Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar hanimlar
Bugun çok ama çok kınadım kendimi ama öglen vakti o boncuk boncuk bakan 2 dilim baklavaya yarım lavaş et dönere karşı gelemedim.hem hava çok soguktu ben yemesem üşüyüp hasta olabilirlerdi
O kahvaltidaki 2 dilim ekmek tereyag ballı yalvardı ayıp olmasın diye yedim.
Akşam ise mısırlı ton balıklı makarna 1.5 tabak yedim ama bir sorun neden.
Dramatik ve duygusal bir gündü hanımlar
Bugünü jillianla tamamladım
Yarin 1 kglik agırlık alıcam inşallah şu squadıda denicem kısmetse
Hepinize iyi geceler
Ballı lokma tatlı rüyalar
Butün sıkıntılarınız bu gece siz uyurken yagan kara karışsin kaybolup gitsin

kizlar selam ben kilo almisim eger liste kotuyse gireyim yoksa beklerimde sorun degil
ama bayagi aldim yani
demedi demeyin

Kızlar, ancak fırsat bulabildim yazmaya. Bugün yürü yürü nasıl yorulduysam artık, sinemada uyuyup kalmışım.

Gözdecim, canım, umarım en kısa sürede bu sorunları halledersiniz. Gerçekten çok zor durumlar ama umarım çözümü kolay olur.
Zeynepcim, o kadar bilinçli insanlar. Resmen hayranım. Yok ya, ciddi ciddi aç hayvan yok. 1 tane mi denk gelmez. Her geçen hayvanları sevip geçiyor falan.
Serveycim, yeni bebek gelirse diye mi oğluna şimdilik söylememeyi tercih ediyorsun?
Kaptanım, haber vermedik ama komik durum biraz. Yolda karşılaşırsak, biz de size süpriz yapacaktık diyeceğiz artık. :KK69::KK69:

herkese günaydınnn gününüz huzurla neşeyle sağlıklı geçsin umarım arkadaşlar
evet yapalım bir kaç güne işlerim var onu yoluna koyarsam başlayabilirm sende inş düzelirsin öyle başlamamız senin içinde daha iyi olur

güzel bir menu sadece akşam ki ara öğünde süt sadece olsa daha iyi sonuç alırsın

anlaşilan sende karbonhidrat sevenlerdensin damak tadını değiştirmen gerekli

bence çok yogunsun diyete tam kendini veremediğinden zayıflamadığını düşünüyorsun o yüzden acizane tavsiyem azar azar vermeye çalış
yok dağyolucum tam tersi normal kiloda bir insanın karbonhidrat alımı 70 üniteyken (tabi kilo alanların 100 ü bile geçiyor) ben 30 ünite alıyorum günde böylece bayağı kilo verdim sadece dediğim gibi listeye girmeyecek olmanın rahatlıgıyla uzun zamandır bekledıgım 2 günlük kaçamak günlerimi yaşayayım dedim:KK70:bu arada tartımız tıpkısının aynıymış dikkatimi çektide:)
bu sabah bol proteinli sağlıklı günlerime geri döndüm 1 fincan kahveyle başladım güne şimdi kalkıp jillian yapıcam

günaydın kızlar.....

çok hasta oldum ben yaaa, fena grip olmuşum, gece uyuyamadımm çenem bile ağrıdı. ilaçla ayakta duruom. neyse dünki menümü yazayım ben.

kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal
2-3 çatal sahanda yumurta

öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye

akşam 18.00
1 çay bardağı sütle, 2 kaşık yulaf ezmesi

gece ağrım çoktu, ilaç içmek için yarım dilim kadar ekmekle 2-3 tane zeytin yedim

3 lt su, 3 kupa kuşburnu çayı

günaydınlarr zorlu bi,r sabahtan sonra işe gelebildim sanki türkiyenin başkenti ankara değilde kırsalda yaşıyorum nedenini size az sonra resimlerle göstereceğim öncelikle alıntılarımı yapayım
İyi akşamlar hanimlar
Bugun çok ama çok kınadım kendimi ama öglen vakti o boncuk boncuk bakan 2 dilim baklavaya yarım lavaş et dönere karşı gelemedim.hem hava çok soguktu ben yemesem üşüyüp hasta olabilirlerdi
O kahvaltidaki 2 dilim ekmek tereyag ballı yalvardı ayıp olmasın diye yedim.
Akşam ise mısırlı ton balıklı makarna 1.5 tabak yedim ama bir sorun neden.
Dramatik ve duygusal bir gündü hanımlar
Bugünü jillianla tamamladım
Yarin 1 kglik agırlık alıcam inşallah şu squadıda denicem kısmetse
Hepinize iyi geceler
Ballı lokma tatlı rüyalar
Butün sıkıntılarınız bu gece siz uyurken yagan kara karışsin kaybolup gitsin
ama ozaly olmadı bıraksaydın üşüseydi onlar bak listeye gireceksiniz 1-2 hafta içinde ona göre hadi toparla kendini
kizlar selam ben kilo almisim eger liste kotuyse gireyim yoksa beklerimde sorun degil
ama bayagi aldim yani
demedi demeyin
beril cim bu hafta selinde servey de girecek listeye sende girersen 1 hafta eksiye düşeriz bu hafta battık anlaşılan servey 75 leri söylüyor selin rakam telafuz etmedi sen ne kadar aldın?
Kızlar, ancak fırsat bulabildim yazmaya. Bugün yürü yürü nasıl yorulduysam artık, sinemada uyuyup kalmışım.

