem ama bunları da yazayım dedim
sukker herkesten derken ne demek istiyorusn burada ben herkes değilim birr lütfen üslubuna dikkat et beril olmadığı zamanlarda takımdan ben sorumluyum ki eski arkadaşlar bilir burda eski kaptan bendim herkes diyerek benim eleştirilerimi göz ardı edemezsin
beril cim eğer takımdaki diğer arkadaşlarda bu şekilde düşünüyorlarsa hesap vermeyeceklerse benim sorduğum sorulara ben ayrılıp ayrı bir takım kuracağım arkadaşım kusura bakma bu söz benim çok ağırıma gitti ki defalarca da sukkeri bu konuda uyardım
çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim
doğru bilmişsin canım benim
çok güzel düşünmüşsün bebeye rafadan versen de yemez mi acaba sarısını?
hoşgeldin
bende varım ben de
şimdi toplantıya gidiyorum ama dediğim gibi beril ben bu durumda gerçekten çok bozuldum bu konu hakkında seninle daha sonra konuşuruz
Öncelikle takim kurup gitmene gerek Yok canim.bu senin takimin bunu ikimizde biliyoruz ben bir takim kuracaktim sen yogunum gel dedin ben geldim.geldigimden bu yanada her kararda yada her durumda sana özelden burdan aciklama yaptim, fikir tanistim, bildiklerimi paylastim.seni kaptan olarak hep taktir ettim biliyorsun.
Süker konusunda bana yazdigi herseyi sana ilettim.ona gore buradakileribirkac tepkiler korkutuyormus.ben kendimce korkmaya gerek Yok gel dedim.
Fazla uzatmakta istemiyorum suan.ama artik takimda olmak istemiyorum.burasi motivasyon arttirmak icin var ve benim senin bu takim kurup gideyim lafinin uzerine burada o motivasyonu ne verebilirim nede kendim bulabilirim.kalmam dagdan gelip bagdakini kovmak olur bu saatten Sonra.paylasimada kaptanliktan aklimi yazarim simdi. ne zaman yardim lazim oldugunda hepinize bir tik uzaktayim.hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorummmmm
Ha unutmadan callen özelden mesaj yazmis iki hafta izinli olmak istedigini bildirdi.
Haberiniz olsun arkadaslar
Yağlı bir seçenek sankiKızlar menemen kahvaltı için nasıl bir seçenek sizce? :/
Turşu diyet için uygun mu arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Ben de çok severim ama tuzun ödem tutucu özelliğini düşününce bilemedim. Sizce?ara öğünde salatalık turşusu yiyen çatlak benim evet![]()
ara öğünde salatalık turşusu yiyen çatlak benim evet![]()
sukker herkesten derken ne demek istiyorusn burada ben herkes değilim birr lütfen üslubuna dikkat et beril olmadığı zamanlarda takımdan ben sorumluyum ki eski arkadaşlar bilir burda eski kaptan bendim herkes diyerek benim eleştirilerimi göz ardı edemezsin
beril cim eğer takımdaki diğer arkadaşlarda bu şekilde düşünüyorlarsa hesap vermeyeceklerse benim sorduğum sorulara ben ayrılıp ayrı bir takım kuracağım arkadaşım kusura bakma bu söz benim çok ağırıma gitti ki defalarca da sukkeri bu konuda uyardım
Kızlar suya bi çözüm buldum, ılık su da daha sıcak su içtiğim zaman çok rahat tüketiyorum![]()
Yağlı bir seçenek sanki
Turşu diyet için uygun mu arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Ben de çok severim ama tuzun ödem tutucu özelliğini düşününce bilemedim. Sizce?
Kızlar menümü yazayım ;
Sabah:
1 ayva
1 nescafe ikili
Ara:
Turşu
Form mısır patlağı 4 adet
Öğlen:
yoğurt çorbası
Ara:
2 mandalina
Akşam:
Tavuk ızgara
azcık bulgur pilavı
Su: 2 lt
spor yok
Kızlar suya bi çözüm buldum, ılık su da daha sıcak su içtiğim zaman çok rahat tüketiyorum![]()
Gözde, aynı kendi menülerimi görüyorum sende.
Kimi zaman dikkat ediyorum ama genelde bu düzensiz beslenme var ve zaman zaman insanı krize sokabiliyor.
Şu beslenme tarzını değiştirebilsek, çok şey de değişecek ama ..
ne guzelll
bende tam tersi soguk suyu daha rahat tuketiyorum yaz kis soguk su icerim ben
benim vakitsizlikten oluyo kuzum ya, oturup adam gibi yemek yiyemedim bugün, bi akşam güzel oldu![]()
canım özeldende yazdığım gibi sensiz 5. takım eksik olur sen benim zor zamanımda bana destek oldun ama sukker in davranısı acıkcası bana cok koydu öyle bir tepki vermeseydim ona kendime olan saygımı yitirecektim cok agır seyler yazmış çünkü neyse bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorumÖncelikle takim kurup gitmene gerek Yok canim.bu senin takimin bunu ikimizde biliyoruz ben bir takim kuracaktim sen yogunum gel dedin ben geldim.geldigimden bu yanada her kararda yada her durumda sana özelden burdan aciklama yaptim, fikir tanistim, bildiklerimi paylastim.seni kaptan olarak hep taktir ettim biliyorsun.
Süker konusunda bana yazdigi herseyi sana ilettim.ona gore buradakileribirkac tepkiler korkutuyormus.ben kendimce korkmaya gerek Yok gel dedim.