Gözdecim, canım, umarım en kısa sürede bu sorunları halledersiniz. Gerçekten çok zor durumlar ama umarım çözümü kolay olur.
Zeynepcim, o kadar bilinçli insanlar. Resmen hayranım. Yok ya, ciddi ciddi aç hayvan yok. 1 tane mi denk gelmez. Her geçen hayvanları sevip geçiyor falan.
Serveycim, yeni bebek gelirse diye mi oğluna şimdilik söylememeyi tercih ediyorsun?
Kaptanım, haber vermedik ama komik durum biraz. Yolda karşılaşırsak, biz de size süpriz yapacaktık diyeceğiz artık. :KK69::KK69:
valla ne komik olur canım yaa yolda karşılaşırsanız haa

yok dağyolucum tam tersi normal kiloda bir insanın karbonhidrat alımı 70 üniteyken (tabi kilo alanların 100 ü bile geçiyor) ben 30 ünite alıyorum günde böylece bayağı kilo verdim sadece dediğim gibi listeye girmeyecek olmanın rahatlıgıyla uzun zamandır bekledıgım 2 günlük kaçamak günlerimi yaşayayım dedim:KK70:bu arada tartımız tıpkısının aynıymış dikkatimi çektide:)
bu sabah bol proteinli sağlıklı günlerime geri döndüm 1 fincan kahveyle başladım güne şimdi kalkıp jillian yapıcam
günaydın neva cım tamam tekrar eski günlere döndük artık önümüze bakacağpız
günaydın kızlar.....

çok hasta oldum ben yaaa, fena grip olmuşum, gece uyuyamadımm çenem bile ağrıdı. ilaçla ayakta duruom. neyse dünki menümü yazayım ben.

kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal
2-3 çatal sahanda yumurta

öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye

akşam 18.00
1 çay bardağı sütle, 2 kaşık yulaf ezmesi

gece ağrım çoktu, ilaç içmek için yarım dilim kadar ekmekle 2-3 tane zeytin yedim

3 lt su, 3 kupa kuşburnu çayı
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine biraz protein falan al da bağışıklı sistemin güçlensin tatlım
Gunaydın fıstıklarrrr
günaydın şekerim

IMG_2134.webp
IMG_2135.webp
IMG_2136.webp
IMG_2137.webp

ankaradan sabah manzaraları ilki bizim sokak en sondaki de ana cadde düşünün durumu artık

ben 2 kg almıştım çok geldi,sonra 500cclik pet şişelerle yapmaya basladım
jillian her yere etkili ama problemli bölgelerine ekstra calışabilirsin.mesela ben bugun squata basladım,bel inceltme hareketleri de yapıyorum,ağırlıkla beraber

eve tatlı alma,yoksa nefsine yenik düşüyor insan

ben okudum onun diyetini,çokkk ağır Allah yardımcın olsun

ben de öyleyim, çikolatasız yaşayamam, ama çözümü BİTTER!
evet bitter iyi çözüm

evet ya karatay ve dukan tüm tatlı isteğini yok ediyor,yaşasın protein

süperrrr ablaa

yaa cok tatlısınnn:KK22: ipeksena böyle ablan varken incecik olmamak elde değil

bebişe endeksli benim saatler kaptancım:confused:
bebiş uyudu sporumu yaptım geldim
ya bir de eşim evdeyken pek iş yapamıyorum,işlerrr beni beklerrr

Evet biraz zor Bakalim ne kadar dayanacam bu bir rus diyeti can
Dagyoluna ınsnamadım sadece 1 lt sut ıcmiş super yaaa bır de bstora uzuldum ama hayatta hersey mumkun hayatta kırılma noktaları vardır en dayanılmaz noktada kırılma noktası yasanır hayat degısır sık dısını yavrum duzelcek ıns.dun tv de senaı demırcı dıye bırıne denk grldım sukretmek ıcın 1001 neden anlatmış dıyor kı suan ayakkabım sıkmıyor sıkabılırdı nefrs alıyorum hasta degılım sukurler olsun evet zordur ama farklı bakarsan daha kolay atlatılıyor ben dusuk yapınca hep sole sukrettım allahım hamıle kalabılıyorum dıye sukrettım anlatabılıyor mutum bakıs acını degıstır yavrum.hacız gelecek bır eve aıleye sahıbım de ya kımsesız olsaydım de cok zor farkındayım ama yspabılırsınnn
Cok guzel paylasim insan gozlerini hakiki manada acsa nelere sukretecek aliskanliktan goremiyebiliyoruz
ama bayagi aldim yani
demedi demeyin
O kaptancim seni gormek muthis almaman bence mumkun olamazdi ben bu hafta biraz atak yapacam belki listeyi biraz etkim olur

evet kacamak gunlerin oldugunu bilmiyordum ya uniteee derken anlamadim da o zaman karbonhidrat alimini dengeliyirsun