Fazla uzatmakta istemiyorum suan.ama artik takimda olmak istemiyorum.burasi motivasyon arttirmak icin var ve benim senin bu takim kurup gideyim lafinin uzerine burada o motivasyonu ne verebilirim nede kendim bulabilirim.kalmam dagdan gelip bagdakini kovmak olur bu saatten Sonra.paylasimada kaptanliktan aklimi yazarim simdi. ne zaman yardim lazim oldugunda hepinize bir tik uzaktayim.hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorummmmm
Ha unutmadan callen özelden mesaj yazmis iki hafta izinli olmak istedigini bildirdi.
Öncelikle takim kurup gitmene gerek Yok canim.bu senin takimin bunu ikimizde biliyoruz ben bir takim kuracaktim sen yogunum gel dedin ben geldim.geldigimden bu yanada her kararda yada her durumda sana özelden burdan aciklama yaptim, fikir tanistim, bildiklerimi paylastim.seni kaptan olarak hep taktir ettim biliyorsun.
kuzumm benim ben de sizi cok seviyorum
ama benim kız dün hastalandı,sesi gitti, bir sürü kustu
ek gıdaya geçtik ama çok zorlanıyoruz,zorla bir iki tatlı kaşığı yiyiyor
benim psikolojim bozuldu her güne yeni bir şey
2 sene öncesi olsaydı seninle fena kapışırdık ama benim günler cok yorucu geçiyor
berilden 2 hafta izin istedim
kızım ek gıdaya alışsın,biraz toparlanayım geleceğim
aama arada yine uğrarım elimden geldiğince
kendine iyi bak,geldiğimde hepinizi cok güzel kilolarda göreyim,öpüyorumm
Yağlı bir seçenek sanki
Turşu diyet için uygun mu arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Ben de çok severim ama tuzun ödem tutucu özelliğini düşününce bilemedim. Sizce?
canım özeldende yazdığım gibi sensiz 5. takım eksik olur sen benim zor zamanımda bana destek oldun ama sukker in davranısı acıkcası bana cok koydu öyle bir tepki vermeseydim ona kendime olan saygımı yitirecektim cok agır seyler yazmış çünkü neyse bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum
ben soğuk içince üşüyorum ya![]()
canım söylediğin gibi bu konuda sana katılıyorum saygı cok önemliBayılırımmm.
Benim tansiyonum da zırt pırt düşüyor.
Normalde zamanlarda 8-5 falan bir de düşen halini düşün.
O yüzden tuzlu çok iyi geliyor ama bu sene taşınma dönemi olunca yapamadım.
Hazırları da çok sevmiyorum ama yine de yeniliyor tabi.
Şimdi kaptanım, bence senin tek hatan, o canını boş yere sıkman.
Mesajları okuduğumda ben de benzer şeyler düşündüm.
Senin takımda yerin çok ayrı ama herhangi birisi bile sormuş olsa, şu üslup var ya üslup, kişinin karakterinin en önemli kanıtı.
Haklı ya da haksız olsun hiç fark etmiyor.
Sana takımda kimsenin düşüncesi ters gelmiyor mu? Ya da kızmıyor musun?
Elbette ki oluyordur ama işte saygı. Bu çok önemli.
Cuma günkü mesaj, her şeyin özetiydi bence.
Kendi adıma, tasvip etmediğim konuşma tarzı ve kişilik varsa, görmezden geliyorum ve etrafımda bu kişiler fazla sayıda olmadığı için kendimi şanslı hissedip, görmezden gelerek yoluma bakıyorum.
Bence, sen de o tatlı canını sıkma.
Vereceğin her kararda ise; dibindeyim.
Seviliyorsun.
Ben ılık su içince bir yavan geliyor sanki bana.
Su, içtikçe içesim geliyor.
İçmeyince de hiç içemiyorum.
Kimi zaman dediğin gibi sıcak su içiyorum ama sirke ile falan. Su niyetine içmiyorum.
Şimdicik, kısa vadede hayır. Uygun vadede evet.
Dediğin gibi ödem yapar ama çok yenirse ertesi gün artı çıkılabilir.
Bol su içildiği takdirde o da olmayabilir.
1 gün yemeyip, normal su içmemize devam ettiğimizde ödemde yok olur gider.
Eeee ne dıyordukk
ya berilcim napıyorsun böyle biz nasıl edelim sakın gitme bizim size ihtiyacımız var birkere gönüllere girdiniz bırakıp gidersen kim bu boşlugı dolduracakÖncelikle takim kurup gitmene gerek Yok canim.bu senin takimin bunu ikimizde biliyoruz ben bir takim kuracaktim sen yogunum gel dedin ben geldim.geldigimden bu yanada her kararda yada her durumda sana özelden burdan aciklama yaptim, fikir tanistim, bildiklerimi paylastim.seni kaptan olarak hep taktir ettim biliyorsun.
sabah zengin akşamda fakir bir beslenme daha iyi olabilirKızlar menümü yazayım ;
Sabah:
1 ayva
1 nescafe ikili
Ara:
Turşu
Form mısır patlağı 4 adet
Öğlen:
yoğurt çorbası
Ara:
2 mandalina
Akşam:
Tavuk ızgara
azcık bulgur pilavı
Su: 2 lt
spor yok
akşam üstü meyve yemek karatay hoca göbek yapar der hem gece şeker yiyip yatmak oluyorBugünkü menüm:
Öğlen:
Menemen + 2 dilim ekmek
Sütlü kahve
Arada:
3 tatlı kaşığı yağı azaltılmış fıstık ezmesi
Akşam:
6-7 kaşık kepekli makarna+şinitzel (dünkü yemekten kalmıştı, yarın da makarna yicem)
1 çay (2şekerli)
Birazdan biraz kırmızı üzüm ve 1 mandalina yerim bir de.
40 dk da yürüdüm :)