Evet biraz zor Bakalim ne kadar dayanacam bu bir rus diyeti can Cok guzel paylasim insan gozlerini hakiki manada acsa nelere sukretecek aliskanliktan goremiyebiliyoruz O kaptancim seni gormek muthis almaman bence mumkun olamazdi ben bu hafta biraz atak yapacam belki listeyi biraz etkim olur evet kacamak gunlerin oldugunu bilmiyordum ya uniteee derken anlamadim da o zaman karbonhidrat alimini dengeliyirsun
hadi bakalım dagyolu sen bu rus diyetini sağ salim tamamlayabilirsen iyi kilo verirsin de nasıl dayandın 1 lt sütle sadece dün? çok zor olmadı mı?

hadi bakalım dagyolu sen bu rus diyetini sağ salim tamamlayabilirsen iyi kilo verirsin de nasıl dayandın 1 lt sütle sadece dün? çok zor olmadı mı?
aslinda cok acikmadim sut tok tutuyor da sonradan tati hos olmuyor can sen sutu bosver de asil bugun 1 litre maden suyuyla nasil dayanacam onu bilmiyorum

Evet biraz zor Bakalim ne kadar dayanacam bu bir rus diyeti can Cok guzel paylasim insan gozlerini hakiki manada acsa nelere sukretecek aliskanliktan goremiyebiliyoruz O kaptancim seni gormek muthis almaman bence mumkun olamazdi ben bu hafta biraz atak yapacam belki listeyi biraz etkim olur evet kacamak gunlerin oldugunu bilmiyordum ya uniteee derken anlamadim da o zaman karbonhidrat alimini dengeliyirsun
karbonhidrat alımına 50 veya altında tutuyorum karbonhidratı sıfır olan yiyeceklerden ve içeceklerden sınırsız tüketebiliyorum cok güzel kilo verdim bunla o yuzden ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum
karbonhidrat üniteside şöyle oluyo listeler var oradan yiyecegının kaç gramı kaç puan ona bkıyosun ayrıca paketlerin ardında kh degeri yazıyo her yıyecegın bir kaç arkadaşıma diyetesyenleri bu puanlamayı vermiş kalori saymaktan daha hızlı verdiriyor

Birde bas agrisi cok oldu korkum kastan kaybetmek sizce kaybedermiyim sonucta sut ictim

karbonhidrat alımına 50 veya altında tutuyorum karbonhidratı sıfır olan yiyeceklerden ve içeceklerden sınırsız tüketebiliyorum cok güzel kilo verdim bunla o yuzden ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum
karbonhidrat üniteside şöyle oluyo listeler var oradan yiyecegının kaç gramı kaç puan ona bkıyosun ayrıca paketlerin ardında kh degeri yazıyo her yıyecegın bir kaç arkadaşıma diyetesyenleri bu puanlamayı vermiş kalori saymaktan daha hızlı verdiriyor
tesekkur ederim can zahmet verdim ins bende bu puanlama seklini diyetisyenden alirim

Biraz kar gorun ya hep biz mi gorecegiz
sen bursadamıydın canım?

topicim bizim buradan farksızmış ankara bizde tipi var üstelik
valla perişanız şimdi de akşam nasıl döneceğiz
aslinda cok acikmadim sut tok tutuyor da sonradan tati hos olmuyor can sen sutu bosver de asil bugun 1 litre maden suyuyla nasil dayanacam onu bilmiyorum
canım maden suyundan başka bişey yok mu peki bugün?
Birde bas agrisi cok oldu korkum kastan kaybetmek sizce kaybedermiyim sonucta sut ictim
süt protein sanırım kas kaybedermisin? bilmiyorum ama bu çok zormuş yaaa

sen bursadamıydın canım?

valla perişanız şimdi de akşam nasıl döneceğiz

canım maden suyundan başka bişey yok mu peki bugün?

süt protein sanırım kas kaybedermisin? bilmiyorum ama bu çok zormuş yaaa
ben dadas diyarindayim bugun burda da firtina var ucuyor heryer bugun sadece maden suyu var bilmiyorum ki yesil cay kahve vs.icilebiliyormu 2.takimin kaptani yapmis msj attim ama cevap gelmedi
Dagyolu sadece madensuyu ıyı olma z
be kuzum
evet can haklisin kendimide iyi hissetmiyorum en azindan bugun ins dayaniyim

Back
X